Paniken börjar komma... närmare...

Hjälp!

Nu känner man att paniken börjar närma sig. För tusan vi blir ju bostadslösa om bara en månad! Om inte tidigare... Jaja det löser sig säkert, det gör ju alltid det på nåt konstigt vänster.

Vad har hänt annars i mitt liv då.. Hmm.. Idag har jag varit och fikat med min sambo, sen var vi och pratade med en farbror om en potensiell lägenhet men det vart naturligtvis ingenting med det (Som ni kanske förstår av rubriken). Efter det har jag bara varit hemma och pulat lite, diskat, putsat spisen och lite sånt där. Haft en väldigt lugn dag kan man säga. Men det bli lite värre, på Torsdag ska jag jobba 2 pass sen på fredag ska jag städa huset och sen jobba på mitt vanliga jobb, där jag också jobbar på lördag. På söndag ska jag sova hade jag tänkt! :)

Hmm... känner inte för att skriva nå mer, skulle vilja glo lite på dumburken nu!
Ha det bra alla lortar, öppna alla portar! Kram Sussi
 

Förkyld... *snyft*

Jag förstod väl det!

Både Helena och Ida har legat sjuka och jag har bara väntat på att jag också skulle ha blivit det men nej! Jag har klarat mig, ända tills nu! Tusan också. Tur iaf att det vart nu för jag är ledig ända tills på torsdag, så jag hinner vila upp mig.

Kollade förresten inte på Big Brother igår men läste att det var Daniels tur att lämna huset, det var väl ok men det hade varit bättre om Gabriella hade lämnat.  jag är så trött på den människan! Annars tycker jag att BB är fruktansvärt dåligt i år, tråkiga människor, dåliga uppdrag och ingen fart i huset alls. Trist.

Idag vet jag inte alls vad jag ska göra, betala räkningar, handla mat och kanske städa lite. Bara tråkiga saker alltså. Fy vad trist.

Inte har vi hittat nån lägenhet heller, jag börjar faktiskt få lite panik i det området. Vi har lovat att vara ute senast 1 Maj och det är ju om en månad. Hur tusan ska vi hinna hitta en lägenhet, skriva kontrakt, ta lån, flytta ur/in och städa ur våran lägenhet. Shit Big Brother Britt!

Snälla! Om nån har en lägenhet till övers, ring mig!!! Gärna en trea.

Ha det så hörs vi, pussas /Sussi

Så här ser hon ut!!!

Så här ser hon ut!!!

Försök inte att dölja hur full du var gumman! Nu kommer alla se hur du såg ut! Love ýa baby!


Tvätt, tvätt och åter tvätt

Herregud vad det är roligt med tvätt!

Äntligen ska jag tvätta, har inte ett klädesplagg att ha på mig känns det som. Undra varför det är så, man har hela garderoben full av kläder men man använder bara en tredjedel av dom. Konstigt.

Jobba ska jag göra idag också. Känns lite konstigt, jag ska till ett ställe som jag inte varit på sen i December förra året. Kan till och med vara November. Men det ska bli roligt samtidigt att träffa personalen och brukarna som är där. Ska till ett annat ställe i morrn och jobba där jag ofta är men inte varit på en hel vecka, ska bli roligt att träffa dom där också.

Snart fyller min sambo 25! Shit vad han blir gammal, känns som att jag gängar med en gubbe:) Ne då jag vet att jag också är gammal... Det är kanske det som känns så jobbigt eftersom att han blir så gammal så vet ju jag också att jag blir äldre. Jag vill inte bli nå äldre, jag är nöjd med att vara 21. Mina vänner börjar också bli gamla, när man fyller 22 så är man gammal och jag vill inte bli så gammal. Då ska man börja fundera på hus och barn och sånt. Men varför egentligen, jag har all tid i världen på mig att göra sånt. Jag kanske ska börja plugga eller göra nåt sånt i stället... Eller nej kanske inte. Äsch det löser sig.

Pratade lite med Helena idag om att åka utomlands, jag är toksugen på att bara dra men det går ju inte när man är så gammal och måste sköta om jobb och sånt, fan jag vill inte vara gammal! Men men jag vill åka utomlands iaf, kanske dra på en sista minuten till nåt schysst ställe där solen skiner.  Men jag tror att det i så fall får bli efter sommaren, kanske i september eller slutet av augusti. Eller nåt

Nej nu har jag skrivit mycke nog, ha det bra alla glada!
Kram Sussi

Hej då lägenheten!

Äntligen!

Nu har det äntligen blivit dax för flytt! Nu slipper vi bo i en liten etta längre och det ska bli så skönt att få ett sovrum =) Tjoho!

Har tyvärr inte hittat nån annan lägenhet än men vi har ju en stund på oss... en månad kanske... Om nån har en trea med balkong så är dom välkomna att höra av sig till oss, tack!

Fick lite mer jobb idag också *skönt*. Börjar den här veckan. Sökte ett annat jobb igår som personlig assistent i Avesta, får se om det blir nåt med det. Det skulle faktiskt vara roligt!

Annars har jag ingen aning om hur dagen ser ut, var så himla trött i morse så jag gick inte upp förrens 10. 45 tror jag. Segt. Kanske ska gå och fika lite med nån, det är ju så himla fint väder så man blir så sugen på att vara ute.

Nu ska jag nog ringa till Ida får se vad hon har tänkt sig idag. Kanske Helena inte har några planer.

Ha en härligt solig dag! Kram Sussi

Babes

                           Tjejerna

Hej alla mina vänner och alla som jag känner!

Jag måste börja min första blogg med att tacka min gode vän Ida för en tokrolig fest lördags, TACK!
Hon bjöd på massa god mat och en rolig fest...

Annars har gårdagen varit precis som en vanlig söndag. Seg och trökig...
Jag var en sväng och kollade på handboll i Vasahallen, det var roligt och matchen blev oavgjord. Helt rättvist!

Sen var jag hemma hos Rogers mamma och åt smörgåstårta och firadehenne. Smörgåstårtan var supergod och den hade Roger gjort. *Smaskens*

Idag (måndag) har jag varit väldigt duktig. Gick upp och duschade vid 10-tiden, Plockade ihop allt gammalt skräp som fanns i lägenheten... Det vart en del kan jag säga... Åkte iväg och kastade det. Sen var vi och käkade lunch på Hyttan, stekt fläsk och löksås, var inte så gott som det låter... Efter det åkte vi iväg och handlade en massa saker. Nu är jag hemma och tänkte fixa till det här så gott det går.

Förresten kollade lite på Big Brother igår med hopp om att Gabriella äntligen skulle åka ut men vart det så? NEJ Naturligtvis inte! Fasiken...

Jaja, nu ska jag kika runt lite så jag kanske lär mig lite mer om det här.
Ha det bra!
Puss och Kram Sussi