Sommaren

Haft ett par riktigt underbara dagar! Renoverat sovrum, shoppat inredning, solat, druckit och ätit gott och bara bara myst. Jag älskar livet och vad det har att erbjuda!! I morgon far vi upp på ccw i Rättvik. Ska bli en spännande upplevelse för mig :) Raggarbilar och raggare? Kanske har helt fel uppfattning :) Ska bli mysigt att campa och bara vara!


Parken Zoo

Hade en riktigt, riktigt toppendag på Parken Zoo igår! Vädret var perfekt och ungarna var glada. Vad mer kan man begära?


Stugan

Vi var en sväng i stugan också och käkade lunch. Passade då på att ta en karatematch i köket! Gissa vem som vann?


Solar i kylan

Jo visst. Mamman fick semester. Hämtade sin son i ilfart! Packade ner fika och drog till beachen. Fy satan vad kallt det var!! Men men, fötterna hans var i vattnet iaf. Mamman satt under en handduk och frös..


Äntligen!


Man får inte säga skit!

Saknar min lilla skitunge nu.. Han är i Göteborg med sin pappi och har lite semester :) Jag jobbat ju iaf men nog börjar det kännas att det var längesen vi sågs.. Iaf så håller vi (jag har bara varit med en gång) att rensa ur mormor och morfars hus. På tal om skit så var det lortigt i uthuset :) Tog ett fjortiskort på mig själv igår när vi hade familjemiddag på halvan. Mycket mysigt! Längesen bara vi 4 sågs och gjorde nåt mysigt!! Sen åkte jag och Therese "hem" och fortsatte kvällen med filmmys :)


Hundar

Jag kan väl erkänna att jag aldrig varit nån riktig djurvän. Alltså jag tycker inte illa om djur men alltid varit lite smårädd och inte överdrivet förtjust.. Men inte längre. Jag är kär i ett par hundar. Kunde man inte tro för ett år sen :) eller bara för några månader sen! Men har ni sett nå sötare?


Slalomåket

Alex allra första slalomåk (säkert inte det sista). Lycka när man tar sig ner/framåt utan att ramla :)
 
 
 
<3
 
 
 
 

Furuvik

Vi var i furuvik med Vilgot och hans päron igår. Riktig mysig dag!
 
 
 

Bilder från dragracing

Anna (min kära svägerska ;) Har en sån där systemkamera som tar tjusiga kort. Hon mailade precis över några från dragracingen vi var på i blge.
 
 
 
 
 
 
 
 
Fina kort va? :)
 
 

Sant Marilyn, sant

 
 

Onsdag

Jobbade igår. Fasiken bara ett skift kvar sen här veckan, sen jobbar jag nästa och vad händer efter det? Jo semester!! Tjohoo!! Iaf så när jag kom hem från jobbet så blev jag bjuden på ost, kex, mys och Per Morberg. Rekommenderar viner verkligen! Jätte, jättegott! Läste i nån tidning att hand rosé och det vita skulle komma ut så man kan köpa flaskvis på systemet. Nu kan man bara beställa, tar 1-1,5 vecka och man måste köpa 6. Ska nog dit i morrn efter jobbet och kolla om det har kommit in :) Nähä! Upp och hoppa din lilla loppa!! Idag kommer Helena hem!! Ja Ida med för den delen.. Men det var så länge sen jag såg Helena :) (ska bli kul att träffa dig med Ida-älskling)


Kärlek

Att jag är kär i min son är väl ingen hemlighet. Jättekär faktiskt! Vi bråkar och är osams med jämna mellanrum.. Ibland är han så trött på mig att han vill åka till mommos hus.. Men när det väl kommer till kritan finns det ingen/inget som kan dela på oss <3


Njuter

Av att vara ledig. Av att det är så tyst här ute. Av att vara lycklig.


Kinamat

Är det godaste vi vet. Vi har ätit det en gång i veckan dom senaste 3.. Mumma!!


Prinsessa

Är det konstigt att han får mig känna mig som en prinsessa?


Familjemiddag

Första middagen med alla familjemedlemmar (utom Alex) är avklarad. Alla älskar varandra redan :) Mysig kväll med god mat, härliga skratt och intressanta diskussioner. Längtar redan till nästa gång!!


Myyys

Solen har visat sig. Jag har fått egentid med min bästa syster. Hon blev arg för vi fick inga Justin Bieber biljetter. Jag älskar att gosa med min son. Punkt.


Snälla tjejer

Mina älsklingar, mina favoriter, mina vingar, mina bästa, mina vackraste, mina stolpskott, mina stöttepelare, mina pinsammaste, mina ärligaste, mina viktigaste, mina hjärtan.
 
Snälla ni. Kan vi inte åka bort? Bara vi?
 
Vi åker till en stuga nånstans. Tar med vindunken, onepiecen, ciggen, maten och skratten.
 
Jag saknar ju er.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Snälla?
 
 
 

mitt lilla monster

Är han inte söt när han är arg?
 
 
"Jag blir arg om jag inte får spela på din telefon!!!"
 
Jo jag ser det älskling ;)
 
I morgon ska han hämtas hem till mig igen. Då ska vi köpa blommor och plantera ute i fina krukor, vi hoppas på fint väder så vi kan åka och bada sen ska vi bara mysa. I 2 dagar.. Sommarlov is da shit!
 
 

Back to the 80´s

Vi var ju på 80tals party i säterdalen för några helger sen! Skitkul! Bara massa skitroliga saker som händer nu för tiden. Vad jag säger skit ofta? Man får ju inte säga skit enligt min snart 5åring..
 
 
Första bilden är på mig och miss Sophie.. andra på syster min och mig. Jävligt kul hade vi (skit)kul ;)
 
 

Bilder från helgen som var

Jo jag var ju då på dragracing som jag skrev i förra inlägget. Kul. Skitkul faktiskt!
 
 
 
 
Han var så duktig :)
 
Hoppas vi kan följa med på fler tävlingar. Kommer inte ihåg när nästa är men jag ska göra mitt bästa för att kunna haka på.
 
Helgen som kommer består av jobb. Nästan bara... på fredagen ska vi ha lite grillmys med massa familjemedlemmar. Syskon, respektiva och föräldrar. Lördagen blir jobb och söndagen blir ännu mera jobb.. Men sen är det inte så himla långt kvar till semestern! Eller jo. Två långa veckor jobbar jag efter det men sen! Sen ska det semestras!