Leksand

Mina tjejer Helena och Ida har hälsat på. Det gjorde mig verkligen gott ända in i själen. Finfina tjejer ❤️

Vi snackade som om det brann i käften, mycket skulle gås igenom.. Och så drack vi massa gott och åt gott till det. En mysig kväll och jag somnade med ett leende på läpparna 😊

Nu har finfina Sara, Jacob, Charlie, Joline och Ted kommit till stan! Vi tog hojarna in till dom för lite lek och pizza. Mysigt! I morrn kommer dom till campingen och stannar 3 nätter. Yeah!

Alex har fått en ny cykel av MOFFA! Tack snällaste moffa. Han är så lycklig och stolt över nya cykeln 👍🏻😎

Jag har kikat på en fantastisk solnedgång och ska krypa till kojs. I morrn blir det skoj. Fullt ös, medvetslös ❤️


Cykeljävel

Cykeln är ju paj. Alex alltså. Så på fredag köps det en ny. Den här hittade jag mamma. Kostar 1299, lika som bmx'en. Men bmx'en var bara 20tum. Den här var 24tum för samma pris. Bättre för honom också tror jag. Har kikat blocket och hittat begagnade i Leksand för 900. Då köper jag hellre en ny.

Snygg var den också! Plus rea 😉


Leksand 27/7

Idag vaknade vi lite sent, drog till insjön för lite shopping. Vi köpte massa snygga kläder till Alex. Ett linne, en t-shirt, ett par shorts, ett par mjukisbyxor, 5 par kalsonger.. Har jag glömt nåt? Jo till mig! Ett par tofflor (så supersnygga!) (mamma kommer avsky dom) och ett armband. 400-ish. Det kan man kalla billigt (mina skor gick på nästan hälften av slutpriset) 👍🏻

Sen jagade vi pokemons, lunch på kinan (med dålig sushi) och handling på Hemköp. Hem och vila sen in på sommarland, fullt ös medvetslös där inne. Sen hem, ta båten till Siljan.. Blåser för mycket.. Myser på handdukarna och pratar(!) sjukt mysigt! Sen hem, kräftskiva på 2 😊 sen störtsta disken efter tacotisdagen. Nu vila... Borde plugga men jag tar det i helgen. Helt slut nu. I morrn kommer Helena och Ida. Det ska bli superkul!


Leksand 26/7

Ännu en dag i paradiset är över (snart). Idag har det varit en toppentisdag! I morse käkade vi frulle, jag brassade på lite pannkakor till lunch som vi skulle ta med till sommarland, kaffe fixades i riktiga kaffebryggaren som jag tog med hemifrån (inge mer snabbkaffe!!!). Sen drog vi in på sommarland i snabbkassan (tack för det säsongskort) och körde fun laser tag. Igen. Lika kul. Igen 😎 Men nu förlorade vi! Fast det var kul ändå. Ett riktigt träningspass!

Sen öppnade sig himlen och vi drog hemåt för att käka pannkakorna

Alice och mamma och pappa (Roger och Milla) kom och myste. Vi käkade tacos, lekte och tog ett dop i poolen. Snacka om härlig tisdag!

Hoppas dom kommer snart igen. Nu myser vi på varsitt håll. Jag tar ett glas vin och kollar mobilen och Alex spelar ps4. Fick vääärldens finaste fråga idag. Jag tackade ja på en gång. Bästa frågan man kan få ❤️💚💜


Leksand

Jaha nu har jag semester! 3 härliga veckor som ska spenderas med lilleman och vänner i olika former. Olika vänner alltså 😊

Idag hänger vi vid poolen (sinnesjukt mycket folk på sommarland idag!!) och det är ju superskönt! Sen ska vi in och handla lite tacos för Alice med familj kommer och hälsar på i morgon. Mysigt!

Ikväll ska vi käka lasagne som jag gjort hemma och fryst ner, sen ska vi leta pokemons. Jag har fixat så han kan sätta mobilen på cykeln och leta. Effektivt 😊


Leksand

Nu har dom gjort om bloggappen. Fattar inte riktigt hur jag ska göra för att göra ett inlägg. Men jag provar. Jag är i Leksand! Surprise! 😎 Klockan är snart 10, solen skiner och jag ska ner till stranden och spendera några timmar där. Ska göra kaffe och ta med min nya termos (tack mammi och pappi) och ber på dom där proteinbröden jag köpte igår på Lidl. Kanske smiter förbi affären och köper en frukt och en kexchoklad eller nåt annat gott.

Jag är i Leksand själv t om. Haha, ni fattar inte hur underbart det är! Bästa är ju såklart när Alex är med, men nu är han hos pappi så då drog jag själv. Men 2 dagar själv räcker nog, sen vill jag nog ha lite sällis. (Skulle nog fixa en vecka själv också)

Solen strålade igår. Jag grillade kött och åt ihop med sallad och aioli, jag tog en tupplur i hängmattan och låg vid Siljan och badade lite. Kollade på film på kvällen och somnade gott vid 00-snåret. Härlig dag! Jo jag planterade lite blommor i min kruka också som jag köpte inne i stan igår. Fint tycker jag!

Nä nu är det varmt! Mot stranden! 🌞