Längtar..

Ja jag längtar. Efter sommaren! Efter allt som har med sommaren att göra men just nu ligger fokus på vecka 29 för att jag precis bokat en stuga på Öland. Woop woop! På den här camingen finns det också ett lekland. Perfekt för en regnig dag (regnar det någonsin på Öland? Inte vecka 29 iaf) eller om vi tröttnar på solen =)

Skrattkammarön, Öppnad!

Skrattkammarön, Ölands första och största lekland inomhus!
Över 900 m2 med rutschbanor, klätterställningar, klättervägg, bana för trampbilar och mer. Gameroom med 4 XBOX där man har bilspel, fotbollspel etc. Prova på eller utmana föräldrarna i airhockey!!
I vårat café finnas lättare servering för de som behöver fylla på med energi och blir man riktigt hungrig så ligger restaurang Lundegård granne med leklandet.

 
 
På campingen som naturligtvis ligger vid havet finns det också pool
 
 
Tror att vi kommer få en toppenvecka. Åker med mossan å fassan och så kommer Therese när hon jobbat färdigt. Vi kommer bo i en liten söt stuga och verkligen ha en campingvecka.
 
 
Ser verkligen fram emot det för Alex skull och hoppas (vet) att han får kompisar som han kan leka med. Så nu får våren dra igång på riktigt så det blir sommar snart!
 
 
Alla bilder hämtade från lundegard.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback