Klockan 22

Ooops. Råkade missa några timmar! Ja men ni vet det var det vanliga har jag gjort.. Alex badade, fixa kvällsika, mysa, glo på tv'n.. Ja.. Nu ligger jag iaf i badet! Skönt med ett varmt bad innan sängen kallar.


Klockan 19

Nu slog klockan 19 vilket betyder 'vem vet mest'! Woop woop. Alex badar för fullt medans min rumpa sitter fint i soffan :)


Klockan 18

Så, nu har solen gått ner och vardagsrummet har fått sig 16 värmeljus och 8 blockljus tända. Det är väl det enda som är småtrist med sommaren. Dom mysiga mörka vinternätterna när man tänder massa ljus och myser ner sig under en filt. Men skit samma, jag längtar efter sommaren iaf! Längtar efter att slippa massa kläder på Alex (och på mig själv med för den delen), längtar efter rosé utomhus. Färska jordgubbar och fika på uteservering... Åh sommaren kom nu!!


Klockan 17

Maten är uppäten och disken är fixad! Lika gott som igår :) Nu ÄNTLIGEN slänger jag ner rumpen i soffan, trött som en plattfisk! Tittar på när Alex sveper sin 4de chokladmuffins (ja han har ätit mat, mycket mat till och med!)


Klockan 16

Hmm dags för att fixa lite käk! Laga nåt? Nää det blev så mycket över från igår! Pannbiffar blire ;)


Klockan 15

Alex köpte sig 2 st nya skylanders idag för egensparade pengar! Fick några kronor över så då spenderade han dom på leksaksaffären..


Klockan 14

Just nu står jag i provhytten. Med hem fick ett svart linne/kortärmad skjorta och en stickad tröja. Efter det ska vi till Franzéns. Tjohoo!


Klockan 13

Lunch på kinan med mammsen och Alex!


Klockan 12

"nej älskling, du får vänta i bilen"
Rätt arg unge! :)

Nu hämtar vi mormor!


Klockan 11

Jag stängde dörren... Tar tag i det i eftermiddag i stället! Eller i helgen.. Söndag.. kanske. Nu lär vi rappa på, hämta mormor om en timme!


Klockan 10

Hmm.. Vad har hänt här inne?? Stänga dörren och låtsas att jag inget ser.. eller dra igång med operation storstädnig?


Klockan 9

Frukostkaffet i bästa koppen som Alex målat åt mig :)


Klockan 8

Nyvaken och drar mig i sängen. Ska ni gå upp och mysa med lite kaffe innan korven kommer upp!


EFIT

Ok jag ska prova. EFIT är alltså ett foto i timmen. Hur sjutton ska det gå? Ja jag är iaf ledig idag och det är korven med så några skojiga kort borde det väl bli :) Lite text men mycket bilder blir det!


Min lilla korv

Kikade till Alex på kvällskvisten. Såg det här..


Sthlm

Hängt i Sthlm i helgen med ett riktigt mysigt gäng! Sett på Magnus Uggla, ätit massor med god mat, druckit både goda och äckliga drinkar, skrattat så tårarna runnit.. Ja listan kan göras lång! Tack så hemskt mycket!!