Avesta.. Avesta.. Avesta..

Jahapps då är fredagskvällen över. Hade jättemysigt ute i stugan med grill, öl och massa skratt! Kimmen med fru och kusin med karl kom och förgyllde våran kväll. Åkte till Avesta vid 23-tiden för att gå in på Trapper och träffa Rejhan med vän. Kul! Satt på uteserveringen tills den stängde och pratade om det ena och det andra. Det var så mörkt inomhus men jag tog några kort iaf, tyvärr dålig kvalitet men det är ni ju vana med nu..



Rejhan, Therese och .... hmm... Fredrik? Var det så?

Här pussar Therese på Fredrik (?) men han ser inte så sugen ut, eller han ser plågad ut faktiskt!



Stackars mustachmannen..

Jag passade också på när det var pusskalas men jag hoppas att mitt offer inte var lika plågad som Fredrik



Hmm... inga kommentarer behövs va?

Vänta nu! Har jag berättat att jag skulle kissa i bilen på väg till Avesta? Haha, jag var så kissnödig men för att slippa stanna och krångla så fick jag för mig att kissa i bilen i en burk.. men det gick inte! Jag kunde inte kissa! Jag hade dragit ner strumpbyxorna och satt mig bekvämt men det kom inte en droppe... så Emma fick stanna bilen iaf och jag sprang ut och kissade.

Jaja efter krogen gick vi och köpte pizza sen skulle vi åka hem. Skjutsade hem en kille som vi känner från Hedemora och hans tjej till henne som bor i Avesta. När vi släppt av dom så hoppade bilen så konstigt.. Nej, soppatorsk!!! Fan fan fan.. jaja vi rullade av bilen från vägen och sen gick vi mot OK med dunken i högsta hugg



Sen frågade dom mig om inte jag kunde gå tillbaka till bilen för jag var inte snabb nog i mina klackar.. jaha tack då! Klart jag kan gå tillbaka till bilen. Fint sa dom och sprang sen iväg. Så jag gick till bilen och la mig i baksätet. Somnade som en stock! När dom kom tillbaka så fick vi inte upp tanklocket. Det gick bara inte!! Efter mycket om och men och brytande så fick Emma upp det! Men då hade vi ingen tratt i stället som vi kunde hälla i bensinen i.. men effektiva och smarta som vi tjejer är så slog Therese sönder en glasflaska och trollade med en pinne så det blev en tratt och Emma hällde i bensinen. Vad gjorde jag då kan man undra? Jo jag satt naturligtvis kvar i bilen, det regnade ju!



Så jag var väl hemma vid 4-4,30 kanske. När tror ni jag vaknade då? 9 kanske.. But why?? Jaja, jag kan sova lite middag idag. Ska nog ta mig en prommis tror jag. en liten solning kanske och sen hyra en film så kan jag sova efter det. Börjar inte jobba förrens 20 ikväll så jag har all tid i världen! Kanske ska ladda hem en film som jag kan se på jobbet ikväll.. undra vad det ska vara för film då. En kärlekskomedi är jag sugen på. jo så får det bli! Nä nu ska jag surfa runt lite sen är jag hungrig också. Kanske ska göra mig en tallrik gröt, och kaffe!!! Jag har känt att nåt saknas men inte vetat vad men nu vet jag! Det är ju kaffe! Mm... vad det ska bli gott!

Kramar /S


IKEA rocks!

Jag vet att det finns lika många som älskar Ikea som hatar IKEA. Jag älskar IKEA!! Herregud vad jag har handlat idag.. Lampor till alla fönster, dvs 6 st. En taklampa till sovrummet, tre mattor till hallen, gardiner, gardinstång, jätteblomma med tillhörande kruka, gardiner till Alex rum, 12 vinglas (6 rödvin och 6 vitvin), en saftkanna sen batterier och sånt småskit.. Jo! Ramar i massor också! 2 gigantiska, 4 normala och 4 små. Dom jättestora var 50x70 tror jag sen halva det och dom minsta var halva dom normala.. fattar ni? =)
Ja dom iaf ska jag göra en fotovägg av som jag ska ha över soffan. Vet exakt vilka kort jag ska framkalla och det kommer bli såå fint! Tar ungefär 3-4 dar att få hem förstoringar och inte är det så farligt dyrt heller. 100 spänn för dom största sen dom små är ju nästan gratis..



Detta mina vänner är lycka..

Tänkte lägga in en bild på hur jag ser ut på morgonen när jag vaknar... När man har så kort hår som jag har är det ingen vacker syn så jag vill varna känsliga läsare..



Ser ju alldeles svälld ut juh!! Jaja, nu har ni vaknat med mig också, mysigt!

Jag har haft en toppendag och hoppas eller nej jag vet att kvällen kommer bli lika toppen! Jag kommer strax åka ut till stugan och grilla med mor och far min, ja Therese och Emma är också med sen drar vi ungdomar (jag får väl kalla mig själv för undgom fortfarandre va?) till Avesta för att skaka våra lurviga och sen har ju jag min "date" med Bagge (han vet bara inte om det än) Ska bli hur kul som helst! Hoppas bara att vädret håller sig men jag snackade med mammas chef tidigare (hon jobbar åt kyrkan) och han lovade att det inte skulle regna iaf, tack och bock för det! Det enda lilla problemet jag har är att jag inte har någon chaufför till kvällen så om någon är sugen så blir jag ännu lyckligare!!

Eftersom att det blev så billigt på IKEA så var jag tvungen att köpa skor, bara vanliga små söta sommarskor (utan klack!!) som jag kan ha till vardags.

Nä nu måste jag packa väskan för resan till stugan!

Puss och kram /S


Fel blev såå rätt!

Råkade göra ett stort misstag idag! Men tur var väl det för det blev mycket mycket bättre än jag kunnat tänka mig! Jag hade beställt 2 förstoringar på mina favoritfoton som kom idag. Skulle sätta dom i ett gammalt fönster som jag köpt på loppis för en billig penning.. den skulle "ligga" över soffan i vardagsrummet var tanken men när jag klippte till korten (som var på tok för stora) så klippte jag på fel sida! Så nu var dom tvingade att "stå" upp... Då fick kära hallen ställa upp med plats och så nöjd jag blev!



Kortet är taget från trapphuset in i hallen. Där nere på pallen (som jag målat vit) står Alex nya skor som jag köpte idag, superfina! Köpte massa shorts och en skjorta också, lite sommarkläder helt enkelt. Var rea på HM på en massa fint så alla shorts kostade 100 kr styck. Billigt är bra!!

Här i hallen hade jag en liten.. Ja jag undrar om det inte varit ett sängbord från början, som jag naturligtvis också målat vit =) Den fick iaf flytta längre in i hallen och över satt jag ett par som kysser varandra, tycker den är såå fin! Köpte den till Therese i julklapp tror jag för några år sedan men den har fortfarande inte kommait upp hemma hos henne så idag fick jag tillbaka den, no hard feelings!! Tack och bock! Det blev så är iaf:



Över sitter "Carpe diem" som jag fick i inflyttningspresent av Therese, tack tack!!

Tänkte visa hur Alex ser ut varje morgon, min lilla datanörd..



Börjar dagen med lite film innan frukost så mamma får dra sig lite.. =)

Nä nu ska jag hoppa i säng!

Kram /S


Biljard och snyftfilm

Igår gick jag och Therese iväg till biljarden och spelade en runda! Var ett bra tag sen jag var där och det var riktigt roligt! Men det räcker till att spela en runda.. Vem vann? Jo eftersom jag inte säger nåt om det så förstår ni väl?



Snygg stil?



Sen gick vi hem till mig för att kolla på film och bestämde oss för att se snyftaren "my sister keeper" Jag har sett den kanske 5 ggr och grinar lika mycket varje gång. Ni som inte sett den redan, gör det!



Så här ser man ut när man tittar på filmen.. *snyft*



Nej gud vad jobbigt!! Inatt laddade jag hem "It´s complicated" men den spar jag nog till ikväll tror jag. Vet ni vilken film jag menar?



Eller nej, jag tittar nog på den nu så får jag hitta nåt annat att titta på ikväll på jobbet.

Förresten så somnade vi efter 2 igår men jag vaknade 06,52 iaf... varför??? Hoppas filmen är dålig så jag somnar!

Kram /S


Promenad i regnet och solning

Jag har ju redan skrivit idag om hur jag vaknade 7 fast jag inte behövde det... jaja, gjort är gjort så nu glömmer vi det! Iaf fick jag massor gjort! Gick ut på prommis i det underbara vädret (det regnade..) Sen hem och laga lite mat. Det blev kokt fisk med kokta grönsaker och dippsås:



Sen gick jag ut igen en sväng och smet in på solariet för att bli lite brun:



Skönt, skönt..



Fick ett tråkigt sms av Sophie idag... hon måste jobba i helgen så det blir inget Avestakarnevalen för mig =( Ledsnast!! Så hur gör jag nu? Jag hade ju verkligen sett fram emot det.. hmm.... ja lurar med mig syrran!! Stackars henne =) Men då måste vi fixa skjuts både dit och hem.. Nån som vill köra?

Slänger med ett kort från helgen på Alex och Elin! Dom var såå söta när dom duschade ihop, Elin tvättade håret på Alex och sen höll dom varandra i handen och skulle kramas hela tiden. Tänk om dom en vacker dag skulle gifta sig! Vilken tur att jag då har det här kortet!



Jag vet att det är dålig kvalitet men dom är så söta så jag kan inte låta bli!

Nu ska jag hänga lite med systeryster!

Kram /S

Sur på mig själv!

Den här veckan har jag tillgång till sovmorron 2 dagar, idag och i morgon! Så jag var vaken länge igår och tänkte sova lääänge idag. La mig med ett leende på läpparna igår kväll och vad tror ni händer? Jo jag vaknar kl:7 och kan inte somna om!! Va?! Varför? Sovmorgon för mig är en lyx utan dess like, händer nästan aldrig att jag får det och så kan jag inte sova ändå. Skit!



Jag vill sova mera!

Annars då? Jo, jag lämnade lillprinsen på dagis igår så hämtade Roger honom så jag var heelt allena igår! Städade, diskade och plockade hemma sen var jag ut på 1,5 timmes prommis på eftermiddagen och hade myskväll för mig själv på kvällskvisten. Idag är jag också helt ensam och ledig och hade mer än gärna åkt och shoppat lite men! Lönen kommer inte förrens på torsdag så då tänkte jag åka till IKEA på fredag. Skulle behöva hyllor till sovrummet, lite myspyssel att sätta på dom. Sen det viktigaste av allt!! Skor och sommarkläder! =)

Den här veckan jobbar jag onsdag och lördag, skönt att man har ett heltidsjobb men bara jobbar ca:7 pass i månaden!

Fick en inbjudan av min goda vän Sophie att komma till henne i helgen för det är Avestakarnevalen (heter det så?) och partaja lite. Jag börjar ju kl: 15,00 på lördag så om festen än på fredag så kommer jag mer än gärna. Läste lite på internet om det och tydligen så ska dom ha öltält och grejer och en av dom som kommer och gästar än Anders Bagge! Han träffade ju jag på min 25-årsdag i Sthlm på Golden Hits. Kommer ni ihåg? Finns ett kort med Dammen, Helena och Bagge om ni kollar lite längre ner.

Hmm... undra om man ska dra sig ut på en prommis såhär innan frukost? Kaffet är drucket och nu kryper det lite i benen.. jo så får det nog bli!

Kram /S


Sommar i stugan!

Idag har varit en underbar dag! Vi vaknade vid 8-tiden, käkade låååång helgfrukost framför TV´n och bara myste. Gick sen ner till Sveaparken och lekte en timme och drog sen upp på stan för att kolla läget. Smet in på leksaksaffären (vi gör det ibland bara för att leka med leksakerna, utan att köpa nåt) och tog sen en vändra runt stan. Blev upplockade av Fred och Dammen med den fina bilen (en gammal amerikanare av nåt slag..) och åkte några vändor runt runt. Stannade vid Lappens och köpte årets andra glass



Rätt nöjd kille..


Sen drog vi hem för att hämta bilen och hämtade upp Therese, Emma och Kristoffer. Åkte till stugan för att hälsa på mormor och morfar och leka ute i det underbart fina sommarvädret som det har varit hela dagen idag. Sverige spelade hockeymatch mot... hmm.. ja jag vet faktiskt inte.. Men jag vet att Sverige förlorade på straffar iaf :) Alex hejade på Sverige och sprang runt med en Sverigeflagga och ropade "heja Sverige"



Medans jag satt och njöt av värmen..



Syns det att jag är glad för att sommaren är här?

Sen åkte vi hem till Dammen och Fred och grillade och hade mys. Spelade fotboll på gräsmattan och bara va.. helt underbart!

Nu ligger Alex och sover och jag är inte långt efter...

Kram på er! /S


Alexander!!

Jag gick på 1 1/2 i onsdags och det var skoj! Men nu får det nog bli lugnt ett tag.. börjar tröttna. Jag skulle ju ha spelat handboll på lördag och varit både nervös och förväntansfull.. men! Igår fick jag reda på att det var inställt! Tråkigt! Jag hade ju till och med varit ute och sprungit en gång! Typiskt. Damerna skulle spela 16,30 och herrarna 17,30 sen skulle vi bubbla och göra oss iordning i Vasahallen för att sen käka middag ihop kl 20,00. Sen party all night long =)

Men så blidde det inte!

Jag har nyss kommit hem från lite nattjobb och vi får ju sova på nätterna men jag har inte kunnat sovit nåt alls. Möjligtvis en timme eller två sammanlagt.. usch vad jag ät trött!

Så jag ska lägga mig och sova lite innan jag hämtar min drömprins från dagis! I helgen ska vi ha myshelg. Idag regnar det så det blir inge lek i "soparken" som Alex kallar Sveaparken för. Men i morgon kanske vi går och badar i "sohallen" (Vasahallen). Här kommer lite kort på prinsen, håll till godo!



Plättmonstret!



Mera!! Mera!!



På dop i Sthlm



Det bara lyser bus i ögonen..



Vaddå? Jag har inte gjort nåt!


Nä nu ska jag slå ihop mina blå/grå/gröna ögon en stund!

Kram /S


Karaoke eller inte karaoke? Det är den stora frågan..

funderar på om jag ska gå och harkla mig på 1 1/2 ikväll... sitter hemma hos mossan och fassan nu och ska strax stoppa lite god mat i magen. Hmm... jo men varför inte? Jag börjar inte förrens 20,00 i morgon så jag kan ju faktiskt. Och Alex är hos pappa sin.. Undra om jag ser ut såhär när jag sjunger?



Shit!! Hoppas verkligen inte!

Tänkte dra med mig systeryster, min vapendragare i alla väder:



Sötnos! <3

Jo men så får det nog bli!

Nä nu ska jag gå och hjälpa till med maten, hoppas på mycket folk ikväll!

Kram /S

Sommaren är här!

I min värld så är nu våren över! Nu är äntligen sommaren här och har öppnat sin dörr på glänt =)
Idag så har jag och Alex varit på äventyr, hämtade honom på dagis kl: 13,00 sen åkte vi på stan och hälsade på systeryster som satt och fikade. tog sen en prommis över stan sen gick vi ner i sveaparken och lekte.. Alex älskar att kasta stenar i dammen där nere så det gjorde vi länge



Sen tog vi en till sväng på stan, köpte ett kinderägg och satte oss på en parkbänk och kollade på bilar... När vi tröttnade på det gick vi till andra sidan stan och köpte jordgubbar och satte oss på en ny bänk för att kolla på bilar, mycket uppskattat! Av både mamma och son =)

Hälsade sen på mormor och morfar och åkte efter nån timme hem för att laga makaroner och korv, herregud vad den ungen kan äta om maten passar! Han åt mer än vad jag gjorde och ville sen ha mer, shit vad jag kommer få torka bajs i morrn...

Slänger med ett kort på mig från hotellet i helgen



och ett på mig och alex när vi myser i sängen



Alex ser lite trätt ut och det var han också kan jag lova...

Jag håller tummarna för fint väder i morgon igen så jag kan hinna sola lite!

Kram /S


Bröllop och böter

Ja ni vänner och fiender! Idag är det måndag och igår kom jag hem från den roliga trippen. Torsdagen har jag redan skrivit om så den skippar jag nu men fredagen var ganska skoj. Vi shoppade ännu mer sen myste vi i solen på en uteservering:



Mamsen och papsen



Sen träffade vi på våra resekamrater och åkte till lägenheten som vi skulle bo i. Vi ungdomar (Jag, Therese, Johan och Natalie) gick sen ut på Hard Rock och käkade och drack öl och spelade bowling. Skitkul var det att bowla, kanske för att jag vann... nej men det var roligt!

Lite kort från kvällen:







Natalie och Johan åkte hem innan jag och Therese åkte. Vi stannade kvar och dansade lite och hade skoj men sen drog vi också hem tidigt, trötta som vi var =)

Lördagen började med att jag och Therese tjuvåkte spårvagn och fick böter... 1200 spänn flög iväg, fan!

Jaja vi har lärt oss en läxa, f om nu är det bara TAXI som gäller!

Bröllopet var exakt lika fint som jag hade tänkt mig, en vacker brud och så kusin Tobbe som var finare än någonsin. Jag kände mig så stolt när han kom gående fram i kyrkan så tårarna sprutade! Det hade jag inte väntat mig men så blev det... Min kusinvitamin som jag tycker så mycket om. Stolt =)

Middagen efteråt smakade mycket bra och festen sen var skoj. Mycket bra allting helt enkelt.

Jag älskar att vara borta på äventyr men visst är det bra skönt att komma hem och få sova i sen egna säng... gud vad skönt det var!!

Nu ska jag mysa med Alex innan det är dags att slå ihop dom blå.

Kram /S


Hälsning från gbg

Hej svejs!
Här kommer en lite hälsning från hotellrummet :) Jag har det toppenskönt, gårdagen var precis så lagom som vi hade planerat. Vi kom ner vid 14.30 efter missad mat och gps som inte funkar...

Kl: 12,10 stannade vi på en vägkrog som hette PRÄSTKRAGEN, kom ihåg nu vad den hette för ni ska aldrig äta där. PRÄSTKRAGEN!!! Jo iaf, dom hade dagens lunch för 69 kr, perfekt tänkte vi så jag beställde en fiskgryta, vi tog läsk och sallad och gick och satte oss. Det var väl ca: 8 personer i restaurangen innan oss skulle jag tro. Ett av de sällskapena hade fått mat men inte det andra. Ja iaf så kom det 4 sällskap medans vi satt och vänta... efter 45 min gick min pappa fram och sa till att vi inte fått våran mat än.

Oj, oj, oj men filåt sa thaikvinnan som jobbade där, det kommer om några minuter! Bra, sa min pappa för vi har bråttom. När alla 4 sällskap som kom efter oss fått sin mat och vi väntat 10 min till så bestämde vi oss för att gå. Vi skulle ha tillbaka våra pengar sen gick vi.

Då hade dom inte ens börjat med våran mat för dom hade tappat bort våran lapp...
Tack för den PRÄSTKRAGEN!

Vi bor iaf på ett jättemysigt hotell och så åt vi jättegod mat igår kväll.
Jag och Therese tog en varsin mojito.. mmmm, gott gott!




Nu ska vi snart gå och äta hotellfrukost, det bästa med att bo på hotell :)

Sen blir det shopping för hela slanten idag! Jag råka glömma min skopåse hemma.. så jag har bara ett par gympaskor med mig :) Måste tyvärr köpa ett par tjusiga som jag kan ha på bröllopet.. synd! :)

Kramar /S


Göteborg here we come!

Idag jobbar jag mitt sista skift innan Göteborgsresan! Ska bli hur skönt som helst att bara rå om sig själv, shoppa lite (läs mycket), sitta på uteservering i solen och ta en kall öl, få gå på bröllop(!!!!) i min nya fina klänning.. längtar som tusan.. Dom här underbara människorna ska jag åka med:



aka my family!

Ja vi åker alltså på torsdag morgon, tidigt tidigt! Ca: 6 för att komma fram i tid. Sen bor jag och Therese i en lägenhet med kusin Camilla, hennes karl Juha, deras ungar Nathalie och Isak och Nadies kille Johan. Skoj värre!

Sen på fredagen blir det nog bara shopping och kanske en liten utevända på kvällen? Då kommer också Tobbes alla kompisar ner.. jo det blir det säkert! lördagen är det bröllop på schemat! Ska bli underbart roligt! Söndag åker vi hem igen men det blir iaf en långweekend.

Det är denna snygga mannen som ska gifta sig, min kusin Tobbe:



Idag blire lite mer jobb sen möten i morrn och så mååste jag boka klipptid tills på onsdag!! Hoppas det finns nån nånstans...

Kram /S


Grattis Fredrik 26 år!

Idag fyller en av mina bästa vänner 26 år! Ja må han leva... lala



Så jag och Alex packar vårat pick och pack och går dit ikväll för att ge honom paket och gratta! Han har fest i morgon egenligen men jag kan inte komma då... måste jobba :(

På tal om Alex så är han ett riktigt pannkaksmonster, så här såg han ut häromdan när det nalkades pannkakor



Nöjd men kladdig :) Men som min mamma brukar säga: "Skitiga barn är friska barn" 
Kör med ett liknande motto hemma också: "Skitigt hemma betyder att jag har ett liv"
Ja men faktiskt, ett dammkorn i hörnet har väl ingen dött av? Sen gillar jag naturligtvis att komma hem till ett nystädat hem, men inget slår att lägga sig nybadad i nytvättade sängkläder.. mmm I like..

Nej vet ni vad, nu ska jag ta mig en liten gubblur och sen ska jag hämta lillkorven!

Kram /S


Saknar..

...den här prinsen



Massor!!!



Men jag hämtar honom i morgon och sen ska han vara med mig en hel vecka!

Längtar...

Kram/S


Toppenkväll igår!!

Innan jag börjar berätta om gårdagen så vill jag prata om min "garderobshörna" hmm... jag vet inte hur jag ska lösa mitt skoproblem!? I need help!

Så här ser det ut nu:



Men herregud vad ful listen är då! Den måste jag verkligen måla vit, asap!

Nä det får nog bli till att jag bygger mig en egen "skohylla" Ja så får det bli!!

Jahapps gårdagen var ju verkligen jätterolig iaf! Tack så hemskt mycket brudar för att ni är dom ni är. Vi träffas ju inte så ofta nu för tiden men dom få gånger vi ses så känns det verkligen som att det var igår och det mina vänner, det är äkta vänskap!

Iaf så kom mina tjejer till 18.00 och sen käkade vi laxen som jag pratade om tidigare men så köpte jag färskpotatis i stället som jag bara kokade med lite dill.. jummy!
Så fanns ju inte den där konstiga frukten heller.. så jag köpte amerikanska blåbär till pannacottan istället, gott men fan vad dyrt det var! Ursäkta mitt språk men 40 spänn för kanske 20 blåbär? Jaja, gott vare!

Slänger upp lite kort från kvällen, tyvärr är kvaliteten dålig på dom flesta kort men här är ett på Ida som nyhetsankare från hönsan och sen vet jag inte om Sophie skrattar eller om hon skäms.. kanske en kombination?



Undra varför det alltid blir så mycket fnitter när vi träffas? Kan inte förstå.. Sen är det ju killförbud på våra träffar men jag har kommit på ett sätt för killarna att inte vilja komma! Det är att låta dom vara med en gång!! Sen kommer dom ALDRIG vilja vara med igen! Får nån av oss problem med en svartis kille nån gång som också vill följa med så gör vi så... =)

Dammen och Elin som jag tror skrattar åt nyhetsankaren Ida



Nyheterna sprutar ut! (ölburken är mikrofon)



Nästa är på Helena bakom ljusstaken...spoooky...



Här myser jag och fröken Stam lite efter maten



Soffan och spöket Helena



Emma och syster yster Therese kom efter att vi hade ätit



Dom var naturligtvis också hungriga så Therese hoppade upp på diskbänken sen försåg dom sig med rester



Sen gick vi ut för att träffa på kusin Tobbe som ska gifta sig om två veckor så hans svensexa höll på för fullt! Han var lite smått rund under fötterna och jag glömde ta massa kort! Ett enda kort var det enda jag kom över men här är det iaf. Det är Tobbe längst till vänster sen nån kille jag inte vet vad han heter och så Per till höger



Han ser ju nästan nyktrast ut på kortet men det kan jag lova att han inte var! Pappa ska han också bli! Stooooort grattis till honom =)

Ja det var väl min gårdag, har haft jätteroligt och jag känner mig lyckligt lottad att känna så underbara människor..
Until next time, solong!

Kram /S