Torsdag

Idag är det torsdag. Torsdag den 14 november 2019. En bra dag! Först kom Noel, sen hämtade han och jag Alex. Dom hade lite mys och delade på en mandarin. 



Sen busade vi, busade och busade. 


Lite suddig bild. Men det blir så när man har roligt. 

I morgon är det fredag. Då ska Alex fira Tompa sen sova hos mormor och morfar. Jag ska jobba, en sisådär 34 timmar på raken. På riktigt alltså 🤣 

Längtar till nästa fredag 💗

Kram Sussi 


Jag älskar mitt jobb. Tur det!



God morgon måndag!

Måndag morgon och jag är ganska pigg. Alex käkar frukost sen ska jag vara snäll och skjutsa honom till skolan. Det är så mycket snö ute! Hittar inte hans täckisar så han får låna mina som jag har snott av mamma eller pappa. Stora är dom iaf. Men bättre än inget! Får fixa nya om han inte hittar dom hos pappi. 

Jag hade ledig helg i helgen så i fredags kom hela familjen på middag. Jag fick biljetter till Dannys show i Göteborg!!! Och tågbiljetter och hotellnätter, 2 nätter. Oh my lord. Jag, mamma och Therese. Woop woop! 

Vi hade så trevligt under kvällen så jag tog inte ett enda kort. Noel sov kvar och väckte mig på lördag morgon med att ropa på mig: "Titti? Titti? Titti?"
Titti är alltså jag, han kallar Alex för Tittix. 

Idag väntas jobb 11-20 tror jag. Alex ska till pappa efter skolan och jag tänkte kanske baka lite ikväll. Vi ska baka till julskyltningen och jag blev så sugen på att baka noblessekakor när jag kikade på recept. Vi har möte i morgon bitti så då kan dom få äta upp kakorna 🤗

Ett inlägg utan bild? Nä jag lägger in ett kort som inte alls har med texten att göra. 


Men i lördags var vi iaf i stugan och badade jacuzzi, kortet är taget långt innan det för nu är det alldeles vitt med snö. 

Kram Sussi 

Hemma

Vi kom hem igår kväll. Tack snälla snälla mamma och pappa som hämtade oss på Arlanda. Guld värt! 

Hemresan kändes lång fast att den "bara" var 4 timmar. Vi försökte döda timmarna med att kolla film och spela hus med knuff 




Vi åt på flygplatsen i Turkiet. Det hade Alex sett fram emot länge. Popeyes heter det och det ska tydligen vara som kfc. Det var det! Gott och mättande 😊

Nu väntar en vecka med jobb sen middag med familjen på fredag. Då ska vi fira min 35års dag. Woop woop 💃

Kram Sussi 

Sista dagen i Turkiet

Idag var sista dagen. I morgon vid 12,40 (10,40 svensk tid) blir vi upphämtade av bussen som kör oss till flygplatsen. Idag har vi mest slappat. Det har varit sämre väder, regnat lite och varit mulet. Vi låg en stund vid poolen, sen gick vi ner till spaet och badade i poolen där. Vi vilade lite på rummet och gick sen ut för att käka "döner kebap". Det är alltså kebabrulle, typ. Jag tog med kyckling och Alex med kött så delade vi halva var. Den med kyckling var sååå god! Sen slappade vi lite till, jag satte mig i lobbyn och tog ett glas vin och Alex hade lite egen slappartid. Sen käkade vi sista middagen på hotellet. Maten är faktiskt fortfarande helt ok. Idag var det nån köttgryta som var godast. 

Jag gick ner och kikade lite på showen ikväll, det var livemusik och han var ganska duktig. Men jag är lite trött så jag smet upp till Alex efter en kort stund. Nu ska vi kika lite youtube sen försöka sova i tid så vi är pigga i morgon. Lägger in lite bilder från dagen.


Här ringde jag Alex för att säga till att komma ner så vi kan käka ❤


Dom här 2 bilderna är utanför entrén på vårat hotell. Hotellet får verkligen högt betyg av oss. Rent, snyggt, bra personal, bra mat, nära till centrum, bra service. 5 tummar upp av oss!

 
Här ska han börja sjunga. Sen började folk dansa så det var väl bra betyg för honom.




3 bilder från poolen. Riktigt bra spa! Massagerum, poolområde, bastu, duschar osv. Sen ingår det gratis handdukar till pool och havet. Gratis solstolar vid havet... eller gratis och gratis, det kostar ju att bo här. Med det ingår iaf i priset 🤗

Avslutar med en liten bild på mig och Alex. Han skämdes lite eftersom jag hade lite väl mycket mönster i olika former. Och en magväska. Pinsamt!

 
Så tacksam för den här veckan. Nu ska jag slå på nåt program att se innan jag somnar gott.

Kram Sussi