Måns

Håller tummar och tår att du vinner hela skiten!


Stockholm i mitt ❤

I morgon tar vi med våra överfulla väskor och sätter oss på tåget som åker mot stockholm. Vi ser fram emot en helg av massa mys, lek, god mat, smaskigt fika och annat skoj. Vi har bokat tekniska museet på lördag hela dagen men det är lite ovisst vad vi ska göra på fredag eftermiddag. Vi landar 12.15 och ska luncha sen iväg på nåt skoj. Skansen kanske? Kanske nåt coolt lekland? Junibacken är väl skoj? Hur är det när man är 7 år och ska åka tunnelbana och buss? Förra året fick han åka med mig på mitt kort, men nu? Ska han ha eget? Äsch det kommer bli asbra :) Förra året hade vi skitkul!Annars när jag åker till Helena slår vi klackarna i taket men den här helgen är det bara mys på schemat!


Längtar!

Köket

Köket har fått sig ett lyft här hemma. Jag och Therese har tapetserat och så har jag dekortejpat över det fula bruna kaklet. Kaklet blev inte optimalt men iaf bättre än det som var. Tycker jag!


sportlov


Idag har vi kört bio på eftermiddagen. Den var säkert bra, jag somnade :)

Nu är vi i paradiset. Alex njuter av att bli bortskämd av sin mammi och moster. På fredag åker vi till Helena. Längtar <3Lyckligt lottad

Tänk att just jag får krypa ner bredvid dom här fina fossingarna i storlek 33. Snart har han finnar, storlek 43 och sover med sin tjej. #lycka


mammi

Veckans meny ;)

Söndag kväll

Jahapp då har en ny vecka gått. En vecka till sen är det sportlov för lilleman. Han tar lov redan på onsdag för att åka på lyxkryssning i norge med pappi och familj på den sidan. Lyxunge! Sen ska vi försöka hitta på nåt kul från onsdagen efter då jag får tillbaka honom. Jag tänker mig slalom i gberg och en resa... Kanske sthlm?

Idag har vi hängt hela dagen i vhyttan. Det har spelats innebandy och jäklar vad bra dom var idag <3


Jag var bullansvarig till kiosken idag! Så gårdagskvällen spenderades i köket för att baka bullar. Det slutade med 70 bullar i sopen. Jag är skitdålig på att baka bullar! 


19.30 panikåkte jag till hemköp. Heja hemköp!


Jag och Therese åkte till blge en dag i veckan också för lite shopping. Där hängde vi med Roger, Alex och Alice en sväng och jag högg naturligtvis Alice för lite bebisrace ;)


älskar bebisar!

Nu är det söndagsfilm som gäller och jobb i morrn!

Kram

Träning

God morgon! Nu har jag komm. Tr igång med träningen tycker jag. Fått in bra rutiner på när jag går dit. Iofs har jag bara kört en vecka hittills men det känns bra! Eftersom jag oftast börjar jobba 13 eller 14 så är det perfekt att gå dit till 10-11 snåret. I helgen började jag 11 så då passade 9 perfekt. På torsdag ska jag och Sara dit på kvällen, det som är synd då är att det är så nedrans mycket folk! På dagarna är jag nästan själv :)


Just nu vll jag ha en  träningsfri dag. Men det kommer jag ha i morgon så det kanske är lika bra att masa sig ner?

Mami

Ska vi luncha onsdag eller fredag? Tror att jag är ledig vid lunchtid dom dagarna :)


övernattning på gamla brogatan

Igår kväll åkte vi hem till charlies farmor för att fira hennes födelsedag. Vi myste på och ungarna (15st?) lekte och badade jacuzzi :) Vid 22 tog vi taxi hem till dom och spenderade natten där. Vi vuxna pratade till långt in på småtimmarna och barnen somnade gott sent på nattkröken. Vi myste idag och lekte ute fram till 14-snåret då vi hade hunnit klämt mat från pizzerian också. Sen var vi bara hemma. Vi har tvättat, ätit tacos och spelat tvspel. En riktig myshelg med andra ord!