Side resort

Just ja. Jag åker ju till Turkiet inatt! Eller vi åker till Arlanda vid 2-tiden.. Flyget går 07,05. Woop wooop!!

Här kommer lite info om var vi ska bo:

"Side Resort blev utnämnt till vårt bästa SunGarden-hotell under sommaren 2011 av våra gäster, och nu har man dessutom renoverat hela poolområdet. Upplagt för en riktigt skön familjesemester!

På våra SunGarden-hotell får du alltid en semester med fokus på familjen. I servicehörnan får du tips och råd, och varje kväll arrangeras MiniDisco och familjeaktiviteter under hela säsongen. Självklart kostar det ingenting att vara med. Och alla barn är välkomna till barnklubben flera gånger i veckan och för de lite äldre barnen finns TeenSport. Om man tar med sig någon av sina föräldrar kan man gå hit för att leka, pyssla, se på film och träffa nya kompisar. Barnklubben har engelsktalande personal och håller öppet hela säsongen.

SunGarden Side Resort är ett barnvänligt hotell med allt som behövs för att både stor och liten ska kunna njuta och trivas. Här finns ett fräscht poolområde med en helt ny vattenrutschkana för de små, en uppvärmd barnpool, tre olika jacuzzis och en bar där man kan koppla av med god utsikt över barnpoolen."

Låter väl inte så illa va?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback