Spontant

Det var vääldigt länge sen jag körde en spontanare. Igår hände det! Kul vare :)


Bild till inlägget under

Mormor och Therese, förrätt och en väldigt genomstekt oxfilé. Dock saftig ändå :)


Mors dag

Hälsade på mormor med blommor och choklad. Mysigt :) Min egen mamma fick trerätters bestående av tunnbrödskorg med räkröra, oxfilé med skruvpotatis och världens godaste chokladmuffins. Hon fick också en orkidé och fotvård (Therese hade fotvård)

Jag fick ett telefonsamtal av världens bästa korv :)


Soffa

Köpte mig en ny soffa idag! Skulle in och kika lite men woops! Ny soffa och så har jag bestämt mig för bordet som är på bilden och en ljusgrå matta :) Hämtas i morgon!!

Köpte även massor av kläder i dag. Sommarkläder till korven och en klänning till mig.

När jag kom till dagis så påminde gulliga fröken mig om att det är pyjamasparty i morrn.. Just jävlar! Alex använder ju inte pyjamas och jag hade ingen lust att åka tillbaka till Avesta igen så vi gled in på barngarderoben på stan. 269 fucking jävla kronor för en pyjamas som kostar 99 på HM. Förstår att det får dåligt för dom! Jag vill gärna stötta lokala affärer men när det är 3 ggr så dyrt så går det bara inte. Nä sänk priset tack!!

Så, soffan är ny men vännen som ligger i är gammal.


Paprika

Vi har en paprika planta som Alex fick från dagis för ett par år sedan. Då var den väl 5 cm hög och nu är den väl.. Ja ni ser själva. Den är hög! Då är den också nerklippt. Sen paprikorna! Det kom gröna stora, nu börjat dom bli röda :) Alex är superstolt över sin paprikaplanta.


Bättre fiskelycka nästa gång!

Ja det gick inte så bra... Det blåste, var kallt och allmänt otrevligt. Otrevligt kanske är att ta i för allt vi gör är väl trevligt men.. ja ni fattar. Ingen fisk fick vi heller :/


Campingen har nu börjat!

Ja på somrarna har jag en grej jag gillar. Jag vill hyra små stugor :) I helgen gjorde vi våran första campingnatt! Vi styrde bilen mot IKEA i Valbo. Shoppade och käkade (såklart!!) och drog oss sen mot Kungsgården. Jag, Alex, Therese och Claes var glada och förväntansfulla :)

Myste, grillade, spelade spel och tog en öl i solen. Avslutade kvällen med kortspel och ESC (Eurovision). Mycket uppskattat!! Nästa gång blire nog Leksand. Mycket snart :)


Toker

Han är en riktig toker min lilleman. Han kan spexa som ingen annan :)

Idag blir det inte många knop. Snart ska jag kika på en lägenhet i stan sen ska jag inta ryggläge i soffan och har planer på att ligga där tills jag förflyttar mig till sängen. Kul fredag? Sköööönt! Resten av helgen består av jobb, jobb och lite jobb!


Raggarbilen

I går tog vi en sväng med raggarbilen. Dunkade plåt och lyssnade på Sean Banan.. Käkade glass på Lappens. Mysigt!


Sunday

Sol i sinnet, sol ute. Underbar dag! Vi cyklade, tog vovvarna på prommis, hängde tvätt ute, bakade och bara njöt.

Hoppas solen håller i sig!?


Vilken helg!!

Mys på hög nivå :) Sen i fredags har vi varit i stugan. Började med ribsgrillnig, kubbspel (Alex var kung!), och hårdrock. Vi spelade spel och bara njöt! Therese var med vilket var väldigt uppskattat :)

Lördag morgon drog vi iväg till Valbo för tv-shopping! Jag köpte 3 par byxor till Alex som växer så det knakar. Han vill helst bara ha mjukisar jämt så jag hittade nå lite finare fast mjuka. Pappa köpte tv till "mitt rum" så nu slipper vi den där tjocka klumpen.

Sen kom miss Sophie ut på grill och lite vin. Jag gjorde laxpaket. I botten la jag sötpotatis, morötter, rödbetor och lök. Sen la jag på en laxbit och lite kryddor. Smaskens!! Sophie fick samma men med veggobit.

Alex köpte ett nytt Wii-spel för egna pengar. Lego star wars.. Nåt. Jaja det spelade vi mycket iaf. Riktigt kul!!

Idag bör det inte många puckar slagna. Ska till österby snart och tvätta och bara ta det lugnt. Tvinga J att sätta ihop studsmattan, cykla lite.. Sola kanske?


Just ja!

Vi sov ju hemma hos Alex kompis C för några veckor sen. Megamys med tacos och lek! Det ska vi göra om <3 Vi ska ju också till Alex kompis T och sova över när det passar. Och min kompis K :)

Ikväll ska jag umgås med min syster T i stugan. Äta bruschetta (stavning?) och massa plock som serranoskinka, oliver, ostar.. Mums!

(mycket bokstäver idag?)

I morrn blire veckans enda skift! Heja finveckan ;)


Vååår

Åh äntligen! Ville kom över igår, vi hade grillfesten som blev lyckad och vädret har varit någotsånär bra. Typ.