Sportys

På lovet? Inte så smart Sussi. Inte. Men men, Alex har skitkul och egentligen är det perfekt för mig för det är massor med barn som han kan leka med.. Då får mamma dricka kaffe :)

Iaf så sitter jag och iakttar alla vuxna här. Väldigt intressant! Det finns lite olika kategorier.

• Morfar/mormor. Dom är barnvakt nu under lovet och försöker fördriva tiden. Dom har med sig en Aftonbladet och en korsordstidning om dom löser under tiden barnbarnen leker.

• Lekmammorna/papporna. Dom har barnasinnet kvar och leker med sina barn i timmar. Inte för att dom behöver, för att dom tycker det är kul.

• De nervösa. Dom förföljer sina barn för att kolla så dom inte gör illa sig. Fast dom är över 5 år.

• Dom uttråkade. Sitter med en kaffekopp och näsan i mobilen hela tiden. Ungarna checkar in med jämna mellanrum sen facebookar dom vidare.

• Dom som MÅSTE leka. Ungarna vägrar leka själva så mammorna/papporna måste vara med. Dom tar upp mobilen så fort tillfälle ges och uppdaterar Facebook om hur roligt dom har på Sportys.

Så har vi mig. Jag är en blandning. Tycker inte att det är superskoj men blir överlycklig när jag ser hur roligt Alex har. Leker och fikar om varannat. Kollar Facebook och bloggar när jag känner för det.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback