Göteborg!

Hela helgen har spenderats i Göteborg! Liseberg, Monster Jam och hotell. Fasiken nästan lyxhotell :) Nädå, men en sjujäkla utsikt iaf! Lite lyxkänsla var det allt..

På fredagen åkte vi tidigt på morgonen för att några timmar senare checka in på Scandic Opalen. Fiiint rum fick vi på 10de våningen med stoort panoramafönster och utsikt över Ullevi. Gångavstånd till Liseberg så 10 min senare var vi där för att se att det var stängt.. Öppnade 15.. Men men, vu lekte lite och hux flux så hade klockan slagit öppningsdags. Älskade ungen var nu äntligen 110 cm och fick åka de flesta karuseller! Tuff som få så gjorde han ju såklart det också.. Mat (öl för oss vuxna) intog vi på en restaurang mitt på lissan (liseberg) sen fick grabbarna fortsätta åka. Jag och Anna nöjde oss med att titta på och att smita till baren när ingen såg :) nöjda och glada tog vi oss till hotellet och käkade middag och lekte i lekrummet som dom så lämpligt hade placerat intill baren!

Lördagen var det dags för Monster Jam!! Det var stora och häftiga bilar.. Tyvärr så är väl inte Alex nån bilentusiast men lite skoj tyckte han nog att det var :)
30000 pers på Ullevi är ju ganska häftigt bara det!

Tillbaka på hotellet så käkade vi middag och tog en välförtjänt drink medans ungarna lekte av sig sista orken i lekrummet. En tidig kväll blev det så vi alla var trötta efter mänga nya intryck så mys i sängen och lite tv fick avsluta lördagen.

Vi har verkligen haft en superduperhärlig helg!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback