Kim Sulocki

Kommer ni ihåg? Jag har alltid haft ett gott öga till honom.. Tyckt att han är sådär småsöt.. Men nu! Jag tittar på kontoret (roligare än vad man tror) och har nu blivit kär (igen?? tänker ni nu). Ja han har nåt visst. Tänk om man fick titta in i dom där ögonen varje morgon.. Då skulle jag vara lycklig!

Lite fakta från Wikipedia:

Kim Reginald Jan Sulocki
Född 27 juni 1972 i Stockholm, uppvuxen i Täby. Släkt på pappas sida är från Polen, därav Sulocki.
Han har gjort sjukt mycket, både på teaterscen och på TV. I min värld är han mest känd från Tre Kronor.. Han har gjort många röster till tecknade filmer.


Nå vad tycker ni? Jummy va? ;)



Mästerkatten

Med stövlar eller vad den nu heter :) Sks bli spännande! Ääääälskar 3D bio!!


Bakom scenen

Hejjjja Danny! Hoppas showen är så bra som jag tror!! Just nu ser han ut såhär bakom scenen:




Är det sant?

Läste på Sara och martins bigbrotherblogg på blogg.by att Pernillad pojkvän kanske ska vara lite orolig? Va?

Förresten så har Joe sagt i bikten att han är kär i den där Hanna.. suck.


Hundvalp

Jag har skaffat mig en liten hundvalp.. känns det som iaf :) Det är nån som inte vill släppa mig ut sikte! Men jag njuter bara :) Han är där jag är heeeela tiden! Han pussar och slickar(?) på mig! I love it!!

I morgon på dagen ska han med massa folk och bada på Aqua Nova sen kommer han tillbaka till mig på kvällen igen. På måndag blir det dagis för jag måste på ert möte sen blir det myys med mig igen. Äntligen kanske vi kan fylla på med massa mys till varandra så vi inte behöver sitta ihopklistrade när vi är i närheten av varandra ;) Näää... eller kanske...

Idet här har vi gjort hittills idag;


BB

Vad gör Joe med munnen?? Han tuggar på nåt konstigt vis, eller fixar till käken eller nåt.. Vad gör han?!


Kul! (ironisk)

Inte direkt drömmen att fira den här fredagskvällen för mig själv i sängen tittandes på postkodsmiljonären.. Jag och Alex skulle till stugan och mysa, leka och äta god mat.. Men nej! Det ville sig inte för mig!!

Tur jag mår bra nu :) Vi får mysa i morgon istället!


Abra kadabra..

..simsalabim!! Här är min trollkarl!! Han fick vara kvar hos papsen en natt extra då jag fick spysjukan.. Men det har snabbt gått över så jag vettetusan vad det var för knas! Jag har petat i mig en kaka (jag äter försiktigt medvetet) men jag känner för att ta en dusch och städa eller nåt. Orkar inte ligga i sängen längre... Saknar prinsen så sjukt mycket!

Trolleri trollera..


Kyss

Första kyssen får vi se ikväll på festen i BB. Det är mellan Marcel och Kija (?heter hon så?). Jaja, jag vill se Joe ligga med nån, tror han är en jävel i sängen! ;) fast inte är han snygg heller? Men nåt sexigt är det med rösten.. Det pirrar liksom till lite, ni vet?




Marcel och knappen

Marcel har tryckt på knappen tre gånger. Hittills har han fått sova med den längsta tjejen i huset, vaxa båda sina ben och under nästa fest får han inte dricka och måste sitta ensam i ett rum.

Om Marcel trycker på knappen under söndagen ska han få in godis. Frågan är bara hur många kilo han ska få in. Det bestämmer tittarna så vad tycker du? Han kommer bergis trycka igen!

Ge honom godis för faan, det händer ju nåt när han trycker på knappen iaf :)



Jag spyyyr

På riktigt! Fick nå jävla mag/kräksjuka på jobbet inatt.. bodde på toa mer eller mindre heela natten! Inte kul! Sov en sisådär 2 timmar sen blev det hemfärd vid 7.20 i morse. Klarade hela vägen utan att kräkas "yeeaaiii" men det häll ju såklart inte när jag kom hem :( Men nu har jag varit kräkfri sen 8!! Sovit sen 9 så jag känner mig som en ny människa :) ja nu ska jag inte överdriva.. Ni ser själva hur slut jag är..


Vår!!

Snön smälter, fåglarna kvittrar och det droppar från taken.. Spring is in the air!


Prinsessa

Grattis kronprinsessan och boxerRobert till erat lilla underverk!



Amanda?

Mandus? Amadeus? Eller vad tusan heter killen??


Amadeus

Ska vi klunsa om honom Sophie?

Bring it om säger jag då!!


Snark/prat

"nån" ligger i min säng och snarkar och pratar i sömnen (och fiser) om varannat. Jag älskar det! Jag älskar honom! Jag ÄLSKAR att han är hemma!!!

Inte behöver jag skaffa en karl, jag har ju en liten redan... det enda jag måste lära honom är att gå ut med soporna sen är han komplett!! ;)


Tatoo

Jag ska ju tatuera mig snart (vet exakt vad jag ska ha) men satt på skoj och kikade runt lite. Hittade denna fräsiga! Skulle jag träffa en kille ned denna tatoo så skulle jag först bli rädd men sen totalt förälskad!!

Konstigt?


Typiskt!!

Sjukt sugen på vit choklad i alla dess former!!!! Kladdkaka, Rocky roads och Fondant.. Guuuud vad gott!!


Kolla in det här:


Joe

Jaha det blev Joe som fick komma in i huset. Ja han var mitt val också av som tråkmånsarna.. Tycker han pratar så konstigt? Hör ju knappt vad han säger..

Jaja, det kanske blir bra!


Knappen

Marcel tröck på knappen! Jag gillar Marcel..

He can push my button anytime ;)


Nytt!

Har äntligen fått fingrarna ur rumpan och köpt nytt köksbord och stolar. Sjukt nöjd!! Ska hitta nå mysiga underlägg, nån fin blomma och lite fina ljus så blir det nog bra! Ska köpa 2 stolar till också :)


Hemma!!

Fattar ni, han är hemma nu!!!!!


Likheter?

Någon anser sig se likheter med förra årets deltagare, vad tycker du?


Vill ha!!!

Åh.. Kärlek kan man ha till mer än människor. Jag älskar min lilleman och resten av min familj och mina vänner. Och dom här skorna. I love them!!

Ser nu hur vackert dom skulle sitta på mina fötter?

(have2have.se)


Playa del Ingles

Ok. Vi har haft sjuuuukt kul. Sjukt. Vädret har inte varit det bästa men satan i gatan vad roligt vi har haft! Vi bodde i en toppenlägenhet.. Perfekt placerad balkong med sol från 11-20 på dagarna. Tyvärr har solen lyst bakom molnen dom flesta dagarna men vad gör det när vinet och ölen smakar smaskens och är billigt?

Vi har partajat som aldrig förr vilket det finns massa film på. Som EJ kommer upp här ;)

Vi har dansat som aldrig förr, shottat som att vi vore uttorkade och skrattat så vi förlängt livet med minst 100 år.

Jag är så tacksam för att Therese är just MIN syster. MIN!
Sophie sa: "Ni två skulle man kunna sätta i en stuga mitt ute i skogen och ni skulle ha lika kul som på det största utestället man kan tänka sig!"
Exakt så är det!

Kommer inte glömma den här resan så länge jag lever!

Tack Therese för att du är du.

Vi har ätit god mat, träffat roliga människor (läs "snygga" killar), berättat för dom att dom är beautiful, ramlat och skadat oss, klättrat 5 meter upp i luften på ett stålstaket och gråtit av lycka!

Tack.


Sooool!

Vad härligt att jag redan får användning för brillorna jag köpte på semestern! Härliga, underbara sol!


I morgon

Kommer han hem!!!!!! Min bättre hälft, min stora kärlek och mannen i mitt liv. Alex.

Tre veckor har han varit borta. 3 ruckning veckor! Men det har faktiskt gått bra! Över förväntan. Visst grät jag floder precis när jag lämnade honom.. Sen lite när vi pratade på videochatt men annars har det faktiskt gått bra! Nu har ju jag varit utomlands också så det hjälpte nog till :)

Men i morgon är han min! Bara min :)

Typiskt nog så jobbar jag både onsdag och torsdag :/ Men till helgen, snacka om myyyys!! Vi pratar om tacos, hemgjord pizza och pussar och kramar <3

Kanske att vi myser med moster, mormor och morfar nån dag också, kanske ;) Vet ju att dom saknat honom också...


Big Brother

Äntligen har det börjat! Som jag har längtat efter BB :) Än så länge har jag ingen favvis men jag slänger in en gissning på vem som vinner... Jag tror att Marcel vinner. Ni vet han med kartan på bröstet? Träslöjdsläraren från Sumpan? Ja vi får väl se hur det går.. Jag kommer iaf sitta bänkad framför tv'n och med spänning följa deltagarna på alla deras upptåg!


Drink


Balkongmys =)


Hej mammi :)


Terre


Partey ;)


Ett kort?


Mamma

Hej mamma. Vet att du inte är på facebook så vi kan väl kommunicera här? Vi har det toppen, toppenbra!! Lägenheten är skitbra. Vi har oroliga att vi inte skulle få sol men nej nej. Vi fick den bästa placeringen! Sol fram till 18-snåret och alldeles över poolen. Hur bra som helst! Dock tror jag att det är ett nudisthotell... Det bor en del tanter och gubbar här... Hängbröst överallt! Gubben i lägenheten bredvid näckar på balkongen! Snart kommer väl städtanten nakenfis också! Men vi har det bra ändå! Igår hade vi en mysig kväll på balkongen (Therese vann på hollywood) sen gick vi ut och strosade vid 23-tiden. Hahahaha säger jag bara. Vilken jävla kväll! Jag skriver inget om det här utan berättar när vi kommer hem :) Vi är VIP iaf.. hahahahaha (jag skrattar nu medans jag skriver) Näru, nu ska jag väcka fröken fräken för nu ska vi ut på äventyr! Puss och kram /S

2 timmar..

..till avfärd mot Arlanda! Om 14 timmar är vi på plats på playan :)

Ida och Sophie kom förbi på kvällskvisten för att snickesnacka lite innan vi åker. Therese klippte mig och jag klippte henne. Snyggt!

Vi kommer hem den 17de igen så vi hörs väl då!

Så länge... so long suckers!!


Söndags..

..mys med världens bästa Sophie, så ska det låta och kebab. Livet är rätt bra ändå <3


Om 4 dagar..

Åker vi till Playan!! Playa del ingles :)


Saknar dig min prins!!! Kom hem nu på en gång. Nu!! :)

Fast det är ju snart. På torsdag åker jag.. Blir borta en vecka.. Sen kommer du ju hem!


Kaaaallllt!!

Kallt, kallare, kallast. Det har verkligen varit kyligt här nu.. Burrr!! T om min bil vägrar vara ute i den här kylan! Skulle dra igång gamla Bettan i förmiddags när jag skulle åka från jobbet meeeen.. Nej. Vägrar starta! Jaja jag dömer henne inte.. Jag hade inte heller velat starta :)

Tur man har en snäll papps och kusin('s man)

Tack för hjälpen!

Tänk vad enkelt det är när man är tjej. Jag hade kunnat ringt nästan vem so helst av mina manliga bekanta (nu menar jag både familj och vänner) och jag tror att alla skulle ha kommit (om dom nu inte var oootroligt upptagna eller sjukt bakis). Alla karlar vill hjälpa en tjej i nöd :)

Jag ska försöka att inte utnyttja det ;)

Nä ni! Nu ska jag fortsätta med den gigantiska klädhögen och kanske.. bara kanske.. börja packa lite. Bara lite!!


Mellon

Jag hejar idag på Loreen! Jävlar vad sexig hon var!! (hejar lite på bananen också)


Tjejkväll

Ida kom hem så vad gör vi då? Jo vi ses och dricker vin och dansar. Såklart.
Jag och brudsen (jag kom sent pga jobb) sågs hemma hos Sophie sen drack vi vin, pratade, dansade och skrattade. Såklart.

På krogen var det väl 2 människor kanske. Nä... 12 kanske. Skit samma. Det var dåligt med folk men fasiken vad roligt vi hade ändå! Tack världens bästa Johan som körde hem mig =)

(Alex ringde igår, allt är bra och han njuter!!)