Snart hemgång

Hotellet var precis så där fantastiskt som jag hade förväntat mig. Kanske ännu bättre. All mat vi har ätit har varit toppen. Solen har lyst konstant och lurat oss till att tro det är högsommar fast det bara är april. Jag har skrattat så tårarna har runnit i flera timmar. Jag har njutit som aldrig förr. Tack Hasse Brontén för magiska 75 minuter. Tack solen för att du har förgyllt vår weekend i Västerås.

Nu blir det en dusch och sen styr vi bilen mot bauhaus och Ikea!

Hon drog

En av mina tjejer tog sitt pick och pack och drog till Göteborg för ett tag sen. För att börja från början så har vi varit vänner... oj vet inte hur länge. Men iaf så har hon en väldigt speciell plats i mitt hjärta. Hon är en av mina tjejer. Hon har efter mycket om och men träffat mannen i sitt liv. Vi bodde t om grannar (dörr i dörr) i lite mindre än ett år kanske? Vi hade nycklar in till varandra och det var en väligt avslappnad miljö med många vinkvällar :)
 
Vi har i många timmar disskuterat killar och vad fan som är fel på dom. Tills hon träffade Jonnie. Hon har alltså träffat han. Den rätta. Fantastiskt!
 
Hon kommer hem i helgen. Vi har inte träffats på superlänge! Ju närmare vi kommer fredag, ju mer längtar jag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Du fantastiska kvinna, vi ses snart <3
 
 
 

Vattkoppor in da house!

Febern resulterade i vattkoppor. Jag vet inte hur många man brukar få? Men jag tycker lilleman har massor :-( På bilden syns det inte riktigt hur många det är tycker jag. Hoppas det inte blir för illa för honom. Nu är han iaf pigg och kliar inte så mycket :-)


Halloween

Halloween för en massa herrans års sen spenderades i lokalen i olshyttan. Kul som 17 var det :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Superkul :)

Till himlen och tillbaka

Du och jag babe
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Till min prins:
 
Jag ska bära dig över stock och sten,
tills du kan stå på egna ben.
Jag ska hålla din hand genom livets snår,
och finnas vid din sida vilken väg du än går.
Jag ska skydda dig mot all ondska som finns,
jag älskar dig så min lilla prins.
 
 
(Therese Wahlström)

Cypern 2011

Alex allra första utomlandsresa gick till Cypern. Han var 3 år och skulle fylla 4 inte långt efter. Idag är han en väldigt berest liten kille men då var det första gången i ett flygplan.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bästa semestern!

Liten kille

Hittat ett gammalt minneskort. Har med all säkerhet hittat det förr, men det är kul att hitta det igen :) Iaf så är det på Alex som väldigt liten kille. Från att han låg i magen till att han blev nån månad.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Min prins <3
 
 

Påskpyssel

Idag har vi påskpysslat. Alex gjorde egna pokemonägg. Jag delade på okokta ägg, hällde ut vitan och gulan så bara skalen blev kvar. Han gjorde pokemonfigurer av gamla kvitton (inget fel på fantasin här inte), la dom i äggen och tepade igen dom. Han hämtade gräs från gården och gjorde ett hem åt dom. Vi satt fjädrar och hängde ägg i påskris som vi också satt påskliljor i. Alex gjorde också vita kyckligar av playdoo som skulle skydda påskriset. Som sagt så är det inget fel på fantasin. En riktig mysig stund hade vi tillsammans iaf innan feber slog till.
 
Jag har ju varit sjuk i snart 2 veckor och idag var dagen som lilleman inte längre kunde stå emot. Han betedde sig konstigt på kvällen och blev ledsen och trotsig som han inte brukar vara så jag hade lite funderingar på om han var trött efter helgen eller om det var nåt annat som var knas. Vid läggdax så var han brännnhet på ryggen och efter en temeraturkoll så visade termometern på 38 grader. Han svepte en halv ipren och somnade gott i mammas säng men får naturligtvis vara hemma i morgon. Pappi ska komma med piggelin och tidning i morgon som man ska få när man är sjuk :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag krypa ner bredvid lilleman och passa på att gosa. Natti natti!
 
 
 
 
 

Vad kul

I en timme har jag skrivit och lagt in massor av bilder.. Sen dog internet och hela jävla inlägget försvann.. kul. Kanske jag ska göra ett försök till ett nytt inlägg. Kanske.

Tandlös blir tandlösare

Ja lilleman ser ju för rolig ut just nu, precis som dom flesta av hans kompisar också gör. Han tappade en tand för kanske nån månad sen och idag ramlade nummer 2 ur. Den här gången var det underkäken som blev en tand mindre.

Sötnosen!

Fortfarande hostig

Jaha. Vad 17 är det för fel? Jag har fortfarande hostan från helvetet. Jag har knaprat hostpiller, Alvedon. Druckit hostmedicin och t om svept mängder med cocillana (stavning på det?). Inget har hänt. Jag hostar mig igenom nätterna och sover kanske 3-4 timmar. Igår kväll bytte jag ut alla mediciner mot ett och ett halvt glas vin. Vad hände då? Jo jag sov hela natten. Tackarrrr!

Nu kan jag ju såklart inte dricka vin varje kväll ändå tills jag blir frisk men skönt var det att få sova och jag känner mig faktiskt lite piggare idag :-)

Idag ska jag och Alex till ishallen och köra gladiatorerna. Dom har klättergrejer och annat skoj utanför som han har längtat efter att få prova så det står på dagens agenda. Kanske ska ta med lite fika? Är ju väldans fint väder.

På fredag ska jag på middag hos en finfin kille sen blir det jobb hela långa helgen.

Längtar till påsk gör jag också! Fantastiskt :-)
Systra mi

I dag (i morgon, förinställt inlägg) fyller min syster yster år! Hon blir 24 fantastiska år. Vi har gjort en massa skoj tillsammans och jag hoppas att det får fortsätta så.
 
Första bilden är från midsommar för många år sen
 
 
 
Sen har vi hela härliga familjen Nilsson/Jansson
 
 
Hon fick följa med storsyter på fest tidigt
 
 
 
Hon dansade hela natten lång i bulgarien eller Turkiet kanske det var? Jo Turkiet var det.
 
 
 
Vi var i Göteborg 2010. Fantastiskt. Tobbe gifte sig, vi höll på att sova över på morgonen och vi blev 2400 kronor fattigare på spårvagnen. Fantastiskt.
 
 
 
 
 
 
Vi hade lilla julafton i min tvåa, också 2010
. Therese var då blond.
 
 
 
Vi åkte till Cypern 2011 för att fira pappa som fyllde
60. Bästa resan någonsin.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Nu hamnade alla bilder huller om buller?
 
Jag älskar dig till himlen och tillbaka, evigare än evigt.
 
 

Sjuk igen?

Idag har jag jobbat. Blir samma i morgon men sen har jag ledig helg! Ska spenderas med familjen och lillasyster ska firas med mat och gott vin :-)

Nu på kvällskvisten har halsont och täppt näsa flyttat in i min kropp. Why? Jag har ju precis blivit frisk från den värsta magsmittan jag någonsin varit med om! Jag hoppas innerligt att det inte bryter ut i feber, det orkar jag inte. Inte har jag tid med det heller.

Nä nu börjar Renées rubriker, undra vem som är gäst idag?