Om mig..

Första anhalten på listan är Om mig så här är jag:

Mitt fullständiga namn är Susanne Elisabet Nilsson, jag är född i Falun vid 22-tiden den 29 oktober 1984. Jag vägde då ca: 4200 och var 50 (nånting) lång.

Jag gick på dagis på Bullerbyn, precis mittemot lägenheten jag då bodde i ihop med min mamma och pappa.

När jag var 6 år föddes min lillasyster och jag började på Gussarvsskolan. Det var samma år jag också bröt båda benen när jag åkte slalom för första gången. Fick då ha gips från tårna ända upp till ljumskarna i 6 veckor.

Vid 7 års ålder började jag spela handboll och gjorde det i många år framöver. Var med i dalalaget och var också tränare i X antal år.

Det gick sen några år innan nästa skada som inföll när jag gick på mellanstadiet. Jag snubblade när vi hoppade tresteg på skolgården och bröt armen på några ställen. Denna gången blev jag sövd och förd in på operation men läkarna lyckades dra tillbaka armen utan att skära i mig.

Nästa olycka är nog inte så långt ifrån armbrottet. Vi hade gymnastik i gussarvsskolans gymnastiksal och jag hoppade upp på en plint, som man riden på en häst ni vet? Ja iaf så gjorde det ont i kärleksgrottan och började blöda. För att hoppa över lite otrevliga detaljer så blev jag sövd även denna gång men efter några stygn så var jag som ny igen. (Måste tillägga att inget märks och jag kan få barn)

Sen har jag också brytit fingret på en handbollsträning vid ca: 16 års ålder.

När jag var 17 flyttade jag hemifrån in i en etta ihop med mitt X. Där bodde vi i några år tills jag blev gravid med mitt stora hjärta Alexander. Då flyttade vi till en trea.



21/9-07 är den största dagen i hela mitt liv. Då föddes min stora kärlek Alexander!



Jag har jobbat åt Hedemora kommun inom vården sen jag tog studenten, där jag läste ekonomi på gymnasiet. För ungefär tre år sedan fick jag fast jobb och i dags datum trivs jag otroligt mycket med mitt jobb.

Jag lever idag som singel sedan ett år tillbaka, har dejtat lite men inte hittat rätt än. Jag har min son Alexander på 3 år på halvtid och vi bor i en stor tvåa här i Hedemora.


Så! Det var lite om mig! Jag skulle kunna skriva hur mycket som helst men det var en liten kort resumé iaf. I morgon ska jag skriva lite om min första kärlek.. spännande! ;)

Kramas /S


Trendsetter? Inte direkt..

Nä jag är väl inte känd för att vara en trendsetter.. så jag gör som alla andra i bloggvärlden och kör på den där listan som figurerar över allt..

Dag 01 – Om mig
Dag 02 – Min första kärlek
Dag 03 – Mina föräldrar
Dag 04 – Det här åt jag i dag
Dag 05 – Vad är kärlek?
Dag 06 – Min dag
Dag 07 – Min bästa vän
Dag 08 – Ett ögonblick
Dag 09 – Min tro
Dag 10 – Det här hade jag på mig i dag
Dag 11 – Mina syskon
Dag 12 – I min handväska
Dag 13 – Den här veckan
Dag 14 – Vad hade jag på mig i dag?
Dag 15 – Mina drömmar
Dag 16 – Min första kyss
Dag 17 – Mitt favoritminne
Dag 18 – Min favoritfödelsedag
Dag 19 – Detta ångrar jag
Dag 20 – Den här månaden
Dag 21 – Ett annat ögonblick
Dag 22 – Det här upprör mig
Dag 23 – Det här får mig att må bättre
Dag 24 – Det här får mig att gråta
Dag 25 – En första
Dag 26 – Mina rädslor
Dag 27 – Min favoritplats
Dag 28 – Det här saknar jag
Dag 29 – Mina ambitioner
Dag 30 – Ett sista ögonblick


Första inlägget kommer strax!


Våran dag i bilder

Vi har stickat








Vi har stämplat





Och så har vi tagit boben upp på stan och köpt lego och hyrt Toy story




Nöjd kille =)


Nu lekar han för fullt med legot och jag fick några minuter framför datorn. Nej jag tror jag ska leka lite med honom, jag lär ju inte få vara Buzz men jag får väl vara ett träd eller nåt iaf.. ;)


Fick hem två julklappar på posten idag! Superduper nöjd blev jag!

Kramas /S


Sovmorgon!

Inte för er kanske men för mig är det sovmorgon att få sova ända till 8,45! Och då ska ni veta att jag vaknade före lillprinsen. Jag blir så otroligt lycklig när sånt händer och får så mycket energi så nu ska ni veta att det har hänt grejer här hemma! Först tog vi en lååång "helgfrukost" framför TV`n, sen slog vi in lite paket. Efter det pusslade vi en massa med Tomas tåget-pussel och så har vi möblerat om i vardagsrummet. Blev jättefint med Alex tyckte inte alls om att det blev annorlunda. Tog dock bara 10 minuter sen hade han glömt bort hur det såg ut innan.

Nu sitter har och käkar lunch och efter det ska vi trotsa kylan och gå ut med boben för att ta oss ner till Hemköp för att hyra film tills i kväll. Får jag lägga in en gissning så blir det Toy story 3 =)


Pepparkakshus

Jag och Alex slängde ihop ett pepparkakshus så här på kvällskvisten! Jag satte ihop det och Alex dekorerade precis som han ville. Fint blev det!









Så fint så!


Nu sover lillprinsen så jag passar på att slå in lite julklappar och lite presenter till mina vänner som fyller snart!



Idag har jag haft en ritkigt produktiv dag! Var superduper trött i morse när klockan ringde så jag snoosade lite för länge.. men men vi hann ändå! iväg till blge med mor min för hon skulle köpa julklappar och jag skulle handla lite annat som jag behöver. Iaf när vi står på Kappahl och ska precis till att gå till kassan så säger aen röst att vi är tvugna att gå ut GENAST för det brinner. Shit! Men vi var iväg till Rusta en sväng (vi och alla andra på kupolen...) och när vi kom tillbaka fick man komma in igen men vi tyckte nog att det luktade lite rök iaf...

Jaja, sen hem och hämta prinsen från dagis och sen iväg till mormor och morfars hus för en liten lekstund. Jo innan det hann vi med att halndla mat på homebuy också. Sen hem och bygga ihop pepparkakshuset.. efter det kikade Alex lite på film så jag plockade ihop massa kläder (ren tvätt) som jag har skutit upp ett bra tag.. sköt att få det avklarat och efter det blev det paket inslagning.. just det jag har betalat räkningarna också! alltid tråkigt att göra men skönt när det är klart och nöjd om man har några kronor kvar på kontot efter också!

Nu ska jag slå in två paket till sen blir det soffan en liten sväng innan sängen lockar (det gör den redan..)

Har massor med ideér som fullkomligen sprutar ur mig idag! Håller på att planera inför "lilla julafton" som vi har hemma hos mig nån vecka innan jul! Det blir nu 2 helger innan julafton och då ska det bjudas på trerätters och ev lite lekar. Kommer bli toppenroligt!

Nu ska jag klippa och tejpa!

Hoppas ni har det bra där ute i kylan! Jag har det hur bra som helst här inne i värmen!

Stor kram /S


Så här...

Så här ledsen känner jag mig just nu...










Inte alls med andra ord!!




Vilket smittsamt leende! Går inte att låta bli att le :D


Så vill jag passa på att önska Fredrik och Dammika ett stort stort grattis till det lilla underverket Gabriel som tittade ut i går kväll! Massor av kramar till både mamma och pappa (och massa goos med bebis)

Nu ska jag plocka ihop lite här på jobbet så jag får åka hem nån gång!

Ha en toppenkväll! Det ska jag ha :)

Kramas /S


Middagsdate med Ida!

Jajemän i morrn har jag en date med Ida. Vi ska ut och äta middag och ta en öl.. möjligtvis två men inte sju! Jag ska jobba på söndagmorgon så absolut inte sju.. absolut ingen efterfest på nåt konstigt hotellrum (hur ofta har det hänt då??) och ingen fylla över huvud taget!

När vi ses jag och Ida händer det alltid nåt skoj för hon är så rolig! Nu har inte jag frågat henne om jag får lägga upp bilderna på henne men va fan, hon vet ju att om hon är kompis med mig så kan det hända att det kommer upp lite kort här ;)



I skuffen på väg till nån lada nånstans i skogen....




Getingjagare på balkongen




Gosa är aldrig fel ;)




Så här mysigt kan man ha det en helt vanlig sommarkväll!


Nu ska jag göra ett sista ryck på jobbet! Sen sova lite och när jag vaknar får ja alldeles strax gå hem!


Kramas så länge! /S


Var det bättre förr?

Fick ett mail av min kära mor och det löd så här...





1928 inträffade en materiellt svår bilolycka på riksvägen mellan Örkelljunga och Åsljunga.
Det var en Örkelljungabo som körde på en köpman från Skånes Fagerhult.
Vid den efterföljande rättegången i Klippan sades det att Örkelljungabon som var orsak till olyckan fick en
förmildrande dom därför han hade druckit brännvin och därför hade svårt med att styra.


Citat ur körkortsbok år 1920:

De som vållar bilisten de största bekymren, äro dock lekande barn och nervösa fruntimmer. De förra äro under lek både blinda och döva.
Att signalera åt dem hjälper i regel ej, och ofta komma de framrusande så nära vagnen att signalen icke blir av betydelse
Där man väntar sig lekande barn såsom vid skolor, lekplaner etc, bör man endast köra fram med yttersta varsamhet, ty man kan sällan hjälpa sig med annan manöver än att stoppa vagnen.
Damer är ofta lika svåra som barnen, ty vid en hornsignal tappar de ej helt sällan koncepterna. Att de efter att ha passerat trefjärdedelar av gatan utan vidare vända för att nå den gångbana de nyss lämnat är intet sällsynt.
Ja två, tre gånger kunna de springa fram och tillbaka framför bilen. Stanna och låt dem komma upp på gångbanan! Handla i övrigt som vid möte med spårvagnar. 
 


Joråsåatte...

Det var nog inte bättre förr iaf!


Klänningar till mina tjejer.. och mig själv ;)

När tjejerna (Helena och Sophie) har sin födelsedagsfest så ska det bli galej med fina kläder och skor. Har tagit fram lite exempel till oss!

Sophie











Helena











Ida









Sussi






Nå vad tycker ni tjejer? Det blir väl tjusigt va? Jag kan se Sophie framför mig ståendes med fyra glas champagne på en silverbricka... i andra handen har hon ett fat med hemmagjorda canapeér.. åh så gott!


Alex ligger och kollar på Toy story 3 för andra gången ikväll.. och jag ska nu kika på Robinson.

Kramas /S


Jul i mitt hus!

Jo tack jag vet att jag är för tidig! Men jag jobbar hela helgen och jag vill ha morgondagen till att bara mysa med min kära lilla son. Han var med och hjälpte sin mamma med att sätta upp stjärnorna och gardinerna, tack mitt gryn! Fast sen sket han fullständigt hur det såg ut.. men vad kan jag begära, han är ju bara tre.. "Blev det fint älskling?" frågade jag... "Vad mamma?" och då hade vi precis satt upp allt. Jája.



Idag gjorde jag en kyckling/thaigryta (barnvänlig) och den var uppskattad! Med jasminris till.. mums!

Den 18-de ska jag tydligen på 25/26 årskalas! Då två av mina tjejer fyller ganska nära varandra så ska dom slå ihop och firas samtidigt. Det ska bli riktigt kul! Hörde med mamsen om dom kunde vara barnis och det gick naturligtvis hur bra som helst! Längtar verkligen! (snart klar med ena presenten!!!)

Sophie skulle ha en guldglittrig klänning, blodröda läppar och svarta pumps (snyggt bruden!) Jag ska ha en svart paljettklänning med svarta pumps (kör nog också på blodröda läppar) och Helena tyckte att alla skulle klä ut sig till henne.. ;) Undra vad Ida ska ha? En rosaglittrig klänning med röda pumps kanske?

Just i detta nu sitter jag nybadad med massa ljus tända och käkar chilinötter (hemköps egna), dom är verkligen super heta! Mycket starkare än vad chilinötter brukar vara.. men gott är det!

Hoppsan nu börjar halv 8 hos mig!!

Kramas /S


Sola och jobba

Ligger i sängen och kollar på den sämsta film jag sett på länge.. ja jag stängde av den. Tänkte slänga mig i badet men jag tror jag struntar i det, åker och solar och tar en dusch efter det i stället.. hinner jag? Ja om jag skyndar mig! Jag börjar 11,30 och klockan är inte ens 10. Skynda skynda!

Förresten, filmen hette Smart people
Se den inte!!!

Kramas /S


Ibland saknar jag..

..mer än annars. Idag är en sådan dag!


















Hörrni brudar! Kan vi inte försöka hitta på nåt skoj snart? Jag kan göra vad som helst! Utomlandsresa? kryssning? "Tidig julfest"? Eller bara "gosa" ;)

förresten så vann jag och Alex en tävling idag som Hedemora radion haft! Man skulle skicka in ett kort på nåt snöigt.. jag skickade in kortet på Alex och snögubben och vi vann! En skiva som vi ska hämta på onsdag med Nick Ellerstad!! Grattis till oss =)


Nattinatti på er nattugglur!

Kramas /S


Feber, kräka och emellan det fullt ös!

Dagen började tidigt idag med att Alex väckte mig vid 5 tiden.. han var då varm och hade feber. Skit också tänkte jag.. ville inte riktigt somna om så vi kikade på Björnbröder till klockan blev halv 7. Lyckades då somna om och sov till 10,15, skönt! Då var han som en ny människa! Dagen gick men han vägrade äta nåt.. vi var ute och lekte lite på eftermiddagen, åkte lite bob och byggde en snögubbe




Sen iaf när vi kom hem runt 15-tiden så käkade han lite hamburgare och så gick det bara en kvart så kräktes han upp allt... på soffan, golvet och mattan (och mamma).. jippi! Vi hoppar båda ner i badet och då säger han att han är hungrig på glass från "hemsöp".. jahapps! Svag för min lilla älskling som jag är och glad om han äter nåt så åker vi ner till hemköp i bara pyjamas och köper Blixten Mcqueen glass. Han sveper en i bilen och när vi kommer hem så äter han två mackor. Det verkar absolut itne vara nåt fel på honom men eftersom han spytt så får han såklart vara hemma från dagis i morrn.

Tyckte ju lite synd om honom och han hade lite tråkigt så han fick öppna en av sina julklappar idag... jag sa att tomten varit här medans vi var på hemköp och lämnat ett paket till honom. Det var en film (bortspolad) och han blev superglad! Nu ligger han och tittar på den och jag kan tänka mig att han kommer somna tidigt ikväll, min lilla "superhjälte" som han kallar sig själv =)

Förhoppningsvis somnar jag också tidigt ikväll, måste bara se "ensam mamma söker" först!

Kram /S


Övernattning, frukost på säng och lek i snön

Vi spenderade gårdagskvällen/natten hemma hos mormor och morfar med lek, mat och massa bus! Jag var innan det på begravning så det blev en lång dag för Alex på dagis men det verkar ha gått bra iaf.

Jaja, hemma hos mormor och morfar käkade vi kött och potatisgratäng (mums)! Och så lekte vi en massa!


 



Sen sov vi över också!





I morse när jag vaknade så sa Therese : "Sov du, jag går upp med honom!" *skööönt*

Låg kvar och småslumrade lite men när man väl får sova så kan man inte! Men sen kom mormor in med frukost på säng, nybrygt kaffe och rostade mackor! Gott!!!

Sen drog vi ut i snön och åkte bob och klättrade på berg!

















Nu ska vi ha fredagsmys (ja, jag vet att det är lördag) med hemmagjorda hamburgare och festis/ett glas rött!

Ha en underbar lördagskväll alla glada!

Kramis /S


Skam den som ger sig!

Fast låter det så här kanske man ska träna lite mer innan man filmar sig själv och lägger upp det på YouTube..


http://www.youtube.com/watch?v=n2xzWbRwOio&feature=related



Nattikram /S


Den nakna sanningen

Det är inte ofta jag går utan smink. Inte för att jag skäms men bara för att jag tycker om att se ut så pass bra jag kan... det händer naturligtvis att jag.. nä.. jag går tusan aldrig ut utan smink! Men jag sminkar min snabbt! På nån minut..

Det var inte det jag skulle skriva eller jo kanske.. här kommer ett naket kort iaf! Alltså inte utan kläder.. utan smink! Här är renoveringsgubbarna :)




Snacka om naket!!

Natti :)


Bu!! Hjälp!

När jag och Alex tog vårat kvällsbad i kväll så började han skratta åt mig hux flux. Jag frågade honom naturligtvis vad han skrattar åt och han sa:
-Mamma! Du är fvatt (svart) i ögonen! Mohaha..
-Va? Svart i ögonen?
-JAAAA!!! Mohahaha!

Kollade genom att ta ett kort på mig själv och ja.. jag var lite småsvart faktiskt..




Så då busade jag lite med honom.. satte händerna framför ögonen, tog snabbt bort dom och sa:
-BU!!!

-Hjäääääälp!!!!! sa han då...




Snacka om livrädd!!


Som tur var lugnade han snabbt ner sig när han insåg att det bara var knäppa mamsen :)



Sötnöten <3


Snart blire nattinatti!

Kramas /S


tisdagsfika

Hängde på stan en sväng efter dagis idag. Köpte en tidning, tog en fika på wienarn och kikade lite i skyltfönster. Var också in på bibblan en sväng men det var inte så värst kul. Efter det åkte vi ut till stugan med McD mat till arbetarna och oss själva, mums! Nu ska vi kika på Ice Age 3 och käka jordgubbskräm!









Ikväll blire en tidig kväll.. *gäsp*

Kram /S


Julklappsbokning!

Tydligen så när man är tre år så önskar man sig inte julklappar, man ska ha. Jag och Alex satt och kikade lite i leksakskatalogerna som har kommit på posten och i stället för att säga "den här vill jag ha" eller "kan jag få den här" så låter det ur Alexanders mun "den här ska jag ha" om och om igen.. tydligen så finns det nåt på varje sida som han ska ha..




Jag gav honom en penna så fick han rita på det han helst ville ha och försökte förklara att det finns JÄTTEMÅNGA barn som måste få paket av tomten och att Alexander inte kunde få alla barnens klappar..

Nu ska han spela Noddy!

Kram /S


Pippi på fåglar eller?

Min syster är en rolig syster, hon gillar tydligen fåglar..



Egentligen är det väl pappa som har pippi på fåglar men han fick kvällen till ära hålla sig vid grillen, precis som karlarna ska göra!





Ska jag nån gång dö så vill jag att pappa ska grilla till mig som en sista maträtt! Mums!


Nu ska vi kakla vidare!

Kramas /S


Det sista jag ser innan jag somnar (i soff...

dsc02069 (MMS)

Det sista jag ser innan jag somnar (i soffan) är tända ljus. Snacka om avkopplande.. God natt på er!


Stugmys

Myser som aldrig förr i stugan! Håller på att kakla i köket, har aldrig gjort det förr men tusan vad lätt det är! Och fort går det.. speciellt om det finns lite rött i glaset ;)



Hur kul som helst :)





Min första!





Duktiga, duktiga syster <3





Fint blir det!



Nu ska vi se "ensam mamma söker" och sen när pappa somnat ska vi fortsätta jobba så han får sig en överraskning i morgon bitti när han vaknar ;)


Gud vad jag älskar att vara här ute! Jag känner mig fri, stark och lugn.. vill inte åka hem! Fast jo det vill jag såklart, för i morrn ska jag hämta hem min lilla sötnöt! Saknar honom.. <3

Kramas /S


Bingolotto!

Jag ska bara slänga mig i badet och mysa lite.. sen drar jag ut till stugan och slår bort kakel för att förhopningsvis få ett lite finare kök där ute. Men!! Det var ju inte det jag skulle skriva om idag utan det var ju bingolotto! Jag är såå sugen på att spela bingo! "Bertil 12" ååhh.. undra om syster och papsen vill spela med mig.. antagligen inte och om jag föreslår det så skrattar dom nog åt mig. En gång om året spelar jag faktiskt bingolotto och det är dagen innan julafton. På uppesittarkvällen. Det är tradition och jag blir skitsur om folk inte vill spela. Man SKA spela bingo på uppesittarkvällen! Då ska man också tjyvsmaka julskinkan på en limpsmörgås med Jonnys söt/starka senap.. dricka glögg.. nä äckligt.. men lite vin iaf :)

Hoppsan nu ringde Therese och berättade att vi ska grilla ikväll.. åh herregud så gott! Ok, då skippar vi bingon då ;)

Men jag är bra sugen!

Tjingaling!

/S


Fars dag

Idag är det söndag den 14 vilket innebär att det är alla pappors dag idag! Här är min pappa:

Min pappa är världens bästa pappa, han jobbar i garpenberg och går upp på tok för tidigt varje morgon. Han ställer alltid upp, inte bara för mig utan precis lika mycket för min syster. Vi vet att vi kan ringa honom om vi sitter i en knipa.. hur illa det än är så kommer han och räddar oss. Han är lite som våran "superman". Min pappa är inte som alla andra pappor, för min pappa är odödlig. Tack gode gud för det! För han får aldrig dö. Min pappa är också världens starkaste pappa, han kan lyfta vad som helst.. pippi släng dig i väggen! Jag och Therese älskar våran "Superman"!



Söndag och snart på väg hem

Slutar om 1,5 timme på jobbet och ska då dra mig hemåt.. blir nog en sväng att köpa lite julklappar idag faktiskt! Japp, julklappar, det är väl lika bra att för en gångs skull vara ute i tid och inte behöva köpa den där chokladasken på julaftons morgon för att man inte kommit på nåt...

I fredags hade vi väl för skoj jag och mina "systrar"! Detta kort summerar kvällen ganska bra!



Nu blire frukostkaffe!

Ha en mysig söndag

Kramas /S


Myser med den här..

dsc02051 (MMS)

Myser med den här..


.. och den här sötnöten..

dsc02050 (MMS)

.. och den här sötnöten..


Lek och snöbus

När jag hämtade Alex igår morse så såg han verkligen ut som en liten snögubbe! Dom hade åkt pulka och lekt så han var alldels blöt och snöig. Söt som vanligt och blöt som få




Vi hämtade mormor och tog en sväng på stan. Han fick köpa sig ett flygplan på leksaksaffären och hjälp vilken lycka! vilket häftigt flygplan! Den åker upp och ner och låter och blinkar.. perfekt för endast 129 kr!




Denna lekte han alltså med i säkert 1-1,5 timmar hemman hos mormor och sen fortsatte han leka med den när vi kom hem. Välförtjänta pengar med andra ord...

Mamman i huset (jag) åkte och fikade en snabbis medand moster underhöll lillbusen på kvällskvisten. Mamman (jag igen) fick käka underbart smaskig morotskaka.. mums! Sen var det fullt ös när jag kom hem igen. Dock somnade han inom 5 minuter efter att jag kommit hem =) Tröttis!

Nu ska jag jobba lite sen ikväll ska jag umgås med syster yster, får se vad vi hittar på för bus! Alltid blir det nåt skoj när vi ses :)


Kramas i massor och ha en toppen helg!

/S


20 snabba

1. Hur många resväskor äger du?

Ingen, snor alltid pappas :P

 

2. Skulle du hellre ta bilden än vara med på den?

Beror på, men linslus som jag är vill jag nog helst vara med på den

 

3. Har någon någonsin kallat dig lat?

Ja visst! Det är jag nog emellanåt också

 

4. när var senast någon stötte på dig?

När jag var utklädd till Marilyn Monroe

 

5. Vad åt du till middag senast?

Gjorde fiskgratäng igår som jag slevade i mig

 

6. Använder du huvtröjor?

Väldigt väldigt sällan, men skönt är det

 

7. Vem var den senaste som messade dig?


Min affärsmiddagsdate

 

8. vilken är din favoritåkattraktion på ett nöjesfält?

Kärlekstunneln 
 

9. Hur stort är ditt närmaste köpcentrum?

Kupolen, det är väl ganska stort

 

10. Hur många syskon har du?

En syster, världens bästa Therese!

 

11. Hur många stolar står kring ditt köksbord?

4

 

12. har du en stationär dator eller en laptop?

Laptop
 

13. Vill du just nu göra några tatueringar eller piercingar?

Ja jag vill tatuera mig, kan inte bestämma mig vad jag vill ha bara

 

14. vad har du med dig in på bion?

Popcorn och nåt att dricka.. och sällskap

 

15. gillar du att flyga?

Japp


16. bryr du dig om antalet kalorier i det du köper?

Nä.. inte direkt

 

17. hur gammal blir du din nästa födelsedag?

27

 

18. tycker du om att krama folk?

Japp

 

19.Vad är du allergisk emot?

Inget alls

 

20. gillar du din boendesituation?

Nja, för tillfället så funkar det men jag drömmer om hus


Men va?

Snor facebookstatus av flera av mina vänner där.

Gör så här:

‎1. Gå till google maps
2. Klicka på "Vägbeskrivningar".
 3. Skriv Japan som startplats.
 4. Skriv Kina som slutplats.
5. Gå till nummer 43 i vägbeskrivningen


Herregud i Mellerud! Riktigt illa om man skulle få soppatorsk eller nåt :)


Bergsklättring, fika och prommis på sta´n

Japp! Efter DAGIS idag åkte vi och handlade och sen drog vi upp på stan. Tog en prommis och kikade lite i fönster... sen fikade vi på wienarn



Mums var det!


sen gick vi vidare och klättrade upp på ett "berg" (snöhög).

Får se var morgondagen bjuder på!

Kramas /S


Ser ni vad det står?






Om ni inte kan se så dra ögonvrån så ni får "kinesögon" så borde ni se!


Onsdag den 10/11

Igår var en bra dag (nästan alla dagar är bra dagar nu för tiden). Jag hade en lugn dag hemma, sov lite middag, kollade på film och myste. Var iväg och solade lite på Meddo också. Tog 20 min i "värstingen" och råkade nog somna lite där också... Huur skönt som helst men en hundralapp fattigare blev jag. Verkligen värt det!



Å lite brunare blev jag också



Skööönt!


Just det, jag var iväg och tog cellprov i måndags också.. hmm.. inget man ser fram emot direkt.. Jag kände mig precis som Maria Lundkvist i den där filmen ni vet? Åh vad heter den då.. Med hon den andra som är så bra.. gaahh! Jo! Heartbreak hotell! Helena Bergström heter hon ju.. pjuu.. skönt att komma på det!




Kände mig lite som
Kissie gör på den här bilden faktiskt.. "Vill inte, vill inte" Men det som är värst är när dom säger "Nu glider du ner lite mer med rumpan så jag ser riktigt" Neeeej, vill inte!

Men men, det gick väl bra.. får förhoppningsvis inget svar (då har man inga cellförändringar)


Idag ska jag hämta lillkorven så dagis.. ursäkta förskola.. nä vet ni vad, jag säger dagis ändå! Jo, jag ska hämta honom på DAGIS och sen blir det nog en sväng ute i snön =) En liten iaf (jag tycker inte det är speciellt kul.. bara kallt)

Hungrig är jag också.. lite frukost kanske!

Ha en bra dag i snöovädret!

Kramas /S


The grudge?

Nej nej, det är bara lillskrutten på bio!


Godnatt!

Här kommer en liten godnattpuss från mig till dig!



Nu slutar jag jobbet om 11 timmar!

Kramas /S


Söndagsgooos!

Var iväg på bio (mycket bra)



Han satt en stund bredvid mig iaf..


Sen har vi varit i stugan och kastat kottar i vattenfallet







Syns det att vi älskar varandra?







För det gör vi!






Kramas /S


Så mycket bättre

Var det nån som såg det igår? Jag är helt sjukt imponerad av Petra Marklund (september). Vilken stjärna! Jag visste inte ens vem det var när jag såg henne första gången, till utseende alltså. Men jag är imponerad av hur hon tolkar och gör egna versioner av låtarna. När hon gjorde Tomas Di Leva´s "Vem ska jag tro på" satt jag bara och gapade.. shit vad hon är magisk!

Här har ni henne när hon sjunger Di Leva´s---------->
Vem ska jag tro på

Snygg är hon som få också!





Hon måste verkligen ha fått en språng i karriären efter "Så mycket bättre". Det var väl länge sen man hörde nåt om/av henne va? Eller så är jag bara lite omodern ;) Men vilken brud! You go girl!


Och den här då!! ---------> Mikrofonkåt (duett med Petter)

Den kan jag dansa till hela natten lång! Wow!


lördagen den 6/11

Klockan: 19,57
Ser: datorn
Gör: myser i soffan bredvid min lilla prins
Hör: Toy story 2 som han kollar på
Känner: lycka :)
Status: osingel
Längtar: efter att få åka till sthlm och bo på hotell!!
(sådär ja, nu somnade Alex i soffan..)
Då tar vi en ny hör: Det där programmet på 4:an, dom ska hylla Petter (bra!)
Gjort idag: Vaknat 8:45 (Skööönt! Tack älskling), myst på morgonen, varit och badat i Vasahallen, lunchat på McD, fikat hemma hos gammelmormor, haft lekdate, tog en kvällsprommis till kyrkogården för att tända ljus och kika på det fina (verkligen magiskt), haft lördagsmys med popcorn, festis och ett glas rött.
Göra i morgon: Förhoppningsvis sovmorgon igen (antagligen inte..) sen åker vi nog till stugan och leker lite med mormor och morfar, bio kl: 15,00 sen hem och ha lite söndagsmys (sista kvällen innan han åker till pappsen), pyjamasparty och sova.

Det är så roligt att vara och bada med Alex nu för tiden. Idag hade han sina "puffar" på sig och då fixar han allt själv, han kan simma och man behöver inte vara orolig att han kommer under vattnet hela tiden. Han fixar rutchkanan (hur fan stavar man till det? Äsch ni fattar..) också själv nu. Skönt! Då kan jag mer eller mindre bara glida runt och ha det skönt.





(Badkillen vid ett annat tillfälle)



Nu längtar jag till pyjamasparty i morrn!


Kramas /S


Nu ska jag lägga mig bredvid och mysa sist...

dsc02009 (MMS)

Nu ska jag lägga mig bredvid och mysa sista minuterna innan han däckar.. Man får passa på!


Kul fredagsdate..

Kul att bo ihop med en kille som bryr sig mer om datorn än om mig.. :(




Men men, innan all dataspelande fick jag mig en fotbollsmatch och ett kuddkrig så jag får väl nöja mig med det. I morgon ska jag gömma datorn och locka med uteaktiviteter!

När mamma är trött är det perfekt med dataspel dock :)

Han är fortfarande vaken och ligger nu och kikar på Toy story som ajg aldrig trodde han skulle orka. Nu håller jag alla tummar och tår att han tar en liten, liten sovmorgon i morgon! Skulle sitta perfekt att få sova till 9.. mm.. skönt!

Hörs i morrn!

Kram /S


Fredagsmys!

Åt fredagsmysmiddagen framför en film ikväll. Mys på hög nivå! Det blidde serranolindad kycklingfilé med ris och lime/chilisås med vitlöksbröd. Mums!



Nu ska vi mysa vidare!

Tjingaling!


fredag!!

Hade en toppenmysig kväll igår! Världens bästa torsdag... somnade om i morse och vaknade 9,20 ;) Men idag är det fredag!! Vilket innebär att Alex kommer hem.. vi tar en prommis på stan (först en sväng ner i svea..) för att kika in på leksaksaffär´n och sen till Ali´s för att köpa kinderägg. Sen går vi ner för att kika om det kommer nåt tåg (vilket det oftast inte gör men det är spännande ändå) och sen hem.

Undra sa flundra vad vi ska äta i kväll.. jag är sugen på serranolindad kycklingfilé med ris och nån god sås till.. en limesås kanske.. gött! Ikväll blir det nån efterrätt också :) Såg att Toy story går på tv´n ikväll och den skulle nog Alex hemskt gärna vilja se men den börjar inte förrens 19,50 och håller på till 21,30.. då sover ju han som en klubbad säl stackarn!

På söndag ska vi på bio igen! Då blir det
Dumma mej (<---- klicka för att se trailer) som jag tror kan vara riktigt bra.



Hoppas att han inte skäms så mycket över sin mamma och vill sitta bredvid mig den här gången :) Jobbigt när dom börjar bli så stora att dom ska sitta själva.. iaf när dom är tre år!


Nu ska jag åka hem och plocka ihop lite innan det är dags att hämta plutten på dagis!

Förresten är det nån som vet om Vasahallen har stängt i morrn? Det är röd dag va?


Äntligen ska vi myyyyysa!!



Ha en underbar helg mina nära och kära!


Kramas /S

Saknar redan

I morgon är det dax för lillprinsen att åka till pappa i 2 dagar. Sen kommer han hem till mig så ska vi ha myys hela helgen! Fredagskvällen blir det mys hemma, lördagen är "bad i vasa" och söndagen blir biodag.

Jag blir alltid lite småknasig kvällen innan han ska åka till sin pappi. Jag får liksom inte nog av honom.. och så gör jag knasiga saker. Han sover ju alltid i sin säng som jag vill att han ska göra men idag så ville han sova i min säng och jag blir då jätteglad (dumt då han ska sova i sin säng egentligen) och låter honom göra det.. ligger och snosar på honom.. tönt morsa! Jag får passa på så länge han tillåter det :)

Så här söt är han just nu





Sötis!


Nu blire gonatt!

Kram /S


Tagen av snuten!

Hallå där! Jag har glömt berätta vad som hände idag när jag skulle hämta alex från dagis! Jag, Sussi Nilsson, blir tagen av snuten! Värsta snutjaget! Fullt så illa kanske det inte var men fy fan säger jag bara... svänger runt hörnet sjungandes med i nån poppig låt på radion och vad ser jag framför mig? Jo en gulklädd människa! Hinner tänka massor och inbillar mig lugnt att det säkert är en byggnadsarbetare som vinkar lite snällt in mig mot sidan för att berätta nåt snällt.. ju längre fram jag kommer glömmer jag bort vilken pedal som är gas och vilken som är broms.. jag försöker låta bort att tänka och låta kroppen göra sitt jobb..

Svänger in och känner hur jag är alldeles röd i hela bäglet (ansiktet), funderar på om jag ska stänga av bilen eller inte men kommer på att jag antagligen måste veva ner rutan så jag gör det och stänger sen av bilen. Som tur är!! kommer det fram en söt, trevlig tjej i ca 28-30 års åldern. Hon hälsar trevligt och ser säkert att mitt hjärta håller på att hoppa ur kroppen på mig. Säger att det är körkort och nykterhets kontroll.. shit!! Var är plånboken?? Jo i fickan där den alltid ligger.. TUR!! Hon ber mig blåsa i "röret" och det gick ju bra.. fast jag drack ju faktiskt alkohol i lördags.. massor! Tur att det hade gått ur kroppen! Iofs så är det ju tre dagar sen men man vet aldrig! Sen när jag skulle åka därifrån så skakade benen och jag tänkte "kom igen nu Sussi, det gick bra! Ta dig bara därifrån så kan du stanna där dom inte ser och grina!! Kom igen nu!!!" Jag tog mig därifrån, utan motorstopp! Stannade inte ens och grinade!!

Var tvungen att ringa och halvgrina lite sen.. men det var allt! Undra om min polisskräck är över? Antagligen inte men det känns lite bättre iaf.

Summa kardemumma så är jag glad att jag blev stoppad =) Eller glad och glad... jo men lite iaf!





Ungefär så här såg hon ut! Söt va?


Kram /S


Lite tråkigt..

Matvanor:
Bästa maträtt?
Oj.. en grillad köttbit och grillade potatisar i folie.. till det ska det vara en kall öl eller ett glas gott vin och en grym kille som grillat maten
Bästa dryck? Olika till olika maträtter, rött vin, kall öl eller vatten
Hat dryck och maträtt? Lakritsshot och lever
Bästa alkoholdryck? En redbull/jäger med massa is
Använder du smör på smörgås? Japp
Smågodis eller ?färdiga påsar? godis? Smågodis
Favoritglass? Ben och Jerry´s choclate fudge brownie


Shoppingvanor:
Hur mycket shoppar du för varje månad?
Olika. Inte så mycket nu för tiden, säg 500-1000 kr/mån (kläder och skor)
Har du mer skor än kläder? Nej, fast jag skulle nog kunna ha =)
Favoritplagg? Strumpbyxor och tunika/klänning
Hatplagg? Jeans som är låga i midjan.. usch!
Arbete, utbildning:
Jobbar eller pluggar du?
Jobbar
Vad vill du bli? Är rätt nöjd för tillfället faktiskt
Trivs du med ditt jobb/din utbildning? Japp
Är lönen viktigast? Nej men viktig

Boende:
Lägenhet eller hus?
Lägenhet men vill bo i hus så smånging om
Framtidsplaner med boende? Bor här så länge, flyttar till hus sen
Litet eller jätte stort? Lagom stort
Drömboende? I ett fint hus, renoverat efter våra önskningar
Landet eller mitt i stan? Inte mitt i stan men inte för långt bort
Mysigt eller sterilt? Mysigt men rent


Lite allt möjligt:
Har du barn?
Ja, världens bästa Alex!
Är otrohet okej? Öh, nej? Dum fråga
Älskar du någon? Oja! Världens bästa Alex <3
Betyder familjen mycket för dig? Ja, väldigt mycket
Är du lojal? ja
Tycker du om att dricka dig full? Ingen tycker väl om det men det händer väl alla
Hemmafest eller ?gå ut på krogen fest?? hemmafest.. fast jag vill alltid på krogen när jag blir onykter



Nämn något som gjorde dig glad igår: Igår? Jag var nog lite låg igår.. Men Alex gör mig alltid glad!
Vad gjorde du kl 08 i morse? Kikade på tv med prinsen
Vad gjorde du för 15 min sedan? Pratade med en snygging i telefon
Det sista du sa högt? "Vi hörs sen, puss å kram"
Det senaste någon sa till dig: "Vi hörs sen, puss å kram"
Vad har du druckit idag? Vatten
Vad var det senaste du åt? Naturgodis (äter nu)
Vad var det senaste du köpte? Dataspel till Alex
Vad är det för färg på din ytterdörr? Brun
Vad är det för väder hos dig nu? Mörkt och regnigt
Godaste glassmaken? Ben & Jerry´s.. igen ;)
Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Nä, attraktion tror jag på
Sover du tungt? Både ja och nej
Drömmer du mardrömmar? Ibland
Trivs du med ditt jobb? Japp
Favoritklädsel? Strumpbyxor och klänning/tunika
Favoritlåt just nu? Lugna, mysiga låtar
Vad ser du om du tittar till höger? En vägg
Vad gör dig glad just nu? Just nu? Att det är desperata husfruar på tv´n (lättroad)
Vad ska du göra härnäst? Tror jag struntar i husfruarna och går och tar ett bad i stället.. kikar på fruarna på datorn sen
Höger el vänsterhänt? Höger
Humör just nu? Nöjd och harmonisk
Favoritgodis? Choklad i alla dess former, helst malteser
Kläder just nu? Strumpbyxor och en mörkblå klänning
Sommarplaner? Inga, såå långt kvar
Hur många kuddar sover du med? Har tre i sängen men använder bara en supertunn
Morgon eller nattmänniska? Inget av det, trött på morron och trött på kvällen
Vad är viktigast för dig? Alexander
Är du kittlig? Jo det är jag nog 
Snarkar du? Ibland, mest gnisslar tänder har jag hört..
Stjärntecken? Skorpion
Äckligaste insekten? Kackerlacka
Stökigt el välstädat? Jag är nog rätt stökig i perioder men jag gillar när det är välstädat, då mår jag bra!
Vad längtar du mest efter just nu? Det säger jag inte ;)



Det var det det!!


Förresten så har jag rökt tre cigg idag.. mår 1000 gånger bättre! Jag är nog inte redo iaf.. men jag ska inte röka så mycket :)

Jag vill kramas!!!

/S


Ciggen

Gah... what to do? Nu har jag inte rökt sen i lördagskväll/natt... jag har dock varit bakis i 2 dagar så jag har inte varit röksugen heller MEN nu!! kommer det sakta men säkert.. jag är kaffe och cigg sugen! Fast jag har nog inte ens nå cigg hemma kan jag tänka mig..

Kanske dags att fimpa dom här cancerpinnarna för gott?



Hmm.. vi får se. Jag blir ju så himla, fruktansvärt, hemskt jobbig! På dåligt humör, lättirriterad och tålamodet är kortare än kortast. Inte så kul för dom i min närhet! ;)


Kort från Emma

Hittade lite mer kort som söta Emma hade lagt ut på facebook.




Ronny har fått konstiga utslag..





Therese, Therese, Therese!!!! :D





Fattas... 2 va?





Kiss!





Random pic





Marilyn med horn





Sanna :)





Kiss! (hur bra som helst brudar!)





Marilyn är så törstig så törstig..





Smile!





Thomas Di Leva och en medlem från Kiss





Marilyn Di Leva?





Pussats med nån från Kiss kanske?





Gud vad törstig hon är den där..





Här är dom som kunde komma! Tack för att ni gjorde festen till vad den blev!! Stor puss till er allihopa!



Idag kommer min lilla korv hem!! Han har varit med sin pappa och åkt skridskor för första gången =)



Sötnos! Kan tänka mig att jag har mååånga timmar i ishallar framför mig ;)


Kramas /S