Sälen here we come!

Hej hopp!

Nu är det da för oss att åka till Sälen, vi är 12 tjejer som ska bo i en stuga och festa ända tills på måndag!
Tjoho vad det kommer bli kul! Jag bloggar väl lite om allt som hänt och lägger upp bilderna på MSN om nån är intresserad av hur roligt vi haft!

Ha så kul hemma i Hedemora och hoppas det kommer mer folk till hotellet än förra helgen (15 pers) =)
Party on!

Puss /Sussi

Big Brother skit!

Hur i hela världen går det till!?

Hur är det möjligt att en person som har så dåliga odds, som alla tycker så illa om inte åker ur huset? Jag fattar ingenting! Ingen, INGEN gillar Thommy.. INGEN! Men ändå åker han inte ur! Jag har en liten teori på farför han inte åkte ur i dag.

Eftersom att man skulle rösta på den man ville ha kvar i huset, alltså den man tycker bäst om så bryr man sig inte om dom man inte gillar, om man gillar en viss, som t ex Thommy, som man vet inte är omtyckt så röstar man på den men som jag gillar en som är väldigt omtyckt så röstar inte jag på den för jag vet att den personen får vara kvar ändå! Konstigt man så är det!

Hade man fått rösta på den man ville skulle åka ur så hade Thommy åkt så det smäller om det, helt klart!

Jaja nog om det, jag har äntligen bestämt mig att jag ska med till Sälen! Det ska bli tokroligt, jag tror att det vart 12 tjejer i ett stort hus i Sälen. Kan bli hur kul som helst.. Är lite nervös för ditresan för jag och Sophie ska åka i min bil och jag ska köra... Jag som inte hittar till AVesta härifrån.. Men men, det löser sig!

Hoppas det finns skyltar! =)

Puss /Sussi

Snacka om aprilväder!

Herregud i Mellerud!

Hur går det här ihop egentligen? I förrgår och igår hade jag och mina vänner helt underbara dagar:
I tisdags åkte jag och hämtade Helena och vi åkte och handlade lite sen raka vägen ut till min sommarstuga, solen sken ju för första gången på toklänge! Första sommardagen! Sen låg vi i en varsin solstol i flera timmar och bara glassade, vi försökte också grilla lite och tillslut vart det det godaste vi ätit, vi hade majskolvar, sallad, bakad potatis, kött och tsatziki! Smaskens!

Jaja iaf sen i går åkte jag, Helena och Sophie ut och solade, hade dock ingen mat med oss då och vi bestämde oss för att åka in till stan för att köpa sallad och vem ringer då? Jo Ida! Hon var klar med sina möten och ville också hänga på ut! Härligt, där låg vi i bikinitopp och uppkavlade byxor och hade det skönt sen hände väl inte så mycket mer den dagen.

I morse när jag skulle åka och jobba så snöade det när jag gick till bilen!!! Herregud! Vad menas med det egentligen? Först luras man av att det kanske, bara kanske är på tiden att våren och sommaren är på intågande och sen snöar det mitt upp i alltihopa! Det vart ju inte bättre av att Mattias som är i Spanien nu skickade meddelande när jag var som surast och skrev:
"Här har vi det 32 grader i skuggan, hur har ni det där hemma?"

Då vart jag sur!

Nä nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite och hoppas på bättre väder i morrn, eller nej jag jobbar hela dagen i morrn, hoppas det blir dåligt väder..

Puss! / Sussi

Festkort!

                              Festkort!

Har ni sett vilket coolt partykort!

Så här kul hade vi i fredags! På kortet syns Ida, Daniel, nån kille jag inte känner, Ekan, Helena, Anna och min pappa Hasse längst fram!

Jag har redan pratat om festen och ska inte göra det nå mer, jag ville bara visa det här roliga kortet. Vill ni se mer bilder från festen och från annat roligt kan ni gå in på
http://spaces.msn.com/sussinilsson/photos/?_c02_owner=1

Igår var vi och kollade på ett hus, det var ett parhus som låg på Tallåkern, nästan vid matsbo. Det fanns två altaner, en liten på framsidan och en stor på baksidan. Det fanns också en liten trädgård där man kan småpåta lite! Det tycker jag om.. Stort kök var det också! Tokfint!

Vi får se hur vi gör... Jag har försökt packa ner lite glas och sånt som man inte behöver hemma för vi ska ju faktiskt flytta ur snart, hoppas jag!

Nej nu skiner solen så nu har jag inte tid att sitta här och lalla! Ut i solen med er!
Kram Sussi

Party!

Party!

Grattis min vän!

Idag är den stora dagen! Idag fyller min baby 25 år... Herregud vad han är gammal :) I lördags var det fest och det var superroligt! Det kom en massa folk som festade och hade superroligt. Synd bara att så pass många åkte hem så tidigt för att gå på krogen men men så var det på min 20 års fest också. Folk är sådana. Dom gnäller över att det aldrig händer nå kul, att det är så tråkigt att gå ut i den här stan och sen när det väl händer nåt roligt så ska dom ut ändå! Jaja roligt var det iaf :)

Idag blir det fullt hus hela dagen, om en timme kommer dom 5 första sen en timme senare kommer nästa och en timme efter det nästa osv... Det ska bli kul, jag har bakat morotskaka och Roger är och köper en tårta nu. Hoppas det blir bra. Jag hade köpt en skinnjacka åt honom i födelsedagspresent och den vart jättebra, skitsnygg!

I lördags var vi ut på hotellet, först ute i stugan på påskmiddag sen hem till Joe på förfest och sen på hotellet. Det var en jäkla massa folk ute i lördags men det brukar väl vara det när det är påsk. Hundra spänn tog dom i inträde men folk betalar ju det så det är klart att dom ska ta det. Och nu när Mickes har stängt så har man ju inge val. Om man inte vill gå på gammelkingen så... och det vill man ju inte!

Nej nu kommer dom om ca en timme, måste hinna göra mig klar innan dom kommer!

Puss i ljumsken! /Sussi


Fest i kväll!

I kväll Mina vänner blir det kalas!

Det ska bli superroligt i kväll! Tjoho! Roger och Daniel fyller båda två 25 år så det blir 50-års kalas. Kul! Jag hoppas att det kommer mycket folk men det gör det nog, det kanske kommer ca: 70 personer och det är väl ganska mycket.. Det tycker jag iaf! Hoppas han får massa fina paket som han blir glad över men det vet jag att han blir, han blir glad om det kommer mycket folk och om dom har roligt.

Det är ganska mycket som måste göras, dom är där nu och sätter upp discot och fixar med sådana saker sen kanske jag åker ut och hjälper dom med lite piff och sånt.

Vad har hänt på sistone då.. ? Jag igår var jag ute i stugan och grillade för första gången iår! Det var bland det godaste jag ätit i hela mitt liv! Nästan iaf :) Sen var jag bara hemma och kollade på burken. Sen kom min baby hem från en kryssning, ganska fräsch faktiskt för att bara sovit en timme på natten..

Idag blir det kalas för hela slanten och i morrn blir det påskmiddag ute i stugan med snaps och allt vad det innebär, för två år sedan när vi var där så skulle vi åka in till stan till Reine (Rogers pappa) och vi skulle bara åka förbi hemma hos oss och lämna en väska. Det slutade med att Roger däckade i 4 timmar innan vi kunde gå hem till Reine och då var ju den festen nästan över.. :) Men kul var det iaf!

Den här påsken hoppas jag på att det blir lite lugnare än den omtalade så vi kan gå ut på krigen och avsluta festandet där!

Nej nu har jag väl skrivit mycket nog Ida? Eller duger det? :)

Puss på er alla! /Sussi