Brillorna

Inte utan mina solglasögon! I live them!!

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/63613/images/2012/pic_5066b924ddf2b313bc003682.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/63613/images/2012/pic_5066b9e3ddf2b313fd003053.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-2/63613/images/2012/pic_5066b9e39606ee41ad985e52.jpg" class="image">


Turkiet -12

Vi har spenderat en underbar vecka i Turkiet. Sol, bad, god mat och kalla öl. Massa lek och annat skoj :)

Lillprinsen passade på att bli 5 år och lära sig simma utan puffar!


Hej då Sverige! Hej Turkland!

Vi ses om en vecka :)


Side resort

Just ja. Jag åker ju till Turkiet inatt! Eller vi åker till Arlanda vid 2-tiden.. Flyget går 07,05. Woop wooop!!

Här kommer lite info om var vi ska bo:

"Side Resort blev utnämnt till vårt bästa SunGarden-hotell under sommaren 2011 av våra gäster, och nu har man dessutom renoverat hela poolområdet. Upplagt för en riktigt skön familjesemester!

På våra SunGarden-hotell får du alltid en semester med fokus på familjen. I servicehörnan får du tips och råd, och varje kväll arrangeras MiniDisco och familjeaktiviteter under hela säsongen. Självklart kostar det ingenting att vara med. Och alla barn är välkomna till barnklubben flera gånger i veckan och för de lite äldre barnen finns TeenSport. Om man tar med sig någon av sina föräldrar kan man gå hit för att leka, pyssla, se på film och träffa nya kompisar. Barnklubben har engelsktalande personal och håller öppet hela säsongen.

SunGarden Side Resort är ett barnvänligt hotell med allt som behövs för att både stor och liten ska kunna njuta och trivas. Här finns ett fräscht poolområde med en helt ny vattenrutschkana för de små, en uppvärmd barnpool, tre olika jacuzzis och en bar där man kan koppla av med god utsikt över barnpoolen."

Låter väl inte så illa va?


Göteborg!

Hela helgen har spenderats i Göteborg! Liseberg, Monster Jam och hotell. Fasiken nästan lyxhotell :) Nädå, men en sjujäkla utsikt iaf! Lite lyxkänsla var det allt..

På fredagen åkte vi tidigt på morgonen för att några timmar senare checka in på Scandic Opalen. Fiiint rum fick vi på 10de våningen med stoort panoramafönster och utsikt över Ullevi. Gångavstånd till Liseberg så 10 min senare var vi där för att se att det var stängt.. Öppnade 15.. Men men, vu lekte lite och hux flux så hade klockan slagit öppningsdags. Älskade ungen var nu äntligen 110 cm och fick åka de flesta karuseller! Tuff som få så gjorde han ju såklart det också.. Mat (öl för oss vuxna) intog vi på en restaurang mitt på lissan (liseberg) sen fick grabbarna fortsätta åka. Jag och Anna nöjde oss med att titta på och att smita till baren när ingen såg :) nöjda och glada tog vi oss till hotellet och käkade middag och lekte i lekrummet som dom så lämpligt hade placerat intill baren!

Lördagen var det dags för Monster Jam!! Det var stora och häftiga bilar.. Tyvärr så är väl inte Alex nån bilentusiast men lite skoj tyckte han nog att det var :)
30000 pers på Ullevi är ju ganska häftigt bara det!

Tillbaka på hotellet så käkade vi middag och tog en välförtjänt drink medans ungarna lekte av sig sista orken i lekrummet. En tidig kväll blev det så vi alla var trötta efter mänga nya intryck så mys i sängen och lite tv fick avsluta lördagen.

Vi har verkligen haft en superduperhärlig helg!!


Robinson

Vem hejar du på? Vem tror du vinner? Jag håller på Robban :)


Tråklista

Gossip Girl eller Sex and the City? SATC :)

Starbucks eller Espresso House?
Öh? Morgonkaffet med kaffegrädde hemma är bäst!

Glass eller sorbet?
Helt klart glass! Choklad tack

Nyttig eller onyttigt?
Ganska nyttig! Käkar LCHF och har tappat 10. "Fuskar" lite då och då nu för tiden men för det mesta nyttig.

Shoppa eller fika? Shoppa! Tyvärr blir det inte så mycket av den varan nu för tiden men skoj är det!

Bada eller sola? Sola, sola, sola! Men i Turkiet ska jag sola, bada, sola, bada!

London eller New York? London har jag varit till (åker gärna igen iofs) men new york är verkligen en dröm som jag hoppas få uppfylla en vacker dag!

Sverige eller USA? Älskar Sverige men reser gärna till USA nån gång. Fira 30-årsdagen där kanske?

Havet eller Pool? Börja dagen vid havet och avsluta i poolen låter väl skönt?

Julafton eller Födelsedag? Jul!!!

Vinter eller sommar? Sommar såklart!

Sminkad eller Osminkad? Sminkad! Är nästan aldrig utan! (utom på natten)

Pojkvän eller singel? Pojkvän :)

Ragga eller bli uppraggad? Raggar gör jag inte!

Smsa eller prata i telefon? Sms, är inte så förtjust i att prata i phonen

Ful och rik eller Snygg och fattig? Jag väljer snygg och rik!

Hemmakväll eller utekväll? Nu för tiden väljer jag hemmakväll ;)

Sova naken eller med pyjamas? Endast iförd trosor.. Grr ;)

Rosa eller Blå? Rosa

Sova eller Vaken? Jaa.. Beror väl på hur trött man är?

Blogg eller Facebook? Facebook

Känd eller okänd? Är okänd!

Shoppa eller Blogga? Shoppa!



Alexander (snart) 5år

Ja nu är det nära! Vi är ju i Turkiet på hans födelsedag och den kommer naturligtvis firas litegrann med några mindre paket och tårta. Men det blir större kalas och större paket när vi kommer hem! Han kommer nog att få en kurio (heter det så?) en sån där surfplatta för barn. Vi går ihop jag och papsen hans och delar på en.. Dom kostar ju lite och han är ju bara ett barn så han behöver ju inte två egentligen. Även om det såklart skulle förenkla vid "skiftbyten" eftersom vi nästan alltid byter vid dagis.. Jaja det löser sig!

Han har varit vid tandläkaren också! Snacka om stolt mamma <3 Han är ju långt ifrån blyg den här lille killen, han berättade nästan hela livet för tanten som skulle räkna hans tänder :) Men hon blev så glad att höra att han åkt flum ride i helgen och ska till Göteborg nästa och att han är 110 cm lång men att han förut var 109. Att han tycker om beyblade och att rött är hans favoritfärg och att han nu har två hundar hemma som heter Sally och Freddy oooooch så vidare :) Hon behövde inte direkt ställa nå frågor heller. Sötkorven! Oj oj upp och hopp! Iväg till jobbet :) Sen hämta min lilleman hos farmor i morgon bitti när jag kommer hem (jobbar dygn).

Älskar det faktum att jag gör sista skiftet den här veckan nu. Sen har jag bara ett skift nästa vecka.. Sen är jag ledig i 17 dagar!!! Jihooo!! Hola semestern here I come!!


Måndag

Prinsen kommer hem idag! Han har varit i Göteborg med papsen. Undra vad vi ska göra? Kanske cykla, bada i vasa? Vi får se! I morgon är det ledigt för han ska till tandläkaren.. Tycker inte riktigt att det är skoj att blogga så ofta. Så jag slänger in lite kort på vad vi gjort senaste veckan eller två :)

Welcome to My world!