Bildbomb!

Oj oj, massa massa kort kommer det bli nu! Mormor har fyllt 83, grattis! Jag och Alex har varit och badat i Aqua Nova, skitkul! Så har vi sovit hemma hos mormor och morfar i natt med Therese. Börjar med när vi åkte och badade i blge. Det spöregnade verkligen! Gick knappt att köra och så kommer det nån sån där dåre som kör i 200 ni vet.. IDIOT! Just då tänker man "hoppas du får vattenplaning din dumme fan" fast det vill man ju såklart inte egentligen..



Fy då!




Dubbelhaka is da shit har jag hört =)

Ja sen badade vi iaf (har inge kort på det) och hade skitkul! Åkte rutschkanan kanske 531 ggr.. kul men jobbigt med trapporna! Hiss? Hört talas om det?




Hungrig kille som smällde i sig 2 dubbelmackor efter badet!

Sen drog vi till kupolen och hängde lite där..



Chillar lite i rulltrappan




Trasig häst inne på skoaffär´n




Kliar i fingrarna inne på leksaksaffär´n..




Trött? Nja.. lite då ;)

Sen var det dags att fira gammelmormor som fyllde 83 år med blommor och bingolott



Grattis!




"tror jag behåller krukan faktiskt.."




Stooor kram!!




Sen vare fikadags! (Alex har saft i koppen, inte kaffe)




Å så bus.. naturligtvis! ;)




En lipande hulk ;)

Efter det åkte vi med hem till mormor och morfar och bestämde oss för att spendera natten där.. så det slutade med mys och gos i mosters säng!



Så! Det var vad vi har hållt på med. Funderade lite på en sak faktiskt.. bloggen handlar nästan bara om Alex nu för tiden.. men jag gör ju inget annat som är kul nog att skriva om. Nu åker han till Roger i helgen och jag kommer mer eller mindre bara jobba.. finns ju inget skoj att skriva om förutom när jag är med honom.. jaja, det var bara det!

Eller jo, jag fyller ju år snart (om en månad) och ska då ha lite kalas =) Haha, 26 år och bjuder in till fest! Töntigt men det skiter jag i! Jag ser min födelsedag bara som en ursäkt att få träffas och ha lite roligt!

Och så kommer Helena hem i helgen och jag hoppas verkligen att jag hinner träffa på henne en snabbis iaf! Saknar henne massor.. måste försöka få in en tid när jag kan hälsa på henne.. det är ju så kul där nere i storstan!


Nu ska jag sörpla lite kaffe och ta en morgoncancerpinne!

Kram /S


Kommentarer
Postat av: Helena

tuur att vi han ses en snabbis;)

2010-09-19 @ 21:43:36
Postat av: sussi

Snabbare snabbis får man leta efter ;)


Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback