Denna sötnos då?

Liten blivit stor =)





Vem är det?

Vem är detta då?

Också barnskådis från Sverige..




Synd att kortet var så litet men ni kanske ser ändå? Var det här också lätt?


Tack min älskade!

Detta inlägget är helt och hållet riktat till den bästa i mitt liv, Alex. Tack för att du sov ända till 10,20!!! Tack, tack, tack! Jag vet inte hur jag ska kunna visa min uppskattning.. åka och kolla på djur kanske? Åka utomlands? Hmm.. Eller så kanske det är hans sätt att visa uppskattning för han hade så kul hos Ida igår? Jo så är det nog! Men gud vilken glad mamma han kommer ha idag! Jag har alltså sovit i ganska exakt 12 timmar.. åå vad jag älskar dig!


Puss min lilla gurkunge!



<3

Kramar /Mamma

(kommer svar på skådisarna lite senare idag)


Den här då!?

Vem är det??




Lätt? Svårt?


Who?

Ok, vad är det här för barnskådis då?


'


Lite för lätt va?


I´m alive!

Ja ni, nu händer det grejer! Var ett tag sen jag uppdaterade nu men jag har haft annat för mig faktiskt!

Det blir inte nå mycket text idag, är skittrött men jag slänger upp lite kort iaf tänkte jag.. börjar med ett på mig när jag badar med min nya fina badkudde jag fått av Ida:




Sen har vi varit i Furuvik (väldigt uppskattat) och kikat på djur och åkt karusell:












Det är jobbigt att gå på Furuvik tydligen =) Då somnar man såhär i bilen..
sen har Alex lite svårt att ligga still på nätterna, ofta hittar man honom såhär:




Idag har vi varit en sväng till blge, käkade lunch på McDonalds och Alex lekte i lekhörnan




Så nu på kvällskvisten smet vi över till Ida där det var fullt hus! Ida, Mats, Helena, Alexandra, Jason, Lovisa, Alexander och jag. Där spelade vi Wii, eller helst så ville Alex spela med Helena hela tiden (hon var tydligen bäst)




Ja det var väl det jag hade att bjuda på än så länge! Morgondagen vet jag inte alls vad som händer.. vi kanske åker en sväng till stugan och hälsar på mormor och morfar.. skulle vara himla kul om det kunde bli lite fint väder nu så man kan ta med sig lite pannkaka till beachen och sola och bada lite.. och leka med hajen såklart! Ja, vi får väl se! Nu är jag så trött så jag ska sova... 22,20 på en fredagskväll? Jajemensan! Det ska jag!

Gonatt!

Kramar /S


Storfiskarn fick 3 fiskar och blev så rädd så rädd..

Alexander har länge tjatat om att han vill fiska, han och morfar brukar fiska på gräsmattan ute i stugan så nu när vi var i avesta så köpte morfar ett litet kastspö. Sen drog vi iväg och fiskade i dalälven. Stackarn fick ju fisk på en gång och höll på att skita ner sig! Slängde i fisken och slog med spöet i vattnet så fisken skulle försvinna.. haha. Ja iaf så fortsatte han småmeta i vattenbrynet och vad händer dårå? Jo han får upp en liten, liten abborre! Till allas förvåning =) Men mellan fiskarna var han iaf glad..
så jag frågade: "Vill du fiska?"
"Ja" svarade han
"Vill du ha fisk?" frågade jag sen
"Nej tack!" svarade han snällt

Ja, här kommer lite bilder iaf!

















That´s all for now!


Kramar /S


Prommis i skogen resulterade i ca 5 svampar..

Vi tog en sväng i skogen idag för att se om det verkligen finns nå svampar och vi var nog lite tidigt ute för det kryllade inte direkt om dom.. är man liten så får man rida på morfars axlar





Så blir man skitglad när man hittar en liten gul en




Lycka!




Sen blir man nästan galen av lycka!




Vi var hemma hos gammelmormor och käkade smultron också




Sen har jag fått ett vitrinskåp av Fredriks snälla, snälla mamma Anita som ska målas och fixas.. står inte direkt utan jobb så här på semestern, men fint kommer det bli!




Hittade också ett kort på Therese hur hon skulle se ut om hon hade dålig syn och valde ray bans till brillor. Söt!




Nu på kvällskvisten har vi inte gjort så mycket. Alex ligger nu och kollar på film så jag satte mig här en sväng... Ida skulle komma och hälsa på också och det är alltid uppskattat! Vi har nog massor att prata om.. ex hur hon har haft en gummihandske i tutten.. ja I tutten!


Kramar /S


Lördagkväll..

Ja.. klockan är nu 19,35 och Alex var såå trött så trött så han sover redan.. jag sitter i soffan och gör vad? Jo tar ett glas cola, smaskar lite på godis och färgar håret. Väntar bara på att sommarkrysset ska börja.. shit vad jag har blivit gammal! Men jag tycker det är skönt.. så så så skönt. Känner mig lite lite ensam bara, hade räknat med att Alex skulle hänga med en stund på sommarkrysset iaf men det gick inte! Så här sitter jag exakt nu:





Jo just det! Ska kolla på en film lite senare i kväll som heter "I love you Philip Morris"





Hoppas den är bra!


Kram /S


Dagen idag

Mys, mys mys! Varit till grisfarmen och sen varit i säter på nostalgidagar. As we speak käkar nu Alex upp min majskolv (hans andra) och kollar på "shreks kompisar" vet inte vad filmen heter. Här kommer lite kort från dagen iaf!



Min sötnöt




Glass i stora lass på griscafé




"Oink oink"




Dom små var söta iaf




Sen lekte vi lite i säter då dom höll på att stänga när vi kom..


Så, det var den dagen! Nu ska jag kasta ner Alex i badet.. kanske ska jag hoppa i med honom.. jo så får det nog bli!

Kram /S


Till Therese

Vem är killen till vänster? Skådespelare från Sverige som du borde känna igen... Han har inte synts till på några år nu men vem är han?




(kortet taget från per-robins blogg på finest)


Nå, vem är det?


Idag blir jag komplett igen!

För jag ska hämta min lilla Puttefnask! Yeah =)
Har saknat honom naturligtvis.. Men nu kommer han till mig några dar igen.

Vi kommer bergis käka pannkaka..




Pussas..




Gosa framför TV´n




Sen är han ju också min personliga kock! Undra vad han bjuder på den här gången



Förresten så ringde dom från jobbet här om dagen och undrade om jag kan gå ut och jobba en dag nästa vecka så får jag 2 dagar extra semester dagar.. självklart sa jag, speciellt när jag ska få göra nåt kul. Få betalt för att shoppa.. perfekt!


Nä nu lär jag sätta fart!

Kramar /S


Hör och häpna

Tro´t om ni vill, gör vad ni känner för... men!

Min syster, Therese Nilsson.. här:





Har lagat middag ikväll för allra första gången!!!! Eller hon är expert på kött men det var nog den första gången som hon fixade en hel middag.. och vet ni vad! Det var bland det godaste jag någonsin käkat!





Detta är ett kort innan såsen kom.. om ni tycker att det ser torrt ut.


Skiiitgott!!


Vad gör jag nu då? Ja jag ligger i sängen och bloggar och äter glass.. yummy! Mitt i natten! Men det skiter jag i för jag var sugen på glass! Vaniljglass med choklaskross i... guud vad gott!


Nu ska jag sova tror jag..


Kram /S


Fredag

Magiskt


Veckan än så länge

Ja, den började i måndags (som alla veckor gör) med en påhälsning hos min goda vän sen länge och numera granne Ida Stam. Vi myste till det på hennes balkong och Soffan var också med. Exakt lika mysigt som alltid förutom att vi nog var lite trötta..












Gos och mys!

Sen ju hänt massa mer.. jag och Therese kollade på den sorgsnaste filmen jag någonsin sett... Remember me? Hette den så? Ja, iaf så såg Therese ut så här efteråt





*snyft* Usch vilken hemsk film!


Therese har också kört av vägen, eller min andra lillasyrra körde och dom åkte ner i diket.. Bilen var inte så fin efter det och Therese hade inget bälte så hon har ont i nacke och axel nu. Hon har varit på akuten och sen har hon varit röntgats och allt ser bra ut iaf! Så här låg bilen





Hoppas dom förstår vilken tur dom hade!


Gårdagen spenderades i Falun med hela familjen. Vi shoppade, käkade lunch och hade allmänt bra.. Pappa såkade spilla sin äckliga levergryta på sig och det tyckte vi andra var jätteroligt såklart!








Mohaha! Skadeglädje är den enda sanna glädjen =)


Får se om jag gör mina planer idag eller om det inte blir av.. spänningen är ooolidlig!


Kramar /S


Bad i dammsjön-moln-lek i säterdalen

Hann väl med en timmes bad ungefär idag innan alla moln kom.. och vi som gräddade pannkakor och gjorde mackor och saft och grejer för att ha med.. Jaja, vi drog till säterdalen i stället!



Kikar på kaninerna




Kollar grisar med mormor




Busar med mamma




Matar.. geten? eller vad det nu är för djur




Han var inte så hungrig




Klappar kalven




Sista bilden är på en busig, envis treåring som matvägrar...


Sen myste vi lite i sängen igår innan vi somnade, vi mätte våra fötter och kom fram till att mammas än så länge är störst






Men Alex fot var sötast





Sen somnade han så gott och jag kröp ner bredvid...


Nu har vi käkat Mc Donalds till middag och strax ska vi hoppa i badkaret och duscha bort allt sand och smuts vi dragit på oss under dagen.

Kramar /S


Sovande Sussi

Om det är nån mer än jag som undrar hur jag ser ut när jag sover så ser jag ut så här:





Vad konstiga mina läppar ser ut! Men jag ser inte lika konstig ut som när jag sov hos Helena iaf =)

Kram /S


My babes!

Träffat på mina bruttor idag, om än en kort vända så.. men men, trevligt var det iaf! Först var det ju frukostfika med Helena och Soffan innan vi drog och badade som jag skrev om i förra inlägget. Sen kom Soffan och Helena hit och fikade på min innegård. Jag och Alex bjöd på fruktsallad och saft.. sen lekte vi lite och målade lite innan vi smet hem till Ida och Mätz i deras nya lägenhet. Toookfint har dom fått det, stort och fint =) Är lite småavis måste jag säga men glad för deras skull! Iaf så var vi där i kanske en timme och sen gick vi hem och kollade på film. Ida och Mats skulle ta en öl med Sanna och Mackan, Helena skulle vara schaffis åt mamsen och papsen och Soffan skulle upp och jobba i morrn. Var iaf roligt att se bruttorna. Vi tänkte ha en kräftskiva och jag känner nu att jag tar tag i den alldeles strax, ska bara bestämma datum så blir det huur skoj som helst! Ska nog kanske börja idag att fixa med lekar och annat skoj =) Åh vad roligt! Då känner jag att vem som helst får komma och alla får ta med sig en vän om dom vill så har vi huuur kul som helst! Vi kan säkert vara i stugan bara jag flörtar lite med mamma och pappa först *puss på er* ;)

Långbord och 20 pers, perfekt!! Åh vad jag längtar redan!

Tog inga kort på tjejerna idag.. :( Jag som brukar vara flitig med det.. jaja.. Jag har gått i tankarna om att köpa mig en riktig kamera.. men vet inte om jag vill! Skulle behöva köpa mig en bil faktiskt, kan ju inte leva på volvon hela mitt liv. Så även fast det är jättevarmt i Sverige just nu så vet jag att jag kommer vilja åka utomlands senare i sommar.. ev till hösten, men hur går det med nya jobbet som börjar nu när jag kommer tillbaka från semestern? Ja vi får väl se!

Iaf så är allt bra, jag mår skitbra! Ser fram emot allt, nästa vecka.. i morgon.. ja mot allt. Fast jag vet ju inte ens vad jag ska göra i morgon.. men jag ser fram emot det iaf, det kommer bli en toppendag! Hoppas på fint väder så vi kan åka och bada med hajen =)

Kramas /S


Dammsjön

Spenderade några timmar vid dammsjön idag. Kallt och eländigt men skoj iaf!



Sandiga fötter




Fika i kylan




Köpte en haj som var poppis




Fottare, fottare!!




Mormor badade också




Man kan bli lite trött av att bada




Eller så busar man bara




Snyggingen i mammas brillor


Snart ska vi träffa Helena och Sophie som vi hade en snabb fika med i morse. Alex och Helena satt och läste lite ur Nalle Puh tidningen.

Kram /S


Semestern började med mys i stugan och utgång på 1 1/2

Nu har jag änteligen semester, ni kan nu kalla mig "semesterfirarn" och jag är sååå nöjd med det! Hade en toppendag i går. Jag och Kristoffer gick på 1 1/2 och innan det hann vi med att spela lite finsk boccia i stugan.. vem vann? Jo men det gjorde väl jag va? flera gånger har jag för mig =) Sen skjutsade Therese in oss till stan










och släppte av oss i Sveaparken





Där vi träffade på lite mer tokigt folk. Ja sen drog vi iaf iväg till 1 1/2 där det var lika mycket folk som vanligt, drack lite drinkar, sjöng lite grease och hade skoj. Sen idag så gick jag och Kristoffer för att käka pizza.. vi har säkert kunna delat på en halv pizza, så lite åt vi.. Pizza och cola dagen efter är klockrent gott! Sen hem till mig där vi somnade i varsin del av soffan och sov i kanske 3 timmar. Skinnsoffa så tilläggas.. svettigt!




Inte lika pigg som igår =)


Jaha, nu har jag äntligen fått tillbaka min söta, söta, söta älskling! Så nu blir det bara mys heeeela långa helgen.. får se om det blir lite äventyr kanske eller vad vi nu hittar på!


Nu kikar han på film och om en stund blir det god natt!

Kram /S


About me

Namn:
Susanne Elisabet Nilsson

Piercingar:
Nej

Tatueringar:
Inga.. än!

Längd:
173cm lång/kort

Skostorlek:
38/39 beroende på skor


Hårfärg:
Svart som natten (råttfärgat om jag inte färgar)


Fräknar:

Motto:
Utsidan ger insigan sin chans, insidan ger utsidan sin glans 

Kär?



Önskar du att du bodde någon annanstans?

Tycker du att du är attraktiv?
Ja, ofta


Dricker du?
Ja, vid behov =)

Röker du?
Ja, tyvärr..


Vilket schampo använder du?
Fruktis


Vilken parfym använder du?
Escada


Vad är du rädd för?
Oj, inte så mycket tror jag.. lite småsaker bara

Gillar du att tvätta?
Gillar och gillar, men jag har inget emot det iaf


Gillar du berg- och dalbanor?
Nej

Senaste...

Filmen du hyrde?
Love happens


Filmen du köpte?
Haha, köper folk filmer verkligen? Eller jo! Barnfilm till Alex juh! Det var nog.. Surf´s up

Låten du hörde:
Johnny Cash - Hurt


Låten du laddade ner?
Har spotify, räknas det som att ladda ner? Annars vet jag inte

Personen du ringde?
Nicklas


Personen som ringde dig?
Pappa

TV-program du såg?
Kollar inte så mycket på TV den här årstiden.. vet ej


Person du tänkte på?
Alexander

 

Favorit...

Låt:
Holding out for a hero


Sak att göra:
Pussas med Alex

Sport:
Handboll



Dryck:
En kall öl en varm sommardag är gött.. rosé går inte av för hackor heller!



Kläder:
Leggins med tunika över



Film:
Dirty dancing

Bil:
Audi



Serie:
2 1/2 män

 

Har du någonsin...

Gråtit över en pojke?
Ja

Gråtit över en flicka?
Ja

Ljugit för någon?
Ja


Varit i slagsmål?
Ja

Blivit arresterad?
Åh nej herregud nej! Skulle dö då!


Träffat någon från internet IRL?
Nä, tror inte det 

Antal...

Gånger du varit kär?
Har lätt för att bli kär och var det ofta när jag var ung.. men riktigt kär.. kanske 5


Gånger ditt hjärta brustit?
1


Hjärtan brustet på grund av dig?
1



Tjejer du kysst?
Oj, massor!!


Personer från grundskolan du fortfarande har kontakt med?
Hmm.. 2 kanske


Gånger ditt namn varit med i tidningen?
Massor, spelade handboll i många år så då var jag med mycket
 

Senaste...

Boken du läste?
sista Twilight boken


Personen du fick e-mail av?
Nicklas

Personen du fick brev av?
Nån räkning? får aldrig vanliga brev.. :(


Personen du fick sms av?
Pappa


Gången hela din familj åt middag tillsammans?
I förrgår

Saken du köpte?
Har inte shoppat på jättelänge! Så det var bara mat 

 


Vad har du gjort idag?
Jobbat

Var det kul
Nja

Brukar du svära mycket?'
Ja.. tyvärr

När stiger du upp på morgonen?
Beror på vad jag ska göra.. mellan 7 och 10


Vad har du på dig?
Kjol, leggins och linne

Vad ska du göra ikväll?
Dricka öl med Kristoffer Ruth


Vad är du allergisk mot?
Getingstick


Var har du ont?
Ingenstans



Använder du hårspray
Ja


Kan du stå på händer?
Ja


Håkan Hellström eller The Ark?
Usch, ingen

Salt eller socker?
Salt


Gillar du ketchup?
Nja, sådär. Bara på korv


Är du glad nu?
Ja

Var du glad igår?
Ja =)


Vad dansar du till?
Musik såklart!

Stockholm är... ?
Skönt en helg



Göteborg är... ?
Ännu bättre!



Kan du sjunga?
Klart jag kan!



Spaghetti eller makaroner?
Spaghetti

Land du vill besöka?
Thailand


Så! Nu ska jag mysa lite med min familj!

Kram /S


Kikade på film igår

Jaha, igår hyrde jag film.. och som alltid när jag hyr film så är det en dålig rulle... alltså den var väl värd att se.. nästan.. nej den var fan inte bra. Den hette Love happens och Jennifer Aniston spelar mot Aaron Eckhart, här har ni en preewiew:
 




Vad händer annars? Inte mycket men vaaaarmt är det.. klockan är nu 05,31 och jag har nyss gått ur sängen eftersom jag inte kan sova för det är för varmt. Varit vaken sen 04,45.. blä! Det blir då en tupplur lite senare kan jag lova!

Hör av mig lite senare idag..

Kram /S


Bilbomb utan dess like!!

Ja kära vänner!

Jag har varit ute i stugan ikväll och haft mysigt. Här kommer massa, massa bilder!! Kul va?



först råkade jag somna när vi var i Dammsjön och solade.. oops =)



Men skönt var det



Jag spelade kubb ihop med pappa..



ja.. jag fick inte ner så många



Men vi vann!!



Här har ni förlorarna..



Dom var inte så bra..



Mohaha..



Sen åkte vi till Vikhyttan och tog ett kvällsdopp! Här är Olivia och Hasse



Jag och Thesafesa myste på för fullt



Jag älskar dig!



Jag älskar min mammi också såklart!



Jättemycket!



Å pappi med naturligtvis

Nu ska jag krypa till kojs..


Kram /S




Vad har hänt med den gamla sussi?

What? Ni som känner mig och tänker.. hmm.. vad gör Sussi en söndagskväll ensam hemma i sin lägenhet? Jo hon kollar bergis på en bra kärlekskomedi och käkar godis.. NEJ!!!

Vet ni vad hon (jag) gör? Jag sitter heeelt för mig själv på balkongen och tittar på fotboll.. jo det är sant! Det är en sak att kika på fotboll om man är ett roligt gäng som kan gnälla på domaren och svepa några bärs men nu sitter jag här i min ensamhet och kikar.. nästan lite småpinsamt.. men men.. jag vill väl se då och då gör jag det för i mitt hus får man göra som man vill! Så det så!



Och så är det ju faktiskt VM-final.. om nu det skulle göra saken lättare.. jo men det gör det!

kram /S


Familjemys med kvällsdopp

Jobbade fram till 15 idag och efter det åkte jag hem och skrev i den där tråkiga listan i förra inlägget... hade inget vettigt att skriva så då blev det så! Jaja, sen åkte jag hem till mamma och pappa för att lämna bilen. Måste bara tillägga att det har varit tok, tok, tokvarmt idag! Shit vad varmt det har varit! Ja iaf så undrade mamsen ifall vi skulle åka och ta ett kvällsdopp och det nappade jag på direkt såklart! Off we go! Till kärringtjärn.. här är lite gos med syster yster





Vi slängde ihop en smaskig skinksallad och jag tog en (tre) cider till maten, mumsigt!

Nu har jag kommit hem och för tillfället så sitter jag på balkongen, kommer antagligen sitta kvar här resten av kvällen eftersom att det är så fruktansvärt varmt inne! Detta är exakt vad jag ser just nu





Ett glas rött (gosa) och datorn. Kan livet bli bättre? Mår jag toppen nu? Nej och ja! eller jo, min prins skulle kunna ligga och sova i sitt rum just nu men han har det toppen hos papsen sin i stället. Dom ska göra en tripp till storstan och hälsa på lite och det blir nog uppskattat av lillprinsen! Sen hämtar jag honom på torsdag eftersom att jag jobbar fram tills dess.

Ikväll är finalen på fotbolls VM.. eller den har redan börjat! Jag hade lite sug på att gå till 1 1/2 och kika men fick inte med mig nån fotbollsintresserad! inte ens pappa vilje följa med! Fast att jag erbjöd mig att bjuda... :) Nähepps, eller det var kanske tur det, ganska skönt att bara vara hemma faktiskt. Var jättelängesen jag bara var hemma och inte gjorde nåt. Jag får lite lätt panik och blir lite stressad när jag blir ledig från både jobb och Aex så då vet jag inte riktigt vad jag ska göra.. men just nu tycker jag det är jättesköt att vara heeeelt själv!

Jahapps, vilken kanal går matchen på då mån tro? Jag kikar live på datorn tror jag så slipper jag gå in.. jo så gör jag!

Kram /S


The list

Nämn något som gjorde dig glad igår:
Ett sms!
Vad gjorde du kl 08 imorse:
Vaknade av min väckarklocka
Vad gjorde du för 15 min sedan:
Pratade med Therese som är sur för att jag inte orkar gå på Eclipse ikväll
Det sista du sa högt: 
"Ok, hej då!"
Det senaste någon sa till dig:
"Nu orkar jag inte prata mer med dig, hej då" (Therese)
Vad har du druckit idag:
Kaffe, vatten och juice
Vad var det senaste du åt:
En torr, hård ost och skinkmacka i morse
Vad var det senaste du köpte: 
Mat och den äckliga mackan
Vad är det för färg på din ytterdörr:
Mörkbrun (ful)
Vad är det för väder hos dig nu:
Varmt som faen! soligt och över 30 grader (varmaste dagen på året)
Godaste glassmaken:
Choklad! Helst Ben & Jerrys =)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet:
Nje, det gör jag inte. Jag tror på attraktion vid första ögonkastet som kan utvecklas till kärlek
Sover du tungt:
Ja, tror det iaf
Drömmer du mardrömmar:
Ja, till och från. Nu har jag inte gjort det på jättelänge
Trivs du med ditt jobb:
Ja
Favoritklädsel:
Leggins och nåt långt över
Favoritlåt just nu:
Många! Holding out for a hero, highway man, han är min... osv (bara gamla)
Vad ser du om du tittar till höger:
En stor spegel
Vad gör dig glad just nu:
Allt, minsta lilla gör mig glad. Jag har bara ett pass kvar till semestern t ex!
Vad ska du göra härnäst:
Åka och lämna bilen till pappa
Höger eller vänsterhänt:
Höger man har alltid velat varit vänterhänt
Humör just nu:
På topp!
Favoritgodis:
Choklad..
Kläder just nu:
Böt precis om till ett par shorts fulla med målarfärg och ett vitt linne, sexigt värre ;)
Sommarplaner:
Ska åka på kortare turer med lillkorven, sola, bada, grilla, dricka rosé..
Hur många kuddar sover du med:
Har tre i sängen men använder bara en, en platt så jag kan ligga på mage skönt
Spelar du något instrument:
Nej, men jag skulle gärna vilja. Kanske ska lära mig nån gång
Morgon eller nattmänniska:
Svårt, kvällstrött men somnar alltid sent.. trött på morron men vaknar alltid tidigt..
Vad är viktigast för dig?
Alexanders välmående
Är du kittlig: 
Ja
Snarkar du:
Ibland (har jag hört) "snosar" mest
Stjärntecken:
Skorpion
Äckligaste insekten:
 Hmm.. den spindeln vi såg i Gbg var den äckligaste jag sett i hela mitt liv! Vilka jävla huggtänder!
Stökigt eller välstädat:
Halvstädat/halvstökigt
Längtar du mest efter just nu:
Alexander ihop med min semester, glass och rosé


Magiskt

Gårdagen var magisk.

Såg en andbebis som var sugen på tår och tog sig en smakbit =)








Hittade ett kort på Alex som hans farmor har tagit så jag lånade den av henne (hoppas det är ok?) så slänger jag upp den här. Det är så att han är gaaaalen i majskolvar! Kan äta hur mycket som helst..





Nu ska jag nog gå och kika lite på fotboll innan jobbet!

Vill bara säga att jag är glad =)

Kram /S


Svett is da shit!

Ja ni mina vänner! Jag skriver aldrig om när jag är ute och powerwalkar/joggar/går/flåsar/hostar/halvsvimmar.. Tycker det känns som man skryter om man skriver "Idag har jag varit ute en timme.. " bla bla.. men idag skiter jag i det! Jag har faktiskt verkligen försökt tagit mig i kragen för kanske 2 månader sen.. det har gått lite upp och ner men jag är iaf ute och.. ja gör det jag gör.. jag vet inte vad jag ska kalla det. Men jag brukar börja med att gå i ca: 20-30 min i rask takt sen försöker jag jogga så länge jag orkar. Första gångerna jag var ute snackar vi kanske 2-3 minuters intervaller.. sen flåsade jag så jag trodde hjärtat skulle stanna... men idag (2 månader senare) har jag ökat på antal intervaller och ökat längden till minst 10 min!! *stolt som en mallgroda* Idag körde jag nog 15 min på en intervall! Tjoho! Sen gör jag det inte för att bli smal och smärt utan för att det är exakt som terapi. Eller ok, lite för jag jag vill forma kroppen.. jo så är det =)

Det är såå jävla skönt när man kommer hem efteråt! Som idag har jag varit ute 1,5 timme och svettats.. känner det verkligen i kroppen! Jag cyklade till jobbet igår (endast uppför).. cyklade från jobbet till möte (låååååångt) och sen tillbaka till jobbet igen.. sen hem från jobbet efter det! Det är fanimig skönt att röra på fläsket! Men jag svettas ju som en gris!





Bilden gör verkligen inte allt svett rättvisa. Jag var glansig över hela kroppen och i pannan kom det små svettpärlor som rann ner och droppade på bröstet.. herregudanimig! Kan tjejer svettas så mycket? Tydligen är mitt svar!

Jahapps Alex blir kvar hos pappsen sin tills på torsdag nästa vecka så jag har en hel dag ledig som bara är en Sussi dag. Inge jobb och inga barn. Man får inte säga det men det ska faktiskt bli underbart skönt. Kanske nån vill fika eller så kanske jag ska städa lägenheten.. i lugn och ro. Men jag skulle ju kunna hinna med båda.. eller nej! Jag gör nåt kul i stället! Japp det gör jag! ;) Det ska kännas i magen inte sant?

Jo, när jag är ute på mina rundor så lyssnar jag alltid på rockklassiker, mix megapol och rix fm funkar liksom inte.. sen är det inte så bra musik heller. Nej rockklassiker ska det vara! Perfa!

Nu ska jag nog käka upp kycklingsalladen jag inte orkade tidigare och ta mig ett välförtjänt glas rött till.. ja det ska jag faktiskt!

Kram /S


Tjejmys på en tisdag? Jajemensan!

Jo, jag har väl hängt lite med Ida igen.. förra gången på en måndag och nu på en tisdag. Jaja.. det är sommar och vi är lediga =) Iaf så ringde jag henne och sa att jag var lite "gosasugen" och hon kom inom en timme. Skickade hem sin karl till säter (förlåt Mats..) och satte sig på min balkong. Eller innan det så fick jag en förhandsvisning av nya lägenheten! Stoor och ljus och fin var mina intryck. Här kommer sötbönan



Här gormar hon om att jag inte får lägga ut det på facebook för hon har så ful tröja på sig? Eller vad det nu var.. jaja ok, jag lägger inte ut det på facebook!

Sen iaf så satte vi och på balkongen och snackade som bara tjejer kan göra.. mysigt värre hade vi! Jag tog fram lite frukter som vi knappt åt av, men det får bli frukost idag i stället!



Satt och pratade lite om ditten och datten sen blev vi hungriga så vi gick till 1 1/2 och käkade lite och dit kommer Bo Bäver och hälsar på lite



Vi käkade och tog två öl var sen smet vi in på Kingen för att kolla läget.. det skulle vi inte ha gjort för det var tomt! Haha, jaja vi köpte en varsin öl iaf... ringde till Mats, svepte ölen och han kom och hämtade oss! Sen skjutsade dom hem mig. Tack Ida för en myskväll!

Snart ska jag åka till Avesta och köpa rullgardin så jag kan sova riktigt på nätterna, eller rättare sagt längre på mornarna! Eller jag.. så Alex kan sova länge =)

Tjingaling!

Kram /S


Hemma nu

Eller nu, vi har väl varit hemma i snart ett dygn. Man skulle kunna tro att jag sovit ut nu.. men ICKE! Nä jag är exakt lika trött idag som jag var igår *gäsp* Alex vaknade väl strax efter 7 i morse och det är väl ok med tanke på att han somnade strax efter 19 igår kväll.. det är bara jag som är dum och inte lägger mig när han lägger sig. Fast att jag är så trött så jag somnar när jag lägger honom så kan jag bara inte sova! Dumt! Ikväll tänker jag lägga mig tidigt! Kanske.. jo men det måste jag. Om vi inte sover middag idag då.. åh vad skönt det skulle vara!

Här kommer dom två sista korten från semestern i Leksand. Frukostbilder på Alex





Så, just nu sitter alex och kollar på Ice Age 3 och jag ligger i soffan med datorn på magen.. undra om jag ska blunda i två minuter så jag orkar med dagen och allt vi ska göra.. jo jag ska nig vila ögonen lite!

Kram /S


Sommarlista

(snodde den av... nån?)

Hur länge ska du vara ledig?
v. 29-30-31 (längtar)

Kommer du vara singel eller ej i sommar?
Jag kommer med all säkerhet vara singel

Hur många nyktra dagar blir det?
Ja du, det blir nog många kvällar med grillat och ett glas rött

Brukar du kolla in andra tjejers kroppar på stranden?
Ja absolut! Speciellt dom med fin kropp

Om man vill bada i Hedemora: vart gör man det?
Oj, Matsbo om man vill träffa folk. Jag badar i Vikhyttan =)

Kan du tända en grill?
Tände faktiskt en grill igår så jo det kan jag... men jag gör det inte gärna

Vilka solglasögon kör du?
Helst snutbrillor

Går du osminkad om dagarna?
Nä.. fast inte mycket smink, men lite mascara lär jag då ha på mig! Känner mig nakenfis annars..

Är du cornetto eller piggelin-tjej?
Åh, cornetto! Men är jag tärstig är det gott med en piggelin

Vad är sommarens soundtrack?
Jag är helt of när det gäller "innemusik".. jag lyssnar på sånt ingen annan gillar

Var åker du på semester?
Jadu, räcker pengarna och allt klaffar så vore det jätteskönt emd en sista minuten.. men som det ser ut nu så håller vi oss i Sverige på kortare resor. Leksand, Furuvik, Kolmården.. jo det är väl ok!

Andra sommarplaner?
Nä det är väl det, åka och bada, äta massa god grillad mat, dricka öl/vin.. ha det bra hel enkelt!

Sommarens outfit?
Klänningar i alla dess former kommer det bli för mig. Leggings och tunnare tunika, med "gammelfärger"

Hur håller du formen?
Kurvig är också en form va? Då håller jag den med god mat och god dryck!

SPF – ett måste eller bara ruff o båg?
Jadu, Alex ska ha det men jag kör med olja! STEK! =)

Sommarens drink?
Sommarens-vårens-höstens-vinterns REDBULL/JÄGER

Vad kör du för bikini?
En från 2 somrar sen.. silver/grå med silverdetaljer. Fin men jag skulle helst vilja ha en baddräkt. En fin en

Hur sminkar du dig i sommar?
som vanligt, så jag framhäver min solbränna sen inte för mycket smink. Låter ansiktet tala för sig själv!


Fortsättning..

Jag måste bara säga att jag hade tokroligt igår... hahaha!!

Kvällen ser ut som denna att pappa kommer skjutsa Therese till Peace and Love om en lite stund, han måste bara byta däck först för vi har tydligen fått punka.. herregud!



Alex ville åka "kana" så naturligtvis fick han det! Mamma tyckte det gick lite fort så moster fick åka om och om igen..



Jag är mer för att sitta och steka...



Alex tycker det är kallt att åka kana



Men det var kul att bli nergrävd!



Snutten då



Jag ville inte hosta i går natt så jag svepte Cocillanan..




Nä nu ska jag pussa lite på min korv! Tjingaling!

Kram /S


Frukost *check*

Nu är frukosten avklarad och snart ska vi gå till stranden. Det är varmt och skönt med blåser lite än så länge. Therese har gått och lagt sig igen men vi andra ska gå och sola och bada iaf. Igår hade vi jättemysigt! Badade, solade, åt mat på restaurangen och dansade och skrattade =) Tack Therese!

Jag tänkte bara slänga upp lite kort som vi tagit hittills



Det var verkligen jättevarmt i Siljan!




Gott med fikapaus




Sandiga fötter




Målar lite vid restaurangen




Moffa väntar på sin pizza som aldrig kom...




Spelar kort utanför stugan




Mormor myser..


Så! Det var dom jag hade än så länge. Nu ska vi gå och bada! Hört rykten om 33 grader idag.. pju...


Kram /S


On the road!

Nu sitter vi i bilen och är på väg mot Leksand. Utan Ac och svettas som djur.. JESUS vad det är varmt! Mamma kör och Alex sitter och läser tidningar. Vilket innebär att jag, Therese och pappa sitter bad och trängs.. men vi har det ganska bra ändå!



pappi och Tessan myser i värmen





Mmm... vad gott det var med en varm öl..




Vi hart det bra, vi här bak i bilen!


Så nu orkar jag inte uppdatera mera.. kommer kanske nåt inlägg senare om jag har lust!

Kram så länge /S


Idag åker vi!

Sitter på jobbet nu och bara väntar.. tiden går så sakta när man ser fram emot nånting, visst gör den? Iaf så har jag en hemsk hosta.. är så trött på den så ni anar inte! Får inte sova på nätterna alls.. iaf så ringde jag Vårdcentralen igår morse efter kanske sammanlagt 3 timmars sömn och förklarade att jag hade en hemsk hosta som gjorde att jag inte kunde sova på nätterna.. "Jaha, svarade tanten i luren.. är du allergisk mot pollen?" Va? Nej, alltså det är en riktig rethosta som vägrar ge sig (jag hostade säkert 17 ggr under den korta tiden jag pratade med henne) och jag orkar inte ha det såhär längre för jag har inte sovit mer än 3-4 timmar/natt i en vecka nu... "Röker du?" var hennes nästa fråga.. Men va fan.. jo men det gör jag väl, fast just nu klarar jag inte av det för jag hostar för mycket. "Ja men då skulle det kunna vara den här rethostan som så många har nu!" Nej men tror du det kärring? Jag blir så trött.. Jaja iaf så slapp jag komma in och hon skickade recept på hostmedicin till apoteket som jag kunde hämta ut. Kommer ner dit och ser till min förvåning att det är Cocillana! Konstigt hur dom kan skriva ut Cocillana utan att ens träffa patienten, det är ju massa morfin och skit i...

Iaf så tog jag en slurk när jag och Alex skulle sova middag, sov bra en timme men mådde sen så illa så jag inte visste vart jag skulle ta vägen... och då hade jag ändå bara tagit 2,5, stod att jag skulle ta 10! Så jag tog alltså 1/4 av doseringen och mådde ändå som en kråka.. blä!

Sen igår kväll när jag skulle lägga mig så var jag så trött på hostan så jag tänkte att jag skiter i illamåendet och tar iaf halva dosen.. sagt och gjort jag tog 5 och väntade på att gå och spy... 30 min.. 45 min.. nä.. och inte hostar jag mindre heller! Skitmedicin tänker jag och tar lika mycket till (nu är jag alltså uppe i den dosen jag ska ha) och går och lägger mig på en gång. Ligger i sängen 1 timme och hostar och hostar.. och tänker "vad fan har jag gjort för fel nu då?" Sen blir jag så sur att jag går upp och tar en 5:a till, nu jävlar!! Somnar som en stock och minns inget alls.. vaknade 7,30 utsövd och lycklig!

Tack gode gud för Cocillana =)

Snart, snart (om 6 timmar) slutar jag och bilen bär av mot Leksand! Therese följer också med en natt och det ska bli jättekul! Spela massa yatzy, äta massa god mat, dricka öl/cider, soooola och bada! Det enda jag inte ser fram emot är bilresan.. utan AC.. *suck*

Satt och kollade lite på gamla bilder och hittade dom här som är ganska exakt 1 år gamla från när Therese tog studenten







Ja herregud vilken rolig dag! =)

Jahapps, nu ska jag dricka lite kaffe i solen

Kramar /S