Roadtrip sommaren 2020

Sommarens semester för mig och Royne blev en roadtrip i en bil full med tält och tillhörande saker för att ha det bra. Vi började med en natt på hotell i Karlstad. Ja, vi är livsnjutare så vi blandar lite lyx med budget.




På det här hotellet ingick middagen. Och vi gillar ju "gratis" så vi gick ner och åt på hotellets restaurang. Det bjöds på pastagrstäng och salladsbuffé. Inte det godaste jag ätit men helt ok. Vi blev mätta och betalade bara för en varsin öl  tackarrrrr! Jag hade såklart med massa ost, kex och annat gott så hungriga har vi inte varit på den här resan.

Nästa stopp på trippen var strömstad. Vi bestämde att vi börjar uppe på västkusten och tar oss neråt. Tyvärr så var det fullt på campingarna där så det blev bara en dagstur så åkte vi mot grebbestad där jag bokade in oss 2 nätter. Det är väldigt nära så det vsr inte jobbigt alls. Bara fint att åka längs med kusten och titta på havet. Älskar att åka bil med Royne. Så mysigt.

Väl framme på campingen i grebbestad så slog vi upp tältet på ca 20 minuter (vi har tränat) sen gick vi och tog ett dopp i havet. Ett snabbt dopp då det kryllade av brännmaneter. Usch! 

Vi hade handlat med oss massa gott från strömstad som vi åt på kvällen. Rökta räkor, aioli, bröd, ostar, korvar osv. Så gott!!

Vädret var med oss på hela resan. Vi njöt verkligen.



Dag 2 i grebbestad så tog vi en prommis in till "stan". Det kanske tog 30-40 minuter och det var det värt. Vi köpte en varsin lyxpizza i hamnen och tittade på folk i värmen. Solen stekte verkligen när vi satt där! Svetten droppade... meeeen! Det var det också värt.


Utan tvekan den godaste pizza jag ätit i hela mitt liv!

På kvällen när vi var tillbaka så tog vi med en flaska vin, en filt och lite godis. Satte oss på klipporna vid havet och kollade på solnedgången. Så magiskt så det inte går att beskriva.

Efter 2 dagar i grebbestad så visste vi inte var vi skulle åka. Fullt på massor av campingar och vi letade och letade. Tillslut hamnade vi i torekov i Skåne. Tack gode gud för det!! Så fint! Dit vill jag verkligen åka tillbaka



Jag hade tydligen bara 2 kort kvar därifrån. Tog alla kort på snapchat... jaja vi gjorde samma sak här. Tog 2 nätter, promenerade längs med havet in till stan, åt god mat och njöt.

Vi tog med lite vin, varsin filt och godis för att kolla på dom maaaagiska solnedgångarna. Det har blivit min nya grej. Jag älskar solnedgångar!!



Jag hade tydligen ett kort till! Dom hade bartömning i restaurangen så all mat var till halva priset och så var det show på kvällen. Schlagershow... jag tackarrrrr!! Jag trodde jag hade kommit till himmelriket!


Jaja iaf så skulle vi åka hemåt nu. Vi bokade in oss i en natt på en camping som hade väldigt billiga stugor. Så vi tog en sån. Den var billigare än vad vi hade betalat för vissa tältplatser. Kommer inte ihåg vad staden hette... men iaf så körde vi kräftskiva den kvällen! Sååå mysigt! 

Vi körde all in med pynt och ballonger så mycket det gick. Och dom vsr så goda! Kommer tyvärr inte ihåg vilken sort det var bara. Typiskt!


Efter det så körde vi mot gustavsberg och Jonte! Där avslutade vi våran semestertripp med en natt på hotell och häng med Roynes älsta son Jonte. Vi käkade på restaurangen där han jobbar och tog en drink på en restaurang som låg på en brygga i vattnet. Men lägg av vad mysigt! 



Sen var det bara att åka hemåt. Lite fetare, lite fattigare men mycket mycket lyckligare!