Skridskor

Inte visste jag att korven kunde åka skridskor? Måste iväg och köpa ett par ASAP!!


Aaastråkiigt!

Har inte hänt ett skvatt sen jag kom hem från PDI.. Inte ett skit. Det mest spännande är att Alex skickade brev till Kina idag. Till dom som gör skylandergubbarna. Han hade lite förslag på nya varianter. That's it!!

Just nu tar jag ett bad. Nyss gick jag en prommis runt åkrarna, ikväll ska jag komma på... Ja vad fan heter det? Dom där som har en massa ungar ni vet? Jaja det ska jag se iaf :) Det gillar jag! Sen blire jobb i morrn och på onsdag ska jag, Therese och Alex hänga i stugan. Vi ska laga 3-rätters och spela Wii. Längtar massor :)


poolhäng

idag drack vi sangria vid havet, käkade sallad och avslutade vid poolen. Snart ska vi iväg och käka sista måltiden :( Men som vi har njutit här... massor!!
 
 
Vi ses snart igen playa del ingles. Om ett år bara :)
 
 

Torsdag

Idag har vi njutit i solen :) Som vanligt! Vi har hållt oss på strandpromenaden. Druckit sangria (smaskens), några bärs, ätit jättegod räksallad och låtit fiskar käka på våra fötter. Japp dom käkade upp äcklig torr hud från tossorna. vidrigt? Jaaa! Det kittlades som f*n kan jag säga... men fötterna ser fina ut nu iaf :)
 
 
Nu ska jag duscha, adios amigos!!
 
 

Transa?

Igår skulle vi ha en lugn och mysig kväll. Vi bestämde oss för att äta middag på en restaurang och sen ta en tidig kväll. Hur det slutade med att vi hamnade på transvestitshow har jag ingen aning om... :)
 
Efter middagen (supergod) som bestod av en pizza och grillade jätteräkor (vi delade). En halv pava vin, lite bärs och en Irish Coffee så tyckte vi inte att vi skulle gå hem riktigt än. Klockan var inte mer än 23 så vi kikade runt lite och hittade en liten mysig bar. Vi var inte ute efter party och dansa hela natten lång så vi tyckte det var lagom. trodde vi ja.
 
Ut kommer det transor. 2 stycken män klädda i kvinnokläder. Men en av dom var så sjukt bra så vi vet inte ritkigt. "han" hade ju bröst! Vi skrattade så vi kissade på oss. En av dom roligaste kvällarna faktiskt :) Sen var det "music shots". Discjockeyn började spela på en låt sen skulle man skrika ut artisten om man kunde. Sen ta en shot eller ge bort till valfri människa i lokalen. Sen bygga ett torn av shotsglasen... Hade man ner tornet så fick man straff :) Riktigt kul! Efter det blev det karaoke men då tackade jag och Therese för oss. Vi har en lång dag framför oss på stranden med sangria, sol, pedikyr av fiskar, lunch och så måste vi hinna med några öl och sjunga Johnny Cash med killen som hade lååååång tumnagel :)
 
 
 
Nu ska jag ut i solen! Hej svejs :)
 
 

Vi lever

och har det bra! Vi solar, dricker kall öl och dansar hela nätterna :)
Paella är jättejättegott. Lika så deras räkor, mums!
 
 
Så nu ska vi ut och kika lite. Det är småmålnigt idag faktiskt.. men det är ok :)
 
Hej svejs!
 
 

Himmel och helvetet

Åh maj gadd. Jag vill aldrig åka hem! Eller jo, eller nej. Alex får komma hit! jaja vi har det bra iaf. Igår var vi hemma 23,30. Med en hamburgare i handen :) Gött! Annars fortsätter vi att bara njuta. Igår solade vi ganska mycket men det känns inte som att vi blir speciellt bruna, det tar liksom inget..
 
 
 
Havet, kallt (bara 19 grader) burr!!
 
 
 
Men väldigt klart och fint vatten
 
 
 
Solstrålen :)
 
 
 
Poolhäng
 
 
 
Balkongsol :)
 
 
 
Otroligt fin utsiikt
 
 
 
Vid poolen
 
 
 
Havet
 
 
 
Snygg-Therese med snygg-killarna :)
 
 
 

kort kort kort

vi har det skitbra, så här bra!
 
 
Hej så länge :)
 

Framme!

lång resa, lång (en timme) bussresa till hotellet. Om det var värt det? ooooja! Har faktiskt aldrig bott på ett sånt fint hotell! Om man inte räknar med hilton i sverige iofs.. Jaja iaf så har det varit 27 grader som senaste 4 dagarna och strålande sol så nu har vi stora förhoppningar på att det håller i sig :)
 
Här är lite bilder till mammi :)
 
 
Nu är fröken fräken strax klar så då ska vi på med finskorna, dra ner till kashba (det där runda ni ser bakom Therese) och dansa hela natten lång!
 
Vi hörs senare.
 
P.S tack älskade mamma och pappa för resan. We love you <3
 

Mamma?

Var du med i en reklam när du var ung?


Korv

Ja alltså Alex. Började kalla honom för korven när han låg i magen, sen har det spridit sig som en löpeld :) idag ska han hämtad hem (snart, måste upp å hoppa!) så blir det megamys heeeela dagen! Ikväll ska vi på innebandyträning också, första sen han åkte till Thailand. Det har han verkligen sett fram emot! Sen ska jag lämna honom hos pappi igen :( Hem och bli bjuden på mat av Therese (hummer och hemgjord, röd rostbiff) och fixa det sista! Sen drar vi vid 6-snåret i morgon bitti...


Playan, here we come!!!


På ålderns höst...

... eller sommar skulle jag föredra! Ja iaf så ser jag mig med mina närmaste såhär. Kanske i grekland? Vi kanske har en varsin bungalow i närheten av varandra att på i. Iaf på vinterhalvåret.. Då är vi inte vänner längre utan vi har växt ihop till nåt större! Sittandes i solen, 80 bast, huvudet är med med kroppen kanske börjar bli lite sliten. Men vad gör det? Vi har ju varandra! Vi njuter av livet till sista droppen (ordagrant). Så tjejer, vad tycker ni? Det är bara att börja spara!!


Gott nytt år

önskar jag och Ida!


En härlig kompott...

....fick jag i håret i natt! Den där meterlånga killen (Alex) mådde tydligen lite så bra. Väckte mig 1.30 och grät och sa: "förlåt mamma.."
"vaddå?" svarade jag och fattade ingenting. Förens jag lyfte på huvudet och det rann av kräka från håret :/ Jaja Inge mer spya efter det så vi hoppas att det är en snabb en!

I förrgår hade vi det riktigt mysigt. Åkte spark när solen gick ner och Alex lekte med Vilgot :)

Igår åkte vi till stugan och blev kvar där över natten. Byggde snögubbe, spela skylanders och bakade muffins :) Sen kom kräkan :( Men som sagt vi får hoppas att den är borta nu!!