Hemma från västkusten

I går kom vi hem efter 10 dagar på vift. Vi har haft det så sjukt bra att jag har svårt att smälta allt. Vi åkte på fredagen vid 10 snåret i en Saab utan ac. Men eftersom vi hade bokat 3 nätter i karlstad så behövde vi inte köra så himla långt. Ändå hade vi kört mer än hälften till slutdestinationen grebbestad. Iaf så kom vi fram, efter lite felkörning med husvagnen inne i karlstad, letandes efter en mataffär, till campingen vid 15.30. Förtältet slängde vi upp på några minuter eftersom vi nu är proffs ;-)

Den helgen gick så fort så fort! Vi badade i Vänern (visst är det Vänern?), ungarna snorklade mest, vi grillade, spelade massa spel, dom hyrde cyklar och vi vuxna njöt och pratade långt in på nätterna.

Huxflux blev det måndag och dags att åka till västkusten. Var tog helgen vägen? Iaf så kom vi fram till nästa camping som hette nordic camping vid 16. Campingen i karlstad hette first camp. Vi slängde återigen upp förtältet och kastade oss sen i havet. Varmt och skönt men jobbig botten full med ostron, musslor och annat vasst skit. Som tur var så hade dom andra hund med sig så vi gick bort en bit på stranden där dom fick bada och tadaa!! mycket bättre strand! Tackarrr ;-)

Den veckan har gått ut på att bada, äta god mat, snorkla, fiska krabbor, leka, dricka gott. Synd att tiden gått så fort! Sen när vi skulle åka hem så insåg vi att det inte var hållbart att åka så långt utan ac. När vi hade kört 22 mil på 5 timmar pga alla badstopp bestämde vi att stanna en natt i Karlskoga. Vi tar då in på en privat camping. Enda kravet var att det skulle gå att bada. När vi kommer fram så fick vi ingen plats "ställ er var ni vill" fick vi höra. Jaha... nu fanns det ju inte mer än 15-20 platser och det var precis bredvid stranden så det var väl bra. Sen kom ovädret precis när vi skulle bada så det blev bara ett snabbt dopp sen satt vi i husvagnen och tittade på miraklet. Det blixtrade och brakade samtidigt. Mäktigt men läskigt. Kvällen avslutade vi med fiske (jag fick 2 mört) och film sen somnade vi i tid. Eftersom vi inte hade satt upp förtältet så kunde vi åka tidigt hemåt sen.

Jag summerar den här semestern som fantastisk, intensiv och alldeless alldeless underbar <3
Semester!!

Japp nu har fröken Sussi fåtttpgm efterlängtade semester. Äntligen! Än så länge har vi hunnit med bad i dammsjön, poolparty i stugan med massa mys och grillkvällar. Då har semestern varat i 2 dagar hittills. Nu i dagarna väntar målning av stugan, Alex åker till pappi några dagar sen drar vi med husvagnen på fredag och första anhalten blir karlstad. Där stannar vi 3 dagar innan vi åker till grebbestad på västkusten. Vi blir minst 7 barn och minst 10 vuxna. Härligt :-)
Välkommen sommaren!

Idag är första riktiga sommardagen i mitt tycke. Vi hade ju lite lite fint där i maj om jag inte minns fel men efter det har det inte varit många dagar att hänga i julgranen. Dagen har jag spenderat på beachen i vikhyttan. Helt ensam. Eller ensam och ensam, jag och Maggan Graaf hängde tillsammans idag. Hennes bok var väldigt lättläst och jag fnittrade högt för mig själv. Läste ut den på ca 2 timmar så det är en perfekt strandbok!

Det var så varmt att jag badade 5-6 gånger och i vattnet stod det att det var 22 grader men det tror jag inte ett skvatt på. Max 20. Men det är ju skönt det!
Lekland

Vi snodde med oss Alex bästis och styrde bilen mot Falun och leklandet igår. Skoj som tusan tyckte dom det var :-) Det var trötta pojkar i bilen på väg hem!
Kräftor!

Vi bjöd in Therese i våran klubb "stajlklubben" igår med kräftskiva som mat. Gissa vem som inte orkade skala sina egna kräftor?


Fotboll

Alex går ju på fotboll och idag fick vi lagfoto som dom tog. Syns att han är van att bli fotad va?