Dragracing (inte längre oskuld)

Nu är jag i Borlänge på dragracing. Jag, Alex och J. Men när mormor och morfar hälsade på så ville han med dom hem... Så ensamma blev vi! Långtråkigt kan jag tycka men men.. Regnet kom och tävlingarna blev avbrutna men nu är det på G igen!
 
Vad är det för fel på blogg.se appen??? Nån mer än jag som inte får det att funka?? 
 
Jaja, får bli bilder en annan gång :)
 

Dragracing (inte längre oskuld)

 

Woop woop

Hoppsan Kerstin vad länge sen det var jag loggade in på bloggen från en dator! Min dator har ju varit paj bra länge  nu och efter att jag köpte mig en iphone så har jag inte haft nån användning för en dator. Jag betalar ju t om räkningarna från fånen. Jo det är så att blogg.se-appen inte fungerar. På mobilen alltså. Därför har jag inte bloggat..
 
Vad har hänt då? Jag jobbade så gott som heeela midsommar. Han med lite mat på fredagskvällen men det var nästan allt =) Men det var mysigt iaf!
 
Det är bara skitväder (mamma man får inte säga skit!! /Alex)... En dag har vi varit och badat. Skönt i solen men kallt i vattnet!
 
Var och hälsade på gammelmormor (min mormor) igår och då passade vi på att ta ett generationskort. Vi var ju iaf 4 generationer.
 
Har det hänt nå mer... Jo just det. Jag har träffat nån :) Inte vem som helst utan världens bästa. Nu har vi bara träffats ett tag.. men ;) Ja han är bra.
 
Jag tror fan att det är min tur nu. Ja det är det. Punkt.
 
 

Onsdag?

Herregud. Var på halvan igår.. På en onsdag! Första gången på lääänge jag var där, iaf på en onsdag. Kul som f*n var det :) Jätteroligt, på en onsdag. Sa jag att det var onsdag igår?


Vilgot 4 år

Lillkillen blev 4 år och det var vi och firade :) Stammen stod i fiskedammen och delade ut godis.. Massa tårta, bullar och diverse kakor slank ner (japp, jag åt också!).

Kolla in vilken liten body vi hittade igår. Var helt säker på att det var till en docka men det var till prematura bebisar. Storlek 32 tror jag det var.. Shit vad liten!!


Syster min

Therese har tappat.. Ja Gud vet hur mycket! Hon har inte riktigt koll på hur mycket hon vägde från början men nog är det stor skillnad? Jävlar vad snygg hon är!


Tjockis!

Kolla vilken tjockis jag har varit!! Aldrig mer :)


-10kg

Idag hände det. Jag har väntat länge! Kämpar kan jag inte påstå att jag gör, jag har ställt om livet bara. Det var ett par jobbiga veckor i början då jag mådde ganska illa men efter det så har det bara rullat på. Jag tränade ganska bra i x antal veckor också (vilket jag inte gör längre). Men det verkar inte spela så stor roll, jag tappar sakta men säkert i vikt iaf :)

Jag äter enligt en ganska strikt LCHF. Men tro inte att jag gör det när helgen kommer! Då slinker det ner både vin och annat jag egentligen inte "får" äta.. Men det unnar jag mig, nu för tiden med gott samvete!

I helgen exempelvis har jag ätit hamburgare (tog bort det mesta brödet), nästan en hel calzone special (MED bröd), kebab med pommes, druckit en flaska rött och ätit lite godis. Nu var det en extrem helg, vanliga helgen unnar jag mig nåt på EN kväll.

Iaf så är jag jävligt stolt över mig själv! Nu är jag ju inte klar, jag vill gå ner 6-7 kg till. Men för stunden njuter jag och har inte samma behov av att tappa resterande vikt snabbt. Jag räknar med att till hösten vara nere nära mitt slutmål.

Tänker inte skriva hur mycket jag väger vilket inte intresserar mig heller, jag fokuserar endast på hur mycket jag tappar. Ångrar att jag inte mätte mig när jag började.. Men jag känner på kläderna att det hänt nåt iaf!

Mycket stolt!!


Före och efter (inte så fina kort men man ser skillnaden iaf):Stockholm

Hela helgen spenderades i storstan. Har haft det så bra att jag finner inga ord.. Myst, lekt och bara njutit. Maximalt.


Stockholmos

Idag åker jag till Stockholm! Tjoho!! Vi ska mysa, äta massa god mat, gå på grönan, leka och ha det jättebra! Vilken jävla tur vi har det med vädret då!? Vem vill ha sol liksom? Kommer inte vara en människa på grönan :) Kanske gratis inträde när det regnar?

Nä.. Hade mycket hellre haft sol :/ Men men, det kommer bli toppen ändå! Ser fram emot det så sjukt mycket, förväntansfull! Alex tycker också att det ska bli superkul :)