It must be love...

image79

Ser ni hjärtat av kol? Så här blev det igår när jag och Roger grillade :) It must be love...

Grattis syster min!

                     
Grattis på födelsedagen min prinsessa!

   image78

Snygg hatt va? :)

Jaha idag är det skärtorsdag och jag har precis slutat jobba. Klockan är nu 08.29. Idag ska vi antingen åka och köpa paket till Daniel eller vara hemma och slappa, beror lite på hur trött jag blir men än så länge så verkar det vara bra, känner mig jättepigg faktiskt!

I morgon ser dagen ut som sådan. Vi åker ut till stugan när Roger slutat jobba, kanske vid 11.00-12.00. Där vi bastar, eller gubbarna bastar iaf och vi fruntimmer får förbereda maten och duka och göra fint. Sen äter vi påskmat och firar Therese med god mat och gott dricka vid 15.00-16.00 tiden sen håller vi oss nog ute i stugan mest hela kvällen. Skulle sätta på värmen nere i källaren också tror jag och då blir det pilkastning och biljardspel. Kul!

Lördagen ser ut att bli rolig också om jag har förstått allting rätt. Vi ska hem till Rogers mamma Carina och äta påskmat, mamma och pappa ska också med dit ca kl 15.00 tror jag och sen firar vi påsk med dom ett tag och sen åker vi till nån fest där Daniel och Anna är för Daniel fyller år den 9-de och då ska vi fira honom lite. Sen  få vi se hur kvällen lider... :)

Stackars alla som är bakis dagen efter! Hihi :)

Måste hinna se Helena som kommer hem i helgen och Ida som är ledig! Ska bli roligt tjejer!


Puss och kram!

Härlig söndag! För vissa iaf.. :)

Oj oj oj vad det var länge sedan jag skrev här. Ända sen jul! Hehe.. Jag har tokmycket att skriva men kommer inte att göra det...
Iaf så hade jag en ledig helg i helgen och spenderade den med att sova och ha det bra. I fredags var jag i stugan och spelade lite kort. Vi vann va? Jo det har jag för mig :) Åkte sen och jobbade mellan 22 och 02. När det nalkades lördag så har jag ingen aning om vad jag gjorde... var det fint väder? Då var jag och solade kan jag tänka mig.. minns inte! Lördags kvällen var hur lugn som helst, kollade lite på tv och la mig i normal tid, skönt! Vart tyvärr väckt på natten av två fyllon som kom hem och sen pratade jag i telen men en tredje som var så himla långt bort som jag bara ville vara nära.. Saknade dig baby. Somnade vid 4 tiden men sen upp och hoppa på fyllorna som kom hem mitt i natten... Inte så trevligt... När jag kom in i sovrummet där dom låg så hörde jag bara.. "Kan du tömma spyhinken..?" Sagt och gjort så klädde jag på mig mina tömmaspyorkläder och drog i gång Se nedanför:


image77

Kläderna fungerade perfekt och jag kännde ingen doft över huvud taget. Sen åkte jag och Roger iväg och fikade med Karin på Waynes, mysigt.

I morgon ska vi iväg och kolla på ett hus på Emaus, skruttigt men billigt. Nä nu skiner solen så nu vill jag inte sitta här mera.

P.s om nån har en schysst bil till salu för ca 15000-20000 så hör av er, vill ha en bil nu!

Puss och kram vi ses på stan!

Love you baby