Smile

Hej hopp alla glade!! Här kommer lite bilder från min sköna jul och juldag (dagen efter var dock inte så skön!)

Julafton hos mormor och sen Reine och sen kingen:Juldagen hos Eva och Alex:Nu väntar vi bara på nyårsafton får se vad vi gör då! Kommer väl kanske bilder lite senare på det... jobbar dagen efter nyår och jag är kasnke inte så pigg heller... :)

Ha det bra på nyår iaf!! Kram

God Jul och Ett skitkul Gott Nytt år!

Hohoho! Säger snart jultomten hemma hos mig, eller inte hemma hos mig utan hos mormor!
Jag har fått ett litet problem... jag jobbar natt i natt (fredag), slutar i morrn ca: 9.00 (eg. 12 men Bosse är skyldig mig det)
sen tänkte jag åka och handla 2 julklappar (jag som trodde att jag var färdig med det) sen ska jag iväg och jobba natt igen, på lördag alltså. Och sen slutar jag inte förräns kl 12.00 på julafton och jag och Roger skulla ha åkt ut och firat lite jul och käka julgröt på julaftonsmorgon hos Mamsen och Papsen i stugan så att dom hinner träffa Roger och byta paket och allt sånt.. hmm.. sen går det inte på juldagen heller för¨då är det hockey.. hmm.. hur ska jag lösa det här! Vi måste nämligen vara inne i stan till ett igen!

Jaja det ordnar sig! Igår var det en mysig lite julafton, "lillajulafton" kallade vi det. Det är min och Rogers egna julafton =) Vi delade på en flarra mousserande rose´ (smaskens faktiskt) och sen böt vi klapparna och jag fick Pinks DVD "Pink on tour" eller vad den hette. Det var iaf när hon åker runt i Europa och turnerar, tack för den!! Sen fick jag snygga underkläder också! Perfekt!

Skulle behöva färga håret också innan jul men jag vet inte om jag orkar, kanske räcker om jag gör det till nyår? Jo det gör det nog..

Helt sjukt att det är julafton om 2 dagar! Förresten så ska jag spela bingolotto på jobbet i morrn kväll, är det lite tantvarning på det eller är det ok? Äsch det är helt ok för mig i så fall. Jag fattar inte varför folk gnäller så mycket på mig hela tiden, ok jag gillar antikrundan och antikdeckarna men det är faktiskt intressant!! Och så gillar jag att lösa korsord men det är fakstiskt bra träning för hjärnan kan jag berätta för er! =)

Oj oj oj vad jag har bloggat mycket idag och inte ett enda kort, inte så vanligt!

Jag antar att jag inte kommer hinna blogga nå mer innan jul så jag vill passa på att önska alla en god jul och ett skitkul nytt år!

Nu är det dags att se framåt och bara gasa!  PIK =)

Puss på er!!

Update

Denna helgen var så lugn så lugn... Vet inte om jag gjorde nå kul, eller det kanske jag gjorde... kommer inte ihåg! Jo på fredagen var jag på kingen med Ida men på lördagen var jag bara hemma och tog det lugnt.

Förra helgen var jag hos Fredrik och Dammika, skoj skoj!! Bifogar lite kort därifrån nedan!

På söndag är det julafton, kan inte fatta det. Det känns verkligen inte som jul... ingen snö juh!

Helgen efter det är det nyår, vad tusan ska man göea dårå? Hade velat åkt till sthlm till Daniel och Anna men dom skulle tydligen bort.. .trökmånsar. Det löser sig, tydligen så hade Freddan och Dammika fest så det kanske blir det! Det löser sig. Hör ni hur det låter, det löser sig, det löser sig... Hehe :)

Nej jag vill åka bort till värmen nu! Fly me away!


 
 
 

Ännu en helg över...

Så har vi klarat av ännu en helg med bravur!

Jag har kommit fram till att det är roligare att titta på
bilder än att läsa andras blogg så jag gör så att jag
laddar upp lite kort och så skriver jag inte så mycket!
Det är iaf från i fredags och hemma hos Karin och
Thomas och sen på den berömda "Kingen"