Hemma från västkusten

I går kom vi hem efter 10 dagar på vift. Vi har haft det så sjukt bra att jag har svårt att smälta allt. Vi åkte på fredagen vid 10 snåret i en Saab utan ac. Men eftersom vi hade bokat 3 nätter i karlstad så behövde vi inte köra så himla långt. Ändå hade vi kört mer än hälften till slutdestinationen grebbestad. Iaf så kom vi fram, efter lite felkörning med husvagnen inne i karlstad, letandes efter en mataffär, till campingen vid 15.30. Förtältet slängde vi upp på några minuter eftersom vi nu är proffs ;-)

Den helgen gick så fort så fort! Vi badade i Vänern (visst är det Vänern?), ungarna snorklade mest, vi grillade, spelade massa spel, dom hyrde cyklar och vi vuxna njöt och pratade långt in på nätterna.

Huxflux blev det måndag och dags att åka till västkusten. Var tog helgen vägen? Iaf så kom vi fram till nästa camping som hette nordic camping vid 16. Campingen i karlstad hette first camp. Vi slängde återigen upp förtältet och kastade oss sen i havet. Varmt och skönt men jobbig botten full med ostron, musslor och annat vasst skit. Som tur var så hade dom andra hund med sig så vi gick bort en bit på stranden där dom fick bada och tadaa!! mycket bättre strand! Tackarrr ;-)

Den veckan har gått ut på att bada, äta god mat, snorkla, fiska krabbor, leka, dricka gott. Synd att tiden gått så fort! Sen när vi skulle åka hem så insåg vi att det inte var hållbart att åka så långt utan ac. När vi hade kört 22 mil på 5 timmar pga alla badstopp bestämde vi att stanna en natt i Karlskoga. Vi tar då in på en privat camping. Enda kravet var att det skulle gå att bada. När vi kommer fram så fick vi ingen plats "ställ er var ni vill" fick vi höra. Jaha... nu fanns det ju inte mer än 15-20 platser och det var precis bredvid stranden så det var väl bra. Sen kom ovädret precis när vi skulle bada så det blev bara ett snabbt dopp sen satt vi i husvagnen och tittade på miraklet. Det blixtrade och brakade samtidigt. Mäktigt men läskigt. Kvällen avslutade vi med fiske (jag fick 2 mört) och film sen somnade vi i tid. Eftersom vi inte hade satt upp förtältet så kunde vi åka tidigt hemåt sen.

Jag summerar den här semestern som fantastisk, intensiv och alldeless alldeless underbar <3












































Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback