30 på onsdag

Japp! på onsdag fyller jag 30 år. 30 Fucking år?! Känns iofs som att jag är 35. Typ. Så det är väl inte så konstigt :-)

Hepp hepp!!

Jaja, nästa vecka jobbar jag såklart supermycket... på Alex lov :-( Tur han har en pappi som är hemma mycket! Men på onsdag är det han och jag iaf! Jag vill inte fira min dag på onsdag, inte alls faktiskt! Det är för jag är så besviken. Jag tänkte kanske äta på restaurang, dricka lite champagne eller nåt annat mysigt men huxflux skulle jag på utbildning på torsdag morgon klockan 9. Jaha... Då blev det inge champagne!

Party på lördag iaf :-)

puss!
Kojan

Vi håller på att bygga en koja ute i stugan. Än så länge har vi en stomme och nästa steg är att få på nå sorts väggar. Vi kapade en bräda och spikade upp den igår. Jag tror den kommer bli superfin :-) Kul aktivitet för Alex också!


Kojan

Vi håller på att bygga en koja ute i stugan. Än så länge har vi en stomme och nästa steg är att få på nå sorts väggar. Vi kapade en bräda och spikade upp den igår. Jag tror den kommer bli superfin :-) Kul aktivitet för Alex också!


bara maten kvar

Igår hängde jag och Alex i stugan med Therese. Eller ja, vi kom dit så sent så Alex hann bara kolla på en film innan det var Gonatt! Jag och Therese gjorde klart det sista som går att göra inför nästa helg. Partyhelgen :-) Bubbelflaskorna blev dekorerade lika som vattenflaskorna. Nu känner jag mig nöjd och verkligen i fas. Längtar till fredag nästa vecka då vi kommer in i lokalen och kan börja dekorera och duka. Min förhoppning är att vi ska hinna klart med allt utom maten på fredag. Helst lite mat också. Sen bara fixa käk och piffa på lördagen. Vi ska ju klä ut oss själva också :-) Nä jag är väldigt nöjd faktiskt!

Jobbar väldans mycket nästa vecka. Så det blir inget firande alls på min födelsedag. Jag fyller ju på onsdagen och skulle börja jobba 13 på torsdag men huxflux så ska jag på en kort utbildning klockan 9 innan jobbet. Jaha, det var den champagnen det!

Men men, party på lördag blir superbra :-)

Alex och Amanda

... dom är bästa vänner! " Kom till husse" säger Alex. Låter så gulligt :-)


Sötnosar båda två!


1 år

idag är det 1 år sen jag och Royne träffades på tjejfest hos Sara. Mycket skoj har vi hunnit med på det året! Idag firar vi med att åka till västerås (bauhaus)
och avsluja med sushikväll. Love You!


Att bada!

Jag badar ju ganska mycket i badkaret. Iaf nästan varje dag och så många timmar jag hinner med. Nu ligger jag i badet men är på väg upp för jag måste åka till jobbet... Jag kom hem från jobbet vid strax före 10 så jag har legat här sen 10-snåret. Alltså 3,5 timmar. Det är också så länge mitt batteri på telefonen håller om jag pillar på den hela tiden. Jag har hunnit med att kolla på " jagad av hundar" som jag tyckte var ett fantastiskt program! Jag blev så jävla rädd! Så började jag tänka på om jag och tjejerna skulle klara det. Vad tror ni? Sophie, Ida, Helena? Vem skulle slåss för att få bli jagad första vändan? Vem skulle våga vara kvar och leta efter sista nyckeln? Vem skulle vägra vara med över huvudtaget?

Jag skulle nog gråta iaf.

Jahapp! Bara 14% kvar, dags att tvätta sig och åka till jobbet. Tjingaling!
Pizzalördag!

I lördags körde vi hemmakväll med hemmapizza. Jag mixade ihop en superbra deg som jäste medan vi spelade tvspel och Alex fixade allt pålägg. Han bjöd på ost, skinka, salami och ägg. Tomatsås bytte vi ut mot ketchup. Smaskens!

Lagom till pizzan var klar började helgens höjdpunkt, fångarna på fortet! Vi väljer ett lag var som vi hejar på och sen fixar vi ofta egna celler som Alex ska lösa. I lördags körde vi lego efter fångarna. Riktigt mysigt, bara han och jag!

Nu i helgen (på söndag) är det faktiskt ett år sen jag och R träffades för första gången?! What? Ett helt år?! Helt sjukt. Vi firar nog med lite mat och kanske bingo? Ja det låter väl bra :-)

Nu har jag jobbat 6,5 timmar av 48.. Wiho!


Loppis

Vit var en sväng på loppis i garpenberg idag. Alex fyndade lite grejer till badrummet. Hjälp. Mig. Supersöta och självklart så får dom stanna där men jag kan ju ärligt säga att jag inte hade valt dom :-)
Stugmys!

Idag kom vi hem efter en natt i stugan. Vi har haft danstävling, eller rättare sagt, Alex och Therese hade danstävling. Alex vann såklart men Therese kämpade tappert!Amanda fick vara med i källaren en stund där det var restaurang med Alex som kock och servitör. Han tjänade 450 spänn på att sälja vindruvor, godis och ostkrokar... Smart grabb det där!I morse innan vi åkte hem så tog vi en prommis till lokalen där min fest ska äga rum om 4 veckor. Räknade sittplatser och provade ljudet. Det är inte perfekt med Classe skulle fixa det. Tack.
Älskade Juha kom upp med en filmkamera i morse också. Wiiiii!!!!! Det kommer bli sååå bra :-)

Trevlig lördag kompisar. Vad gör ni idag tro? Jag vill nog bara vara hemma.. och surfa på mitt nya fiberinternet! Det är av superkul :-) Alex kollar just nu på netflix från sitt ps4. Sjukt bra bild och mottagning. Tack Kalle på banhof för allt krångel du gjorde för mig!


Sockor in the making

Nu är det kallt igen och hösten är här. Jag är ju inget fan av kallt väder och mörker men för att göra det bästa av situationen så tänder jag massvis med ljus, stickar sockor och planerar min fest :-)

Festen går som smort och jag har verkligen allt under kontroll. Jag har bara kvar att bestämma om jag ska göra en music quiz... Jag vet inte om det hinns med!

Iaf så började jag med ett par nya sockor igår kväll. Dom blir bra tror jag! Hoppas bara att andra sockan blir någotsånär lika :-)

Nytt jobb kommer jag få också. Vad det blir får jag veta nästa vecka. Det känns både spännande och läskigt. Men jag tror att det blir bra, går det som jag vill så kommer jag börja jobba dagtid. Tappar pengar och kommer jobba 5 dagar i veckan (sjukt mycket om man jämför med 1-3 dagar i veckan som jag jobbar idag) men får komma hem varje eftermiddag och ledig varje helg. Blir bra :-)

Idag spenderar Alex natten hos sin favorit Therese så han är nog lycklig, i morgon hämtas han av mig sen är han min hela långa helgen. Wiiiii!

Trevlig helg på er, det ska jag ha iaf :-)