Syster

Fick den här fina av min syster :)


Fattar du mammi? :)4-hjulingskillen

Idag fick han den. Lyckligare kille får man leta efter! Han körde om och om och om igen.... Till klockan blev 19.30 och läxorna var kvar att göras. Nu är dom gjorda och han ska strax sova. Skulle egentligen sovit men idag är ingen vanlig dag. Idag är 4-hjulingsdagen ❤❤❤


I morrn nalkas cirkus med moster ❤Promenix!

Kom precis hem efter en promenix/joggtur. Idag blev det 6.67 km (står på runkeepern) och de tog exakt 1 timme. Inte min bästa tid men det var riktigt skönt idag! Perfekt värme ute och solen sken men var inte stark. Perfekt!

Förra veckan gick jag mån, tors, fre, lör och var på gymmet på tis. Sen här veckan kommer det inte bli så mycket men 3 dar ska jag hinna med iaf!


Nu ska jag ta ett bad, sen jobba 2 timmar, sen ska Putte hämtas och så ska han få sin överraskning. 4-hjulingen. Han vet om att han ska få en sak idag men inte vad. Hihi ❤❤❤❤❤

Alex vs mammi

För några veckor sen var det "mammamatch" med Alex innebandylag. Vi hade sjukt kul och spöade såklart skiten ur ungarna. Mohahaha!


Sjukt kul var det ;)

Utflykt med sparken

Igår, söndag, körde jag och Alex en liten utflykt till träningsgrejerna vid second hand. Jag joggade och han sparkade på sin spark 2.0. Sen tränade vi lite så åkte vi hen igen. Mysipysigt!Världens sötaste träningspartner ❤❤Therese 25 år!

Vi firade min bästa syster med buller och bång. Grattis prinsessan!


Missade helt att ta kort på middagen och partyt på kvällen. Så kul hade vi!