Ibland stannar man upp och känner hur lyck...

dsc03291 (MMS)

Ibland stannar man upp och känner hur lycklig lottad man är. Idag gör jag det... Ända till himlen och tillbaka


Mys på Polhemsgatan 7

Nu när mörkret kommit på kvällarna så gråter inte vi för det.. Då njuter vi.




Vi myser med ganska exakt 18 tända ljus.. lite film och popcorn på det så är höstkvällen gjort.


Kram /S


Åh.. semester hit och semester dig...

Jag fyller ju år 29 okt. Och tänkte då att jag skulle ta med mina brudar.. till hela huset gungar. Tyvärr så jobbar jag hela den helgen men jag tänkte att jag kunde ta semester! Eftersom jag har så många dagar kvar i år. Jo.. jag har fått semester på fredagen (då är det middag med familjen) men inte på lördagen som jag ville åka till hela huset! Nu är det ju ett tag kvar så det löser sig nog men jag hade ju hoppats på att veta i tid så jag kunde planera och fixa.. inbjudningskort och hela köret =)





Jaja bla bla.. förhoppningsvis så har det löst sig snart!


Ha en underbar dag! Själv är jag hemma med en hängig Alex som är på bättringsvägen.


Kram /S


Va???!!!

Vad är det för lögner som sprids här inne? En av mina bästa vänner ljuger! Så här kommenterade hon "polisinlägget"

Kommentarer
Postat av: Helena

Hahahaha. åh vad roligt.
du har många polisfobi historier. te x när du tittade så mycket på polisbilen att du körde på en person. det var kul:)

2011-10-17 @ 09:25:19




Va??? Vad är det för lögn??? Jag körde aldrig på honom, han slog ju med handen på motorhuven innan! Så det så.

Jag minns det som det var igår.. Jag kom körandes mid min fina lilla vita bil uppför gussarvsgatan och rakt igenom centrumrondellen. När vi kommer in i rondellen ser vi en massa snutar till vänster, där vid expert ni vet? Ja och då kanske jag råkade titta lite för länge så jag missade att det gick en kille på övergångsstället.. men det var lugnt. Han slog med handen på huven och då stannade jag :)

Var det inte så Helena? ;)



Middag i stugan

Jag älskar ju middag. Jag älskar att ha middag, äta middag och att bli bjuden på middag. Jag tror det är stämningen jag gillar... Skit samma. Jag har nog ätit den godaste middag på.. ja länge? Kanske hela mitt liv? Nä.. men gott var det. Therese bjöd på anka med svartsås och hasselbackspotatisar. Fy fan säger jag bara. Fy fan vad gott.

Nu har jag ingen bild på ankan men jag har bild på förrätten som var kungskrabba. Mums.




Till efterrätt fyllde vi banan med choklad och marsmallows (hur fan stavar man till det??) och stoppade in i ugnen. Prova det, skitgott och enkelt. Skär upp bananen, stoppa i choklad och vad ni nu vill ha i. Vira runt lite folie och stoppa in i ugnen på typ 200 grader i kanske 15-20 minuter. Jummy.


Kram /S


Hahaha vad hände här?

När man varit ute och rumlat runt på krogar och annat så är det alltid lika roligt att kolla om man tagit nåt kort. Nån (Therese) hade tagit kort med min mobil... På mig.. framför en snutbil.. Varför? Ja det kan man fråga sig.

Jag har ju en polisfobi. Första gången jag blev stannad och skulle blåsa så grät jag som ett barn. Det var så här att jag, mitt X och Alex skulle åka hem från stugan. Alex var superliten.. kanske 1 månad. Vilket innebar att jag inte druckit alkohol på... ja nån gång innan jag blev gravid.. ja men ni fattar, länge sen!

Men när vi åker där på åsgatan och den där polistjejen ställer sig mitt i vägen och vinkar in mig så var det som att hela jag slutade fungera. Mitt hjärta slutade slå och jag glömde bort att andas. Ja så var det faktiskt...

Jag får lite panik där i bilen och vet inte hur man får ner rutorna (på min egen bil) och när jag är klar med blåsningen (jo, jag klarade det) och ska åka där ifrån så skakade mina ben så mycket att jag inte kunde köra.. Jag kommer därifrån tillslut och i ren panik så ringer jag min stackars pappa och gråter:

"Pappa!! *snyft* Det värsta som skulle kunna hända har hänt!!! *buhuu*"

Stackars pappa blir ju såklart jätterädd och tror att vi kört av vägen, krockat eller nåt annat hemsk. Så när jag förklarar att jag blivit stoppad för en blåskontroll blir han så arg på mig och slänger på luren.. Nu i efterhand förstår jag honom men i min värld var det det värsta som skulle kunna hända.




Tillbaka till vad jag skulle blogga om.. att man kan hitta kort man inte kommer ihåg att man tagit. Det här är ett sånt kort.


Kram /S


Torsdag

Idag är det torsdag och jag har tvättdag... Alex fick vara på dagis idag eftersom han varit där så lite på sista tiden (cypernresa och annat skoj) så han kommer in i rutinerna igen. Så har jag äntligen satt i "vinterfönstrerna". Vad heter det egentligen? Extrafönstrena? Fan nu kan jag inte stava heller! Hahaha! Skit samma, ni fattar väl vad jag menar iaf?




Fick tipset om att lägga bommul mellan fönstrena.. vad tycker ni? Känns lite tantvarning? Fast det hjälper ju mot drag.. Bommul och nåt pynt? Hmm... det var så jävla drygt att sätta dit dom så jag vet inte om jag vill ta bort dom igen.


Förresten så kollade jag på filmen igår. Den där Love.. vad den nu hette. Som jag bloggade om här om dagen. Den var väl ok. Inte mer än så.


På fredag ska vi ha lite mys med jobbet. Hem till en av oss och käka lite, dricka lite vin och bara ha det bra. Ska bli superkul!


Jag fyller ju år snart också! Hoppas hoppas jag får semester för då blir det skoj! Middag med la familia på fredagen och skoj med brudsen på lördagen =) OM jag nu får semester!! Hoppas!


Ha en bra dag! Kram /S


Tack Sverige!

Vilken jä*%&a match det blev idag då! När Källström gjorde 1-0 målet så skrek jag av lycka (på jobbet)



Sen gick allt så fort.. 1-1... 1-2.. fan fan fan... 2-2 (hoppet finns där igen!!!) så snabbt som tusan 3-2!!! Så höll dom i och t om ökade på slutet! Vilka grabbar!

Superstolt svensk idag. Tack.


Kvällens film..

..blir den här






Hoppas den är bra!



Filmtips

Här kommer ett filmtips till en sjukt bra (tjej)film. Se den säger jag bara.





Se den.

(Therese, se den ihop med mamma och en toarulle)


Snodde ett par kort från Kristoffers telefon..

...från Ladies Night..









Åh jag vill tillbaka! Undra när dom har nästa show... ;) Nä får nog hålla lite i slantarna nu! Eller..? Vad säger du Therese?

Idag ska jag slappa i soffan.. mest hela dagen. För det är jag värd!

Kram /S


Jesse Williams

Snyggast just nu i min värld..














Nå vad tycker ni?

I dag är det fredaaaaaaaag!

Jag är lycklig. Känner mig nästan kär... ;)

Idag kommer han hem. IDAG!!!



(kortet har hans pappa tagit i Cypern)

Min lilla dykarmästare!


Nu ska jag duscha och göra mig klar för en lunch med mamsen och systern


Ha en underbar fredag!

Kram /S

Systermys

Jag behöver väl inte upprepa och dryga mig om hur härligt vi hade det i lördags?
En bild säger mer än 1000 ord...





kram /S


Härliga brittsommar!!

Det har ju faktiskt varit helt underbart väder. Förra helgen var ju helt gudomlig! Fredagen spenderades hemma hos mamma och pappa så då passade jag på att färga håret i solen på balkongen.. Therese klippte pappa där ute också. Helt underbart, gudomligt skönt var det. Så varmt att vi till slut var tvugna att gå in...



Kram /S


"Kool" fika

Var och hälsade på lilla "L" igår och fick lite fika.. mycket Koolt (jag vet att det stavas coolt)





Kram /S


Jag vet då vad jag ska göra idag... TVÄTTA...

dsc03267 (MMS)

Jag vet då vad jag ska göra idag... TVÄTTA! Fast det är helt ok, jag gillar faktiskt att tvätta... lite terapi :) Sen ska jag försöka hinna träna en snabbis i vasahallen innan jag ska få sniffa på bebis! Jag har ju fått en ny kusin <3 Grattis till Henrik och Kristin till lilla L!


Saknar..

Åh jesus vad jag saknar min prins.. Han är ju på semester med pappsen sin och kommer hem på fredag. Idag saknar jag honom så jag kanske går sönder..








..till himlen och tillbaka..







Kram /S



del 2


















































































Tack älskade du <3



Kram /S


Ladies night del 1

yeah! Jag och Therese var ju där som ni vet.. här kommer lite bilder!



































Internet är sjukt segt idag... återkommer i morrn!