Mys

Om nån undrar vad vi gör?


Nu är det nära..

I morgon åker han. Jag har slagits med känslor fram och tillbaka.. Jag är glad för Alex skull men samtidigt kommer det kännas som en evighet. Fattar ni? 3 veckor utan honom? 3 veckor utan min bättre hälft!

Eftersom det har varit klart länge att han ska åka har jag förlikat mig med tanken på att han ska vara borta. Det har känts ok. Jag ska också åka utomlands så jag har ju det att se fram emot.. Men igår slog det mig som en riktig käftsmäll!

3 jävla veckor!!! Fan.

Men tillbaka till att jag är glad för hans skull. För det är jag verkligen.. Hoppas att veckorna känns som veckor och inte år. Ska försöka hitta på så mycket som möjligt så tiden går så fort den bara kan.

3 veckor!!!! 3 veckor! :)

Behöver jag ens säga att vi ska mysa hela dagen?


Fingermålning

I lördags målades det med fingrarna. Han är ju så söt min lilla korv <3


Benis=Bebis

För er som inte fattade.. ;)


Benismyser

Med min lilla kusin. Mamman och pappan är och tränar lite.. Tur jag kom förbi på åkargatan!


Så jävla gott

Om inte ännu godare! Det här är min all time älskling (förutom människoälsklingar). Ja alltså i glass. Älsklingsglass!

Sverige spelar dåligt.. men jag har iaf min glass.. och min korv (Alex). Tur för mig att han redan ätit glass ikväll :)

Nu börjar strax matchen igen och kg ska fortsätta njuta.

Kram /S


"jag älskar inte vargar"

Vi har sovit i stugan inatt (förvånad?) och haft det mysigt som vanligt :) vi har ätit jumboräkor, heta räkor och ostkrokar. Inte samtidigt.. Vi har spelat spel och bara haft det bra. Ida kom och hälsade på och vi kom på att vi antagligen inte kommer ses på jättelänge. Mer än en månad iaf! Det är lång tid...

Igår kväll när jag var ute och sög på en cancerpinne så hörde jag ett djur som skrek. En räv antagligen... Det lät lite läskigt men det var ju bara en räv. Alex klädde på sig för att komma ut och höra, han hade med sig ficklampan och tyckte det var jättespännande! Tills det blev lite för mycket... Då sa han "nu går vi in, jag älskar inte vargar.."


Stugmys

Igen! Känns som jag inte gör annat än myser i stugan. Blivit 2 nätter på raken men vad tusan... Det är ju underbart! Den här gången var det jag, Therese och Sophie. Klockan är kvart över 10 och latmaskarna ligger fortfarande och trynar :) Vi köpte med oss kebab och vin, spelare yatzy och kort hela kvällen. Pratade, skrattade och hade det sjukt mysigt!

Idag kommer Helena och Ida hem! Ida har jag nyss träffat men Helena har jag inte sett sen jag fyllde år. Ska bli kul att träffa dom!

På lördag kommer lilleman hem igen! Vi får se vad vi hittar på för skoj då.. Leklandet i Falun eller bada i Avesta eller Borlänge. Skulle vilja prova på Avesta, har aldrig varit där. Samtidigt känner jag inte för att blöta ner mig så leklandet lockar.. Jaja vi får se!

Ha en bra fredag den 13-de!! Kram /S


Mys

Härlig dag vi har! Tänt masssssa ljus, lagat smaskig mat (makaroner & korv kan vara gott), busat i timmar och spelat hockeyspel. Har t om hunnit med att ligga i soffan 30 minuter och tittat på när superhjälten leker ;) helt underbart!!

Njuter för allt vad jag är värd!


Grilldag

I lördags hade vi en grilldag vid Viggen. Hela Idas familj, Sophie och jag. Alex skulle ha varit med, det hade han gillat! Men han var med papsen sin. Iaf så var väl det mysigt.. Nu är ju inte jag nån utomhusmänniska.. Det erkänner jag. Men det var mysigt!

Har fastnat i en ny app igen.. En som man gör om kort i. Väldigt roligt!

Idag kommer lilleman hem!!! Längtar :) kanske vi gör nåt ute på eftermiddagen.. Eller kanske inte.. ;)


Bio

Jag och lillkorven var på bio igår. Vi såg Happy feet 2 i 3D och det var fanimig bland det coolaste jag sett! Trodde jag höll på att få en räka i bägglet! (ansiktet) Alex var mycket nöjd och tyckte filmen var toppenbra :) 3D is da shit!


Det luktar!!

Vem fjärtade???


Ärr

Är fint eller hur? Det ger karaktär tycker jag. Visar att man levt.. Så är det!


Tack

För en riktigt toppenkväll! Nu snackar vi nyårsafton.. Mysigt, god mat och massa skratt! Tack Ida för att jag får vara med i din "familj" :)