Glass i Avesta!

Vi har handlat massor idag! Ett par sneakers, ett par sandaler, tre par shorts, en t-shirt och massa småplock. Det enda som var till mig var 5-pack med strumpor.. så kan det bli!

Det var så varmt så vi passade på att ta en glass ute på gågatan



Tror ni han orkade äta upp? Nej är svaret.. Men vi åkte sen och käkade lite lunch på kingen i stan. Pasta, ris, fisk, köttgryta m.m.. Så vattenmelon till efterrätt! Fick dock inga kort på det men mysigt var det!

Nu är vi hemma hos mormor och ska tvätta kläder.. sen hem och packa lite inför Leksandsresan. Vi åker vid 12-tiden på fredag om jag kommer ifrån på jobbet. Ska bli sååå skönt!!

Nu är det disco här hemma. Alex och Therese kör på för fullt!

Kramar så länge! /S

shopping nästa!

Alex är frisk som en nörkärna (heter det så?) Så jag kommer jobba i morrn och han får gå en sväng till dagis och leka av sig lite! Nu ska vi strax åka och shoppa lite, han behöver shorts i massor! Försökte komma på nätet vad dom har för utbud på ex HM men man kan inte se det? Dumt dumt! vi åker till Avesta.. får se om jag kan hitta ett par sandaler åt honom också så han slipper ha jumpadojor på sig när det är så varmt, han är ju helt blöt om fötterna stackarn!

Slänger nog upp kort på resultatet av våran shoppingresa lite senare ikväll!

(undra om mamma har tvättid idag?)

Tjingaling sålänge!

Kram /S


Ida Stam!

Min goda, goda vän (som jag ser alltför sällan) skickade ett sms igår efter att hon läst min blogg om "gosa" vinet. Hon undrade om jag bjöd på ett glas och det gjorde jag naturligtvis!! Skitkul att hon kom. Vi satt på balkongen till.. oj jag vet inte 1 kanske? Mer? Hon kom vid.. 21 kanske? 21,30 kanske? Jaja, vi satt på balkan jättelänge och bara pratade och pratade och skvallrade och skrattade och hade jättemysigt! Det hela slutade med att Ida nu har facebook vilket naturligtvis är på ´tin!



Det blev några glas så det känns i huvudet idag.. men det var det värt =)

Kram /S


Dom som får det att pirra till

en bildbomb av mina favoritkillar... mm.. jummy.. dom kommer inte i favoritordning, kan inte välja bland mina kärlekar!



Johnnie (han till höger) *slurp*




Bingo.. verkar vara en toppenpappa om man ska tro hans blivande fru Katrin, sexigt!




Åh vad han är snygg.. jag gillar lite äldre män.. med grått hår =)




Nej! Nu blev det fel...




Här är han ju!! Daniel.. hans tal till Victoria var så fint så jag föll pladaskt!




Kurt.. jag har sagt det för men.. ååhhh Kurt!!




Martin Timell! Jag vet att många tycker han är dryg men tänk vad bra att ha en sån händig man.. och han är ju så rolig när Albin 7 år ringer in.. hahaha!! Underbart skratt!




Min pappa såklart!




Paul Potts! Skratta inte nu och håna mig för guds skull inte! Jag vet att jag inte är ensam därute med att ha en crush på honom, jag var inte den enda som grät när han började sjunga!




Ok, jag vet att jag inte är 14 längre men nog faan vill man bli biten av en sån här läckerbit? Ja tack!




Wentie åå.. Wentie.. saknar dig verkligen!




Och så den största kärleken av alla! Min Alex <3


Kram /S


Gott skit!

Rekommenderar starkt!!



Provade ett nytt vin i dag från systemet. köpte den endast för jag gillade namnet "gosa" och det var supergott!!

try it!

Kram /S


Ögat ser så fint ut så

Var på apoteket och köpte kräm till ögat.. för 98 spänn. Vad har hänt sen dess då? Jo jag gjorde ju rent ögat när vi kom hem och det ser helt vanligt ut igen. Har inte kommit nå nytt "klegg". Jaja, hoppas det inte är ögoninflammation då, kan kanske vara för att vi haft rutan nere när vi åkt bil? Jo så är det säkert! Vi får väl avvakta lite och se om det händer nåt annars får han gå till dagis på torsdag då jag jobbar nästa gång. Svindyrt att vara hemma och vabba! Då jag jobbar dygn så kostar det mig massor med pengar. Är han sjuk så är han ju sjuk naturligtvis men annars får han tamigtusan gå!

Vi har spenderat en timme på balkongen där vi käkade kött, färskpotatis och sallad. Alex drack festis och jag tog ett glas rött till. Mysigt värre! Speciellt när man får spendera sin tid med den bästa man vet. Det är extra roligt nu när man faktiskt kan föra ett samtal med honom. Vi har pratat om vilka kompisar han har på dagis, vad han och dom brukar leka osv...





Jättemysigt!!

Pratade nyss med mamma och dom har bokat stuga åt oss i Leksand nu! Vi åker på fredag när vi slutat (vid 15,00) och åker hem på söndag. Guud vad det ska bli skönt! Jag, mamma, pappa och Alex. Vet inte hur Therese gör.. om hon också följer med.. hoppas!! Vi får väl se.

Här är ett kort på när vi var vid Lappens grill och köpte glass igår.. snacka om glad liten kille!



Haha, underbart!!

Nu sitter han och kollar på Prinsessan och grodan och jag chillar lite i soffan med vinet som är kvar i glaset.. jag verkligen älskar sommaren och allt vad den innebär! Sommar, värme, glädje, vardagsmys, vin på en måndag bara för att man vill, sola, bada, skratta, semestra... ja allt! När jag blir gammal och gaggig ska jag verkligen ha ett hus utomlands där jag kan spendera vinterhalvåret.. ja jag ska börja spara nu!

Vad skönt att åka bort i helgen! Ser verkligen fram emot det! När jag har nåt att se fram emot får jag så mycket energi, nu känner jag för att städa hela lägenheten t ex.. det kommer jag inte göra men jag vill..

Nä nu ska jag mysa lite innan det är dags för badet.

Kram /S


Ögoniflammation suger

Dom ringde från dagis vid 10 i dag och sa att Alex har ögoninflammation och inte får vara kvar där. Nej men naturligtvis kommer jag och hämtar honom om han är sjuk sa jag (dom behöver inte säga att han inte får vara kvar). Jag är på jobbet nu men kommer så fort jag kan! Sagt och gjort ringde jag ut en annan personal och gick på en gång. Hämtade lillprinsen vars öga är kleggigt och gul/varigt.. har nu tvättat rent det lite så det ser lite bättre ut! Just nu ligger vi såhär:



och kollar på Svampbob fyrkant (dåligt tycker mamma..) som Alex gillar..

Snart, eller när vi ätit och sovit måste vi åka och handla mat och kräm till ögat. Vi ska också hyra film.. han får välja tre tror jag så vi klarar oss tills i morrn =) Så en till mig också.. hoppas det har kommit nån ny! Jag vill se en kärlekskomedi.. jag har fått lite pippi på bröllopsklipp på youtube.. jag sitter och planerar mitt bröllop vilket är lite ironiskt eftersom jag inte har nån att gifta mig med.. vet inte ens om jag nån gång vill gifta mig faktiskt. Tror jag på livslång kärlek? Jo men det gör jag väl.. jo men det måste jag göra! Gud vad deppigt annars!! Jo klart man kan älska en och samma människa hela livet bara man ger rätt näring till förhållandet. Ja så är det göder man bra och set till att vattna regelbundet så är det klart att det kan funka =)

Nehepps, nu ska jag laga lite mat.. "pannkaka eller makaroner och köttbullar älskling?"

"PANNKAKA!!!!!!"

Jaja, ok.. pannkaka blir det =)

Kram /S


Godismannen

Alex har sovit hos mormor och morfar inatt, det tyckte han skulle bli skitkul för då skulle dom läsa Bamse och mysa.. bra bra!

När vi var hemma hos fam Rooslien i lördags så käkade vi massa godis och hade det bra. Alex kom fram till mig och såg ut så här:



Då frågade jag: Har du ätit choklad älskling?
"Nej mamma" svarade Alex..
"Är det säkert?" frågade jag igen
"Jaaa mamma!" Svarade han då

Hmm... känns som att han ljuger för mig eller vad tror ni? =)

Just nu är jag på jobbet men har bara 5,5 timmar kvar av 24 så det känns skönt! Ska då hämta Alex på dagis sen ska vi leka lite. I eftermiddag blir de att dra fram dammsugaren.. eller varför då? Nej vet du vad, jag tror att vi leker i tälten som står kvar i vardagsrummet från förra gången vi lekte med dom.. jo så får det bli! Vädret är på tok för fint för att vara inne och städa. Usch vad tråkigt!

Solen skiner fortfarande och det har varit jättefint väder dom senaste dagarna, hoppas vädret håller i sig till helgen för då ska vi nog åka till Leksand och hyra stuga en natt. Vi gjorde det förra året också och det tyckte Alex var jättekul! Kommer några bilder från Leksand -09



Alex och Therese busar i stugan



Fikastund



Vid beachen



Lunchar inne i stan


Shit vad han har blivit stor! Jag ser verkligen hur han har förändrats på det senaste året.. här var han ju nästan en bebis.. nu har han ju gått och blivit en liten kille i stället! Han är så snäll och duktig min lilla kille, han vill alltid hjälpa till med allt.. Väldigt snäll och omtänksam!

Var så stolt över honom igår när vi var på Mc Donalds och käkade lunch, han fick leka ute i "lekgrejen" och när det kom mindre barn tog han deras hand och skulle hjälpa dom upp för trappen, så fort man sa åt honom nåt så lyssnade han, han är väldigt social och har lätt för att hitta kompisar. Det är så roligt när man tittar på barn som leker, det ser så lätt ut! Man går bara fram till första bästa och säger "hej" fast att man inte känner varandra, sen leker man och har roligt.. utan bekymmer och ingenting är konstigt. Spelar ingen roll att det skiljer några år, man hjälper dom som ser minst ut bara. Det skulle vara vi vuxna det som knappt nickar till varandra när vi möts på stan.. nej vi borde lära oss lite av dom små! Jag är tacksam att jag sitter på första parkett och får se hur lätt allt kan vara när man är liten.

Nu ska jag jobba vidare!

Kram /S


No more funckin´ misdommar!

Nä nu fåre vara slut på eländet! Undra om jag känner så endast för att jag jobbar hela midsommar? Jo men det är väl klart att det är. Men vad vill jag göra då? Vill jag sitta på ett traktorsläp och frysa med en hårig filt omkrimg min kropp? Vill jag få ont i rumpan pga att jag sitter på hårda höbalar eller råkade komma på sist så jag får sitta på betongen? Vill jag lyssna på konstig musik? Sitta bredvid nån som druckit förmycket och säger att han/hon älskar mig fast vi inte känner varandra? Vill jag dricka halvljummen, avslagen öl? Jo men visst! Det är väl klart att jag vill det! Det hör liksom till, precis som nubben hör till vissa högtider, vem tusan tycker det är gott med snaps egentligen? Ingen, om man nu inte är alkis då, det hör bara till... det ska bara vara så. Därför vill jag åka traktorsläp..

Jaja idag iaf har vi spenderat kvällen hemma hos fam Rooslien/Höök och blivit bjudna på massa god mat (som vanligt) som Dammn gjort *mums* Vi var ute så ungarna fick leka av sig lite och så blev det lite kort tagna, dom flesta är dock på mig men det får ni ha överseende med, eller vaddå förresten, det är fan min blogg och jag lägger upp vad jag vill. Så det så!
























Alex och Elin letade kottar och lade dom i hennes rosa skottkärra.. lättroade än sålänge =)

Jahapps nu ligger jag i sängen och ska snart sova, i morgon ska jag och Alex handla och leka lite i svea sen ut till stugan så ska Alex sova med mormor och morfar i natt för jag börjar jobba 15 i morgon.. Sista passet nu sen nästa vecka jobbar jag bara torsdag till fredag SKÖNT! Men vänta.. det är ju snart dags för semester juh! Herre Jesus vad skönt det ska bli!!

Nä nu skiter jag i det här, natti natti!!!

Kram /S


I kväll fick pizzerian laga kvällsmat

Vi har varit ute i stugan idag efter att jag var på möte i morse, solen sken som vanligt men Jesus vad mycket mygg det var!! Mitt på dagen i stekande solsken brukar det väl inte finnas nå mygg?? Ja jag vet inte men massor var det idag iaf och dom är verkligen hemska iår, dom är överallt, envisa som åsnor och suger stenhårt!

Sen åkte jag och Alex in till stan för vi var hungriga och då åkte vi till Blå Lagunen och delade på en pizza *smaskens*



Nu är vi hemma och tar det lugnt, det blev ingen middag för mig och Dammika ikväll, Alex stannar hos mig en natt till i stället.. sen i morrn blire jobb jobb jobb för mig.. kul.. på.. årets.. roligaste.. *snyft*.. . högtid... *snyftsnyft*...

Jaja, pengar blir det iaf och då kan jag och Alex åka bort i sommar för dom, det blir ju kul!

Blir nog en tidig kväll i kväll kan jag tro, både jag och A sitter och gäspar för fullt, men innan det ska vi båda bada för vi blev alldeles smutsiga när vi lekte på gården här hemma innan vi gick in.

Om vi inte hörs nå mer så vill jag önska glad midsommar på er! Här är ett gammalt kort på mig och Therese vid midsommarstången, kanske -04 eller -05 skulle jag tro.



Så avslutar jag med en riktig midsommarbild!



Äsch vad liten den var! Och suddig också...

KRAMAR!!! /S


Äkta kärlek

Vi älskar varandra...



Toppendag i solen!

Haft en jätteskön dag idag, sov till 9, fixade tävlingarna och förberedelserna inför midsommarfesten (som jag inte kan vara med på för att jag jobbar), hämta Alex 13,30 sen iväg och bada och sola och mysa! Alex älskar verkligen att bada och gräva i sanden. Här har han nyss tagit en micropaus men är nu på väg ner igen



Therese var också med och hon badade en gång.. tyvärr får hon klåda på hela kroppen när hon badar för hon är vattenallergisk! Stackars, stackars Therese.. hon älskar verkligen att bada och nu kan hon knapptm för det är så jobbigt efteråt :( Men men, hon solade iaf och blev brun



Jag solade också och ville bli brun. Fick ju färg på ryggen när jag var i Sthlm så nu var det framsidans tur

'

Lyckades få till ett kort på Alex under micropausen också, min söta söta sötnöt!



Jag älskar också att bada (när jag väl kommer i) Har på senare år blivit en riktig badkruka som hellre ligger och steker i solen.. men idag skulle jag i iaf!



Njuter för fulla muggar..




Sen åkte vi till stugan för att grilla ägghamburgare (hamburgare med stekt ägg på) Gottigott.. Jag hyrde sen film till mig och Alex, Horton till honom och nya Wallander till mig! Han ligger i soffan och kollar på sin film nu så ska jag kolla på min när han somnat. Jag älskar verkligen Svenska filmer i stil med Beck och Wallander och har stora förhoppningar på den här!

I morgon ska jag på möte kl 8,00 så Alex måste åka tidigare på dagis men jag kan ju hämta honom tidigare också.. Sen ska vi mysa och mysa och kanske åka och bada igen tills det blir kväll för då ska han hem till papsen för jag jobbar midsommar. Men jag skulle så himla gärna vilja gå ut och äta lite i morgon kväll, man får ju lön då också! Skulle vilja gå på 1 1/2 och käka lite gott och kanske ta en öl.. *mums* Vi får väl se om nån kan och vill!

Nej nu ska jag också kika lite på Horton, det är faktiskt en fin film =)

Kramar /S


Love him!

 


Min drömman är här.. han är kanske inte den vackraste.. har kanske inte dom finaste tänderna men ojojoj vad han kan sjunga... Kurt heter han förresten. Det är han med glipan mellan framtänderna! He´s my man!

  


Det är bara att trycka på bilderna så kommer klippet upp i nytt fönster

Nu ska jag sova och drömma om en klle med roliga tänder som sjunger som en gud!

Kramar /S  

 


Hemma från Stockholm

Jahapps, jag stod ju i valet och kvalet ifall jag skulle åka hem på fredagen eller stanna en natt till och åka hem på lördagen.. bestämde mig på torsdagen att jag faktiskt skulle stanna till lördagen... naturligtvis så ångrade jag mig på fredagen =)

Vi hade en toppentorsdag iaf! Bestämde ju att vi skulle ligga och sola vid mälaren.. underbart skönt var det! Vi låg där i kanske 5-6 timmar, minns inte men skönt var det! Tyvärr (eller det var skitkul) bajsade en fågel på filten och på Helena



Hahaha, det var ritkigt roligt!

Vi solade, snickesnackade och jag badade 3 ggr! Det ni! Den här bikinin hade jag på mig



Den är några år gammal men den funkar iaf

Jahapps sen åkte vi hem till Helena och fixade lite käk, Nicklas kom och hälsade på och vi tjejer drack rosé heeeela kvällen! Blev några glas... =)



 Jaja, kul hade vi iaf sen åkte jag hem på fredagen och hämtade Alex på dagis, min sötnöt! Åkte ut till stugan och sov där, sen lekte Alex med mormor hela lördag förmiddag och med Juha hela lördag eftermiddag. Mamsen åkte sen till Säter en sväng men gjorde ett stopp i Jälkarbyn



Nu ska jag jobba några timmar sen ska jag hämta hem Alex igen! Längtar!!!

Kramar /S


In Stockholm!

Ok, jag har verkligen inte tid med detta men jag gör ett inlägg för min mammas skull för jag vet att hon är nyfiken! så här kommer lite kort



Jag och Helena solar och dricker rosé i en park



Helena och systeryster Linda



Jag och Alex



Systrarna Jansson



Me and my friend <3

Vi var ut igår också... hmm... vet inte var vi var men kul var det och packade var vi! Avslutade med mat på McD och innan dess dansade vi på Engelen. Kom inte in på Skeppsbron och tomt vare på Kellys. Men vi hittade snygga killar iaf eller vad säger du Helena? Eller nu ljuger jag, vi hittade inte men DU hittade iaf gumman! =)

Nu ska vi ut och sola!

Kram /S


Heldag med Alex och i morgon väntar resa till storstan!

Åh vilken toppendag jag och Alex har haft idag! Började med att sova till 8, kolla lite film, långfrukost framför tv´n, packa väska och åka till blge för att bada på Aqua Nova! Herre min Jesus vad roligt det var! Vi åkte den röda forsen/kanan som man ska sitta i en badring, oj oj oj vad det gick fort och var roligt! Alex skrattade så han skrek när vi åkte =) Lyckades dock inte ta några kort eftersom att mobilen var inlåst... men jag kan garantera att vi hade skoj! Sen gjorde vi stan som bara vi kan göra. Var in på banken med lite ärenden, har inte varit in på banken på flera år tror jag, man fixar ju allt på internet nu för tiden. Sen gick vi runt på åsgatan och kikade lite, fikade och hade myspys!





Så tänkte jag berätta att jag skiter i den här stan ett par dar nu, Alex åker till sin pappa i några dar och då passar jag på att sticka till min goda vän Helena och hälsar på. Lite lugn och ro med lite rosé kanske? passar mig perfekt just nu känner jag. Bara göra ingenting eller göra massa skoj! Spelar ingen som helst roll! Vad vi än gör så är det roligt!







Åker i morgon förmiddag och kommer hem på fredag, sååååå skönt ska det bli! Kände att jag inte riktigt blev mätt på henne när hon var här och hälsade på =)

Nu är det dags för Alex att krypa till kojs så vi säger hej på ett par dagar, får se om jag uppdaterar från Stockholm eller inte. Datorn får följa med som sällskap på tåget men.. ja vi får se!

Kramar /S


Finns en fot jag kan ha i ansiktet..

..det är den här..



..just nu..

Gonatt!

Kram/S


Kul med Stockholmarna men saknat Alex..

Idag är det måndag och jag slutade 9 i morse. I lördags var jag som sagt hemma hos Fred och Dammen och hade skoj med 08-orna! Alltid lika roligt =) Vi partajade lite hemma sen gick vi till 1 1/2 där det var ganska mycket folk (har jag för mig iaf). Träffade lite annat roligt folk också som jag känner, skoj skoj =) Svängde förbi puben också men där var det inte så kul.. lite folk och bara vi som dansade. Jaja, en kul kväll var det iaf!

Sen har jag jobbat och idag hämtade jag äntligen hem Alex!! Vi tog en prommis hem från dagis och gick förbi en lite lekpark som vi naturligtvis stannade till vid och lekte lite



Gung, gung!



Sen stannade vi vid "skitån" och kastade mossa



Sötnosen min!



Nu är rabarberpajen precis klar som jag och Alex har bakat.. hela lägenheten luktar jättegott! Så är Kristoffer på väg hit, tur för honom att han kommer precis nu när pajen är färdig!

Kram /S


Sängfösar´n

Ett snabbt, enkelt och effektivt inlägg blir det nu för jag är dödstrött! Men är ändå sugen på en snabbis =)

Igår kväll åt jag så mycket choklad så jag blev hög. På riktigt alltså. Jag åt säkert en halv STOR chokladkaka med den relativt nya smaken "polkagris". Det var såå sjukt gott att jag inte kunde sluta äta och blev nästan sur när Alex ville smaka.. herregudanamej! Choklad är min drog.. hur ska jag kunna sluta? Det syns på mig. Kolla in ögonen!!



Sen frågade jag Alex om han ville sova med mamma inatt (jag ville ha sällskap) och det ville han såklart! Tyvärr ligger han inte still om nätterna.. just nu ligger han med huvudet neråt och fötterna på kudden.. hmm.. jaja än så länge har inte jag fötter på revbenen så han får ligga kvar så!



Jahapps i morgon börjar jag 9 och slutar itne förrens 15 på lördag, då blir det hem, ta en snabb dusch och sen iväg till Drammen och Fred för att ta en öl eller två och hälsa på Stockholmarna som är på besök. Ska bli skoj!

Nä, nu rycker det i ögonen.. eller dom glider sakta ihop.. gäsp!

Kram! /S


Yes!! Jag kunde sova länge idag!

Jag blev lite ledsen när jag vaknade och såg att klockan bara var 7,52 i morse när jag vaknade.. MEN! Jag somnade om ända till klockan 11!! Tjoho vad underbart! Nästa underbara sak är att jag får hem lillprinsen idag! Allt är toppen idag. Sen hade det kommit nya spel på shockwave också! Jag känner att inget, absolut inget, kan gå fel idag! Ska gå förbi min mormor på vägen till dagis idag och hämta cykeln så ska jag och Alex ut och cykla.. det blir nog populärt tror jag. Kan tänka mig hans reaktion när bilen inte står där.. "Men mamma, bilen borta?" "Mamma vart är bilen?" Sötnöten! Här kommer lite bilder som Alex farmor tagit:







Visst har hon tagit fina kort?? Jättefina!

Avslutar med ett på mig för nån vecka sen:



Ser ledsen ut men det är jag inte =)

Nä nu ska jag skynda mig, snart ska Alex hämtas!!

Kram /S


Skoj på 1 1/2 som alltid!

Jahapps nu har jag varit på 1 1/2 igen.. jag har aldrig varit äldst där men ikväll kände jag mig verkligen gammal! Gammal som gatan t.o.m! Jo det är så att alla studenter har fått för sig att festa hela veckan den här veckan och dom skulle dit efter brännboll och massa annat skoj.. men jag trodde väl iaf att NÅN annan i min ålder skulle dit.. ack så fel jag hade!! Försökte smita till puben men jag fick inte.. jaja.. bättre lycka nästa gång! Jag ska iaf ut på fredag, nej lördag menar jag. Fredag jobbar jag från 15 till 15 på lördag och sen ska jag (efter en sväng hem för att duscha och byta om) hem till Dammen och Fred!! Det är så att mina vänner från Sthlm kommer, Nicklas och Ronny. Ser verkligen fram emot det och vi har alltid kul när vi träffas så det kommer bli jätteskoj. Det ska bli skoj!!

Slänger med några kort från kvällen som jag tagit börjar med ett på Therese och nån kompis, min söta söta lillasyster som blivit såå stor (inte tjock utan vuxen menar jag)



Sen ett kort på Emmie, alltid lika söt..



Så på mig och Emmie



Jo, nå mer kort bjuds det inte på ikväll!

Min känslomässiga status är väldigt bra, jag mår fint! Jag trivs med min lägenhet (fast jag helst av allt vill ha hus med en liten gård) det börjar sakta men säkert se ut som ett hem här hemma.. jag trivs med mitt jobb, mina underbara jobbarkompisar, mina vänner från Sthlm som jag strax får träffa.. mina Hedemoravänner.. jo det går bra nu =) Jag har semester om några veckor, jag jobbar inte midsommardagen (som jag trodde) så jag undrar om mina goda vän Ida Stam ska åka traktor och vagn? Undra sa Flundra om jag i så fall får följa med? Det skulle vara jätteroligt!

Jo men mer än så får ni inte ikväll/natt!

Nu ska jag glo på film tror jag.. tar förhoppningsvis sovmorron i morrn!

Kram /S


Sommarmys

Ja herregudarna mig! Jag gör inget annat än att myser nu.. myser, myser, njuter och myser.. i solen då naturligtvis! Vilket underbart väder det har varit dom senaste dagarna! Hört lite dåliga rykten om att det var sista soldagen idag men det känns ok, jag kan leva med att solen lyser med sin frånvaro några dagar framöver. Igår hade vi en jättemysig dag! Vi träffade på Helena och Sophie i Sveaparken och lekte lite



 sen tog vi en fika på stan. Efter det gick vi hem till mormor och blev bjudna på tacos, GOTT!



Vi sov också kvar där för det blev så sent! Vem har sämst bordskick förresten. Therese eller Alex? När Alex somnat så spelade vi lite kort.. har för mig att vi vann va Therese?



Idag har vi varit ute i stugan mest hela dagen, vi har solat och badat, käkat våfflor och spelat fotboll. Alex är en riktig soldyrkare har jag märkt, han vägrar vara i skuggan och vill helst ligga i min solstol och sola



Han ser ju faktiskt lite plågad ut men när kläderna åkte av och våfflorna åkte fram var allt bra igen



Sen åkte vi hem till Fred och Dammen och käkade langos, har jag inte ätit sen daldansen för några år sedan.. guuud vad gott det var! Den där Fredrik, han kan han..

Fred lyckades fånga turturduvorna på kort idag också!! Pussgurkor..



Alex är fortfarande vaken men tröttare än tröttast så jag ska slänga honom i säng nu, eller det är ju lördag.. han får kolla klart på filmen först (om han inte somnar till den i soffan vilken sekund som helst)

Hoppas ni har en bra lördag allihopa!

Kram /S


Lista

SÅ FORT DU LÄST DETTA HAR DU BLIVIT UTMANAD!

Regler: Du måste svara på alla frågor och sen utmana alla som läser detta.


DIG:

1. Hur lång är du ? 173 (utan klackar)
2. Vad vill du bli när du bli stor? Jag är rätt bra redan faktiskt
3. Vad pluggar du ? Kommer aldrig mer plugga
4. Har du långt hår ? Alltid haft långt men nu jättekort!
5. Vilken hårfärg har du? Svart (råttfärgat egentligen)
6. Sminkar du dig ? Japp! Varje dag (nästan)
7. Har du haft sex senaste månaden? Va?? Vad är det för fråga? Svarar jag inte på
9. Vad har du för färg på dina underkläder just nu ? Har inga just nu.. (gud vad pinsamt!)
10. Har du kysst någon idag ?

FAMILJ:
1. Bor dina föräldrar ihop ?
Yes!
2. Vem är bäst, mamma eller pappa ? Dumma frågor! Ska jag välja mellan mamma och pappa? Nej tack
3. Hur många syskon har du ? 1 Världens bästa Therese
4. Vad är det senaste du sa till din mamma ? Vet inte.. hej då? Vi pratade på telefon
5. Vilken mat lagade din pappa senast ? Grillat i stugan
6. Hur många ställen har du bott på ? 5
7. Vem i din familj stör du dig mest på? Ingen.. jag älskar min familj
8. Vilken familjemedlem är snällast ? Hmm... det är nog jag faktiskt
9. När hittade du senast på något tillsammans med ett syskon? Nyss, kanske iiii..... vet inte, nån dag sen.

KOMPISAR:
1. När var du senast med nån kompis ?
Idag..
2. Vem sov du hos senast av dina kompisar? Dammika och Fredrik
3. Har du kysst nån kompis ? Ja gud ja
4. Har du varit tillsammans med någon du nu är kompis med ? Japp
5. Vem har du varit kompis med längst ? Oj.. ingen aning
6. Vem känner dig bäst ? Therese
7. Längsta tid du varit osams med en kompis ? Finns nog nån som jag är osams med än idag
8. Skulle du säga till en kompis att du hatade hans/hennes tröja om du gjorde det ? Ja verkligen
9. Känner du dig tvingad till att umgås med vissa kompisar ? Ja, kanske lite

KLÄDER:
1. Vad har du på dig nu?
Inget... täcke bara
2. Har du bytt om idag ?
3. Favorittröja ? Gillar linnen
4. Sexigaste klädesplagget på andra könet ? Snygga fillingar
5. Har du gett bort kläder nån gång? Ja absolut
6. Har du ångrat ett klädköp nån gång ? mmm vem har inte de
7. Har du handlat kläder via internet ? Joo det har jag allt.
8. Har du ljugit om bh-storlek nån gång? Nee varför skulle ja
9. Fulaste plagget andra könet kan ha ? Gubbtofflor, jeans med jättehögmidja..
10. Vad använder du för skor ? Oj, olika beroende på tillfälle

VÅGAR DU:
1. Skrika åt dina föräldrar ? Ja
2. Klä dig annorlunda ? Ja ibland
3. Vara dig själv ? Ja
4. Visa dig i bikini/badbyxor ? Ja
5. Fisa inför din pojk/flickvän? Nu är jag singel men jo, visst gör jag det
6. Pierca dig ? Nä vet du vad! Eller jag vågar väl men vill inte
8. Ha sex på offentlig plats ? Ja
9. Vara omogen ? Ja
10. Äta småkryp ? Va? Nej fy fan!

Underbart med sommar i goda vänners lag!

Idag har jag träffat på mina goda vänner Helena och Dammika. Vi tog en glass på Lappens, fikade på Wienarn och rosé på Dammens gräsmatta.. Finns det nå mer man kan begära av en dag? Nej verkligen inte är svaret på den frågan!









Tänk om varje dag kunde vara så underbar som idag..

Gårdagen var också skoj! Jag jobbade ju till 15,00 sen hem och myste lite på balkongen och duschade för att kl: 19,00 bli upphämtad av Kristoffer och Micke. Åkte hem till Micke i L-hyttan för lite grill och öldrickning, mysipys. Sen åkte vi in till 1 1/2 och sjöng och dansade hela natten lång. Therese har klippt Kristoffer och han blev verkligen hur fin som helst!



Mycket bilder och lite text är väl bra?

Kram på er /S


Sommar, sommar, härliga sommar!

Jag, Alex och mormor har spenderat dagen vid vikhyttesjön och matat fiskar, badat fötterna och fikat. Mys på hög nivå har det varit idag! Vilken sommardag det har varit.. varmt, varmt och åter varmt! Var ute och gick en sväng på 1,5 timmar men det var nästan för varmt då, jag svettades som en gris när jag kom hem.

I Olshyttan har vi inte samma regler som man har i resten av Sverige. Exempelvis får man börja övningsköra vid 2 års ålder:

Sen kommer kort från Vikhyttan, lek i vattnet:



Fikapaus med vattenmelon:

Medans mamma latar sig och njuter..



Fick också ett jättefint kort på Alex när vi kom hem, min sötnöt!



Nu måste jag strax sticka till jobbet, underbar dag idag!!
Kram /S


To my friend Helena

Update på kissningen i bilen:

Jo det var så att Emma körde mig och Therese till Avesta och vid skylten "välkommen till Avesta" var jag så kissnödig så jag inte kunde hålla mig längre. Jag satt i baksätet helt för mig själv (Therese satt fram) och jag tänkte att vi skulle slippa krånglet med att stanna bara för att jag glömt att kissa innan vi åkte så jag hittade en fantaburk som jag tänkte att:
"Aha!! Perfekt att kissa i!" (jo jag var kanske lite salongsberusad) Så ner med strumpbyxorna och sa till tjejerna: "Titta inte bak nu för jag ska kissa!" Va!! säger Therese, "du kan väl inte kissa i bilen!?"

"Kan jag visst det!" Säger jag, "Jag har hittat en perfekt burk till det!" Jaja, jag hasar mig fram på sätet med trosorna och strumpbyxorna vid fotknölarna och försöker kissa.. men vad händer? Ingenting! Jag får inte fram en droppe! (Therese lyssnar inte på mitt råd utan tittar på mig hela tiden)

Efter en stund var vi tvugna att stanna iaf så att jag kunde springa ut och kissa i skogen som naturligtvis var ett betydligt bättre alternativ än att kissa i bilen.. vet inte vad jag tänkte på men det kändes så smart just då.. ja, du vet väl hur man kan bli?

Så var det med det!


Inte bitas älskling!

Igår hämtade jag hem Alex igen!! (lycklig) Vi lekte och busade som aldrig förr. Gick upp på dagis och hämtade honom sen tog vi prommis (utan vagn) till Sveaparken och lekte en sväng.. men det var så kopiöst varmt så vi tog en sväng upp på stan och lekte lite på leksaksaffärn. Sen gick vi och tog en fika på Wienarn, Alex käkade glass så det stod härliga till! Gick sen till gammelmormor (som inte var hemma) och provåkte cykeln med sits till Alex och det var en hit! "Fortare mamma, fortare!!" Haha, det tyckte han var roligt!

Sen åkte vi hem iaf och käkade mat och kollade på film. Han hade saknat mamsen så mycket att han ville käka upp mig



Det har varit underbart skönt, varm väder dom senaste dagarna så det har blivit lite sol på balkongen, tyvärr är det för varmt för att sitta länge och jag vägrar lägga mig på gården så alla konstiga människor ser mig men lite sol har jag lapat i mig iaf. Har inte köpt nån ny bikini i år, vet inte om jag ska göra det heller.. har ju ett antal som ligger och skräpar men jo, jag kommer bergis göra det iaf. Fast jag skulle helst vilja ha en snygg baddräkt faktiskt



En sån kanske? (laredoute 199 spänn)

Men än så längre kör jag med en riktigt somrig från Puma



Jahapps, jo jag har ju börjat varit ute och gått/sprungit ganska mycket nu, eller dom dagar jag kan iaf. Blir ungefär 3-4 dagar i veckan. Har en snoa som tar ca 1 timme men nu dom sista 2 gångerna jag har varit ute har jag orkat sprungit mer så då har det gått fortare. Tycker att det är underbart skönt förutom att jag får så ont i benhinnorna. Det tar en kvart innan det går över men den kvarten är en ren plåga. Har provat olika skor och kommit fram till att mina gamla handbollsskor har varit bäst hittills. Idag jobbar jag från 15 så jag hinner en sväng innan det, problemet är bara att det är så varmt idag så jag vet inte om jag orkar det. Tog svängen igår på dan när det var så varmt och jag höll på att svimma när jag kom hem.. är lite slarvig med både mat och vatten så jag måste skärpa mig med det!

Jahapps, ska man sätta sig en sväng till på balkongen kanske.. sitta 20 min sen in och vila.. sitta 20 min sen in och vila... det är mitt mantra idag!

Alex blir hämtad av hans kära mormor idag och ska också sova där eftersom att jag jobbar, glad är han för det!

Ha´t bra! Kram /S