snor mobiler

"nån" har lånat min mobil. Efter bilderna att döma så är det klart vem det är. Världens sötaste kille <3Skulle ju bara shoppa?

Royne ville åka och shoppa nån färg för han renoverar ett rum. För att locka med mig så tyckte han att vi skulle åka till Ikea. Tackarrr tänkte jag, det blir kul! Sen i bilen kände vi att vi inte ville åka hem så efter 2 telefonsamtal så hade jag bokat in oss på en övernattning på edskens camping i en stuga. Vi hade inte mer med oss än badkläder och en varsin handduk eftersom vi tänkte bada på vägen hem.. men det löste vi genom att köpa 19-kronors sängkläder på Ikea (som blir perfekt till husvagnen sen), en deo på hm som passar till oss båda, spel och mat på Coop och sen en lila påse (2 påsar) från systemet. Då var vi kittade för en natt på camping :-) Då vi inte har haft så mycket tid för varandra (3 barn) på väldigt länge så kunde inte semestern avslutas på bättre sätt. Vi satt uppe länge och körde varannan på Youtube. Jättekul :-)
En helg hos Världens bästa Helena!

Jag tog tåget från hedemora till centralstationen i Stockholm där bästa Helena väntade på mig som hon alltid gör när jag kommer. Vi slog oss ner på den godaste "thai" (eller Kina?) -buffén finns. Sushi och massor med annat gott. Vi åt tills vi sprack och tog 2 öl till det. Helgen försvann på tok för fort. Vi har ätit massa god mat, druckit kalla öl och sprakande rosé. Vi har dansat så fötterna blöder (bokstavligt talat) och skrattat som vi alltid gör. Jag älskar att resa och hitta på saker med barn men snacka om att jag njuter när jag bara får sitta och prata och njuta. Tack snälla, fantastiska, vackra du för en helg som gick på tok för fort! Vi ses snart <3