Kräftis

Igår hade vi kräftskiva här hemma hos mig. Mysipys och gott var det! Som vanligt spårade det ut.. denna gången med singstar (kul! Inte igår..)



















Hahaha =)





Oj oj vad tiden går fort! Nu måste jag fortsätta med packningen för inatt 1,30 åker vi mot arlanda!


Hej då Sverige, hej Cypern!

Kram /S


Shopping!

Yeah igår blev det shopping på hög nivå!

Alla hittade tillslut det vi skulle ha och tack gode gud att Therese hittade en bikini, det var prio ett!





Alltså wow! Perfekt Therese =)


Kram /S


Därför är ölfester poppis i Tyskland...

Man har ju hört uttrycket "drick mig snygg"..





Kul va? =)


Tack Natalie!

Mitt kusinbarn Natalie som bor på Nya Zeeland (stavas det så?) var hemma och hälsade på ett par veckor i sommar... iaf så tänkte jag bara lägga upp ett par kort som hon tog på Alex!












Den i mitten kanske blir en bra ny bakgrundsbild mamma? ;)


Idag kommer Soffan hem!

Kram /S


Luuuugn helg...

Efter jobbet igår åkte jag direkt hem och slängde mig på soffan. Skynade i med en skiva prison break! Wenti, Wenti, Wenti.. känner mig som 14 men shit vad kär jag är!












Sen somnade jag så sött innan 00-slaget.. vaknade utvilad vid 7,40 av mig själv. Var glad för det för då hann jag med ett avsnitt innan jobbet ;)

Nu är jag på jobbet och gör ett dygnspass. Sen är jag ledig till onsdag och det är också det sista skiftet jag gör på 2 veckor! För om en vecka och en dag åker jag till Cypern.. tjoho!

Nä nu ska jag jobba vidare

Kram /S


Kräftskiva!

Idag ska det svullas, slafsas och vräkas i med kräftor! Min familj älskar kräftor, vi kan äta precis hur många som helst och som tur är så har min papps varit ute och fångat massor.. jummy!




I helgen blire jobb!

Kram /S


Jag kommer sakna...

... min vän, min vapendragare, min syster från en annan mamma (ni vet brother from another mother?)

Så jag tillägnar ett inlägg med foton på henne!!! Hon är så töntig så hon tar bort taggar från facebookkort men här inne på MIN sida kan hon inte ta bort nåt! Mohaha! Nä då Ida, bara fina kort.. lovar!




En riktig vän älskar dig även fast du inte förtjänar det..




Vänner är som diamanter, dyrbara och värdefulla...




Vänner är som stjärnor, du ser dom inte alltid men du vet att dom finns där ändå...




Jag kommer verkligen sakna dig min lilla korv!



Nu har du precis åkt från mig och nu dröjer det en månad innan vi ses igen.. men då blir det skoj!

Puss!


Fixat väskor och vagn idag!

Jajemen!

Idag har varit en lugn dag. Ida kom förbi en sväng och vi hängde lite på min favvoaffär =)
Sen träffade jag och Alex upp henne och Vilgot (stavas det så Ida?) på Lappens för en glass. Jo just det! Innan det åkte jag hem till morbror och lånade väskor, en stor och en liten, till Cypern.



(den var tillräckligt stor)


Jaja, då kom iaf Jenny med familj dit och sen åkte vi hem till henne för att leka lite och så ska vi få låna en paraplyvagn av henne tills vi åker. Tack Jenny ;)

Sen hemfärd och nu kom jag precis på att jag inte träffar Ida mer på jättelänge! Shit, jag glömde säga hej då!? Vi kan väl ses en sväng i morrn va?

I morrn ska lilleman köras till dagis, jag ska på möte kl: 13,00 och sen på kvällen ska vi ha kräftmys i stugan... tjoho! Så ska vi fira kära mor som fyllde igår. Resten av helgen består av jobb, jobb och så lite mer jobb... men det är kul!

Jaha, nehe, tjoflöjt!

/S


Taxfreebeställningar och svampplockning

svampplock och svampplock.. jag hittade lite bajs iaf ;)



Nån som vet vad det är för bajs? Älg eller björn? Jag tror älg.

Sen har vi setat och beställt och kryssat i vad vi vill ha från taxfreen när vi åker till cypern, det är nu mindre än 2 veckor kvar! Det blev inte så mycket.. men ganska billigt var det!

Jag och Therese är ju inne på vårat PB-maraton (prison break) så det ska vi nog fortsätta göra nån timme till innan det är dags att åka hem och sova lite för imorrn är det jobb.. jobb jobb jobb.. fast jag jobbar bara 4 skift sen är jag ledig i 2 veckor :B

Tjolahopp!

Kram /S

Biomys

Idag har vi varit på bio och haft mycket trevligt sällskap!




Annars har helgen varit full med skoj.. Hökarfesten har varit i stan och jag har varit där båda kvällarna.. hade faktiskt roligast på lördagen!

Nu väntar två veckor med jobb, har två lugna veckor.. endast 4 pass ;) Sen drar vi till Cypern! 2 veckor ledig från jobbet varav en utomlands... åh vad jag längtar! Jag har redan skrivit packlista till både mig och Alex ;)

Tänker göra så lite som möjligt på så lång tid som möjligt.. bara bada, leka, mysa, bada, käka glass, bada, dricka kall öl, bada och äta god mat. Det är allt!


Nu kommer John Blund, god natt!


Mys på wienarn

Tog en glass i solen på wienarn igår, skönt och gott!




Sen blev det utgång för mamman som hade det rätt skoj. Ebba Gold var riktigt bra =)

Ikväll är det utgång igen och nu är det Stiko Per som lockar!

Nu ska Alex spela

Kram /S


Hittade lite gamla bilder =)

På mobilen...



Alex som liten plutt <3




Jag fyller 25 ;)




Therese och jag på halloweenfest




världens sötaste lilleman <3




Systeryster och jag


I helgen är det Hökarfesten och det ska bli superkul! Jag ska dit på lördag och partaja lite.. tjoho!!

nu ska jag jobba lite till sen ska jag hem och mysa med mitt guldkorn och i morgon är både han och jag lediga från jobb och dagis så då ska vi mysa <3


Kram /S


Hoppsan!

Vet ni? Jag har lagt ner bloggen.. eller inte lagt ner man jag kommer bara skriva när jag känner för det och eftersom jag aldrig får tummen ur arslet och lämnar in min dator så blir det bara från skitmobilen som jag inte heller lämnat in.. men nu blir det ett inlägg iaf =)

Igår var det byakampen! Jag var inte med och tävlade för jag jobbade men jag kunde vara med och titta på det mesta iaf =) Alltid lika kul!

Jag har varit ute på lite äventyr så det blir lite bilder bara...



Jag, lilleman och mormor tog en sväng till furuvik. Sjukt mysigt =) Härligt väder och underbar dag men massa djur, karuseller och vattenpark. Vattnet var skönt och roligt. Riktigt bra dom har byggt till barnen som är lite mindre som Alex. Det som var lite dåligt var att det sprutade vatten överallt, hela tiden.. men man vande sig..




Här åker vi "båt" i regnskogen.. jag älskar verkligen att hitta på sådana här saker... vi hade så underbart skönt så vi ville verkligen inte åka hem! Så då gjorde vi inte det ;) Vi vet att vi var luite sena ute men vi ville verkligen sova över i nån stuga på en camping nån stans.. Så vi gick över till furuviks camping men som vi trodde så hade dom inte en stuga kvar.. vi ringde då till rullsands camping men inte dom heller hade nån stuga kvar.. så klart! Mitt i industrisemestern och precis efter lön en solig och härlig dag.. självklart finns det inga stugor kvar.. JO! Jag ringde till sandvikens camping och vips! En stuga med plats för 5 var nu bokad i mitt namn! Ok.. nästa problem.. klockan var 17,30 och vi ville gärna köpa med oss en vinflaska eller några kalla öl till stugan.. när stänger systemet vid IKEA? Ingen vet? Shit! Panik.. och vad händer när man får panik? Man kör fel... inne i gävle.. och kommer inte ut ur gävle.. skit! Kommer tillslut ut ur gävle och in i valbo till IKEA. Lugnt! Systemet har öppet till.. ja var det 19 eller 20? skit samma! Längre iaf. Då kommer nästa problem. Vi har inte med oss nåt.. ingenting! In på IKEA för att köpa sängkläder och in på COOP för att köpa allt annat..

Sen kunde vi äntligen åka till stugan. Hur mysig stuga som helst! Alex hittade några kompisar som han lekte med hela kvällen.. bästa dagen/kvällen på hela semestern tror jag <3 Stugan var helt perfekt, kylskåp, spisplattor, porslin, glas bestick.. ja allt man kan tänkas behöva.. kaffebryggare.. ja allt! 400 spänn natten.. det ska vi göra om.. nu! snart iaf ;)




Jag har också varit hemma hos min nya granne Sophie och hjälpt henne tapetsera sitt sovrum. Det slutade med massa vin och utgång.. rummet blev inte klart ;) Men kul var det!





På dagarna har lilleman varit hemma från dagis och vi har lekt så mycket vi på nå vis kan. Tyckte bara kortet var sött därför tog jag med det ;)





Nu syns det lite dåligt men jag har fått stryk. Av en kille. Eller han ska väl vara kille egentligen men inte slår väl en äkta man en tjej? Nä trodde väl inte det... ;)





Jag har också krypit.. vet inte riktigt varför.. jo det vet jag men det håller jag hemligt ;)





"Hjort är gjort" Hahaha ;)



Nu ska jag jobba vidare!

Kram /S