liten glass

Vi tar i kupolen igår och blev lite fikasugna. Men bara lite. Så vi köpte oss världens minsta glass! Nu ser det ut som att Alex tand växt ut men det är tanden nere som syns i hålet :-)
 
Idag ska vi dejta Sara med barn för lite bad, sen ska vi till mormor och morfar och äta mat. Smaskens! I morgon väntas jobb!
 
Känner mig superlycklig :-) 
 
 
 
Trevlig helg vad nu ni ska hitta på!
Kram 

första tanden

Första tanden är tappad! Han är överlycklig och känner sig stor :-) världens sötaste tandlösa lilla kille.
 
 
 
Längtar tills i morron <3
 

shopping!

Konstigt nog så har jag shoppat idag. På fattigaste veckan så året! Tack Mammi <3 
 
Jag fick med mig en klänning, en skjorta, ett halsband, smink, ett par byxor (som jag älskar), ett par skor (som jag älskar ännu mer).. Ja det var nog allt. Sen fick jag mat i magen också :-) Kinamat!
 
 
 
Toppendag! Nu ska det lagas mat sen titta. Sen handboll,  kram!
 
 

Experia Z1 (eller vad 17 min mobil nu heter)

Överlag så är jag supernöjd. Förutom att jag har sämre mottagning hemma i min lägenhet. Men iaf så tycker jag kameran är superbra! Jag kan ta kort under vattnet, woop woop! Skärmen är stor så jag kan kolla på filmer utan problem, woop woop! Det känns som en liten dator :)
 
 
Kraaam!
 
 
 

Skräck-Sussi

Hej jag heter Sussi och jag är en fegis. Jag har ganska nyligen lärt mig att kolla på skräckfilm ihop med andra människor men i förrgår skulle jag för första gången kolla själv. På en skitläskig film. Fy fan.
 
Det var en jättebra film, Insidious, MEN!! inte ensam. Aldrig, aldrig mer ensam.
 
 
 
Aldrig mer.
 
 
 

Sista dagara i paradiset

Nu är vi hemma och allt är frid och fröjd. Fast jag längtar tillbaka. Det gick så fort! Sista dagarna tog vi det ganska lugnt. Torsdagen kollade vi film och åt mat i sängen, fredagen tog vi en sista öl i solen innan bussen kom och hämtade oss. Både jag och Helena blev sjuka när vi kom hem.. Hög feber och döförkylda. Men nu mår vi båda ganska bra. Jag mår väldigt bra, bara lite täppt i näsan.
 
 
 
Tack underbara ni för en fantastisk resa <3
 
 
 

Rehab, yes yes yes

När vi kommer hem ska jag rehaba mig själv. Fy 17 vad vi äter onyttigt och dricker massvis med alkohol. Fantastiskt :)
 
 
 
Nu ska vi äta middag. Kraaam!
 
 

Wow vilken fantastisk söndag det blev!

Började lite segt (bakis) men avslutades 5,30 efter dans på nattklubb. Vi gick till våran favoritbar, sjöng karaoke (igen) och hade superkul
 
 
 
Nu blir det kinamat, hoj!
 
(Ja vi har det toppen Linda, följ med nästa år!)
 

Söndag

Söndagar hemma i kalla Sverige brukar gå ut på att man myser hemma i soffan framför en film och kanske dricker te. Nu är vi på playan och då innebär söndag lite förfest hemma efter en heldag på stranspromenaden, fortsättningsvis blir det restaurangmat på en Irlänsk restaurang med tillhörande gott vin. Efter det kanske man går till en pub och fortsätter ölandet innan nattklubben öppnar. Lite annorlunda mot hemma :)
 
Slänger in lite random bilder
 
 
 
Hoppsan nu ropar tjejerna! Dags för Jäger ;)
 
 

Första dagen är slut

Vi har det fantastiskt här i playan. Igår hade vi superroligt. Dansade, sjöng karaoke och drack goda drinkar.
 
 
 
Sorry pappa, glömde ta kort i lägenheten men den är inte så fin iaf.
 
Kram!

på väg!

Nu sitter jag, Therese och Helena och tar en öl bredvid varan gate på arlanda. Bästa frukosten är den på arlanda :-)
 
Eller just nu sitter jag själv, dom är och röker. 
 
Nästa gång kanske jag skriver från playan :-)
 
 
 
 
 
Kram!

Nyårsafton

Jag har flera fina vänner som jag tycker mycket mycket om. En av dom spenderade jag nyårsafton med. Vi har varit vänner sen vi gick på mellanstadiet och har sen haft uppehåll i att umgås för att livet har fört oss på olika vägar. Men aldrig osams. Nu har vi barn båda två i liknande ålder och vi är i samma fas i livet :-) Sara tycker jag mycket om!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Playan 2014

Japp nu är det dags igen. Dags att åka till Playan. I år var resorna så dyra att vi tog en ospecificerad. Jesus! Vi vet bara att vi kommer till Gran Canaria och att vi ska bo i en lägenhet på ett hotell med pool. Jesus! Jag är väldans nervös för att vi hamnar i en bunker nånstans. Tänk om vi hamnar i en by med 5 invånare. Iofs så skulle väl det vara spännande också :)
 
Jag tänker att var vi än hamnar så kommer det bli bra så länge vi har varandra. I år följer också Helena med! Så vi blir tre gringos som kommer skratta, sola, dricka sangria och dansa natten lång. Så här såg det ut förra året.
 
 
 
Undra hur det kommer se ut i år?
 
Sa jag att vi åker på fredag? ;)