Mammas dag idag

Idag är det mammis födelsedag. Världens bästa mammi! Love you ❤️


Leksand 11/8

Just nu lunchar vi på grillhuset. Vi tog en varsin barnlåda, räcker gott och väl! Sen är det en väntan på 1,5 timme innan vi får se om Alex vunnit nåt på legotävlingen. Hoppas!

Kul dag! Legobygge, skateboardträning, hoppborg, hinderbana, godisregn.. Superkul dag!

Nu ska vi jaga lite pokemons 😊👍🏻


Hummeljävel

Fräsch tå! Hårig, sne och slarvigt nagellack. Ja men nu var det inte det jag skulle visa. Jag fick faktiskt ett hummelbett igår. Hummelstick? Jag blev bränd av en humla igår. Nu gör det faktiskt ont.. Det kanske håller på att läka.


Jag orkade.. Heja Sverige!

Snart halvlek och jag gäspar för fullt. Men det är så spännande att jag kan inte krypa ner. Regnet öser ner och smattrar så högt på taket att jag knappt hör tvn. Mysigt 😊

13-12 till Sverige. Kom igen nu!


Leksand 9/8

En dag ensam i vagnen. Nu är klockan strax 22,30. Jag hoppas att jag orkar hålla mig vaken för att se handbollen som börjar 00,50. Ser mörkt ut men jag ska göra mitt bästa 😊

Idag har jag haft en riktig mysdag. Ätit korv till lunch och middag (orkade inte handla), makaroner till lunch och klyftpotatis till middag. Funkade finfint!

Tog en prommis runt lunch och kikade på mamma och pappas plats. Den låg inne i skogen så jag lyckades byta stuga till dom så dom får lite sol iaf!

Här ligger stuga 19. Nu har ni mycket bättre stuga!

Sen har jag tvättat idag. 60 kr för 3 timmar! Dyrt!

Nu har jag tvmys och som sagt, hoppas jag håller mig vaken till handbollen 👍🏻

I morgon väntad regn hela långa dagen... Men men, lilleman ska hämtas så då kan vi ha tvspelsmys. Wii kanske? ❤️💜💚


Hänger lite mer i Leksand

Yeah! Nu är jag inne på sista semesterveckan. Känns som att jag haft semester hela sommaren faktiskt! Och fint väder har jag fått. Men jag ska verkligen njuta av den sista veckan för sen är det jobb som gäller 😊 Iaf så har vi haft finbesök av Sara, Jacob, Charlie, Joline och Ted. Dom tog husbilen hit och hängde med oss måndag till torsdag. Fullt ös kan man säga 😊 Vi har jagat pokemons, ätit massa god mat, druckit gott vin och snackat skit långt in på småtimmarna.

Sen blev vi ensamma en sväng och drog på bio! Vi tog hojarna in till stan och såg husdjurens hemliga liv (eller vad heter den?). Bra film med lite skratt 😊. Fullt med folk i biosalongen! 320 personer tog dom in och det blev fullt.. Tur vi kom i tid!

Så här ligger stuga 19. Dålig bild men det är massa stora träd framför och ingen gräsplätt alls... Ska fixa i morrn mammi!

I morrn vette 17 vad jag ska hitta på. En promenad runt hela campingen och sen kolla in bättre stuga till mamma och pappa. Sen plugga tror jag. Lämna in sista arbetet innan muntliga examinationen. Det blir väl en bra dag! Äta laxsallad (hemgjord). Gott 😊