borlänge

Idag har vi hängt i borlänge. Alex hade en slant som han har tjänat ihop som idag skulle spenderar på LegO. Noga utvalt LegO. Jag köpte mig ett par haremsbyxor, 2 par tröjor, 6 par trosor och en mascara. Lyckad dag för både mor och son! Sen köpte mamma med sig sushi hem som hon precis har avnjutit så dagen och kvällen är riktigt toppen!

Nu är vi trötta så det är dags för den lille att krypa ner och kolla lite film innan läggdags och den store ska kika lite på tv innan hon kryper ner i nytvättade sängkläder.

Toppenmåndag!


Magsjuka in da house!

Fy 17 för magsjuka. Alla vi som var på minisemester är drabbade.. Vi funderar massor på vad det kan vara eftersom den är så aggressiv. Kan det vara lösgodiset? Jag började känna av det strax efter 6 i morse sen har jag sprungit på toan fram och tillbaka fram till nu. Det är såna kramper i magen så det är svårt att förklara. Jag lämnar ut mig med en bild så kanske ni förstår.

Jag är inte speciellt troende men har bett till högre makter ett par gånger i mitt liv. Sagt "fader vår" och kupat mina händer i en riktig bön. Sist jag gjorde det var när jag och syrran skulle åka hem från playan 2013. Planet började luta och vingla så mycket att vi trodde ena vingen skulle slå i marken. Den höll på ett bra tag och när man tittade runt så sätt folk i "kraschställning". Du vet när man lägger huvudet på stolen framför och försöker skydda nacken? Det satt ett par tuffa killar med tatueringar (ja jag är fördomsfull) framför oss och när dom blev rädda så blev jag riktigt rädd. Då bad jag till nåt jag egentligen inte tror på. Idag bad jag igen. Då kanske ni fattar vilken plåga den här dagen har varit?

Tack till underbara snälla människor som ringer och frågar om jag behöver nåt. Ska göra detsamma till er!


#nofilter

Orsa och Leksand

I går packade vi bilen full med barn och packning för en natt hemifrån och drog iväg uppåt. Vi hamnade först i Orsa på björnparken. Björnarna hade precis vaknar och var lite slöa så dom såg vi inte så mycket av men det fanns annat som var fräsigt! Tigrar och leoparder i olika slag. Stora fåglar (bergsuv kanske), vargar och lodjur. Säkert nåt annat som jag glömt. Häftigt var det iaf. Kanske häftigare för oss vuxna är för barnen men absolut uppskattat!

Sen hade vi bokat en stuga i Leksand så vi stannade till för en snabb handling av mat och lördagsmys gott. Vi grillade, drack sprattel och kollade på gladiatorerna. En riktig toppensemester (i miniformat) avslutades med lunch på Ikea på hemvägen. Smaskens!!

Var ska vi åka nästa gång tro?Stugmys

Eftersom Alex skola brunnit upp så har han varit ledig lite extra den här veckan. Idag var första dagen och han var taggad till tänderna på att träffa fröken och alla kompisar igen. Iaf på passade vi på att sova i stugan i måndags och mysa lite med Claes och Therese. Vi lekte ute, grillade smores och åt skinkstek. Vi spelade rita och gissa ( vem tror ni det är på bilden?) och gav varandra massage. en riktig toppendag!#stammen30

I lördags fyllde Ida 30 år. Det var stort kalas i garaget :-) God mat, god dryck och massa trevliga människor. Lyckad fest!!

Jag var ansvarig för lekar och tog med Helena som assistent.Tack för en toppenkväll!!


Söndags

I söndags hade vi Vilgot på besök. Vi var först på handbollsträning sen leka och äta lunch för att avsluta helgen med ett biobesök. Glömde ta kort men filmen var bra. Ungarna var nöjda och jag fick popcorn och tog en kort tupplur så det var toppen!

På fredag är det dags för personalfest och på lördag ska vi fira Ida som blir vuxen (30). Min semester gick precis igenom så nu kan jag slappna av och bara njuta!

I kväll ska jag få mat och filmmys. Perfekt!


provar

provar blogg.se-appen. funkar va?

jag är förpassad till Alex rum för att kolla på mellon. Gissa vem som bestämmer i vårat hem?


blandade bilder

Mamma vill ha nya bilder att titta på. Hon är trött på när jag badar. Så då får du det Mammi! Vi har åkt slalom och gjort massa annat skoj.
 
 
 
Så! Det var lite av dom senaste veckorna. Här hemma taggar vi inför kvällens mellofinal. Vi ska äta tacos och mysa med tända ljus. Alex hejar på Yohio... Då tycker jag t om bättre om Sean banan, men men han är ju inte med i år.
 
I morron är det handboll igen, skoj.
 
Nu ska jag gå och hacka lite grönt, ha en fantastisk mellokväll, kram!