Leksand med Alex, syster och Noel


Vi tog vårat pick och pack och åkte en sväng till sommarland och bodde kvar på Leksands camping. Tur med vädret hade vi också! Lite trist att inte hela sommarlandet var öppet, men det visste vi ju iofs. Mysigt var det!













Älskar dom där 💜

Kram S

Steam hotell

 Jag har haft turen att få åka till Steam hotell i Västerås 2 ggr. En gång med bara en tjejkompis och en gång med ett större gäng. Lika roligt båda gångerna 🥂













Kram S

Paviljongmys

Vi har hängt otaliga kvällar i paviljongen. Det är så mysigt både när solen skiner men också när det regnar och är kallt. Då sätter vi bara på värmen och tänder ljus. Så mysigt!






Vi har också köpt ett tält! Planen är att vi ska åka till västkusen på tältsemester men vädret har hittills inte varit med oss så vi får se hur/när/var vi åker. Men i helgen ska det vara strålande solsken så då åker jag och Alex till rullsand 2 nätter med tältet och premiärtältar. Det ska bli så spännande och mysigt 💜🏕



Kram S

....7 månader senare

Nej men hej! En hel sommar har gått sen jag skrev sist va? 🤣 Haha

Jag har iaf gjort maaaasssssor men kul hittills. Jag går tillbaka lite i tiden 






Royne fyllde 40 i april så då tog jag med honom på "hemlig resa". Jag hade bokat in oss på spahotell i Tällberg. Så himla mysigt dygn!

Kram S