Sista passet innan massa skoj

Jahapps!

Nu gör jag sista dygnet innan massa skoj, eller nja.. i morrn har jag jätteviktigt möte som bara måste gå bra! Slutar 9, skynda hem för en snabb dusch sen ner till kontoret till 10. Sen ska jag till företagshälsovården för nån vanlig koll. Dom går igenom oss som jobbar natt.. det är väl bra antar jag. Sen hämta Puttefnask! Som jag har längtat efter honom!! Leka, leka, leka hela kvällen :)

Sen på torsdag 10.24 går tåget mot nya äventyr! Kl: 12.15 hoppas jag innerligt att Helena står på perrongen och väntar på mig för jag har ingen aning om var jag ska ta vägen annars.. men det har hon lovat och hon är en kvinna som står för sitt ord så jag är inte ett dugg orolig!

Tänkte visa litte "före kort" på mina medresenärer :)

Vi börjar med Elin:




Sen har vi Henrik:



Sen Ronny:




Nicklas:




Freddan:




Dammen:




Och sist men abolut inte minst... JAG:






Ja herregud vad det ska bli skoj!!

Tjat, tjat, tjat jag vet! Men det skiter jag i!! Vill ni inte läsa så kryssa ner då?

Nu ska jag hoppa i säng, viktig dag i morgon!!

Kram /S


Hockey i olshyttan

Gårdagskvällen spenderades i Olshyttans "bystuga" där det bjöds på hockey på storbild. Mysipysigt och Leksand vann så alla var glada, utom jag som tippade på att Växjö skulle vinna...

Jag, Therese och Ruth åkte sen in till stan, snälla mamsen var chaufför... "vi har det bra, vi här bak i bilen.."



Sorry för kvaliten på kortet...


Trevligt var det iaf! Tack för det ni roliga människor :) Ruth gjorde också så jag fick sendrag i bakhuvudet... jag vet att det låter konstigt men jag skrattade på mascaran rann ner för kinderna och ni vet när man skrattar så mycket så kinderna tröttnar och inte orkar hålla upp läpparna längre? Då tar musklerna bak i huvudet över och eftersom dom inte används speciellt mycket så får man sendrag och det har idag gått över i träningsvärk.. Skitkul var det :)

Så här glad var jag hela kvällen:




Jag och Therese hade en systerkväll också förra veckan där hon provade olika frisyer på mig.. hon gjorde exempelvis en tuppkam. Haha så här tjusigt blev det:




Ser ni det ooootroligt snygga blåa färgen i badrummet.. hmm.. man vänjer sig kan jag säga! Fick en mindre hjärtinfarkt första gången jag klev in men nu känns det lite bättre. Ska nog måla det vitt. nångång..


Jahapp! Det får nog räcka för idag! förresten så ser jag att folk är här inne och kikar men inte en enda har lämnat nåt avtryck? Å andra sidan så kikar jag runt massor och lämnar aldrig en kommentar.. så glöm att jag påpekade det! Jag tar tillbaka det, ni behöver verkligen inte skriva nåt!

Ha så kul på karaoken ikväll alla som ska till 1 1/2, själv spenderar jag kvällen på jobbet!

Kramis /S


Kortet kom fram!

Nu slänger jag in kortet på Bagge, Helena och Dammen som jag pratade om i tidigare inlägg:



Har för mig att Dammen friade till Bagge också? Var det inte då?

"Ska vi gifta oss Bagge?" frågade Dammen lite försiktigt..

"Nja, jag har lite mycket att gör den här veckan.." svarade han snällt


Kram /S


Tvätt och städ... blä!

Hur korkad får man vara egentligen! Varför bokar jag en tvättid 7 på morgonen när jag är ledig från både jobb och barn? Brukar gå upp tidigt på mornarna men bara för att jag antingen jobbar eller har en liten kis hemma som är morgonpigg... Idag är en av dom få dagarna som jag verkligen hade kunnat sovit ut men då bokar jag tvättid!! Korkat Sussi, korkat! Men för att försvara mig själv mot mig själv? Så hade jag inget alternatv, det är fullbokat i tvättstugan jämt! Om man inte vet två veckor framöver om man har tid att tvätta... men idag ska jag boka om till en ny tid, en bra tid på eftermiddagen...

Jaja, mina prickar ser lite bättre ut idag, igår när jag la mig var dom som dom brukar men i morse såg det lite bättre ut. Har kört stenhårt (flera gånger om dagen iaf) med en kräm jag köpte till Alex från barnängen mot hudirritationer och torr hud och den verkar funka! Hoppas bara att det är ännu bättre i morgon och att dom snart är borta. Undra vad dom kommer ifrån, jag har inte bytt tvättmedel, inte ätit nåt utöver det vanliga... men vi var och badade på Aqua nova alldeless innan så jag kanske var känslig för det. Men jag har badat i klor massor av gånger förut och inte fått några men av det.

Här är ett kort på min underbara Alex när han gjorde neee.. chokladbollar åt oss i lördags:




Nä nu blire en tur till tvätten, igen..

Kramisar /Sussi


Rastlös och seg på samma gång?

Känns så konstigt i kroppen för tillfället.. jag känner mig rastlös, måste ha nåt att göra samtidigt som jag känner mig seeeg så jag bara vill kasta mig på sofflocket och inte röra mig på flera timmar.. Min kropp sänder ut dubbla budskap till mig idag! Eller idag, har kännt så dom senaste dagarna faktiskt.. Kännt mig socialt uttorkad samtidigt som jag inte orkar prata när nån ringer.. hmm.. mycket konstigt!

Skulle nog behöva lite Sussi-tid! Behöver kanske gå på prommis och avsluta den med en lååång solning.. ja det är nog exakt vad jag behöver!

Inte har mina kontiga prickar försvunnit heller! Jag tycker det är skitäckligt faktiskt.. men det är lite bättre iaf, eller det ser ut som att dom torkat in i kroppen lite. Usch jag känner mig äcklad av mig själv bara jag skriver om det! Tur att det inte är sommar än så ingen behöver se dom.. Prickarna kanske skulle må bra av lite solning också :) Ja så säger vi, jag måste gå och sola för prickarnas skull!

Idag har jag inget som står på agendan, släppte av Alex på dagis i morse sen åkte jag hem till Dammen och Fred och drack kaffe och snackade skit några timmar. Nu har jag kommit hem och ska plocka ihop lite och dammsuga så det blir fint.. Iaf några dar för det vara fint, Alex kommer på onsdag igen :) Ska inte skylla på allt på honom med guud vad han river runt med allt!

Skulle vilja se en riktigt bra film i kväll, nån som vet nån bra? Såg 2012 häromdan och den var helt ok (jag vet att den är rätt gammal nu) Är sugen på en riktigt rolig komedi så jag kan få skratta lite! Såg Couples retreat också för några dar sen och den var också helt ok, lite väl mycket kärlek bara... gillar inte love films för tillfället..

Nehepp... soffan eller städning? That is the question..

Kramis! /Sussi


Jobb och myshelg

Har Alex den här helgen också fast jag jobbar men mamsen och papsen ställer upp som barnis och så har vi ju Therese som också hjälper till. Guld värt för mig!

Just nu fick jag 2 minuter för mig själv för Therese och Alex gick ut för att fiska? och jaga tåg? Hmm... jaja hoppas dom får nå fisk och att tåget kommer :)

Dom har nyss myst i "tältet" såg ut så här:




Ikväll blir det bara hemmamys med godis och tv.. sen jobb i morrn 7.45-20 kanske? Jo tror det
Sen jobbar jag ons dygn nästa vecka.. eller jo just det jag jobbar ju lördag dygn också! Bytt..

Äsch, det är det värt! För jag ska ju på kryssning påskhelgen!

Då fyller ju systeryster år också! Eller hon fyller på måndagen, hela 20 år!

Här är vi på julafton:



Love you sis!

Nä det får vara bra för idag, nu ska jag och Alex göra neee... chokladbollar!

Kram /Sussi


Nu ni!

Har hänt massor sen jag skrev sist!

Fick veta i måndags att jag inte kommer kunna ta semester till kryssningen som jag sett fram emot såå länge nu för vi har inga vikarier kvar.. och vi ska ju åka på långfredagen till påskafton så jag kunde itne tänka mig att nån ville byta heller eftersom att det är stor helg... Men! Jag drog en rövare, planerade in länge hur jag skulle gå tillväga och valde att spela på hans samvete... jippi det funkade!! Jag lockade också med att ta två pass åt honom om han kunde ta ett pass (fredags passet) åt mig. Han skulle höra mig sin underbara mamma om hon kunde vara barnis och höra av sig när han visste... och tro´t eller ej så idag sa han att det gick!! tjoho! :)

Imorse när jag vaknade upptäckte jag att jag har röda fläckar över hela kroppen! Kliar och ser konstiga ut.. äckligt tycker jag! Jag ringde iaf till VC för att få en tid hos nån som kan kolla upp det men nej.. "vi gör inget åt utslag på kroppen hos vuxna" Va? Vaddå? Tänk om jag har en dödlig sjukdom då? Eller en smittsam? Nej.. "gå till apoteket, där finns medicin mot klådan" Puckon! Om jag dör då jävlar!

Jaja nog om det, har varit iväg på brandövning idag också, vi skulle dra ut varandra ur rökfyllda rum och det var faktiskt jätteskoj! Jag fick naturligtvis dra ut den största (på omfånget) killen men det gick bra. Vi skulle dra ut varandra på filtar så friktionen inte var så hög.

Nu är jag precis hemkommen alldeless ensam, undra vad jag ska göra idag... Tror faktiskt att jag ska dra fram dammsugarn och plocka ihop på Alex rum lite. Han kommer inte förrens till helgen så då kan det vara fint några dar iaf :)

Beställde lite mer saker från tradera också, bara till Alex rum... slänger upp bild här:






Han älskar ju både bilar och dinosaurier så jag tror att det kommer bli poppis :) Hoppas dom hinner komma innan helgen så det blir som en överraskning när han kommer :)


Nä nu ska jag nog gå och sola lite får se om nån fläck försvinner!

Kram /Sussi


Söndag igen..

Helgen har spenderats hemma hos familjen Rooslien/Höök. Den har varit jättemysig med massa gos mat och mys. I fredags käkade vi lite middag och satt sen och tjattrade långt inpå morgontimmarna. Lördagen började vi med att åka till blge och Aqua Nova, en stor hit enligt våra små busungar! Måste väl erkänna att vi vuxna också hade jätteskoj :)

Sen på kvällen gjorde Fredrik varma mackor och så kollade vi på melodifestivalen, grattis Anna! Tyvärr så tyckte inte jag att nån låt var en hit... jag som brukar leva för melodifestivalen.. men men, nya tag nästa år!

Blev en ganska tidig kväll i lördags, alla var trötta och sega.

Sen idag har jag och Alex varit ute på prommis, veckohandlat och lagat smaskig mat. Vi gjorde vitlöksmarinerad kycklig med jasminris och guacamole. Här är ett kort på Alex när han gör guacamolen:



Charmtrollet mitt! Nu sitter han på sitt rum, kollar dinosauriefilm och käkar kiwi :)

Har shoppat lite på tradera också! Den här ska pryda en vägg i hallen tror jag.. får se hur stor den är när den kommer:




Det är alltså texten jag köpt, inte ljusstakarna...
Om 20 min får jag se om jag vunnit den här, ska sitta i busungens rum:




Förresten så har jag bestämt mig för att åka ner till Helena på torsdagen när vi ska på kryssning, ska bli skoj att snacka massa skit med henne :)

Nu ska vi hoppa ner i badet och göra oss rena och fina!


Kram /Sussi


Mitt i natta!

Herre gud! Klockan är 01,15 och jag är inte ett dugg trött... Sittar hemma hos Dammen och Freddan och väntar på efterfest som aldrig kommer bli av... eller efterfest och efterfest.. men på att killarna ska komma hem iaf! Jag och Dammen  håller på att somna... :/ Jag skulle vara barnis åt Elin (Alex ligger och sover sedan länge) men Dammen stannade kvar med mig.. nu ligger både hon och Elin och sover i soffan :)


Dammen har precis börjat snarka... känns som att jag inte ligger så långt efter..

Nå blir inte bättre än så just nu!!

Kram /Sussi


Fredag och ledig helg!

Yes! Äntligen hemkommen från jobbet och är nu ledig till måndag kväll, nice!
Idag ska jag tvätta och pyssla lite hemma till klockan bli 14, då ska busungen hämtas. Ikväll blir det bara mys, sitta i "tältet" och fika och få nackspärr.. längtar!

Hade en seg dag igår, kände mig inte alls på topp i humöret men nu har jag bestämt att idag blir en bra dag! Och det kommer det bli, det vet jag :)

Solen skiner och fåglarna kvittrar, det gjorde den iofs i går också men då var jag så bitter så jag inte hörde det.. Sugen på att baka är jag också men har inga grejer hemma och ingen bil, har precis gått hem från jobbet så jag har ingen lust att gå ända bort till affären som ligger säkert en kvart/20 min härifrån... nej jag struntar nog i det tror jag. Nu har nån druckit upp min mjölk igen! Fattar inte vart all mjölk tar vägen, Alex dricker inte mjölk för han tycker inte om det.. och jag dricker knappt mjölk, använder det bara till kaffet och ändå är det alltid slut! Drygt..

Känns som vår idag, jag måste köpa nya solbrillor! Vill ha ett par traditionella snutbrillor och ett par "Pattinsonbrillor". Blir kanske en tur till Avesta när jag hämtat Alex.. om min systeryster orkat sig upp och kommit in till stan med bilen vill säga! PIK! :)

Inte blir det nå bilder idag heller, har ingen sladd som jag kan koppla ihop mobben med datorn och har orkar inte maila över bilderna till min mail för att sen lägga upp dom här..

Nä nu ska jag pyssla lite innan det drar igång med bus och lek!

Puss och kram, vi ses på stan! /Sussi


Jobb och systermys

Igår jobbade jag fram till kl:21.00, lång dag men den gick fort iaf. Sen kom mamsen och hämtade mig (tack för det) och skjutsade hem mig till dom där Therese satt och väntade. Hopp in i duschen och sen iväg till 1 1/2 där Thereses kompisar satt för dom hade käkat middag tidigare. Therese sov hos mig sen och i morse hade vi mysfrukost i sängen!




Idag väntar jobb igen fast nu börjar jag inte förrens 20.00 och jobbar natt. Skönt!!

I morgon ska jag äntligen tvätta! Finns ju aldrig tid i min tvättstuga som passar! Sen kommer Alex hem också, blir en myshelg med god mat, lek och massa mys!

Jag ska nog göra varmsmörgåstårta i morgon till middag tror jag, får se om han tycker om det :)

Vi ska ju åka på kryssning fredag den 2/4 och jag har lite funderingar på om jag ska åka ner till sthlm redan på torsdagen för att hänga lite med Helena... ska ju iofs inte åka hem förrens på söndagen så vi hinner ju ses på lördagen men då är det en massa annat folk med också... skulle vara kul att umgås med henne... Ja, jag kanske ska fråga om jag kan komma och bo hos henne en natt!

Här är ett gammalt kort på oss:





Idag har jag och Therese varit ute på prommis, inte så lång som jag hade önskat! Hon gnällde och gnällde, tillslut sa hon att hon fått en glasbit i foten och jag gick på det!! Billigt... men hon gjorde det bra! Hon tog till och med av skon och strumpan mitt under promenaden :)

Här är Therese på en mycket kallare prommis:



Nej nu ska jag vila lite inför nattjobb!

Kramar /sussi



Här kommer en till uppdatering om sånt jag har gjort!

Jag och la familia var på maskerad i olshyttan så jag slänger upp lite bilder från det tänkte jag!

Min kära far var Ozzy, grymt bra tycker jag iaf! Kul kväll som avslutades med att jag och Therese åkte in på krogen har jag för mig? Hur kunde vi göra det som vi såg ut?? Herre gud!


Jag och Therese:




Jag och Ozzy:




Therese:




Jag:




Jag pussar Ozzy:




Ja kul var det iaf, fast roligast hade vi nog när vi gjorde oss klara för festen. Inte varje dag man får måla naglarna på sin pappa! Men det gör jag gärna om :)

Jag och tjejerna har varit till Stockholm också och varit modell för en dag och gjort den stan osäker. Hade lika kul som alltid naturligtvis :)


Karin visar senaste posen:

   


Elin och Linnéa:

'

Linnéas skitsnygga pumps:




Linnéa, jag och Dammika på nåt uteställe:





Dammika och Ronny:





Jag och systeryster




Jag och en rädd Ronny:




Så kul hade vi!!! Sen kommer lite kort från modellagenturen också, har inga på Karin för jag snor från facebook och hon tillhör del lilla procenten i världen som inte har det...


Här är fina Linnéa:




Fina Dammika:





Och jag:





Pju nu får det räcka för idag.. Får se om jag kanske ska bjuda på lite middag på fredag... ja jag tror det!

Sen ska jag åka på kryssning också! Den 2/4 åker båten och det ser jag fram emot otroligt mycket, ska bli sååå skönt att komma härifrån och ha kul heelt utan bekymmer. Längtar!


Ha det bra! Kram /Sussi


Kanske ska börja blogga igen...

Gjorde ju några tråkiga listor för ett tag sen men innan det var det jääääääääättelängesen jag skrev ner nåt här! Finns väl inte en levande själv som är in och kikar nå längre men vad gör det, det kan vara terapi för mig själv :)

Jag och Roger har separerat, tänker inte gå in nå mer på det men så är det. Jag har flyttat. Så nog om det!

Allt är bra med Alexander, han är stora killen nu som går på dagis och tycker att det är jätteroligt...

Så här ser han ut nu för tiden:




Jag jobbar heltid och trivs jättebra med det, ska få nytt schema snart där vi jobbar dygn och det känns skönt. 7 pass i månaden blir det.. Blir perfekt!

Tänkte lägga ut lite bilder från lite olika event

Här är vi på semester hos kusin Tobbe i gbg:





Alex har blivit 2 (och passerat det med 6 månader):




Jag har fyllt 25 år och firade det med buller och bång i Stockholm där allt var en överraskning för mig! Började med att jag drack en massa mousserande vin i bilen ner (jag var sååå himla nervös) sen träffade vi på Helena inne i stan (blev så chockad att jag nästan började gråta) Vi skulle käka lunch på nåt ställe och så stod hon där inne och väntade! Mina vänner hade naturligtvis kontakt med henne hela tiden :) Sen åkte vi till lägenheten och duschade sen drog vi iväg i taxi till okänt ställe.... nu var jag så nervös så jag skakade!! Sen kommer vi fram till... Golden Hits!! Jag har alltid velat gå dit men det har inte blivit av (jag är lite av en smyg schlager älskare) eller inte så smyg kanske :)

Efter jättegod trerätters middag och underbart bra uppträdande av jättebra artister fick jag (Sussi Nilsson) gå upp på scenen... det var inget jag gillade kan jag säga.. där fick jag och 2? till dansa fågeldansen inför kanske 100 stackars människor som gått dit för att se riktiga artister uppträda! Men men kul var det och vi 3 som fyllde år den kvällen fick ett björn borg pannband! Skitkul var det iaf! Så här såg jag ut i pannbandet:




Här är dom underbara människorna som förgyllde min dag:




Sen träffade vi på Bagge så Helena och Dammika fick äran att posera med honom men jag kan inte hitta kortet!! Nån som har det, Helena?? Dammika?? Jaja what ever..

Sen har jag klippt mig också!! Jättekort :)

Ser ut så här nu för tiden:




Men nu har jag skrivit nog, ska försöka skriva lite då och då. Inte för att jag tror att nån är inne och läser men det är skönt att skriva.


Ha det bra!! Kram /Sussi