Världens bästa dag

Oj vad härligt! Jag fick en ny dator, woop woop!! Fick massa annat fint också :) Vinglas, ljuslykta och gardiner. Härligt!


Foten

Passa er för äckligt inlägg. Jag avskyr när folk tar kort på sina fötter och lägger ut, och kväll gör jag samma sak! Äckligt! Men jag råkade tappa min nya tv-bänk på min fot. Det fick en folfboll mitt på foten först som sen åkte ner som ett blåmärke över tårna. Så har jag tappat känseln också. Blä


Min dag idag!

Idag är det min dag! Jag fyller äntligen år. Jag älskar att fylla år :) även om det nu inte händer så mycket, jag blir ju bara 29, så är det ändå jävligt kul! Min dag :)

Gonatt!


Ögonskugga

För 140 spänn. Värt det? Japp! Tyvärr så syns det inte på bilderna men satan vad snyggt det blev!


Nästa helg

Jo då åker vi ju till Gävle på ladies night. Så här såg det ut på premiären för iår och så här ser varmrätten ut. Inte så värst gott kan jag tycka? Men kanske smakar bättre än vad det ser ut :)


Sussi 29. Snart.

Jag älskar att fylla år. Jag älskar mina tjejer. Så att slå ihop det och blanda med mat och massa vin kan inte bli annat än bra! Kryddar man sen med toppenroliga tävlingar och massa skratt och roligheter så kan det inte bli annat än bra! Nu tog jag ju inte så mycket kort eftersom jag var upptagen med att ha kul men Ida tog ett med automatkameran. Lyckat kort tycker jag :)

Jag fick också superfina presenter! Smycken, champagneklocka och armband, badskum, rougeborste, världens lyxigaste doftljus och Per Morberg. Jag är lycklig :)


Wtf?

Jag tror det var Helena som frågade samma fråga förut.

Skulle kolla vädret inför veckan och set nåt konstigt på fredag. Vad händer? Snö? Nja.. Meteoriter? Vad föreställer det? Utomjordingar kanske?


Ladies night

Japp nu ska vi snart på Ladies night. Jag och Therese var på det för.. 2 år sedan kanske? Och jesus vad kul vi hade! I år tar vi med oss mamsen också och bor i Gävle 2 nätter, woop woop!
 
Så här såg det ut sist vi var där :)
 
 
 
Kvällen var crazy och jag ser fram emot en ännu mer crazy om en månad <3
 

Fortsätter fylla år! Nu fyller jag 27

Den kvällen spenderades med några tjejer, middag hemma hos mig och sen dans natten lång på hela huset gungar. Hade inte så värst mycket kort från kvällen!
 
 
 
Men kul vare ;)
 

Jag 30 år

Jo det är ju lite mer än ett år kvar. Bara lite. Jag har planerat min 30-års dag redan! Inte in i minsta detalj men den kommer bli superskoj! Med tanke på det så har jag glömt att jag fyller snart. Om en sisådär 27 dagar för att vara exakt. Jag älskar ju att fylla år! På riktigt. Jag skulle kunna fylla år jämt <3
 
'
Här fyller jag 20 va? Herre gud, snart 10 år sedan!! Men på riktigt, fyller jag 20? Vet inte om det är 18 eller 20. Kanske jag borde veta... Iaf så var det en överraskningsfest som inte gick av för hackor!
 
 
Här fyller jag... 25 kanske? Iaf så stod jag på scenen på Golden Hits och dansade fågeldansen. Det minns jag tydligt.
 
Hmm.. datorn hänger sig.. Fortsättning i nästa inlägg!
 
 
 

Fortsättningen på födelsedagarna

Jo.. 30 snart! Nu är jag iaf på 26 år
Jag hade maskerad/halloweenparty i stugan
Kiss
 Jag var Marilyn Monroe
 
 
Kul vare :)

Jag och skidor

Jo.. jag och skidor har en lång historia. Den började när jag var 6 år gammal ocg skulle åka för första gången. Utför alltså. Då bröt jag båda benen ocg fick ha gips från ljumskarna ner till tårna. I 6 veckor. Jihaa!! Inte så skoj kanske... Efter det har jag åkt, men haft lite svårt att njuta av det. Jag blir lite rädd så att säga. Men jag jobbar på det! Eller vad fan skriver jag, jag har ju inte åkt på flera år. Nä, men jag vill träna bort rädslan. Så äre.
 
 

(det är inte hår under armen, det är skugga)

Cypern -11

Fick tillbaka min dator nyligen efter en stund hos "doktorn". Har ju inte kunna använt min dator på låååång tid så kikade på lite gamla kort och fastnade på Cypern som vi var till 2011 när pappa fyllde 60. Shit vilken underbar resa! längtar tillbaka och kommer absolut åka dit när tid finnes.
 
 
 
 
 
 
 
 

Ojojoj vad mysigt det var!