hundvakt

Sååå drygt! Varje kort jag lägger in försvinner! Jag har iaf varit hundvakt


Sjukt charmig hund! Och vet ni vad? Jag ska få hänga med henne i morrn igen ;)



Garpenbergsmys


Vad är det för fel på blogg.se? Jag skriver långt så när jag ska lägga till en bild så försvinner hela texten. Grrrr... Jaja i fredags myste vi med fam Lindeberg/Hällman. Sjukt mysigt! Igår myste vi med familjen Nilsson/Forslund. Sjukt mysigt! Tänk om alla helger skulle vara så här mysiga <3




Mammi

Här är dagens lunch på lay thai


Här är dagens på kingen


Visst är det väl vecka 13?



Måla måla

Igår sov therese hos mig. Vi var sugna på pyssel så jag köpte lite porslin och speciella porslinspennor. Jahapp hur kul var det här då? Jääävligt kul! Och vad snyggt det blev! Längtar att få bjuda nån på middag och duka snyggt :)


Coot va? Sen målade vi på skålar också men det har jag inga kort på!



såååå kär

Jag är så jävla kär i den här killen. Min stora stora kärlek <3



Melodifestivalen 2015

Jag har världens bästa syster. På riktigt. Inte nog med att hon är en av mina bästa så gjorde hon nåt för mig jag aldrig kommer glömma. Hon köpte biljetter till mellofinalen 2015. I lördags alltså. Vi åkte ner med 14.27 tåget på fredagen. Fick sällskap av våran kusin i restaurangvagnen där det intogs dom första 2 ölen under helgen men också massa skitsnack ;) 

Vi mötte upp fantastiska Helena på centralen som väntade tålmodigt på oss och åkte tunnelbana mot en av de bästa hotellen jag bott på. Hotell Hansson på odenplan. Över 3 meter i takhöjd, guld och stor kristallkrona. Tackarrr! Fredagseftermiddagen spenderade vi på rummet med god dryck och massa skratt. Kvällen åt vi middag på malmen. Inte det bästa jag ätit men trevligt ;) Efter massa mer skratt så insåg våran servitör att vi var precis så fantastiska som vi är så han undrade om han fick slå sig ner och bjuda på champagne. Tackarrrrr igen! Visst fick han det och jag började med att slå ut ett glas över Therese och hela bordet. Typiskt.

Sen hängde han med oss resten av kvällen. Vi drog vidare till kvarnen där vi dansade och blev bjudna på med champagne. Perfekt! Vi rullade hem med nattamat vid 3? 4? Snåret? Lyckliga som aldrig förr!

Minns knappt halva lördagen. Men vi åt frukost, duschade och gick in till stan i solskenet. Försökte shoppa och åt lunch och tog en lunchöl. Gott. Sen åkte vi "hem" och tog en tupplur innan helgens syfta skulle äga rum. Mellon.

Jag och Therese tog en taxi till Friends arena och där njöt jag bara. Grät en skvätt när allt drog igång (givetvis) och sen hade jag ett stort leende på läpparna under resten av showen. Rätt låt vann absolut! Tack Sverige.

Lördagskvällen spenderade vi hemma och bara myste med varandra.

Söndag redan? Var tog helgen vägen? Vi kökade frulle sen drog vi in mot fridays för en liten öl innan hemgång. 2 hann vi med. Eller var det 3? Sen var det dags för oss att ta farväl och hoppa på tåget. Ingen sorgsen mif utan vi ser ju Helena till påsk igen! Så då passade vi på att ta en till öl i bistron. Eller 2? 3? 4? Hahaha fantastisk söndag ;) 

Hela helgen har varit den mest fantastiska på länge. Synd bara att den är så jävla kort! Älskar er tjejer <3


Längtar tillbaka!




Mellofinalen!

På fredag styr jag och syrran kosan mot storstan för att kolla mellofinalen, äta massa god mat, dricka drinkar och bo på hotell. Har börjat förberedelserna med glitter på naglarna!


Wiii vad jag längtar!

Mormor

Idag åkte jag och mammi för att hälsa på mormor. Vi klippte hennes hår och pratade en stund. Tänk hur det kan bli? Hon är ju väldigt dement, vissa dagar bättre men vissa dagar sämre. Idag tycker jag att det var en sämre dag. Hon kände igen mamma iaf och sa att "här är min dotter" men annars var det tusan inte mycket rätt... Tänk att det kan bli så? Att man kan glömma hela sitt liv och inte komma ihåg nåt! Att inte ens minnas vad som pratades om för några minuter sen? Att bara prata goja. Konstigt. Men jag tror iaf inte att hon lider. Jag hoppas inte det! Min fina fina mormor <3


dagens lunch


Stockholm på sportlovet

De sista dagarna av sportlovet spenderade ju jag och Alex hos Helena i storstan. Vi körde på junibacken på fredag eftermiddag (kul för Alex) sen mcd (för Alex) och ost och kex med tillhörande vin (för mammorna) på kvällen hos Helena. Vi hade med ps4 så Alex kunde spela och kolla på film på kvällarn.

Lördagen spenderades på tekniska museet. Wow. Superkul! Gigantiskt stort var det med massor att se på och att göra. Sen på kvällen så hade vi pysselkväll hemma. Vi gjorde studsbollar och smaskade på tacos. Sen kollade lilleman på film och mammorna kollade på mellon. Mys mys mys!


Vill tillbaka snart igen... Ja just ja! Ska ju dit om 2 helger juh! ;)