Handbollsträning på 2 timmar

.. efter kanske 7 års uppehåll.. men det gick väl bra! Flåset finns ju absolut inte men det hade jag inte räknat med heller.. eller å andra sidan så har jag aldrig haft nå flås =) Men shit vad det var roligt!! Så nu i helgen blir det cup. Börjar på fredag kväll med en match så kör vi 2 på lördagen och så får vi se om vi får vara med och spela nå slutspel.. jag vet inte riktigt hur dom lagt upp det, om det finns nå B-slutspel. Vi får se!


Haft en riktigt toppenhelg också.. ;)


Så nu ser jag verkligen fram emot i helgen, på lördagkväll blir det lite bastu och mys sen middag med alla i laget på 1 1/2. Kul kul!!

Så nu måste jag hoppa in i duschen!

Så här trött är jag




Så nu blire dusch å sen gonatt!!

Kram /S


Lätt eller svårt?

Efter en förfrågan om barnskådisarna (som knappt nån gissade på!!) från fröken Ida stammen Stam så kommer här några till. Får se om ni vet vem denna är, vi börjar med en enkel så blir det svårare och svårare.. ok?


Nummer 1:



Fisenkelt va?


Nummer 2:



Hihi =)



Nummer 3:



Den här är svår.. en liten ledtråd.. hmm.. handlar mest om en tjej.. men det är en tjej till med och sen den här killen..



Nu får ni gissa!!


Tandborstning på hög nivå!

Varje morgon och kväll försöker jag se till så vi borstar tänderna ihop och han har blivit jätteduktig på det själv! Han är som en spegel och gör exakt som jag gör.. så söt så!











Gullefjun!!


Usch vad jag avskyr (starkt ord men jag gör verkligen det) den blåa färgen på toaväggen!! Undra om jag ska ta tag i den nästa vecka kanske.. orkar för tusan inte måla mera men det är ju bara målad väv så två vändor kanske.. nä tre kanske med vit färg borde räcka.. kanske! Nej va fan det är ju skitblått! Vad kan man ta annars? Kanske grå färg? Jo men det skulle nog vara fint! Men då har jag grått både i vardagsrummet och på toan.. äsch! Det är fint med grått!! Fräscht!


Nu laddar jag för ett arbetsskift.. 24 timmar.. snark..

Idag har jag varit i farten hela dagen! Tvättat, storhandlat, städat, diskat, varit en sväng till stugan (helt i onödan) och nu hann jag med en halvtimme framför datorn innan det är dags att åka till jobbet..

Ser fram emot helgen!!

Kramar /S


Gratis smink? Ja tack!

Fast jag undrar varför det heter gratis smink.. än så länge har jag bara hittat presentkort på HM, Nellys.com, Åhlens osv.. men men, 250 spänn i presentkort för att surfa runt lite och svara på några frågor är väl inte helt fel! Om ni går med och trycker på länken så får jag massa poäng! Vore snällt av er =)


Här är min länk---------> 
gratis smink



Puss å kram /S


So far...

Ja än så länge har vi hunnit med disken, pusslat pippipussel, kört med Mac och Blixten.. och klockan är inte ens 16! Nu ska jag börja med maten medans Alex vilar lite till en film.. ikväll bjuds det på kött, potatis, majskolv och bearnaisesås, på balkongen såklart! Mamma kommer dricka lite coca cola och Alex en festis. Riktig mysmåndag med andra ord! Vi brukar alltid ha en mysmåndag när han varit hos sin pappa över helgen, då har jag saknat honom så mycket att det alltid blir lite speciellt.. en lite guldkant på vardagen lyfter upp det liksom! Vem har sagt att måndagar måste vara tråkiga? Lika som söndagar? Söndagar är min absolut bästa dag i veckan, jag älskar söndagar!

Jo jag har fått hem en till film som jag kan se ikväll om jag orkar,
Date Night heter den, nån som sett?



Brukar ha lite svårt för Steve Carell.. men jag ska försöka ha överseende med det, den kanske är skitbra! Så nu ska jag sätta på potatisen så det blir mat nångång!

Kram /S


Idag kommer Alex!

Idag kommer bli en toppendag! Jag känner det i hela kroppen, ingenting kan gå fel! Jag ska kasta in mig i duschen nu och sen åka och hämta honom. Sen får vi nog åka på våran vanliga veckohandling som vi gör på måndagar, lite färsk mjölk, bröd m.m.

Så ska vi naturligtvis leka! Pussla pippipussel, köra med Mac och Blixten McQueen, bygga tågbana och kanske om vädret håller i sig vara ute på gården och leka lite.

Ikväll ska jag se The backup plan med Jennifer Lopez, nån som sett den? Verkar vara en riktig tjejfilm med kärlek, romantik och komedi.. passar perfekt!





Är det inte ikväll som fångarna på fortet börjar? Jo men visst är det väl så!


Och dom som tävlar ikväll är:

Fortets mästare 
 Marie Svan (gift med Gunde)
Isabella de Salareff (Elektra från Galdiatorerna)
Magnus Samuelsson (världens starkaste man)
Casper Jarnebrink (sångare i Arvingarna)

mot..

Svenska mästare
Malin Ewerlöf Krepp (friidrott och löpning)
Armand Kranjc (boxning)
Susanne Gunnarsson (kanot)
Patrik Sjöberg (höjdhopp)



Det ska jag se iaf! Hoppas Alex håller sig vaken så jag får lite sällskap men Roger sa att han var förkyld så han nattar säkert kudden tidigt. Nä nu måste jag sätta fart! Hörs senare.

Kramar /S


Dagens

Dagens humör: Sprallig
Dagens mående: Lycklig, fundersam, planerar, spänd
Dagens frisyr: Haha, har jobbat långskift och inte duschat än så.. lite spretigt och smutsigt
Dagens borde: Diska.. har fyllt i diskvatten iaf!
Dagens klädsel: Nyss-jobbkläderna.. Nu-trosor och BH.. Snart-klänning
Dagens planer: Bio om.. shit! Skitbråttom!
Dagens vill ha: Vill ha.. en kyss tack!
Dagens längtan: Alexander
Dagens fundering: Vad händer? Ska jag? Funkar det?
Dagens beroende: Cigg, samma som alla andra dagar..
Dagens tråkigaste: Ja.. nä.. finns nog inge tråkigt idag, skulle vara disken då.. och att jag glömde ett kort på jobbet
Dagens tidning: Läser aldrig tidningar.. eller jo, KLICK läste jag på jobbet
Dagens låt: Kärleksvisan - Sarah Dawn Finer


Jobb och 1 1/2

Jobbat mer eller mindre hela helgen men hann med en snabbis på 1 1/2 i fredags som alltid är lite skoj. Therese satt hemma hos mig med några kompisar och väntade när jag kom hem från jobbet på kvällen. Tog nån öl och sen drog vi på oss skorna och hamnade som vanligt på halvan. Kul! Mycket folk, känt folk och god öl. Perfekt med andra ord.




Claes var lite pussasugen =)





Hmm.. =)





Lika glad som vanligt! ;)


Ikväll nalkas det bio, äntligen ska jag se Eclipse!


Kramar /S


Det finaste mina ögon någonsin skådat..

.. är den här lillfisen





Det här är kärlek det

Kramar /S


Äntligen är skåpet jag slitit med färdigt!!

Tack snälla, snälla Therese för all hjälp idag!!

Vi var ju som sagt till blge och lekte lite.. vi passade då också på att köpa en tapetrulle till mitt skåp som jag målade färdigt på förmiddagen idag. Hem till stan och ner till garaget där jag har spenderat otaliga timmar med att måla fanstyget. Blod, svett och tårar har jag verkligen lagt ner på skåpet och nu ÄNTLIGEN är det färdigt!! Börjar med att visa för er som glömt bort hur det såg ut från början (hopplockat)




Ja.. vilket pussel det har varit! Men jag känner mig supernöjd nu när allt är färdigt och det står på sin plats i vardagsrummet!














Jag har sagt nu att jag aldrig mer kommer dra ett penseldrag på nån gammal möbel, hädan efter blir det bara att köpa nytt! Men jag vet att jag kommer ångra mig snart och springa runt på loppis och shoppa =) Har jag berättat att jag köpt två sängbord också som står i badrummet på torkning, målade dom nu ikväll.. också! ;)


Nattinatt! /S


Framtidsmuseét i Borlänge

Ja, det var nog roligare för oss vuxna än vad det var för barnet i sällskapet! Men vi slog ihjäl lite tid iaf.. här kommer lite pics














Kul kul!!


Kramar /S


Jag och min syster..

.. är två rätt töntiga personer..




.. ganska osociala också..


Men om en stund ska vi åka till Framtidsmuseét med Alex, får se vad han tycker om det! Bilder kommer säkert ikväll.. om jag orkar! Sen blir det jobb hela helgen, så ska tydligen Therese ha fest hos mig. Jaja!


Kram /S


Hot hot hot hot!!

Ja.. tänkte bara dela med mig av ett foto jag ramlade över på nätet idag.. Vi måste dela med oss av det fina vi hittar till varandra, tycker ni inte det? Så här kommer nån som jag gärna vilar ögonen på.. yummy!



Joel Kinnaman


Skulle inte gråta om jag mötte den här karln på stan heller (vilket inte är så troligt tyvärr)




Jude Law



You like?

Nån annan som har nån hottie dom vill dela med sig av?


Kram /S


Therese har inte en chans mot storasyster! ;)

Grattis mamma på din 55-årsdag!!! Idag har jag jobbar, varit på IKEA, bjudit min mamma på trerätters middag och spöat min syster i biljard! Toppendag med andra ord!




Grattis mamma! <3




Looser =)




This is how you do it..




Min medhjälpare!




Sikta noga... och skjut! Eller stöt kanske det heter... äsch!




Jag vann...




...en papperöl! Tack och bock!


Nä, nu blir det gonatt!


Grattis igen till min underbara mamma. Jag älskar dig! Puss från mig <3


Kram /S


Muffinsbak

Ja, jag kommer aldrig, aldrig bli nån konditor det är då en sak som är säker.. Jag och Alex har bakat muffins idag, fyllda med marshmallows och dumle. Jaha.. vi gör smeten (Alex sprutar smet över hela köket eftersom "han kan själv") och häller sen i dom i formarna, petar i marschmallows och dumlegodisar.. dom ska vara inne 20 minuter. Ok tänkte vi, vi chillar lite och leker så kollar vi till dom efter ca 10 minuter och då har jävulen tagit sig in i ugnen! Nån har hällt ut smeten ur formarna, ner på plåten och sen ner i ugnen! Formarna höll inte alltså. Fan, fan, fan.. men det var inte alla som smetades ut, några kunde vi rädda.. och det var ju faktiskt bara sats ett. Vi lärde oss lite till sats två som blev heelt perfekt! Efter att alla 24 muffins blev klara så var vi ju tvugna att provsmaka så vi smetade på nutella och strödde över lite sprinklers som Alex köpte idag.. herregud vad smaskigt det blev!

Dom blev tyvärr inte så fina så det blir ingen close up på dom. Men ett kort på mitt hjärta där vi fikar muffinsarna kan jag bjuda på iaf!





Vi har hängt lite hos mormor idag också och käkat pizza med dom, myssöndag med andra ord!


Kramar /S


Cirkus Skratt? Eller Cirkus tråååkigt?

Ja ni.. cirkusen var ju kanske inte riktigt vad jag hade räknat med.. när jag gick på cirkus sist (mitten av 90-talet kanske) så hade dom massa djur, ex elefanter och kameler och sånt som hade show och det var ju det som var det roliga med cirkus. Det där med clowner och skit har jag aldrig förstått mig på.. tycker dom är lite småäckliga faktiskt. Passar bättre i en skräckfilm än på cirkus =)

Iaf så var jag, Alex och Therese där




Lite spännande var det emellanåt




Så spännande att Alex måste bita på naglarna




Åh titta! Äntligen en häst iaf..




Köpte ett blinkade svärd som jag råkade tappa under golvet... men Therese (smidig som hon är) trixade fram det igen!




Spända innan showen börjat



Sen var det nå kopiöst varmt där inne! Svetten rann på oss alla tre och när man kollade i pausen på vissa så hade dom gigantiska svettfläckar över hela ryggarna.. och jag förstår dom, det var säkert 35 grader där inne. Sjukt varmt!

Men kul att göra nåt iaf!


När Alex somnade på kvällen så blev jag sugen att kika på film och kom på att jag hade The last song på datorn (vet inte hur den har kommit dit..) och den var verkligen värd att se! Jag bölade (såklart) och skrattade och log.. och bölade igen.. nej men bra var den!




Men nåt som irriterar mig är att hon är så ful i mun, alltså inte att hon svär men det är nå konstigt med hennes läppar och tänder. Tänk på det om ni ser filmen!


Till det käkade jag en mumsig fruktsallad.. och så låg jag i sängen, sköönt!





Nu ska jag sova för i morrn blir det lek hela dagen med min prins, undra sa flundra vad vi ska hitta på för skoj. Äsch det blir ett äventyr som vanligt!


Kram /S


Dagis, möte, lek, tvätt och tapetsering.. pju!

Ja idag har vi verkligen hunnit med mycket! Alex var på dagis, jag var på möte.. sen åkte vi och tvättade alla våra smutsiga kläder och sängkläder och lekte lite i olika lekparker runt om i stan.. sen lekte vi lite med mormor och morfar.. och en fikasväng hos gammelmormor. Sen kom vi hem och då drog vi igång med lite tapetsering i mitt sovrum.. bara en liten vägg.. pju! Vad vi har varit produktiva idag! inte konstigt att han totaldäckade efter badet ikväll, sa bara gonatt så somnade han på 2 sekunder. Här kommer lite bilder från dagen!




Detta är min kille det.. snygg va?




Leker i en park




Usch, jag mår illa av denna.. huvva!




Lite kort i rocken älskling!




Men här räckte du till!




Mc Donalds var också ett stopp på våran lekresa




Min lilla kille har blivit så stor..




Sötnos!




Så avslutade vi lekdagen med en glass i solen, perfekt dag!


Nu ska jag också slänga mig i badet så jag är ren och fräsch när jag lägger mig i nytvättade sängkläder.. mys!

Kram /S


Alex!

Nu är han med mig igen, äntligen! Vi har varit ifrån varandra en hel vecka vilket både är bra och dåligt.. Vi hinner sakna varandra så mycket så det är såå himla kul att ses igen.. men visst är det också svårt att vara ifrån varandra, men på nå vis så funkar det. Iaf! Vi har hunnit med massor efter att han gjort sin första dag på dagis på.. ja jag vet inte hur många veckor det blev. Så har han flyttat från minsta gruppen till mellangruppen. Alex är nu på "granen" *stolt mamma*

Ja, när vi åkte från dagis så drog vi direkt till homebuy och veckohandlade. Sen hem med grejerna.. sen över till Ida för bullbak och TV-spelande


































Toppendag!!

(om jag är lättirriterad så tänkte jag sluta röka, har inte rökt sen i lördags! Wish me luck!)

Kramar /S


Somnar snart..

Har lite tråkigt så jag lägger upp en liten lista jag hittat..

1. Hur gammal är du om fem år? 30! Oj, oj..

2.Vem var den sista du träffade? Thaikvinnan på stan

3. Hur lång är du? 173 cm 

4. Vilken var den senaste film du sett? Leap Year eller vad den nu hette

5. Vem ringde du senast? Syster Therese

6. Hur löd ditt senaste sms? "Hej Kakan, jag vet att jag skulle ringa dig nu men jag är lite bakis så jag hör av mig senare, puss"

7. Om du fick en önskan uppfylld, vad skulle du önska då? Att alla ska få vara friska och mätta

8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Beror på vad det gäller.. men jag skickar mycket sms

9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Förlovade sen 30(nåt) år tillbaka

10. När såg du senast din mamma? Igår kväll

11. Vilken ögonfärg har du?
Grön/blå/grå

12. När vaknade du idag? 11 kanske

13. Har du någon gång hittat en katt? Näpp

14. Vilken är din favoritplats? Olshyttan

15. Vilken plats föredrar du minst? IKEA en regnig dag mitt i sommarn

16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Jag är då lyckligt gift, bor i ett hus lite utanför stan.. har tre barn

17. Vad skrämde dig som barn? Ja.. jag är nog räddare idag än vad jag var som barn tror jag =)

18. Vem fick dig att skratta senast? Säkert Therese

19. Vad är det värsta du gjort mot någon annan? Usch, det vill jag inte skriva

20. Äger du ett vapen? Haha, nej vet du vad!

21. Sover du med eller utan kläder på dig? Jag sover i trosor

22. Hur många kuddar har du i sängen? 3

23. Hur många landskap har du bott i? Dalarna är vårat landskap, siljan.. lalala! 1 landskap

24. Har du någon gång spytt på någon?? Självklart! Det har väl alla gjort nån gång

25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Strumpor och skor, men jag kan vara barfota också, brukar dock ofta frysa om fötterna

26. Är du social? Både och. Ibland jättesocial men det händer också att jag vill vara helt själv

27. Vilken är din favoritglass? Ben & Jerrys Choklad (kommer inte ihåg vad den heter)

28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa mig en bil (liten, billig) och sen åka på en veckas charter.. så spara resten

29. Favoritmat? Fisk.. eller nej! En grillad köttbit med potatis i folie.. åh vad gott! Med lite smaskigt rött vin till.. och majskolv.. sen grillad banan med choklad i.. åh vad gott!!

30. Tycker du om kaffe? Smaskens

31. Vad dricker du till frukost? Kaffe (äter inte frukost)

32. Sover du på någon särskild sida?
Höger men det är inte livsviktigt

33. Kan du spela poker?
Japp, är ganska bra på det faktiskt

34. Tycker du om att mysa? Åh gud ja!

35. Är du en beroendemänniska?
Jo, det tror jag

36. Blir du lätt kär?
För stunden kan jag bli kär i vem som helst, men det tar nog tid innan jag blir kär på riktigt

37. Vill du ha barn? Jag har barn och ja, jag vill ha fler (kanske.. eller?)

38. Hur får man dig på fall? Var dig själv, spela inga spel, försök inte imponera med massa skit.. jag gillar "ta mig som jag är", titta mig djupt i ögonen sådär lite för länge ni vet?, råka nudda vid mig ofta, le mot mig och ge mig komplimanger som du menar.. enkelt att få mig på fall va? Haha

39. Har du någonsin åkt ambulans?

40. Föredrar du havet eller en pool?
Havet

41. Vad spenderar du helst pengar på? Alexander, lägenheten och kläder.. och skor för tusan!!

42. Äger du dyra smycken? Tror inte det 

43. Har du någon gång testat narkotika? Herregud nej nej nej nej nej nej nej nej nej nej!!!

44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? Thaimat *mums*

45. Drömresmål? Just nu bara en vecka i ett varmt land, annars skulle jag vilja resa runt i USA i några månader.. så vill jag se thailand också

46. Välj ett ärr på din kropp och berätta hur du fick det? Har ett på foten som jag fick när jag var och badade för kanske 15 år sen.. ja säg att jag var ca 10. Skrapade foten på stegen som hade rostat sönder så jag fick sy några stygn 

47. Vad har du för ringsignal? Synd att du är så.. nåt

48. Vad är din bästa och sämsta sida?
Bästa, jag är mångsidig och har lätt för att anpassa mig. Sämsta, lättirriterad ibland utan anledning (jag vet om det och jobbar på det)

49. tränar du något? Nä, går på power walks och joggar lite ibland.. med betoning på lite =)

50. Kan du byta olja på bilen? Haha, nej gud nej. Jag får inte ens upp huven

51. Har du fått fortkörningsböter? Nej

52. Vilken var den senaste bok du läste? Snabba Cash

53. Läser du dagstidningen?
Hos mamma och pappa eller hos mormor

54. Dansar du i bilen? Nje, jag sunger nog mest.. eller jo jag dansar också

55. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rockklassiker

56. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Oj, ingen aning verkligen.. bergis korsord om nu det räknas

57. När var du i kyrkan senast? Hjälp, jo på bröllop i gbg i maj tror jag det var

58. Är du nöjd med din kropp?
Japp!


Lagom är fan inte bäst!

Byakampen är över.. vi vann inte.. det suger! Vi kom trea.. det är inte ok! Trea av sex lag. Mitt i skiten! Ska man förlora kan man väl lika gärna komma sist. Vem kommer ihåg det laget som kom trea? Ingen! Men kommer man ihåg dom som kom sist? Ja oftats! Grattis Vibberbo till vinsten, ni förtjänande det faktiskt! Och tack mitt älskade lag Olshyttan för att ni är ni, vi var iaf snyggst! Tack Bettan för ett bra jobb och ett fint tal. Tack Therese för att du är min syster. Tack mig själv för att jag är jag!

Här kommer en bomb med bilder från gårdagen (och ett på getingjägarn Ida från våran middagsdate)




Getingjägar´n




Lunchpaus i Vikbyn




Här köps det hamburgare och korv




Av den här snyggingen.. han ser väl inte farlig ut va?




Sara och Leffe lunchar lite




Alexander, mamma och Ninni snackar strategi




Medans jag och Therese laddar med en varsin cigg




Grr..




Vad fin hon är!




Hon tror hon kan vara bartender.. det gick sådär




Hemma efter "förlusten" men glad ändå!




Då ska det naturligvis spelas finsk boccia




Domaren Juha




Våran lagledare Bettan




Therese och hennes "bror" Kristoffer




Janne, du har nåt på halsen!




Ida, mamma och Milla har kul åt nåt




Therese, jag och Kristoffer passar på att mysa mellan kräftorna


Wow, vilket långt inlägg med mycket kort det blev. Haha, ja sen efter kräftskivan som vi var massa, massa folk på så åkte vi in till stan på Hökarfesten som var jättelyckad! Bra, mycket folk och jättekul! Idag ska jag måla, måla och åter måla möbler! Jag måste annars kommer jag aldrig bli klar..

Until next time!

Kram /S


Tjejer

Nu går jag på middag med den här tokfian




Kul ska vi ha!

I morrn är det byakamp, kom och heja!!

Kram /S


Ja..

Vet inte vad jag ska skriva.. Kan ju börja med att be om ursäkt att jag inte skrivit svaren på kändisarna! Börjar längst ner med.. tamtadadam!

Ronja såklart! Grattis Helena till första plats!

Sen kommer... Bert den siste oskulden! Grattis Helena igen! Om nu "Äre Bert?" gäller som rätt svar...
(Therese? LillErik? Ge er nu tjejer.. herregud..)

Sen var det... Sune! var den för svår? Ingen gissning från varken Helena, Ida eller Therese?

Och tjejen... (trumvirvel) Madicken!! Era loosers!

Jaja, så var det med det!

Idag är det torsdag, städdag.. nä, jag sket i det faktiskt! Har iaf börjat med att måla det fina vitrinskåpet jag fick av snälla Anita. Shit vad det kommer ta tid! Tog säkert en timme att bara måla lådorna.. Gäsp! Men tokfint blir det! Kommer bilder inom kort.

På lördag är ju den berömda byakampen också! Som jag har längtat iår! Semester och allt så ska jag äntligen få vara med att tävla.. har ju missat dom sista.. hmm.. 4? 5? årena. Men nu ni! Kom igen Olshyttan!

Hört rykten om att det kommer lite Stockholmare i morrn också? Stämmer det? Inte du Helena utan grabbarna.. Eller aknske bara en, den andra är väl kanske i Grekland eller nåt.

Hittade lite gamla kort från byakompen som jag tänkte lägga ut.. bara ett eller två eller nåt



Pappa och Mia




Så här kan det gå till!


Jaha, undra om jag ska ringa min vän Ida som jag sa att jag skulle göra..

Kramar /S


Ida Stam



beautiful!





Fan vad snygg hon är!




vi har det bra...





... vi här bak i skuffen..