Grattis Thomas!

Hej hopp och gomorron!

Idag är det Onsdag och Thomas Peters fyller 20, grattis! Jag vet att jag inte har varit världens bästa bloggare men jag har haft en massa annat för mig så jag har inte haft tid... Säger vi. =) Iaf så kan jag berätta lite om förra helgen (om jag kommer ihåg). Det började i Onsdags då jag och min vän Ida kom på att vi skulle gå på Kingen eftersom att det var "Söndag" på torsdagen... Helt onödigt! Eller nej det var det inte, det var faktiskt riktigt trevligt! Sen sov Ida iaf hos mig och jag gick upp och jobbade på torsdag morgon. Stackars mig! Sen blev jag sjuk på jobbet och var tvungen att gå hem. Låg sen i soffan med 39 graders feber i 2 dagar men var tvungen att jobba fredag natt.

Sen på lördagen Var det min tur att vara full och dryg så då lurade jag med mig Ida hem till mig och sen gick vi hem till Morbror Henke och sen på hotellet. Hotellet var helt värdelöst men men vad gör man.

På fredag åker jag till stockholm med Roger ochspenderar helgen där. Det ska bli himla skönt att åka ifrån den här stan ett tag!

Idag ska jag och kolla på dom fina baldeltagarna, det ska bli skoj!
Puss och kläm /Sussi

Måndag efter en jobbig helg!

Jaha så var det måndag igen!

Drygt som faan. Men det går ju inte att göra nåt åt det.. jag hade önskat att jag var ledig men så är ju inte fallet... Ska jobba natt 18 timmar och så samma sak i morrn.. Blä! Jag slutar kl 9.00 i morrn bitti och sen ska jag tillbaka till 15.30 igen..

Helgen har sett ut så här:

Fredag: Jobbade mellan 14.00-21.00 Helt ok, vi köpte pizza och hade det skönt sen åkte jag hem, tvättade av mig lite och gick hem till mina päron där Henke och Kristin var. Vi spelade lite kort sen gick vi hem till Henke. Efter det åkte vi till kingen i sveriges häftigaste bil! Vet inte var det var för sort men det var cool iaf :) På kingen var det ganska mycket folk, det var rätt roligt! Och jag vart ganska full, det var drygt!

Lördag: Vaknade kl 7.30 trött som faan och bakis som aldrig förr. Tog en tur till toan och kräktes lite och mådde tyvärr inge bättre av det (Jag brukar alltid må bättre efter att jag kräkts men inte då). Sen gick jag och mamma en sväng på marknade men det var så himla kallt så vi gick hem ganska fort.. Brr..! Sen gick jag hem och slumrade lite framför TV´n och väntade på att Ida skulle komma.. Sen när hon kom svepte jag en cider och sen gick vi och handlade mat. Efter cidern mådde jag lite bättre och vi kunde äntligen åka ut till Jenny. Där festade vi och hade tokkul. Nån sa att vi spelat kubb och att mitt lag förlorat men det kommer jag inte ihåg nåt av :) Efter det vart det Rootvälta på hotellet men det var inge roligt det heller. Bara en massa folk och när jag stog framme och lyssnade på dom så var det nån runt mig som la av en fis och då vart jag så sur att jag gick till kingen i stället. Där var det inge roligt heller... Sen gick jag hem.

Söndag: Dagen började precis som lördagen gjorde... med en lite tur på tjotta.. Ingen lycka denna gång! Faan, sen när jag ligger i sängen och pratar med Ida ringer det på dörren och jag hör en mansröst ropa i brevinkastet: "öppna dörren" Jag vart livrädd och vågade naturligtvis inte gå upp och öppna.. Sen hör jag min mammas röst: "Hon kanske inte är hemma" Då vågade jag gå och öppna... Dom gav förslaget om att åka ut till stugan och käka lunch och sola så det följde jag med på , skönt! Skönt men konstigt för när vi ligger där och svettas i godan ro så börjar jag få nå konstiga blöta stänk på mig.. Jag tänkte vad tusan nu då... Håller pappa på att spruta ner mig med en vattenspruta eller nåt? Nej då hade det börjat regna! Herregud! Sen åkte jag hem, la mig på soffan och kolla lite på Tv. Gick sen och köpte pizza och tittade på big brother. Carina åkte ut och det är väl ok, hoppades att linn skulle åka men jag har irriterat mig ganska mycket på Carina också så det var ok. Idag som sagt ska jag jobba!
Puss och kram / Sussi

Vilken tråkig dag!

Den här dagen har nog varit bland dom tråkigaste i mitt liv!

Det enda som varit roligt var att titta på när Pumpa stoppde fingrarna i Idas näsa.. :)

Dagen började som så att jag vaknade ca: 8.30, sen drog jag mig lite i sängen på grund av ångest av att jag visste hur tråkig dagen skulle vara. Precis så tråkig som jag trodde vart den oxå! Som sagt först vaknade jag (med ångest) sen gick jag upp och åkte till städningen. Var där i ca: 4 timmar. (Toktråkigt) Sen åkte jag hem och fick skynda mig iväg på ett möte med min chef om sommaren och en massa annat.
(lite roligare än att städa) Sen lyckades jag få en timme till övers där jag kunde duscha och göra mig klar för nästa jobb. (Roligast av de tråkiga) Jag och min brukare åkte till lappens och köpte glass.

Sen eftersom att jag visste att dagen skulle bli så tråkig så har jag tjatat på min gode vän Ida att vi ska ta nån bärs i morrn och jag tror att jag äntligen har lyckats, fast nu är ju dagen slut... Men men jag ska jobba i morrn också...

I morrn ska nog jag och mamma gå och äta lunch på kinan, smaskens! Det var inte igår jag var där och åt!
Sen jobba, sen hämta Ida, sen ÖL! :)

På lördag ska jag till Jenny på grillfest, det ska bli jätteroligt! Dom är roliga att festa med... Sen ska vi nog åka in på ångest-hotellet och kolla på Rootvälta! Det däremot ska bli riktigt skoj! Hoppas det kommer mer folk än vad det gjorde förra lördagen... 3 pers plus jag och Ida. Inte så roligt!

Förresten så har det varit fint väder idag och det tyckte jag var kul!

Puss och kram!

Fest i Sälen!

Fest i Sälen!

Så här roligt hade vi på lördagen! Eller alla dagar egentligen!
Vi åkte upp på fredagen och hade tänkt att vi bara skulle ta det lugnt, tjena mittbena! Så vart det ju rakt inte... Vi drog ut på krogen och hade super kul sen vart vi tokbakis på lördagen men det var bara att ladda om och det gjorde vi!

Sen festade vi hela lördagen och vart tokbakis på söndagen igen men vad spelar det för roll det är bara att börja om igen! Så det gjorde vi! Sen vart det lika på måndagen naturligtvis... Jag är bara glad att jag slapp köra bil hem, det hade inte varit så roligt... =)

Idag är det tisdag och jag mår fortfarade inte toppen men känner mig bättre än igår iaf..
Nu ska jag snart åka iväg och handla sen ska jag hämta min bil sen ska jag åka och jobba nån timme!

Nu pallar jag inte skriva mer, kanske skriver mer i morrn men om ni vill kolla på alla kort så ligger dom på
http://spaces.msn.com/sussinilsson/photos/?_c02_owner=1