Jag har blivit utmanad av Ida

Jag har blivit utmanad av den underbara Ida... det är väl bäst att jag antar utmaningen:

1) Fyra arbeten jag har haft i mitt liv:

1) Trappstädare
2) Förrådsarbetare (gruvan)
3) Ledsagare
4) Vårdarinna

2) Fyra filmer jag kan se om och om igen:

1) Dirty dancing
2) Grease
3) Alla Beck filmer
4) Alla Wallander filmer

3) Fyra städer jag har bott i:

1) Hedemora hela mitt liv! (än så länge iaf)
2)
3)
4)

4) Fyra tv-serier jag gärna ser:

1) Vänner
2) Gilmore girls
3) Room service
4) CSI

5) Fyra ställen jag vill åka till:

1) Sunny beach (bulgarien) 
2) Thailand
3) Portugal
4) Italien

6) Fyra webbsidor jag besöker dagligen:

1) Bloggar
2) Hotmail
3) Aftonbladet
4) Sen är det nog olika (sitter inte vid datorn varje dag)

7) Fyra favoriträtter:

1) Heta räkor (den jag gör)
2) Kokt potatis och rödspetta
3) Grillat
4) Kasslergratäng (mammas)

8) Fyra ställen där jag trivs:

1) Hemma
2) På jobbet
3) På rolig fest
4)Hos alla mina vänner

9) Fyra bloggare jag vill utmana att svara på de här frågorna:
1) Dom som vill får göra det, tror dock inte nån gör det!
2)
3)
4)


Bubbel... bubbel!

                             Härligt!

Visst ser det skönt ut? Det var det också! :)

Jaha i fredags var vi i Västerås jag och Roger och gjorde den staden osäker... Vill ni veta vad vi gjorde så får ni gå in på
http://rogerlast.blogg.se för han skrev så bra och jag orkar inte :)

I lördags var jag som sagt chaffis åt pappsens jobbarkompisar och det var skoj, världens goaste gubbar!

I söndags var jag hemma hos Roger och kollade på film (alla ni som gick in på hans blogg vet att jag varit där). Jag har sett bättre Wallanderfilm i mina dar men den fick väl duga.

Sen i går jobbade jag natt så jag slutade för ca: 1 timme sedan och snart ska jag åka till blge och shoppa lite...

Tack för i helgen Roger! Kram

Trött idag

Hej hej!

Har precis kommit hem från att ha jobbat natt (lite halv drygt) men det gick bra, fick bara 4 timmars sömn men jag inte är inte trött, än iaf :)

Har sovit ute i stugan hela veckan och det har varit jätteskönt, två nätter med pappsen och en helt själv! Har inte var helt själv på hur länge som helst då det var skönt! Antingen så är jag hemma och då är mamma hemma eller så är jag i stugan och där är pappa eller så är jag på jobbet och där är alla mina gubbar. I förrgår när jag sov i stugan med pappa så hade vi det jättemysigt, vi spelade yatzy och jag vann 3 ggr :) Överlägset! Sen bastade vi och jag tog mig en cider, underbart!

Måste passa på att tacka mamma för att hon är så snäll, jag har alltid mat hemma och sen är mina kläder tvättade och fint vikta i garderoben, tack mamma!

Idag ska jag åka på någon resa med Roger, hemliga resan. Det ska bli spännande får se vart vi ska, sova borta ska vi också, kul! Svårt bara med kläder... när man inte vet vad som händer...

Dom har tydligen ringt om lägenheten iaf, ringde i går när jag jobbade men vi får inte ha mobilerna på på jobbet så jag såg det försent men dom kanske ringer idag igen... vi får väl se.

Saknar min vän Helena också, hon är i stora staden Stockholm just nu och försöker skaffa sig ett jobb, lycka till gumman!

Ha det så bra, puss sussi!

Grattis till oss!

                                  Grattis till oss!

 Så här såg Mattias ut när vi vann i kortspel i fredags!

Grattis så mycket till oss tycker jag :) Det var tokroligt! Hmm.. i lördags var jag på kräftfest hos min kusins kompis och det var lite kul eftersom att det är han som har hand om den lägenheten som jag har varit och tittat på och som jag har antagit att jag inte fått eftersom att dom skulle ha hört av sig för länge senda och sen ställde nog jag lite för många krav...  Jaja iaf så säger han att jag fått lägenheten och att dom räknar med att jag ska flytta in den 1 Sept! Va!? Du måste driva med mig sa jag då... Det är ju om bara en vecka!

Iaf.. sen pratade vi inte mer om det och då tänkte jag att hon (hans mamma som har huvudansvaret) borde ringa mig på måndag för hon jobbar bara måndagar och torsdagar, men gjorde hon det tror ni? Nej! Jag fattar ingenting. Om dom ringer så vill jag iaf inte ha lägenheten. Den är så himla liten och sen blir elen så himla dyr på vintern där och enda anledningen till att man vill bo där är ju att det är billigt och om elen är så himla dyr så blir det ju inge billigt iaf! trök! Nä jag tror att jag ska bo ute i stugan och spara pengar och sen åka på en långresa någonstans, vara borta minst en månad. Fan vad kul!

Idag är det tisdag och jag ska strax iväg och jobba kväll. Sen är jag ledig i morgon och jobbar sen torsdag natt, lugnt vecka, skönt! Sen på lördag ska jag vara chaufför åt min pappas arbetskamrater, det ska bli tokkul! Jag ska köra deras gamla jobbarminibuss från 1800 har frysit fast! En massa gruvgubbar, "håll i hatten gubbar!" Ska jag ropa när vi åker iväg :) Sen är det bara att gasa!

 Sov i stugan i natt och det var helt underbart! Alldeless tyst och lugnt, gjorde absolut ingenting utan bara låg i soffan och glodde på film och sen gick jag och la mig i sängen tidigt, skönt! Kollade på freaky friday (som jag har sett nån gång förut men det var så länge sen så jag kom inte ihåg) men den var precis lika halv dålig som förra gången jag såg den. Sen i morse kollade jag också på film men då kollade jag på en gammal kultfilm. Sista natten med gänget, den har jag också sett förut men det måste ha varit ännu längre sen :)

Oj vad klockan går fort! Nu måste jag skynda mig till jobbet, puss och kram! /Sussi

Jag vann!!

Hej alla glada!
Tänkte bara berätta för alla att jag är den första som fått köra den nya bilen! (Alla som det rör vet vilken bil jag menar) Tänkte bara göra alla som stått i kö länge lite avundsjuka :)

Det var bara det! puss

Nudå!

Hej hej!!

Nu får det vara slutgnällt! Nu kommer uppdateringen! (Du vet vem du är) :)

Måste bara börja med att skriva att jag precis har skrivit jättelångt men att jag räkade komma åt en knapp som gjorde att allt försvann så jag kommer nog inte skriva så långt igen...

I dag ska jag iväg och jobba och sen åka ut till stugan, min kusin från spanien och hans spanska familj är på besök! Kul att träffa dom! Dom har världens sötaste dotter på kanske 2 år som heter Maria, söt!

Sen i morrn så är det byakampen och då blir det kräftskiva! gott!!

Igår skjutsade jag mona goda vänner Helena och Ida till Uppsala reggae festival och det var det värsta jag gjort! Det gick väl ok på vägen dit men när vi skulle hem (Therese var också med) så körde jag mot rött, på cykelväg och mot enkelriktat. Jag tror inte att nå andra bilar vart sura på mig, alla tutade och vinkade :)

Nu orkar jag inte skriva mer..

Saknar dig!