I Leksand

Nu är vi på plats i Leksand. Jag och pappi ❤️










I morrn kommer resten. Woop Woop!



Sista April

På torsdag körs vagnen upp till mitt älskade Leksand. Jag vet att jag sa att jag aldrig mer ska åka dit för dom höjde priserna så mycket. Men efter att vi var där förra sommarn så förstår jag varför dom är det dyraste jag sett. Det är värt det! 

Iaf så åker jag och pappi upp på torsdag, sen kommer resten av folket på fredag så då har vi hyrt en stuga också ❤️

Golv ska byggas, förtält ska resas och det ska mysas!


Petar lite på en lista med "glöm ej"-saker 😊



Solhäng i stugan

Idag hängde jag lite i stugan. Mamma och nyopererade pappi hängde också på. Varmt, skönt och soligt var det!










Jag svängde in på loppis på vägen hem och köpte en "hylla" (vad heter det?) till förtältet. En vecka kvar nu.. En vecka bara!!! 



I morgon


I morgon ska vi till musikskolan. Hoppas han fastnar för nåt! Typ harpa eller nåt coolt ✌🏻️ Kanske gitarr iaf? Jaja, vi får se i morrn 😊




Helgen spenderades i Västerås

Men hela familjen! Fredagen men mamsen, papsen och jag. Lördagen med oss + Therese, Claes, Fredrik, Sara och Jacob. Fullt hus! Sara och Jacob bodde i deras husbil men vi hängde ihop på dagen/kvällen iaf. Vi hyrde en stor, superfin stuga på campingen. Tack mammi! 



















Härlig helg med härliga människor!



Förkyld liten prins

Alex har varit förkyld i nu en vecka. Fick hög feber i fredags som har hållt i sig fram tills nu. Igår hade han 37,8 så det är ju faktiskt också feber även om det inte märks så mycket på honom. Har det inte blivit bättre till i morrn så får vi ta en tur till vc. 

Hur ska det gå i helgen? Han har ju innebandycup i Västerås och ska få bo i en skola med alla sina kompisar. Jag, mamma och pappa ska bo i stuga och mysa... Vi får hålla tummarna!



Mysigt ❤️



Ensam i vagnen

i natt sov jag själv i vagnen för första gången i år. Jag och Alex sov där en natt förra veckan men igår var jag tvungen att plugga så då låste jag in mig och halv tolv inatt var jag klar. Fick svar i morse och jag fick ett D. Inte det bästa betyget men eftersom jag inte hade pluggat nåt så är jag nöjd. Jag åt godis, drack ett (två) glas rött och skrev och skrev och skrev. Det där ska jag verkligen göra om!








I veckan måste jag nog åka och titta på tyg till dynorna. Dom förstör ju hela vagnen! 

Jaja, nu ett snabbt bad, sen jobbelijobb!

Hoppsan vad längesen

Nu har jag fått en ny mobil. Min gamla blev stulen av en kärring (mest troligt) på kingen. Jag ska aldrig mer gå på kingen, iaf inte med min mobil eller annat av värde. Usch. Jaja skit samma! I natt sover jag och min lillprins i husvagnen (yaaaay). Hur kul känns inte det? Askul om du frågar mig. Klockan är nu 22,30, Alex har sovit sen 21 och jag ligger nerbäddad sen 22. Vi är inga partypinglor men det är ju faktiskt skola i morrn. Jag jobbar 13-20, lagom en fredag. Börjar 13 på lördag och slutar 09 på söndag. Perfekt helg med andra ord!

Nästa helg åker familjen till Västerås för då ska lilleman spela cup i innebandy. Mormor har hyrt en lyxstuga. Mysigt!

Nu ska jag nog sova lite, Alex har Thailandtid så han vaknar runt 5 på morron...




Natti natti