Nu äre Kurt igen

Men det är så här att ni måste söka på youtube (jag kan inte lägga upp, är oteknisk). Sök på Kurt Nilsen-hallelujah. Ta sen den som är längst upp! Kurt är den sista som sjunger ifall att ni inte ser det :) Ryser vareviga gång jag tittar på den...


Sommar!

Idag är det sommar! Nästan iaf :) Har spenderat lite tid i solen på Sophies balle. Sjukt skönt! Snart ska jag åka och handla sen ut till österby och baka lite. "Oreo-cookie-american-cheescake" Låter smaskens va? Hoppas!


Kurt Nilsen

Vilken jävla röst. Vad är det med honom som gör att jag är störtförälskad? När han sjunger så blundar jag (inte för att han är ful) och bara njuter. Jag skulle kunna lyssna på honom dag ut och dag in. Jag är kär.

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/63613/images/2012/pic_200337170.jpg">https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/63613/images/2012/pic_200337170.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/63613/images/2012/pic_200337171.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/63613/images/2012/pic_200337171.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/63613/images/2012/pic_200337178.jpg">https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/63613/images/2012/pic_200337178.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/63613/images/2012/pic_200337201.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/63613/images/2012/pic_200337208.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/63613/images/2012/pic_200337211.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/63613/images/2012/pic_200337214.jpg" class="image">


Sommarlov?

Ligger i sängen med Alex och kollar barnprogram. Hux flux hör jag några sjunga om sommarlov. "Vad härligt att vi nu har sommarlov. Jag älskar vårar sommarlov..." osv. Jag tycker det ser ut som att dom har mössa och jackor på sig men det är väl kanske bara jag?


Underbara onsdag!

Härlig eftermiddag vi har haft! Hämtade upp mormor, hängde på second hand sen drog vi ner till sveaparken. Klämde in en fika på stan och avslutade i vasahallen! Alex köpte sen en happy meal och jag köpte en murattsallad med gamla mixade såsen. Sååå gott! Härliga onsdag :)

I morgon är vi lediga från våra ansvar.. Undra om Therese vill hänga med oss i stugan när hon kommer hem? Hoppas på fint väder så vi kan grilla!

I helgen blire jobb både fredag och lördag. Sen på måndag väntas american barbeque ute i österby! Gud vad allt är underbart :)


Sommar

Jag är redo! Ge mig en sjuhelvetes mysig sommar med massa skratt, grillad mat, minisemestrar och mys. Tack!


Särskrivning

Heja Sussi! Ingen dålig särskrivning där :) Lever pastej! Hahaha


Lycka!

Har hittat ett hårt bröd som är LCHF-vänligt! OCH lever pastej!! Det här är lycka på riktigt :) Och gott var det, superdupergott!!


Prommis

Var ute på en riktigt skön prommis på jobbet idag. När vi gick så regnade det vilket gjorde att jackan drogs upp till max men efter bara 10 min så sprack det upp, solen kom fram och jackan åkte ner på höften. Leendet spred sig i hela mitt ansikte när jag kände solens värmande strålar. Gudomligt skönt!


Sälen

Längtar tillbaka! Undra vad nästa minisemester blir? Längtar efter att åka till Leksand och hyra stuga.. Eller Sandviken. Finns inte mycket som slår att bara packa en väska, ta med klotgrillen och lite gillmat.

Sitta i stugan och mysa, spela yatzy och äta gott.. Det är livskvalitet på hög nivå!


Träning och latmask

Igår var jag en riktig latmask! Efter att jag droppat lilleman på dagis så gick/sprang jag runt hönsan. Kändes att det var längesen jag sprang ute kan jag säga :) Men det gick, skam den som ger sig! Tyvärr blev tiden en av dom sämre jag fått.. Men men, det blir bättre snart igen.

Svettades så det riktigt rann av mig, sjukt skönt :)

Nu ska jag bege mig till jobbet!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/63613/images/2012/pic_199745469.jpg" class="image">


Saknar

Gumman. Jag saknar dig. Känns som en evighet sen jag umgicks med dig. Måste du jobba?



Experium

God morgon solstrålar! I går somnade vid strax efter 22, hade mysigt med pizza och ett glas (faktiskt bara 1) vin. Käkade godis med :)

Nu är det dags att hoppa ur sängen och äta frukost för sen ska vi åka till experium. Ska bli mycket spännande! Men kostar det 200 spänn för att komma in så har jag höga förhoppningar!


Pizza

Om jag äter pizza? Ja. Om jag dricker cola till? Ja. Godis efter det? Ja. Om jag njuter? Ja. Dåligt samvete? Inte än ;)


Sälen 2012

Vi har varit här sen igår lunchtid. Hunnit mes massor!! Ikväll ska vi mysa, käka pizza och bara vara.. Fjällluften tar på oss :)


Träning och LCHF

Jag har inte sagt så mycket hur det går med träning och diet. Det går bra! I morse när jag vägde mig kom jag upp i -6 kg. Jag har hållt på i ca 7 veckor och unnar mig vin till helgen så det är jag jättestolt över :)

Jag nådde ett delmål förra helgen (-5) och tittade då tillbaka på dom 6 veckor jag hade hållt på. Jag vet att dom första 2 veckorna var tunga. Jag var trött, väääldigt illamående, irriterad och sugen på det mesta.

Nu är jag pigg, vaknar tidigt på morgonen, saknar ingenting i dieten (vill inte kalla det diet eftersom jag aldrig är hungrig) och eftersom jag unnar mig helgmys (Inge potatis och skit, bara vinet jag fuskar med) och ändå går ner nästan 1 kg i veckan så tycker jag det är toppen!!

Nu rör jag ju på mig också, inte bara lagt om kosten. Jag är ute och springer minst 1 gång i veckan, gymmar 2-3 gånger i veckan och så vardagstränar jag. Ex går till dagis i stället för att ta bilen, tar trappor i stället för rulltrappa... Ja men ni fattar.

Tänker inte berätta vad jag väger förrens jag nått mitt slutmål som är om 10 kg. Nästa delmål är om 4 kg, förväntas komma dit före juni.

Jag tror ju att det kommer bli svårare att tappa kilona nu efter dom första 5. Eftersom jag gymmar och styrketränar rätt mycket så bygger jag antagligen muskler vilket väger ganska mycket så jag ska verkligen försöka att inte titta blint på vågen. Försöka.

Så grattis till mig, eller hur? :)

Ha en toppenhelg nu där ute, det ska jag ha i Sälen!! (ska nog fuska lite där)

Kram


Stolt

Mycket stolt.


Underkläder

Måste köpa nya! Massor! Helst vill jag ha 20 nya par.. Så kanske 3 nya bh-ar.. Måste, måste, måste köpa!

(inte min rumpa!! Hittat på nätet)


Markoolio

Fullkomligt älskar Markoolios nya låt -en vecka i Phuket. Kommer sjunga och dansa till den många gånger i sommar :) Videon gör ju att man blir sjukt sugen på att boka en resa till vintern.. Januari kanske?

(bilder tagna från videon på youtube)


Vill

Idag vill jag åka till stugan. Jag vill vara hockeydomare, brottningsdomare, äta mat och bara mysa. Men det får bli nästa vecka! På fredag drar vi till Sälen!! Tjoho vad det ska bli mysigt :) hela Idas familj och jag och lilleman. Härligt!


God morgon!

Mot gymmet! Har massor att fixa idag så då börjar jag dagen med lite träning och hoppas på att energin håller i sig :)


Rullar bollar

Medans jag rullade köttbullar så rullade Alex chokladbollar. Han käkade upp det mesta av sin smet medans han rullade (det gjorde jag med, min köttbullesmet alltså). Får nog vänta med att steka på mina så han hinner bli hungrig igen :)


Onödigt vetande

Kollar på vakna med the voice och där pratar dom om onödigt vetande. Tycker det där är lite skoj så jag delar med mig av lite onödigt skit som jag hittat på nätet.

• "Hamstrar kan ha sex 75 gånger på en dag."

• "Myggor har tänder."

• "En bläckfisk har mer än 3 hjärtan"

• "Tittar Man riktigt noga i 34'de minuten i nyaste stålmannen ser man 3 testiklar"

• "Meningen "The quick brown fox jumps over the lazy dog" använder varje bokstav i det engelska alfabetet."

• "Scenen då Richard Gere stänger igen asken på Julia Roberts fingrar i Pretty Woman var annordnad av regissören och Gere. Hennes reaktion när asken slås igen är därför äkta och inte något skådespeleri."

(
onodiginformarion.se)


Längtar

Efter en resa. Jag ska resa så mycket jag på nå vis kan.. Nu vill jag åka hit. Vad sägs om grekland i september Therese? Eller kanske Cypern igen? Playan vill jag ju också till... Åh svårt!




Middag

I stugan är dom bästa middagarna. Det sätter verkligen guldkant på vardagen. Att få göra det nästan varje vecka är en lyx som jag inte tar för givet, jag uppskattat det verkligen!


Magnus Wieslander

Nu är jag kär igen. I Magnus. Han har nåt visst! Väldigt lång, charmig och ett underbart skratt. Sen har han ju varit världens bästa handbollsspelare (enligt mig). Lätt liggbar, lätt.


Tankeställare

Fick ett mail av mamma:

Den första bilden är den 51 år gamla TV-hälsogurun Gillian McKeith. Hon rekommenderar hälsokost och träning. Måltiderna består av ekologisk frukt och grönsaker.

Den andra bilden är den 51 årige TV-kocken Nigella Lawson. Hon äter kött, smör och desserter. Det hela sköljer hon ner med vin.

Hmm...


Som jag älskar allra mest

Är dom här


Vilken kväll!!

Helt underbart skönt! Vi spenderar den på altanen i stugan. Så klart. Väntar på systeryster sen åker grillen på :)


Jihaaaa!!

Tjoho, nu kör vi!!


Sportys

På lovet? Inte så smart Sussi. Inte. Men men, Alex har skitkul och egentligen är det perfekt för mig för det är massor med barn som han kan leka med.. Då får mamma dricka kaffe :)

Iaf så sitter jag och iakttar alla vuxna här. Väldigt intressant! Det finns lite olika kategorier.

• Morfar/mormor. Dom är barnvakt nu under lovet och försöker fördriva tiden. Dom har med sig en Aftonbladet och en korsordstidning om dom löser under tiden barnbarnen leker.

• Lekmammorna/papporna. Dom har barnasinnet kvar och leker med sina barn i timmar. Inte för att dom behöver, för att dom tycker det är kul.

• De nervösa. Dom förföljer sina barn för att kolla så dom inte gör illa sig. Fast dom är över 5 år.

• Dom uttråkade. Sitter med en kaffekopp och näsan i mobilen hela tiden. Ungarna checkar in med jämna mellanrum sen facebookar dom vidare.

• Dom som MÅSTE leka. Ungarna vägrar leka själva så mammorna/papporna måste vara med. Dom tar upp mobilen så fort tillfälle ges och uppdaterar Facebook om hur roligt dom har på Sportys.

Så har vi mig. Jag är en blandning. Tycker inte att det är superskoj men blir överlycklig när jag ser hur roligt Alex har. Leker och fikar om varannat. Kollar Facebook och bloggar när jag känner för det.


Ice age

Mitt och Alex nya favoritspel :) Töntigt?! Nej vet du vad! Roligt!!



Om jag har längtat?

Till himlen och tillbaka.


Rio

Kollar på Rio och käkar kyckling samtidigt. Känns sådär faktiskt..


Middag

Alá Sussi. Gjorde en hel kyckling i ugnen med massa goda kryddor på. Fick ihop en sallad av det jag hade i kylen (tomat, gurka och isbergssallad), inte mycket att hänga i julgranen men alltid nåt. En skiva smältost och en stor klick bea så slinker det nog ner väldigt lätt :)


Beställt!

Äntligen har jag fått fingrarna ur och beställt en liten väska till min baby som jag kan ha henne i när jag tränar. Hon får ju fuktskada mellan bröna på mig! Jag pratar såklart om min iphone. Jag valde en som jag kan ha på handleden så jag kan surfa eller byta låt medans jag springer. Inte så lätt att göra det på överarmen tror jag... Sen köpte jag sånt där plastskydd till displayen också. displayskydd kanske det heter.

Ville köpa en dockstation som har högtalare men då var mitt kort inte registrerat med banken och man fick inte ta på faktura om man handlade för mer än 500 kr. Fuck. Så är jag inte hemma heller utan internetdosan ligger i tryggt förvar lite mer än 2 mil från mig. Om jag inte kunde vänta med att beställa? Nä. Sån är jag!

Jag kanske beställer den där dockstationen när jag kommer hem =)



Se så fin!




En sån här vill jag också ha.


Nej snart får jag åka hem och börja tvätta! Tvätt överallt i lägenheten. Verkligen överallt! Känns som jag har bott i stugan hela förra veckan så det blev några väskors packning. Inte har jag koll på vad som är använt eller inte heller så allt får åka ner i maskinerna. Undra hur många det blir? Kanske 5 eller 6. Äsch jag tar sängkläderna också. 7.

Kram /S


Bra början på dagen!

Jag ställde klockan på 8 i morse för jag hade en träningsdejt med miss Sophie. Vi körde på ganska bra på gymmet fast klockan var lite. Mycket skönt att starta dagen så! 1,5 timme senare drog jag till jobbet för att arbeta av dygnet som jag hade framför mig.



Kärlek

I morgon ska det busas, leka, skrattas, äta pannkaka (inte jag då), ha kuddkrig, mysas och skrattas massor. Varför? För att vi vill.


Instagram

Jag är (precis som alla andra) helt fast i instagram. Världens bästa app! Använder den jämt :) Om nån vill följa eller bara är nyfiken så heter jag smurfsusen. Skitbra app. Skitbra.


Saknar

Min älskling
Min bästis
Min baby
Min korv
Min roligast lilleman
Vi ses på onsdag!


3 st

Som jag tycker väldigt mycket om på samma kort!


Påsk

Haft det riktigt, riktigt bra i påsk. Therese har fyllt år, vi har ätit och druckit gott, spelat massa spel och umgåtts med nära och kära.. Underbart!


Plankan + Sussi = osant

Jo, jag och plankan är inte bästa vänner. Usch! Fattar inte hur folk orkar ligga sådär.. Hellre gör jag vanliga stups :) Jaja, en timme på gymmet efter APT'n idag och så prommis upp till dagis efter det så nu kan jag och Alex mysa i soffan med gott samvete :)

Känner mig fylld av energi!!



Inte lätt..

Att äta nyttigt när man har en gottegris till son (ja, vi fuskar med godis fast det är måndag). Han äter vindruvor och godis och jag har ätit 2 ägg och en avokado.. Och en babybell (ost). Idag har jag varit duktig med träningen! Först en timme på gymmet på förmiddagen och sen en löptur/prommis runt hönsan. Sprang faktiskt mer än vad jag gick!

Blev sur när jag vägde mig idag... +0,5 kg efter helgens fusk! Nu blire skärpning resten av veckan om jag vill ha resultat till sommaren :)


30 grader i februari

Nu har jag längtat en hem vecka på att få reda på hur det går för Majlis och dom andra i serien. Det är en riktig "ont i magen" serie. Men bland de bästa jag sett.. Riktigt gripande! Jag är så nyfiken på hur det får för Majlis, kommer hon åka in i finkan? ta livet av sig? Åh vad kommer hända!!

Söta Glenn då.. Ska han få sin älskade? Ska han få reda på att hon har en penis? Att hon föddes som kille? Kommer Glenn älska henne ändå? Jag tror det..

Åh Kajsa.. Och Joy!

På riktigt, har ni inte sett det här.. Gör det!!


American horror story

Det började en ny serie igår på kanal 11 som heter american horror story. Jag ville verkligen se sen då jag blivit lite tuffare med läskiga saker :) Meeeen, nej. Jag tänkte att första avsnittet inte kunde vara så farligt, dom skulle flytta in ett ett nyss hus och så skulle man lära känna karaktärerna... Meeeen nej. Läskigt på en gång! Övervägde att ringa min tuffa syster, men hon ska börja jobba och åker hemifrån typ 4 på morgonen. Sophie är übertöntig när det gäller läskigt... Då då tyckte jag att jag blev vääääldigt trött och stängde av.. Jag är en tönt! Ska se om det när jag känner mig tuffare :)

Nu ska jag klä på mig och gå mot gymmet, fuskade som f*n igår!! ;) Men nu är det måndag och nya tag som gäller!


Kär

Igen! Nu är jag kär i han som sjunger i topcats (sitter det ihop?). Han heter Jon Kleppenes.. Han läspar lite så där sexigt. Ni kanske inte ser det på en gång, men ge honom lite tid så kommer ni inse hur otroligt hot han är. Grr!!

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/63613/images/2012/pic_196539585.jpg">https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/63613/images/2012/pic_196539585.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/63613/images/2012/pic_196539683.jpg" class="image">


Girlsen

Vi passade på att mysa lite efter middagen igår. Jag och 2 av mina tjejer..


Middagen igår

Var supergod! Tack Sophie för det :) Det var väldigt varmt när vi höll på att förbereda och jag hade ett vitt linne på mig när jag skulle steka kött.. Så det rök! Mycket, mycket rolig kväll :)