Amandas nya bur

Hon är supernöjd med sin nya bur. Jag är supernöjd att hon inte kan smita! Win win!


servettringar

Nästa projekt med #Sussi30 är att göra servettringar. Jag gör dom av toarullar och presentsnören. Blir bra!


Uppdatering med Amanda

Den där lilla fantastiska hårbollen smiter ur sin bur med jämna mellanrum. Det håller på att driva mig till vansinne! Hon smiter 1-2 gånger även fast hon motioneras mycket i plastbollen. Hon är alltså ca 5 cm lång, med andra ord supersvår att hitta på 67 kvm. Jag måste åka och köpa en annan bur, en med plastväggar. Det måste jag fasiken göra snarast! Kanske kan åka nu... Jäkla hårboll!

Amanda

Det här är vår nya familjemedlem Amanda. Hon är en dvärghamster och redan fruktansvärt älskad <3Discobowling!

i fredags var jag och Alex på discobowling, vi var ensamma på våran tid (19-20) men vad gör det?! Vi dansade och spelade :-) Alex vann efter mycket om och men och vi hade en riktigt rolig timme tillsammans.Slut på fotboll för i år

Igår spelades sista matcherna för i år. Inga mer träningar är det heller! Hedemora avslutade cupen med vinst i sista matchen!


Alexander 7 år!

Idag fyllde min lilla korv 7 år. Han firades med frukost på säng, stort kalas med 30 kompisar i stureskolans gymnastiksal och avslutas med kalas för familjen. Han är superlycklig och har fått så mycket paket! Det bästa verkar vara dvärghamstern Amanda. Ja han döpte henne till Amanda. Summa kardemumma så har han haft en fantastisk dag!
Sista turen med vagnen för i år?

Kanske. Vi packade iaf ihop och och drog iväg (utan barn!?!?) med husvagnen till borlänge. Vi valde mellstaparken och hade det fantastiskt. Vi spenderade kvällarna med att prata och dricka vin och bara spendera tid med varandra. Vi var på Alex fotbollscup som passande nog var i borlänge också. Vi konstaterade, efter att ha vaknat dyngsvettiga, att det inte är nåt fel på värmen i vagnen. Puuu vad varmt det blev!

Nu dividerar vi lite om det får vara sista turen för den här säsongen eller om vi hinner med en till? Vi kom också fram till att vi har varit på 8 olika campingar i år. Då har vi hunnit med samma flera gånger men jag kommer knappt ihåg var jag har varit och hur många gånger. En fantastisk sommar har jag haft iaf, det vet jag :-)
grattis morfar!

I fredags firade vi morfar med kräftor och pussar. Grattis!
#Sussi30

Ja snart smäller det. Om mindre än 2 månader blir min 30 års fest! Jag har längtat i flera år efter att bli 30, 27-29 tycker jag var helt onödigt. Iaf så ska det bli en fest i lokalen i Olshyttan och lite mer än 60 personer är bjudna. Jag tänker mig att kanske 30 av dom kan komma och efter att ha kikat in lite i lokalen igår så får det nog inte plats med mer än max 50 så det blir nog toppen! Festen kommer gå i guld och svart och jag sysslar för fullt med att få det så bra jag bara kan. Längtar :-)