En fredag i linköping

Så hamnade vi I linköping efter ett dygn på ullared.

Vi tog in på ett hotell som heter ekoxen. Det ligger ganska centralt i linköping. Iaf så var det varmt. Så varmt så varmt. Vi vilade lite när vi kom fram sen blev det en prommis till närmsta uteservering. Där satte vi oss i skuggan och tog en varsin öl. Kall, god öl. Mums!




Sen gick vi till ett ställe som heter hörnan. Vi tog en varsin burgare och njöt av värmen (i skuggan).

Efter det så promenerade vi hem, öppnade fönstret på vid gavel i rummet och spelade yatzy. Sån himla härlig avslutning på en magisk semester.

Vi har tältat, solat, ätit massvis med god mat, druckit kalla öl, bott i stuga, shoppat på ullared, träffat morgan och ola-conny, njutit av hotell med god frukost, suttit på härliga uteserveringar och bara njutit. En hel vecka. Tacksam är bara förnamnet.

Längtar till nästa tripp!


torsdagen i ullared

Det skulle bli kasst väder. Vad gör vi? Vägrar tälta i regn..  Vi drar till ullared! Hyrde en billig stuga och bara myste. Vi gick till restaurangen och käkade pizza, gott! På kvällen satt vi på våran altan och pratade. Så himla mysigt. 

Idag har vi bokat ett hotellrum i linköping. Det får nog avsluta våran semester för den här gången. Men vad vi har haft det bra. Så otroligt bra. 

Nu ska jag njuta av sista dagen, sen ska det bli skönt att komma hem