Girls night out (eller in)

Morgondagen längtar jag oerhört efter!! Min goda underbara vän Helena från sthlm (från början härifrån) kommer hem! Inte nog med det kommer min vapendragare genom vått och torrt Dammika, fina fina "tjejen med dom fina ögonen" Sophie, bästaste Ida och nyaste tjejen i umgängeskretsen LovElin hem till mig på lite käk och tjejsnack!!

Helena:




Ida:




Sophie:




Elin:




Dammika:




Det kommer bjudas på lax i smaskig sås med massa goda kryddor, hasselbackspotatis och sallad till varmrätt. Efterrättern kommer bestå av pannacotta i konstig frukt.. AAhhhh!! Kommer inte ihåg vad frukten heter just nu!! Den är röd och har stora blad på sig, när man delar den så är frukköttet vitt med svarta prickar i... nån som vet??
Äsch, jag kommer på det snart!

Sen får vi se vad som händer under kvällen, kanske att vi tar en kik på 1 1/2.. kanske, bara kanske =)
Känner på mig att vi har så mycket att prata om så vi kanske skiter i det? Ja men vi håller det öppet! Tänkte att jag skulle bjuda på en liten fördrink också men det är stopp i huvudet på mig.. kommer inte på nån god.. kanske mojito? Dom har ju nån ny flaska på systemet där mojiton är fördigblandad, bara i med massa is och.. vad är det för nåt mer? Nåt grönt? Men guud vad är det med mitt huvud idag!? Äsch, klockan är 23 nu och jag har jobbat sen 9 i morse så jag skyller på det :P

Jahapps, idag är det valborg också. Undra om jag är den enda som inte kommer ha ont  huvudet i morrn? Tur är väl det för jag har massor som måste göras! Det ska städas och fixas hemma, jag måste åka och handla det som fattas till maten.. ja och sen tänkte jag färga håret och hinna med ett lååångt bad =)

Nä nu ska jag hoppa i säng!

Kram /S 


Helg hemma hos fam. Rooslien

Jahapps! Nu är helgen över och det har blivit måndag igen, jippi! Nje, inte jippi.. denna vecka jobbar jag tokmycket, blir ca: 96 timmar tror jag. Vad roligt! Äsch, jag ska inte klaga, var ju ledig nästan hela förra veckan..

Vad har hänt sen sist då? Men vad länge sen det var jag uppdaterade ser jag! Jaja veckan var lugn och mysig.. Jag och Alex har varit ute och lekt mycket då vädret har varit strålande fint!

I fredags var vi hemma hos fam. Rooslien iaf och Dammika lagade lasagne utan lasagneplattor (?) Med mos i stället. Det var smaskens iaf! Sen hade Fredrik hyrt film och här kommer en varning för alla som är lika mesiga som jag! Kolla inte på Paranormal Activity!! Den var så läskig så jag fällde en liten tår (kan vara för att jag inte vågade blinka också..)



Den kändes verkligen verklighetstrogen (fast jag blev lite besviken på slutet).. Sen!! när jag skulle gå hem så hade min bil flyttat på sig ca: 20 meter!! Jag trodde naturligtvis att det var Fredrik som hade tagit mina nycklar och flyttat på bilen men han blånekade och rörde inte en min.. men jag trodde ju att det var han ändå såklart. Sen när jag frågade honom dagen efter så nekade han fortfarande och då började jag bli lite smått irriterad på honom! Va fasiken säg nu då, det är inte roligt längre! Men han erkände inte.. Sen!! Pratade jag med Therese (syster yster) och då frågade hon mig om jag hade bilen kvar eller om nån snott den. Då kryper det fram att hon hade gått och hämtat sin plånka som låg i bilen och då för att retas så hade hon flyttat på den. Var tvungen att be stackars Fredrik om ursäkt på en gång! Kul Therese, kul!! Speciellt roligt efter den hemska filmen också!

Lördagen spenderades ute i stugan och vi var ute och lekte i många timmar, käkade pannkaka utomhus och bara hade det bra! Sen åkte vi direkt till Fred och Damm och fick låna deras dusch för vi var fulla med gräs och annat mysigt man får på sig när man leker ute. Fred ställde sig vid varje mans riktiga plats (vid grillen) och sen serverades pommes med grillat kött, paprika och majskolv. Årets första grill är alltså avklarad! Nu väntar jag bara på nästa och nästa och nästa... mm.. finns inget godare!

Fred stack ut på partaj och vi andra spenderade lördagskvällen i soffan igen med filmer. Men nu sov vi kvar, orkade verkligen inte gå hem och Alex sov så skönt.

Söndagen gjorde vi massor! En sväng till stugan för att hämta mamsen och papsen, sen en snabbis till mormor för att hämta upp henne och åka och plantera om på graven sen hem till mamsen och käka mat... efter handling och mys i soffan klädde vi på oss och drog ner till sveaparken där Tess och hennes polare satt och hängde sen blev det långprommis runt stan (långprommis för Alex iaf) och ner för att kolla på Thomas tåget som aldrig kom.. Sen somnade vi båda två kl: 19,00.

Idag gick vi upp på dagis och jag gick sen direkt till jobbet.. blir ju som sagt några timmar den här veckan. Nu blir Alex hos sin papps några dar så i morrn blir det stor/vår städning hos mig. Fönster ska putsas och kläder ska rensas.

Har jag berättat förresten att jag håller på att göra om hemma? Jo Alex har flyttat in i garderoben! Guuud vad det låter hemskt men det är det inte! Han har ju en nästan fullstorsäng och den får plats på bredden så då kan ni tänka er hur stort det är. Ska fixa upp lite mysiga tavlor och lampor så kommer det bli toppen!

Åh, jag önskar jag hade ett kort på hur jag har gjort i sovrummet men om jag förklarar kanske ni kan blunda och föreställa er hur det ser ut? Jo, jag har köpt två krokar, en låång svart kedja och en snygg gardinstång. Skruvat upp krokarna i väggen med ca: 1,5 meters mellanrum, delat på kedjan i två lika långa bitar och hängt upp så gardinstången hänger ca: 1 meter från taket. Där på hänger mina finaste klänningar och under dom ska mina finaste skor stå. Hmm.. jag kanske inte är världens bästa på att förklara men jag kommer bergis ta ett kort på det när det är färdigt så ni får se! Jag blir jättenöjd! Köpte en spegel också på jysk när jag var där sist som jag fått upp i sovrummet, och lite fina ljusstakar.. men det är mycket som fattas än! Måste ta ännu en resa till IKEA bara för att köpa hyllor.. men jag vill ha samma som jag har i vardagsrummet. Man kanske kan beställa och få det hemskickat? Eller om nån från Hda ska dit så kan man skicka med en liten beställning?

Nehepps sa Lotta när hon kissade i skåpet! (Va? Vad kom det ifrån?)

Ha´t bra i solen alla där ute!
Kram /S


Snabbis!

Från igår:



Kram /S


Jobb, brandsläckare och Cuda (?) åkning på stan

Först jobbade jag ju torsdag till fredag och kom hem fredag vid 18,30 tror jag, tack Fred för skjutsen! Sen satt jag mig på balkongen med ett glas vin och bara njöt av tystnaden.. La mig i badkaret och myste för att lite senare bli upphämtad av Thereses kompis Victor i hans tjusiga Cuda (tror att det stod så bak på bilen). Åkte runt i den tills nåt gick sönder (avgasröret kanske?) Det lät då illa iaf :) Han släppte av oss på fest men kom sen dit själv så problemet var enkelt fixat. Drog ut en sväng på puben och det var precis lika roligt som vanligt... Inte alltså! Nejdå, jag hade faktiskt ganska skoj.. lite skoj iaf!

Har glömt att skriva att jag råkat köpa en brandsläckare också! Kom en jättetrevlig kille hem till mig och lurade på mig den... gud vad jag är lättlurad! Jaja, jag har 14 dagars ångerrätt som tur är! :)

Här kommer lite kort från Thereses 20 årsfest när grabbarna grus klädde upp sig i mina fina klänningar:










Vilka snyggingar va?


Min lördagskväll spenderas på jobbet!

Kram på er /S


Då var årets första (enda!) magsjuka avklarad!

Så, nu mår jag äntligen bra igen! lyckats äta lite idag t om.. I morrn blire jobb, först möte 8-10 sen jobb 10-10. Nice! Idag har jag solat och njutit av livet. Först solade jag på balkongen sen åkte vi ut till stugan och fortsatte sola. Mysigt värre!

Bjuder på ett egokort idag!




Puss och kram /S


20 årsfest blandat med magsjuka!

I lördags var jag och korven och badade i vasahallen, mycket uppskattat som vanligt! Sen bjöd jag hem massa folk till mig för att fira snygga Therese som fyllt 20. Skulle tro att vi var ca: 10 iaf? Vi gick tipspromenad runt i min lägenhet, hade musiktävling och käkade plockmat. Sen fick alla ett varsitt uppdrag också såklart! Och ju längre kvällen led, desto fler och snuskigare blev dom :) Vet inte hur många uppdrag jag skrev tillslut! Och andra kom också på. Sen innan vi skulle gå till hotellet för att dansa loss kom tre av grabbarna på (Ruth, Victor och Empa) att dom skulle klä ut sig.. så in i min garderob för att leta på dom fulaste klänningarna vi kunde hitta, här snackar vi skitfula! Sen sminkade, strumpbyxor och handväska. All the way! Har inga bilder på det än för jag hittar inte min kabel till datorn men det kommer snart. Har ett kort på födelsedagsbarnet iaf:



Det vár verkligen en toppenkväll på alla sätt och vis!

Söndagen mös jag och Alex, gick låååångpromenad på stan och kollade på film på kvällen.

Sen igår kväll började skiten.. Hade mått lite illa sen ca: 21 men inte tänkt så mycket på det. Kl: 23 gick jag på toa för jag hade både ont i magen och mådde illa och kissade då med rumpan.. ni fattar va? Sen spydde jag första gången ca: 00 och sen höll det på så... kl: 04,30 var sista gången jag gick upp för att använda toan och handfatet... Klockan är nu 17,11 och jag har precis orkat tagit mig ur sängen till soffan. Snälla pappa var här i morse med 4.5 L Coca Cola, blåbärssoppa, tidning och två isglassar, tack för det pappi! Nyss var Therese här med en tunnbrödsrulle, jag kunde ta hela två tuggor! :)

Nä, i morgon mår jag nog bättre så jag kan vara ute i solen lite iaf. Sen vara med Alex också!


Puss och kram /S


Fredagsmys "check"

Sådär ja! Nu var det lördag igen.. tycker att veckorna går så himla fort just nu, hinner verkligen inte med!
Igår hämtade jag lillprinsen och vi hade fredagsmys för hela slanten! Alex fick bestämma fredagsmiddagen och helt otippat blev det korv med bröd.. kände att jag inte kunde laga det som fredagsmiddag men det är ju bara jag som inte tycker det är ok att käka det på en fredag.. han förstår ju inte att man ska äta nåt riktigt smaskigt då. Iofs så är ju korv med bröd bland det bästa han vet! jaja, korv med bröd blev det iaf :) Sen myste vi i soffan med chips och dipp, Alex en festis och mamma ett glas vin. Vi kollade på "så ska det låta" men halvvägs in i  det så somnade prinsen och jag fick ha fredagsmys helt ensam :( Försökte verkligen hålla honom vaken men det gick inte :(

Sen vaknade jag först i morse vid halv 8, låg och vred och vände på mig och väntade på att Alex skulle vakna och kl 8 så öppnade även han sina små blå. Sen har vi ätit frukost i vardagsrummet framför TV´n. Varm oboy och rostat med leverpastej, uppskattat!

Idag ska vi gå och bada i Vasahallen tänkte jag. Det är så enkelt att gå dit och göra av med några timmar och så tycker Alex att det är så roligt också! Nu är han så stor så han klarar allt själv och det tycker jag är skönt. Behöver inte jaga eller passa hela tiden. Det enda han behöver hjälp med är att jag ska ta emot honom när han åker rutschkana (stavkontroll?). Får se hur kvällen bler sen.. Syster yster har ju fyllt 20 och jag har lovat henne en födelsedagsfest ikväll men jag har verkligen iiiingen lust! Vill bara vara hemma och mysa och äta korv med bröd :) Nej men Alex har varit lite sjuk också. Ja vi får se, jag ska bestämma mig snart. Eller jag måste bestämma mig snart! För alla tävlingar måste fixas, och kläder! Dom har 70-80 talsfest på hotellet idag och då antar jag att man måste vara utklädd? Jo det tror jag iaf och då måste jag åka till Avesta för att köpa strumpbyxor som jag såg när jag var där i veckan.

Jahapp undra om man ska sätta lite fart nu, packa och fixa fika! Festis, smörgås och tom o jerry kex blir det!




Kram /S


Nu så!

Gud vad skönt! Nu är jag på banan igen... Shit, jag brukar väl aldrig må dåligt.. men men, det var väl min tur då :)

Jaja, tänkte dra en lite kort resumé av min helg:
Torsdag gick tåget ner till min underbara vän Helena och som tur var så mötte hon upp mig på perrongen... sen gick vi till ett fik i närheten där snygga Alex och hennes Jason satt och sörplade på en varsin kaffe.

Efter det åkte vi hem till Helena för att slänga av min resväska och kissa lite, sen drog vi ut till "jakan" som stockholmarna kallar det för... Jakobsberg :) Där jobbar Ronny iaf så vi mötte upp honom lite snabbt och tjattrade lite med honom. Jag köpte ett par jätteläckra skor (kunde inte hålla mig). Sen åkte vi hem till Helena igen och dit kom Lenita.. Efter det drog vi till stan till nåt ställe som jag inte kommer ihåg vad det hette..




Men det var såå tokmycket folk så vi gick till... Willys? Kellys? Jaja, där var Ronny och hans polare iaf..



Packad Ron? :)

Sen blev jag lite onykter så jag kommer inte ihåg så mycket... Jaja iaf så kom snälla och underbara Fred och hämtade mig för jag hittar ju inte så bra i storstan och han körde mig till Helena för att hämta väska och alla mina saker. Sen åkte vi till midsommarkransen och nu var det ju snart dags för kryssningen!!

Vi åkte in till stan till nåt hak för att ta en liten fördrink, Hanky tog en Irish:



Sen åkte vi tillslut till båten men blev avlämnade på heeelt fel ställe så Ronnys snälla pappa kom och hämtade oss och det var tur det för vi var jättelångt bort! Där iaf tog vi en till liten fördrink



Praktiskt att ha Ronny med för vi fick gå före i kön in i ett rum och där babblades det massor och spexades av Nicklas:



Sen fick vi gå på båten innan alla andra, skönt!

snabbt ombyte sen dags för buffé:



 









Ja.. här var alla med i matchen iaf :)

Efter buffén var det förkrök i hytt nr.. Ronny? har du kvar numret på handen?



När vi kom till hytten fick alla en varsin liten "partybag" som innehöll lite smått och gott.. bl a hemliga uppdrag, vett och etikett på båten, kondom och "sugrörsbrillor"...

Sen dansade vi och hade kul hela natten och nu vet jag inte i vilken ordning alla bilder är tagna i så jag lägger bara upp dom


















Frukost kl 5 på morron...

Det var sista kortet som blev taget på fredagen iaf men sen körde vi ju igång på lördag morgon igen





Hanky-Panky var lite sugen så han drog på sig min klänning och smet in i grannhytten för att ev få doppa lite:




Massor har hänt på båten... Men det som händer på båten stays on the servett!

Jaja, festen fortsatte i Midsommarkransen och här var alla rätt slitna men på bra humör



Gynekologen?


Vi gick till Engelen? Stavas det så? Och dansade men det var inte alls skoj.. Konstiga människor där och vid den här tidpunkten var alla väääldigt trötta och hade ont i fötterna efter all dans och högklackade skor så vi var nog hemma vid 3.30 tror jag... Sen ringde klockan 7,30 för jag var tvungen att åka hem och jobba! Så jag väckte alla stackars trötta människor som sov där med snabeldraken och sen drog vi hemåt i väldans fart. Stannade i Enköping för att köpa frukost och där mådde Fred så dåligt så han gjorde en kastspya och fyllde sen på magsäcken med en monstermacka :)

Jag har haft en otroligt rolig helg och jag är väldigt glad att jag får kalla dom här underbara människorna mina vänner. Med er som vänner behöver man inget annat! Ser fram emot nästa resa, vi skulle ha kul om vi så åkte till en soptipp :)


Kram på er alla!! /S


Ångest, ångest, ångest...

Usch idag är ingen bra dag heller.. jag mår inte fysiskt dåligt men psyket har fått sig en törn! Shit! Jag känner mig som världens ensammaste människa.. Nej fy! Tur att jag snart får sova så det blir morgon. Usch. varför är det så här? I morgon ska jag ju hämta Alex. Har ju det att se fram emot! Nej Sussi, skärp dig nu! Torka tårarna, gå ut och ta en cigg och gå och lägg dig! Ja, det ska jag göra! Gonatt!

Kram /S


Börjar med "The servett"

Svårt att göra servetten rättvisa men jag ska göra mitt bästa!! Jag tar inget ansvar för vad som står och att allt stämmer... Nu kör vi!

Drogärtskocka, grekisk kuuk, turkisk kewk... /Middagen och det första som blev antecknat av Nicklas

"Den hänger där och jag har den under kontroll.. den är liten men luktar som en stor!"

SKÅL vänner och nollåttor!

"Slå ihjäl och döda" /Dammika

Tjugo över fem eller fem i halv fyra, Nicklas äter kyckling fast den är röd!

Sussi fick G+ på stockholmskan (patten, jakan, subban, sumpan? Var det så?) JESUS

Pilsk kassler och brulla knudlar

Man blir inte full på kaffe, om man *host* inte dricker kaffekask!

20,35 Nicklas failar med vinet!
20,36 Bordet bredvid har tydligen jättekul..
20,39 Två blondiner vid brödet
20,40 Dom sitter tydligen två bord bakom oss! ..Ronny rodnar..
20,47 Nicklas blandar vitt och rött vin för det ska bli lättare att dricka
20,49 Två olivkärnor och en kapsyl i Nickas vin.. Nickas fotar
20,50 Elin hostar
20,52 Elin behöver botox enligt Dammika
SKÅL utbringas och en liten pojke tittar på Dammikas tuttar, alla häpnar!
20,54 Henke full
20,56 Samma lilla kille kollar in Dammikas tuttar (igen?)
20,59 Ronny rodnar igen.. En blondin bakom oss
21,00 Dammika skrattar hutlöst
21,01 Lilla killen berättar för sin far om Dammikas bröst
21,03 Nicklas berättar sämsta historien NÅGONSIN
21,05 Ännu dåligt av Nicklas
21,06 Henke snyter sig, mums!
21,06 "Elefanten har doppat korven i brödet" /Dammika
21,13 Dammika är IBIZA 2001
21,19 Sulta pistaller /Ronny
21,48 Fredrik: "jag måste hem och mata mina möss!"
Fredrik: Jag firar bara påsk pga godsitet, gotistet.. äsch ni fattar!
03,51 Sista kortet togs på dansgolvet
10,40 Ron, Hanky och Nicke lämnar hytten
13,12 Sussi är full och Dammika är klantig
13,17 Henke är en dålig inkastare
13,24 Henrik drar på klännignen!!
13,26 Henke går inte till grannen och bjuder ut sig i klänningen...
13,47 Sussi sprang in i korridoren och trodde det var hissen!! (precis som Ron gjorde tidigare!!)
15,59 Köttbullar och mos
16,00 Ronny suger av kniven och tappar tråden
16,22 Sussi mimar till Greatest love of all
16,14 Nicklas borde börja festa nu!
Nicklas: "städerskan tvättade mina byxfickor"
Henke pillar i minnen, letar efter sina borttappade nycklar..
Sussi: Åh, vad heter hon?! Inte Agneta Sjödin utan den andra... LOTTA ENGBERG!
Ronny: Vi som ser vad vi pratar om, vi förstår
"När var igår?" /Ronny
Dusan, ska du sussa? /Fredrik till Sussi
Jag ska äta öl och dricka mat /Ronny
Äre lördag idag? Vare fredag igår då? /Sussi
Ron: Va fan! Man kan ju inte vara full 19,30 på en lördag!
21,05 Fredrik ska bajsa i duschen, sen kör vi!
21,32 Ronny är känd för att inte somna när han ska ut eller gå ut när han ska somna
21,56 Man skulle kunna somna och inte går ut
21,55 Sussi borde sova, kallar Hanky-Panky för Nicke
21,57 ÄGG??
21,52 Ronny har däckat i tröjan
Elin "Jag känner mig lite vit!" Ronny svarar då "det heter african american"
18,00 Städerskan kommer in"jag vill städa" Elins replik: "ok, nu eller på en gång?"
Nicklas visar kort på Hanky och Sussi och säger "det var ju fint på dig iaf Sussi"'
"Den är rätt lång va?" /Sussi till Nicklas SVAR: Ja
Sussi pekar med pennan i sin vidöppna munoch säger: "vi var borta säkert en timme!"
OBS!!
Elin är 159,5 m lång!
Nickas visar kort på Dammika och säger "här syns din storhet"
Dammika blir sur och säger: "vaddå, tycker du att jag är tjock?"
Sussi till Hanky: Vilka små ögon du har, du är så trött att du inte kan få upp den
23,14 Ron: "jag går alltid ut när jag inte är inne!"
Henke: "dom viskade i Ronnys säng för att vi inte skulle höras.."
Henrik sover..
Päj TäVä /Henke
"Där ligger du och tänker på nåt svettigt.." /Nicklas
Momsen på bacardi, är det 12% /Elin
Nicklas bild sitter i hytt 5322
Elin: "Ligger Amsterdam i Tyskland?"
Sussi: "det kliar som faan" Ronnys svar: "det kan du va!"
Dammen rapar så det stinker..
dammika har två lägen, antingen sur eller sover
Ronny har sått hela natten och ska nu gå och skörda
Blir man trött efter maten så har man ätit för mycket
Sussi kallar Hanky för mintumannen
23,30 När jag druckit en öl så är det ett öga som rör sig, när jag druckit två så är det det tredje som rör sig
Sluta ha så kul när ni bajsar! Ronny blir avundsjuk!
EKO! -eeekooo
Har man stor näsa så har man stora tår /Nicklas
Inget konstigt @lls (@=lång betoning)
Vilken tur att vi inte hade med oss papperet på toan! /Sussi
Men vad torkade ni er med då? /Ron
Sussi: "snorfingret såklart!"
23,37 Elin berättar att det finns isglass man kan göra i frysen! Vit, rosa och brun
Sussi jobbar i morgon.. mohaha
Fredrik kan inte gå in på Wikipedia, han har ingen dörr.
00,32 Oooooh, mellanrum!
Nej Sussi! Dom sjunger på Engelska!!
Nej Fred, Kom, kom, kom, det blir som, som, som.. det är Svenska! Jag lovar!


Sen tar jag inget ansvar för stavfel heller, jag har så himla litet tangentbord :)