Sjöng "Margareta"

Jo men visst sjöng väl jag och Therese "Margaretalåten".. varför kan man fråga sig? Jo men sånna är vi! Kul var det iaf! Förresten så körde jag med läppstift igår, först tyckte jag det var fint men sen ångrade jag mig.. vad tycker ni?





Chefen ringde nyss och frågade om jag kan jobba extra inatt och det passar ju perfekt eftersom att jag ändå egentligen börjar 8 i morgonbitti, Alex är hos sin pappa och jag vill ha lite extra pengar =)

Tack chefen!

Nu ska jag nog spela lite spel.. töntigt? Kan vara så men det är skitkul! Det är en liten grej jag har för mig att jag laddar hem (lagligt!!) "prova på-spel" från shockwave.com, då får man spela en timme och det är helt lagomt. Varje tisdagnatt kommer det 5-6 nya spel. Testa! Skitkul ;)

Jo förresten jag har sett en ny film också, eller ny och ny.. den är väl rätt gammal nu. Jaja iaf Benjamin Buttons otroliga liv heter den och för er som inte sett den ska jag inte berätta för mycket men när han föds till bebis så är han ca: 80 år gammal.. så åldras han bakåt så han blir yngre och yngre.. låter lite knäppt men det är inte så knäppt i filmen. Lååång fim dock! Dom hade lätt kunnat tagit bort en timme.. 159 minuter och det är väl 2 timmar och 39 minuter. Långt alltså men sista.. timmen iaf är skitbra! Jag bölade och bölade.. :¨( Filmen bör ses iaf! Fin kärlek är det ;)

Nej nu ska jag spela! Hej så länge!


Mumma!

dsc01837 (MMS)

Mumma!


Vidrigt!

dsc01828 (MMS)

Vidrigt!


Ikea nästa!

dsc01821 (MMS)

Ikea nästa!


Springtur

Hörrni, svettas ni mycket när ni är ute och springer? Jag måste ha Sveriges sämsta kondis (det visste jag iofs redan) för jag är fasiken blöt när jag kommer hem. Hade jag haft nå hår så hade man bergis kunnat vridit ur det! Kolla bara!




Ser ni?




Ser ut som jag har duschat redan =)




Så! Ni kan nu kalla mig Sussi "Svettlöken" Nilsson!

Jaja, skönt var det iaf ;)


Bio besök

Var med Alex på bio i söndags och såg Toy Story 3. Bra film och väldigt uppskattat av lillkisen! Perfekt då stolarna är så pass långt ifrån varandra så t om han kunde se utan att sitta på en kudde. Det blir verkligen fler gånger!




Nöjd :)




Gott med popcorn




Liten kille i en stor värld


Var lite fundersam på hur han skulle tycka om att gå på bio men han älskade det verkligen! "Wow mamma, kul med bio" sa han om och om igen =) Satt som förstenad medans moster sov sig igenom filmen.. ;)

Sen har han varit på sitt första tandläkar besök också. Var naturligtvis lika duktig där! Gapade så fint och visade alla sina tänder. Tandläkaren pratade med Alex hela tiden och han svarade så duktigt så =) Stolt mamma!!

Nu åker han till sin pappa som varit på semester i London och då ska jag passa på att köra en storstädning här hemma, behövs verkligen.. så ska jag ta tillfället i akt och köra på med lite träning också. Får se hur långt jag orkar springa ;)

Tjingaling så länge!

Kram /S


lördagen..

Ett par kort till från våran trevliga lördag



Full fokus Emma!




Sötnöten ;)




På hotellet




Pussmun?


Kärlek

dsc01800 (MMS)

Kärlek


Spelar spel med syster och dom andra brudarna

dsc01792 (MMS)

Spelar spel med syster och dom andra brudarna


Min 26-års fest (jaja, jag vet att det inte är nåt att fira!)

Inbjudan till mina vänner..


Okej bönder!!!

Nu är det så att jag fyller år, jävligt töntigt eftersom att jag fyller 26.. inte så mycket att fira egentligen...
MEN!

Jag tänkte som så att det är väl ett ypperligt tillfälle att ha lite skoj och partaja lite? Så om du är sugen på lite käk, lite god dryck (som du tar med själv din snåle fan) och en rolig fest så tycker jag du ska komma till min stuga den 30 oktober runt 19-snåret. Det är en lördag för er som inte har kalender i närheten.

Jag slänger ihop nåt enkelt att äta och eventuellt lite roliga lekar men det är ju inte det som är viktigt! Uran det är ju det fina paketet som du ska ha med dig till mig! Jag önskar mig en bil, en sån där ny Audi du vet? Gärna silver. Tack på förhand!

Sen är det ju så att när vi har mina födelsedagsfester så brukar det alltid vara tema på dom eftersom att jag fyller nära Alla helgons dag och varför göra ett undantag nu? Bara för att vi blivit gamla behöver väl inte det betyda att vi är tråkiga? Nej precis!

Men jag vet inte om jag pallar med ett svårt tema, sen brukar folk tycka att det är jobbigt (som att jag skulle bry mig om det) så temat i år blir... "kom som en kändis". Där kan ni låta fantasin flöda.. allt från globöga, yxmördar´n, Ida Stam och skruven till Britney Spears, Will Smith, Sussi Nilsson och Tyra Banks.

Det kommer naturligtvis finnas en fin present till den som klätt ut sig bäst!

Vore toppenbra om du kunde slänga iväg ett sms till mig när du vet om du kan komma eller inte eller om du har nån polare om också hemskt gärna vill haka på så går det naturligtvis bra, bara jag vet om hur många vi blir. Är du gräsätare kan du skriva med det på sms´et.

Kom som en kändis med en systemkasse och ett leénde på läpparna så kommer det bli toppen!

Kram på er så länge!

/Sussi



Denna inbjudan fick mina vänner på posten och jag hoppas så många som möjligt kan komma! Om nån är här och läser som också vill komma så går det såklart bra! Hör av er bara.


Så här trött blir man av att ha kalas.. =)

dsc01774 (MMS)

Så här trött blir man av att ha kalas.. =)


3-års kalas för hela slanten

Nu är Alex 3-års kalas över! Han fick både det ena och det andra.. cykel (poppis) massa bilar, pruttkudde och "racerbilshoppbana" för att nämna några paket. Tårtan stog färdig för dekoration när Alex kom från dagis och han fick välja helt själv hur den skulle se ut.. här har vi slutresultatet



passar på att tjuvsmaka när mamma inte riktigt hänger med..




tårtdekoration på hög nivå!




slutresultatet..




...består av kakor, vindruvor, kiwi och "sprinklers" jättefint!




paketöppning med favoritmoster




brandstationen var en hit! (nästan lika bra som mosters Rorri) ;)




dataspelet fick jag stänga av tillslut för han vägrade sluta spela..




men bäst av allt var nog cykeln!




vi hojade upp på stan för att käka mat




det blev makaroner och köttbullar på wienarn




å fettis såklart!




har haft en toppendag med fina paket och gott fika!


Nu ligger min stora (lilla) kille och kikar på film, ska strax kika in och se om han somnat.. Dagar som denna är det svårt att inte vara jättestolt över sin kille!


Kram /S


Så här avslutar jag min dag.. Hur gör ni?

dsc01740 (MMS)

Så här avslutar jag min dag.. Hur gör ni?


Testar mobilblogg..

dsc01728 (MMS)

Testar mobilblogg..


Alexander 3 år!

Just nu vid denna tidpunkt för exakt 3 år sedan låg jag och hade lite småont.. eller småont och småont.. ska jag vara riktigt ärlig så hade jag skitont! Låg på förlossningen i falun och ut kom min stora kärlek Alexander. För nån som inte har fått barn går det ej att förstå den kärlek man känner när man får upp sitt barn på magen.. jag vet att jag grät som ett litet barn av lycka, lättnad och kärleksrus.

Hittade en förlossningsberättelse jag skrev alldeles efter och den kommer här. Ni som inte vill läsa kan scrolla ner till bilderna i stället.




Jag låg vaken i sängen natten till fredag den 21/9 för att jag hade lite ont, kändes ungefär som mensvärk. Kl 05.15 reagerade jag på att det började rinna ur "smulan" och tänkte då för mig själv "Gud vad konstigt, vilken flytning!" Men insåg rätt snart att det inte kunde vara det, det var så "rinnande".

gick runt lite i lägenheten för att komma på vad jag skulle göra och gick sen in för att väcka Roger. Han var tvungen att känna för att bekräfta att det faktiskt var blött i trosan.

Vad gör vi nu? Tänkte vi båda två. Hjärnstopp! Började leta efter nåt papper där det står vad man ska göra men sen ringer vi förlossningen i Falun iaf. Dom undrade om jag hade värkar och det hade jag ju inte så dom sa åt oss att sova vidare och äta frukost och komma in på förmiddagen nån gång.

Jaha, vi gick och la oss igen men sova kunde vi ju inte, vattnet hade ju gått! Sen efter kanske 15-20 min började värkarna komma men jag tänkte att vi väntar för jag vill inte ligga där uppe hela dagen, då kan jag lika gärna ligga hemma i min säng.

Kl: 07.00 sa jag till Roger att nu måste vi börja planera lite för att åka in, värkarna började komma med 5 min mellanrum och närmade sig 4 snabbt. Kl: 07.55 passerar vi statoil i Hedemora och värkarna kommer snabbare och snabbare. Roger kör då naturligtvis snabbare och snabbare :)

Kl: 08.20 är vi på förlossningen efter att ha kört sönder bilen pga nån j%&#a idiot som står mitt i vägen. Värkarna kommer då med ca: 3.5 min mellanrum.

Vi får komma in i ett rum och dom kopplar på en massa saker och ska kollas om jag är öppen någonting och det var jag naturligtvis. 5 cm. Dom erbjuder mig lustgas och jag suger i mig för kung och fosterland. Smaskens var det! Råkade nog suga lite väl mycket första gångerna så hela rummet snurrade men skönt var det. Frågar Roger om han vet vad lustgas kostar för jag vill köpa en sån hem och så säger jag att jag aldrig mer ska dricka vin när det finns sånt här bra i stället! :)

Det går kanske 1.5 timme och värkarna kommer snabbare och snabbare, dom kollar igen och då varjag öppen 8 cm och då säger jag att jag vill ha epiduralen, för nu orkar jag inte nå mer.

Jag får epiduralen men tycker nog inte att den gör så mycket värkan för nu kommer ju krystvärkarna i stället. Krystar i ca: 1 timme och sen kommer han äntligen ut. 3 timmar och 17 minuter efter att vi kommit upp tillförlossningen är han äntliogen här, vår lilla Alexander.

Här kommer en massa bilder med min stora kärlek Alex från när han låg i magen till dags datum























'












































På torsdag blir det kalas och alla som vill får komma på muffins (bakade av Alex), tårta och saft!

Älskar dig min lilla prins!

/mamma


Jahapps..

nu har jag knappt nåt att berätta så jag fattar inte varör jag ens bloggar.. jobbat hela helgen, fick trevligt sällskap på lördagen (tack för det gumman!) =) och i dag, måndag, har jag varit med Therese och mamma och shoppat lite till Alex födelsedagskalas. Han fyller nämligen år i morgon! Shit, min lilla lilla kille fyller 3 år! Helt sinnessjukt är det! Det har redan gått tre år sen han kom till världen.. oj oj.. ja iaf så har jag köpt alla hans paket idag. Men han kommer inte få dom förrens på torsdag då han kommer till mig. Men jag har redan slagit in dom (12 st) och gömt dom runt om i vardagsrummet för det kommer nämligen bli skattjakt =)

Sen blir det kalas på torsdag eftermiddag så jag och Alex ska baka en egen tårta när han kommer från dagis! Kul kul!

När vi åkte hem idag från blge så var jag och Therese lite trötta och somnade.. jag vaknade till strax innan hedemora och då såg hon ut så här



Hennes jacka såg ut så här..



Det är inte tårar kan jag säga.. =)


Jag har känt mig lite småsjuk idag så jag kröp ner i sängen när vi kom hem men kände mig itne nå bättre av det så jag drog på mig träningskläderna och drog ut en vända.. Vad hände då? Låter kanske lite töntigt men för mig är det stort.. jag sprang runt hönsan!! Hela vägen utan att stanna en enda gång!! Kände mig görstark!

Så när jag kom hem var jag mooonsterhungrig men ville inte förstöra min springrunda med massa onyttigt så jag körde två hamburgare i ugnen och till det så tog jag broccoli och sallad. Gott gott! Och inte så hemskt onyttigt heller..



Nu sitter jag i soffan men ska strax in och ta ett skönt bad innan "lite sällskap" börjar, du vet det där med Fredrik och Filip? Skitkul juh!

Det var allt jag hade just nu! Tjingaling!


Bildbomb!

Oj oj, massa massa kort kommer det bli nu! Mormor har fyllt 83, grattis! Jag och Alex har varit och badat i Aqua Nova, skitkul! Så har vi sovit hemma hos mormor och morfar i natt med Therese. Börjar med när vi åkte och badade i blge. Det spöregnade verkligen! Gick knappt att köra och så kommer det nån sån där dåre som kör i 200 ni vet.. IDIOT! Just då tänker man "hoppas du får vattenplaning din dumme fan" fast det vill man ju såklart inte egentligen..



Fy då!




Dubbelhaka is da shit har jag hört =)

Ja sen badade vi iaf (har inge kort på det) och hade skitkul! Åkte rutschkanan kanske 531 ggr.. kul men jobbigt med trapporna! Hiss? Hört talas om det?




Hungrig kille som smällde i sig 2 dubbelmackor efter badet!

Sen drog vi till kupolen och hängde lite där..



Chillar lite i rulltrappan




Trasig häst inne på skoaffär´n




Kliar i fingrarna inne på leksaksaffär´n..




Trött? Nja.. lite då ;)

Sen var det dags att fira gammelmormor som fyllde 83 år med blommor och bingolott



Grattis!




"tror jag behåller krukan faktiskt.."




Stooor kram!!




Sen vare fikadags! (Alex har saft i koppen, inte kaffe)




Å så bus.. naturligtvis! ;)




En lipande hulk ;)

Efter det åkte vi med hem till mormor och morfar och bestämde oss för att spendera natten där.. så det slutade med mys och gos i mosters säng!



Så! Det var vad vi har hållt på med. Funderade lite på en sak faktiskt.. bloggen handlar nästan bara om Alex nu för tiden.. men jag gör ju inget annat som är kul nog att skriva om. Nu åker han till Roger i helgen och jag kommer mer eller mindre bara jobba.. finns ju inget skoj att skriva om förutom när jag är med honom.. jaja, det var bara det!

Eller jo, jag fyller ju år snart (om en månad) och ska då ha lite kalas =) Haha, 26 år och bjuder in till fest! Töntigt men det skiter jag i! Jag ser min födelsedag bara som en ursäkt att få träffas och ha lite roligt!

Och så kommer Helena hem i helgen och jag hoppas verkligen att jag hinner träffa på henne en snabbis iaf! Saknar henne massor.. måste försöka få in en tid när jag kan hälsa på henne.. det är ju så kul där nere i storstan!


Nu ska jag sörpla lite kaffe och ta en morgoncancerpinne!

Kram /S


Rätt skönt!

Jag går nyduschad till sängen som är renbäddad och däri ligger en nybadad liten prins. Kan det bli mer inbjudande?



Räcker det med viljan?

Åh jag vill så gärna.. Idag vill jag EXTRA gärna. Hur gärna som helst. Så mycket man kan vilja.. vill jag. Men vad hjälper det. Hjälper det? Nä.. men jag vill iaf. Vill man tillräckligt länge så kanske. Jag vill. Så det så.

http://www.youtube.com/watch?v=zZHrbjhwKik

Den som väntar på nåt gott väntar alltid för länge!

Meeeen.. lika glad för det är jag men gladast är nog räven! =)


Klätterapan

Så här söt kan man vara i gammelmormors äppelträd











Sötnöten <3


Vi hjälps åt

I våran lilla familj hjälps vi åt, mamma köper in gamla möbler, Alex sköljer av dom i duschen, mamma fixar till det sista och sen sätter vi upp den tillsammans. Detta gamla fönster fick jag av min pappas morbror här om dagen, det har setat i utedasset hemma hos honom innan han flyttade dit.





Det är tydligen skitgammalt och det tycker ju jag såklart är superkul. Fanns mycket gammalt fint hos honom (han hade loppis) som jag skulle kunna tänka mig att måla om och göra till mitt.. men jag har ingen ork. Inte alls. Han hade en gammal kökssoffa i trä som ropade efter mig. Rätt storlek och den skulle bli jättefin med lite vitfärg på. Men jag orkar verkligen inte. Fast nu är jag sugen =) Äsch, jag ringer pappa.. han kan åka förbi och erbjuda honom en slant får se om han tar den. En 500-dring är väl lagom för en kökssoffa va? Jag måste ju iaf måla om den.


Chillar till Ice Age 2

Finns inte mycket till mellanting hos min lilla pirat. Antingen så är det fullt ös "mamma!! Mamma, kom nu!" Å så ska det lekas.. eller! Så är det coollugnt framför en film.. Nu har vi lekt hela morgonen så då passar det perfekt med en film innan det drar igång med tvätt i tvättstugan.








Syns på hans kläder att det är dags att tvätta, byxorna är väl kanske 3 nummer för små =) Syns på mamma också kan jag säga men det visar jag då absolut inget kort på! Haha =)


Nu ska vi jobba lite, tjingaling!


Tark och nygg mamma?

Ja älskling du är så stark och snygg!

-Ta kort mamma! Jag är tark (stark)














Nu ska vi plussa lite medans vi väntar på att få börja tvätta.. sen kanske det blir en fika nånstans.. hälsa på gammelmormor kanske. Äsch vi får se!

Undra vad vi ska äta ikväll då? Jo just det! Vi har ju fläsk kvar, det blir stekt fläsk, kokt potatis och löksås. Yummy!


Tjingaling så länge!


Äntligen!!

Tack gode gud att han äntligen kom hem! Nu får jag riktig mat igen och slipper leva på hårdbrödmacka.. Idag bjuder han på korv, makaroner och stekt ägg. Smaskens!




Jättegott var det!





Nu ska vi dra på oss lite ytterkläder och sticka ut till stugan. Mormor och morfar ringde nyss och var såå suna på att leka. Dom lockade med 3 nya pussel.. så.. ja jag har väl inget val! Alex älskar verkligen att "plussa".

Tjingaling!


Ikväll blir det skoj med jobbarkompisarna

Vid 17,30 kommer frökenfräken Linda hem till mig för lite förmys innan vi smiter vidare till nästa kollega vid 19,00-snåret. Undra om jag ska slänga ihop en lite paj åt fröken iaf, ska höra om hon är hungrig.





Jag har ju hållt på att göra om lite hemma igen, inte så stora förändringar men satt upp lite foton på ett annat vis, flyttade en stor blomma, fram med lite dukar och ljus och flyttade tvättkorgen.. vips! Så blev det en helt annan lägenhet! Jag trivs så bra här hemma nu förutom att jag är rädd för mina grannar.. men jag kanske överdriver, så vitt jag vet har det väl aldrig hänt nåt och nu är det ju faktiskt alldeles tyst från alla håll. Jo jag ska nog börja ha dörren olåst nu när jag är hemma... hahaha!! Aldrig i livet! Där går gränsen faktiskt. MEN jag kanske kan sluta titta 100 ggr om dagen så att jag har låst dörren, jo det kan jag göra.

Shit klockan är snart 13,00 och jag hade velat åkt på loppis i dag i Vikbyn. Ska nog slå en signal till mamma och höra om hon är sugen! Måste åka och handla också för vare sig Linda vill eller inte så vill jag äta paj idag, fylld med bacon, broccoli och ost. Guud vad gott!

Jahapps, upp å hoppa gummiloppa!


My day!

Ok, jag erkänner.. jag låg i sängen mest hela dagen idag! Körde Alex till dagis vid 9 sen hem och kastade mig i sängen igen.. sen låg jag där till klockan blev... 15,45. Hämta mormor, hämta mamma, ut och handla, hem med mormor, hem med mamma, hem till mig, städa massor (såg inte fint ut), öppna en öl, ringa Therese, hämta Therese, duscha, sminka mig, skratta massor med Therese (hon är såå rolig), ut på 1 1/2 (nästan nykter) för att ta en öl, lyckades med att bara ta en öl, hemgång vid 00,00... och nu är jag tillbaka i sängen!

Ska bara ställa in larmet på mobilen på.. ja.. 07,00 sen ska jag äntligen soova! Jobb i morrn 8-22 sen sova igen.. sen är det fredag och då blir det fika med min extramamma som nyss gift sig. Var länge sen jag såg henne (Annmarie) så det ska bli skoj. Undra om hon kommer ihåg att vi bokat in en fikadate..? Märks väl.. sen på fredagkväll ska vi ha personalfest. Det ska verkligen bli skoj! Hämta Alex vid 10-snåret på lördag och undra vad vi ska göra sen.. kanske hälsa på Karin och Thomas i blge? Får se hur pigga vi är! Söndagen ska vi ägna åt tvätt, tvätt och åter tvätt.. åh.. vad.. roligt.. det.. ska.. bli.. Jaja, vi hälsar väl säkert på mormor och morfar en sväng också!

Har ni sett så söt hon är?



*gäsp*


Nattinatt!

Kram /S


En sån där dag ni vet

Idag är en sån där dag, jag är så kärlekstörstig! Ni vet när man är snustorr i munnen så om man inte får vatten så kanske man dör? Så törstig är jag! Fast på kramar och kyssar.

Då är frågan vad jag ska göra åt det. Antingen så kryper jag ner i sängen och tycker synd om mig själv (trist), slänger på mig lite träningskläder och tar en springvända runt hönsan (ont i knäet) eller så drar jag fram dammsugarn och sätter på hårdrock på högsta volym.. hmm.. jag tror det blir snabeldraken faktiskt!

Fan, just det! Måste ju ut och handla med mormor också.. ok, handling först sen golvsugning! Så får det bli!


Kram /S


Badpojken

Buspojken roar sig i badet..








Nu ska jag glo på film.. vad hette den nu då.. Jo, borta bra, hemma värst med Vince Vaughn och Reese Witherspoon. Nån som sett den?





Nattinatt! /S


Äntligen!!

Som jag har längtat efter denna lilla prins!

Det tog bara 5 minuter sen var allt i oordning igen, precis som det ska vara.










Nu ska vi käka (årets sista?) middag på balkongen, ikväll bjuds det på kyckling i ugn med coscos och sallad sen ska vi mysa framför tv´n och kika på nån film. Alex får bestämma ikväll så det blir väl säkert.. hmm.. pingvinerna kanske =) Undra om vi ska busa till det med lite popcorn till filmen. Måndagsmys på högnivå! Vardagslyx kan vi kalla det.

På återseende

Kram /S


B-final?!

Ja herregud! Vi slog underifrån hela helgen, började fredagen med förlust mot Ludvika.. fortsatte på lördagen med två förluster vilket innebar match klockan 10.00 på söndagen. Alla tjejerna i laget gick ut på halvan och käkade middag och vissa (jag och några till) unnade oss en öl eller två till maten. Sen gick alla hem utom jag som gick och hälsade på mina Stockholmare Ronny och Nicklas hemma hos Fredrik och Dammika. Där hemma var också Karin och Thomas, kändes nästan som förr i tiden =) Iaf så hann jag i tid till samlingen som var kvart i 9. Pigg och glad och taggad till tusen. Vad händer då? Jo vi vinner kvartsfinalen?! Helt otroligt! Och vi vinner säkert med 8-10 bollar!! Utklassning skulle man kunna säga! Jahapps bara att ladda om till semin då som är ca 1 timme senare...






Vad händer dårå? Jo vi vinner väl den med! Med kanske 5-6 bollar! Nu blir alla lite knasiga.. vad händer nu? Jo vi är i final! Den spelas om en timme (kl: 14,00) och ingen av oss har hunnit ätit och vi ska åka ca 20 min för att ta oss till rätt hall. Vi hann men nu är vi så trötta så vi orkar inte mera... vi kämpar och sliter men kroppen klarar inte mera.. Det är alltså ingen i vårat lag som idag är aktiv handbollsspelare. Det är mellan 2-8 år vi slutade.

Jag vill tacka alla fina, underbara tjejer som varit med i helgen och slitit. Kämparglöden är det då inge fel på iaf!






Och snart ska jag hämta min livskamrat och stora kärlek från dagis...



.. om jag klarar av att ta mig ur sängen vill säga.. shit vad ont jag har.. I love it!


Kram /S


Handboll? Nä Sussi och Ida på toa..

Haha, jag tänkte blogga lite om cupen i helgen så jag sökte på google om jag kunde hitta nåt gammal kort på mig på plan.. jag skrev in Handboll + Sussi Nilsson Vad kommer fram då? jo ett gammalt, gammalt kisskort på mig och Ida från toan på Hotellet





Vad i hela fridens namn har det här med handboll att göra? Vi kanske tog en match därinne vad vet jag =)


Hittade iaf inga handbollskort..

Nu ska jag vila mig i form

natti så länge!

Kram /S


Saknat "moffa" som fyllde år idag!

Har man inte träffat sin moffa på länge så måste man ju leka massor med honom! Och vad händer dårå? Jo man blir hur trött som helst.. vilken tur att det då finns massor med filmer i mosters samling! Idag blev det super zebran och sen lite bamse i trollskogen




Sötnosen!



Och grattis älskade pappa på din dag!!





Nattinatt!

Kram /S


Jag gillar mig själv.. tydligen

Jag googlade mig själv alldeldes nyss för att kolla om det fanns nåt. Å visst, finns från facebook och sånt men sen kollade jag på bilder i stället.. på google alltså och då som bild nummer två på Sussi Nilsson fanns den här bilden




Det var ju inte direkt igår.. Kolla vad liten Alex var!? Men viktigast av allt, kolla hur långt hår jag hade!! Åh vad jag saknar det!

Nä, nu ska jag passa på att vila lite medans Alex är på dagis och leker av sig, jag har spenderat en sisådär 38 timmar på jobbet.. på raken! Eller jag fick inte betalt 12 av dom men ansåg att det var onödigt att åka 4,5 mil bara för att sova när jag lika gärna kan sova kvar.. så då blidde det så!

Men nu är jag ledig iaf, har tagit semester i helgen då jag ska spela handbollscupen. Ska verkligen bli superroligt!

Kram /S


Killen är..

.. jag vet att det var svårt, hade aldrig kunna gissat själv men det var faktiskt.. Tommy!! Ni vet Pippi, Tommy och Annika? Han som hade det där jobbiga skrattet? =)
 Inte så likt va?


Här har jag en annan som inte heller är sig lik..



Den som tar den här vinner en trisslott på posten!

Good luck säger jag bara.. mohaha!

Shit tänk om nån vet då? Hoppas! Kom igen nu bönder, i morrn kör vi skit!

;)


Magiskt

Detta mina vänner måste vara magi(k)

http://www.youtube.com/watch?v=IZbN_nmxAGk


Lyssna och njut..