Leksand i mitt <3

Då är vi hemkomna från ännu en fantastisk helg i Leksand. Vädermässigt har det varit den absolut sämsta då det har regnat konstant, men förutom det så har helgen varit toppen! Jag är så lyckligt lottad med så fina människor runt omkring mig. Vi har naturligtvis trotsat regnet och varit ute ändå (i regnkläder). Ungarna har cyklat på cykelbanan, vi har spelat minigolf, Alex har badat, dom har haft springtävlingar och så har vi gjort tipspromenad och spelat spel i stugan. Vi gick till restaurangen på fredagskvällen och åt pizza och på lördagen grillade vi kött och hamburgare. Vi hade med oss mat som skulle kunna mätta hela campingen såg det ut som :-)

Tack Anna och Vilgot för en underbar helg <3
Säg hej till mr Tandlös

Idag rök tand nummer 4. Han är nöjd som få naturligtvis :-)
Sussi som en liten prutt

Vi var och hälsade på mormor idag och kollade lite på gamla kort. Här är jag som liten
Leksand i helgen

Jag antar att jag inte kommer slå mitt rekord med 5 gånger på Leksands camping förra året. Eller kanske? Nu ska vi se... första var jag, Royne och ungarna där.. Sen med mamma, pappa, syrran, Claes och Alex. Nu i helgen ska jag dit med Anna och Vilgot. Det blir ju tredje gången! Kanske hinner jag slå mitt rekord :-)

Sist jag och Anna åkte med ungarna var för 53 veckor sedan, alltså ungefär precis ett år. Då spenderade vi våran minisemester i rullsand. Vi badade, spelade minigolf, åt god mat, mammorna drack vin och barnen lekte. Fantastiskt härligt var det! Nu i helgen är det alltså dags för årets minisemester :-) Vi packar kylväskan full med mat och skuffen full med leksaker och spel och drar till mitt älskade leksand. Tyvärr så är inte vädergudarna på vår sida men vi får ta med tjocka kläder. Så här härligt hade vi det sist!

Jordgubbar

Det är väl för smaskigt med jordgubbar. Extra gott är det när man får plocka dom själv och småäta under tiden ;-) Vi åkte till Västerby och plockade jordgubbar strax innan midsommar, men så goda dom var! Perfekt liten utflykt! Vi plockade en hink (en sån där liten man har som barn, hink och spade) och en plastskål. Himlen tog Alex med sig på sitt midsommarfirande och bjöd på och jag har slevat i mig det andra under jobbhelgen. Rekommenderas att göra iaf!
husvagn

Vi har dragit iväg med husvagnen på premiärtur. Vi är utanför Falun på en helt fantastisk camping. Smednäset heter det. Lite bekymmer har vi haft med förtält och annat krångel som att kabeln vi hade inte passade så Royne fick åka en tur på nån timme till borlänge på kvällen. Men men, vi fick el tillslut :-) Alex sitter just nu inne i vagnen och leker med sin nya kompis Alice, dom vilar upp sig efter en eftermiddag vid stranden. Jag vill aldrig åka hem! Förresten så ska vi gå med i en klubb. Caravan Club. Matchande kläder och kepsar. I Love it!!
Min mormor

Hon är en söt gammal tant. Hon är dement men har verkligen humorn i behåll :-) Idag tog vi henne i rullstolen och körde henne runt på kyrkogården i sommarvärmen. Hon är väl för gullig i sin lila hatt!
Husvagnen

Husvagnen är nu invigd. Vi klippte band och firade med att grilla och dricka lite vin. Vi åt såklart på plasttallrikar och drack ur muggar precis som sig bör. Vi sov också kvar i vagnen, på bakgården :-) En riktigt mysig kväll!


Tjejfest!

I fredags hade jag barnis till Alex och vi tjejer hade tjej
fest. Jag hade fixat en quiz som vi körde under kvällen och som blev lyckad, det är uppskattat!


Jag känner mig tacksam som har så fina tjejer i mitt liv <3

Bad i matsbo

Efter en eftermiddag i borlänge med mat på max så tog vi ett snabbt kvällsbad i matsbo. Alex var den enda som kände på vattnet och inte ens han doppade sig. men det var mysigt ändå!